Premijer liga BiH - aktuelno

MikiPirs
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MikiPirs » 10 avg 2025, 11:46

bordobijeli je napisao/la:
10 avg 2025, 11:40
MikiPirs je napisao/la:
10 avg 2025, 11:31
Pricamo o ovoj sezoni, pa taj isti VAR nije pozvao sudiju Velez-Borac na provjeru za potencijalni crveni. O cemu pricamo?
I odma su kažnjeni debelo ti iz Var sobe . Andjusicu slome nogu u BL Valjic kaže dovoljna kazna zuti , pjeva se ratnim zločinima nema kazne. Itd itd. Sarajevo igra loše i zato i imamo 1 bod i prosle sezone gdje god nismo bili pravi otkinuli su nam bodove . Zrinjski,Borac i da igraju loše dobiju poguranac i pobjede i još ima sigurne bodove radnik, rudar ,sloga . Jednostavno nemaju svi iste uslove za igru .
To bi isto bilo kada bih ja rekao da zbog zastava sa ljiljanima arbih niko nije kaznjen i da je to protekcija za Sa, Zelju i Velez, ili da crveni nije dosudjen velezu da je to protekcija za SA i Zelje, ili namjestene utakmice Zelje sa Zepcem ili SA sa Olimpico da Borac ispadne, stvarate bezveze sebi pogresne slike i sami sebi opravdate promasene transfere, preplacenje igrace i lose odluke klubova.

Sportski pozdrav zdravo. Zdravo!

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 10 avg 2025, 12:15

MikiPirs je napisao/la:
10 avg 2025, 11:46
MikiPirs je napisao/la:
Pricamo o ovoj sezoni, pa taj isti VAR nije pozvao sudiju Velez-Borac na provjeru za potencijalni crveni. O cemu pricamo?
I odma su kažnjeni debelo ti iz Var sobe . Andjusicu slome nogu u BL Valjic kaže dovoljna kazna zuti , pjeva se ratnim zločinima nema kazne. Itd itd. Sarajevo igra loše i zato i imamo 1 bod i prosle sezone gdje god nismo bili pravi otkinuli su nam bodove . Zrinjski,Borac i da igraju loše dobiju poguranac i pobjede i još ima sigurne bodove radnik, rudar ,sloga . Jednostavno nemaju svi iste uslove za igru .
To bi isto bilo kada bih ja rekao da zbog zastava sa ljiljanima arbih niko nije kaznjen i da je to protekcija za Sa, Zelju i Velez, ili da crveni nije dosudjen velezu da je to protekcija za SA i Zelje, ili namjestene utakmice Zelje sa Zepcem ili SA sa Olimpico da Borac ispadne, stvarate bezveze sebi pogresne slike i sami sebi opravdate promasene transfere, preplacenje igrace i lose odluke klubova.

Zastava agresorske vojske se ne moze porediti sa zastavom medjunarodno priznate drzave moj miki upo ti ovoliki.
Mozes ti pilati do sutra, al cinjenice su jedno a vasi mitovi drugo. :bih:

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 10 avg 2025, 12:25

Ajd ponovo procitaj sta sam napisao, moze? Sto se mene licno tice, zastava armije bih je zlocinacka zastava, tacka kraj. Zasto, jer su pravila srabja isto kao i ostali, bez razlike. Ali to nije tema ovog foruma, nego PLBIH, htjeli vi priznati ili ne, sudjenje u ova tri kola je skroz ok i kvalitetnije nego prosle godine, daleko, samo da se tako nastavi a vi i dalje trazite opravdanje u tome a ne losem stanju i odlukama vasih klubova.

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 10 avg 2025, 12:28

MikiPirs je napisao/la:
10 avg 2025, 12:25
Ajd ponovo procitaj sta sam napisao, moze? Sto se mene licno tice, zastava armije bih je zlocinacka zastava, tacka kraj. Zasto, jer su pravila srabja isto kao i ostali, bez razlike. Ali to nije tema ovog foruma, nego PLBIH, htjeli vi priznati ili ne, sudjenje u ova tri kola je skroz ok i kvalitetnije nego prosle godine, daleko, samo da se tako nastavi a vi i dalje trazite opravdanje u tome a ne losem stanju i odlukama vasih klubova.

Misljenje je ko guzica, svako ga ima.
A fakti i cinjenice su nesto sasvim drugo, tako da ta prica "svi su pravili sranja" ne pije vode :bih:

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 10 avg 2025, 12:32

Molim da se vratimo temi a ne duhovim proslosti od prije 30+ godina tj vremena kada se vecina sada prisutnih na forumu nike ni rodila, tako da o cinjenicama mogu da pricaju samo oni koji su bili svjesni u to vrijeme, a ne tamo neki Smit ili neko van BiH.

Znaci PLBIH je tema. :)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2025, 12:48

MikiPirs je napisao/la:
10 avg 2025, 11:46
MikiPirs je napisao/la:

Tipična zamjena teza , taktika Dodik. Borac ostecen za jedan crveni u 3 godine izjednacava se sa 20 plus grešaka na štetu Sarajeva I Zeljeznicara . Zdravio i tebi.

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 10 avg 2025, 12:49

Došli Srbi da pričaju o zastavi, a država jedina koja ima najviše teritorije koje prisvajaju kao njihovu ( čitaj samo oni prisvajaju) od RS-a, do Kosova, do Knina, sve slave što su izgubili, VJEČITI POBJEDNICI :bih: :bih: :bih:
Zadnja izmjena: 12345678922, dana/u 10 avg 2025, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 10 avg 2025, 12:49

da je mjesec avgusta mjesec oprosta dokazuje i fk sarajevo oprastanjem od ligaske titule!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 avg 2025, 12:49

MikiPirs je napisao/la:

Naravno da ima razlike, Haški sud je to jasno dokazao i presudio. Imaju tačni podaci o broju civilnih žrtava i tu se jasno oslikava realno stanje i kakav je ko rat vidio.

Dakle, kad pričaš o činjenicama prvo prelistaj sudske presude pa tek onda govori o istima ili šuti, nemoj ovdje prodavati maglu.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 10 avg 2025, 12:51

MikiPirs je napisao/la:
Ajd ponovo procitaj sta sam napisao, moze? Sto se mene licno tice, zastava armije bih je zlocinacka zastava, tacka kraj. Zasto, jer su pravila srabja isto kao i ostali, bez razlike.
Nikad, ali nikad vam nece proci izjednacavanje. Nikad.

Zdravo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 10 avg 2025, 12:52

Beli98 je napisao/la:
10 avg 2025, 12:51
MikiPirs je napisao/la:
Ajd ponovo procitaj sta sam napisao, moze? Sto se mene licno tice, zastava armije bih je zlocinacka zastava, tacka kraj. Zasto, jer su pravila srabja isto kao i ostali, bez razlike.
Nikad, ali nikad vam nece proci izjednacavanje. Nikad.

Zdravo.
Ma brate pusti debila, gore sam iznad napisao, ljudi sa najviše teritorije koja nije njihova, sve nešto veličaju a svugdje izgubili :bih:

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 10 avg 2025, 13:00

HyperOS je napisao/la:
10 avg 2025, 11:02
Sta kazu, bilo 8500 😂😂😂

slika
To nije slika u toku utakmice vec na kraju kad je raja vec pocela izlaziti. Bio sam na utakmici, znam kako je sjever izgledao. Na istoku su i stepenice pune bile, a tamo gdje su manijaci je bas bas nabijeno. Ko o cemu, ova tema o Zeljinim navijacima i posjeti, a njih milja i po dodje. Nismo ista liga po tom pitanju, zamolio bih te da se poredis sa Posusjem, Radnikom, Borcem itd.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 10 avg 2025, 13:04

Dođe čovjek, napiše nije bilo razlike u zločinima i onda traži da se piše samo o PLBIH :rol:

Kakav intelektualni zgubired.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 10 avg 2025, 13:04

chily-rz je napisao/la:
10 avg 2025, 12:49
MikiPirs je napisao/la:

Naravno da ima razlike, Haški sud je to jasno dokazao i presudio. Imaju tačni podaci o broju civilnih žrtava i tu se jasno oslikava realno stanje i kakav je ko rat vidio.

Dakle, kad pričaš o činjenicama prvo prelistaj sudske presude pa tek onda govori o istima ili šuti, nemoj ovdje prodavati maglu.
Puca mi k… sta je tamo neki sud kome presudio, ja sam zivio taj mracni period i bio vrlo svjestan desavanja itd. Ne bih ulazio u brojanje i ostale nebuloze, ali polarizovati ovi su jedni bili zlocincina drugi cvijece i male mace je besmisleno, ma sta tamo neki Hans ili Smit rekao…

Molio bih da se vratimo temi PL BIH.
Za sada utisak lige 10 je vrhusnki, jos da nije bilo odgadjanja bilo bi jos bolje, sudjenje se podiglo, mali klubovi nisu u blatu, mozda jos samo Rudar, jbg sklepali su se na brzinu i dalje se krpe, ali sinoc su pokazali da mogu. Uglavnom, mislim da je 10 klubova pun pogodak za BiH ligu, jos da se hoce napraviti zajednicka druga liga e to bi bio posao, da se i tu malo kvalitet podigne.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 avg 2025, 13:08

MikiPirs je napisao/la:
Sto se mene licno tice, zastava armije bih je zlocinacka zastava, tacka kraj. Zasto, jer su pravila srabja isto kao i ostali, bez razlike. Ali to nije tema ovog foruma
Ti si debil, tacka kraj.
Ali to nije tema ovog foruma.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 avg 2025, 13:12

MikiPirs je napisao/la:
10 avg 2025, 13:04
chily-rz je napisao/la:
10 avg 2025, 12:49
MikiPirs je napisao/la:

Puca mi k… sta je tamo neki sud kome presudio, ja sam zivio taj mracni period i bio vrlo svjestan desavanja itd. Ne bih ulazio u brojanje i ostale nebuloze, ali polarizovati ovi su jedni bili zlocincina drugi cvijece i male mace je besmisleno, ma sta tamo neki Hans ili Smit rekao…

Molio bih da se vratimo temi PL BIH.
Za sada utisak lige 10 je vrhusnki, jos da nije bilo odgadjanja bilo bi jos bolje, sudjenje se podiglo, mali klubovi nisu u blatu, mozda jos samo Rudar, jbg sklepali su se na brzinu i dalje se krpe, ali sinoc su pokazali da mogu. Uglavnom, mislim da je 10 klubova pun pogodak za BiH ligu, jos da se hoce napraviti zajednicka druga liga e to bi bio posao, da se i tu malo kvalitet podigne.
Ne možeš se pozivati na činjenice a ignorirati presude, ne ide jedno s drugim, to što si ti živio u tom periodu ne znači da si objektivan i realan, zato i postoji sud da na osnovu dokaza i činjenica presudi realno.

Koji je to Srbin živio kad je bio boj na Kosovu pa i danas guslate o istom ? Malo prije si spomenuo da moraš živjeti u nekom periodu da bi znao šta je tačno bilo pa me interesuje kako komentarišeš na guslanje o nečemu što je bilo prije hiljadu godina? Jesil poznavao Lazara i Murata ?

Jel to znači da Srbi ne mogu o Jasenovcu jer nema živih da svjedoče svoja iskustva o tom periodu?

Rokitansky
Kontakt:

Post Postao/la Rokitansky » 10 avg 2025, 13:13

Moli se administracija da pampers sljedbenike ukloni s teme, hvala

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 10 avg 2025, 13:15

Sto se mene lično tiče,jedina zastava koja pripada ovoj državi. Dok su ljiljani podignuti ispred zgrade UN-a,neke druge se kačile na bukve po šumama oko Sarajeva. To dovoljno govori...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Combattente87, MostarReds22 i 40 gostiju.