Danas asistencija za drugi tim

Granada - Al Ain 0:3
Jasic (22) 90 minuta
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To i ja baš gledam... Zanimljivo
Korektno skroz.. Nazad bi mogo upast umjesto kornjače Bičakčića glat, a i od Radeljica je bolji garant
Ma izgubio je on kompas davno. Skoro svaki igrac kojeg je branio je zavrsio na klupi. Bit ce zanimljivo samo hoce li ispostovati onu izjavu da ce na spisak ici oni koji igraju ili ce gurati miljenike do iznemoglosti, a oni ne mogu da odgovore zadatku na terenu. Znamo koji su to miljenici.
Nevjerovatno je da covjek ne vidi ono sto vidi 90% forumasa. Znam da nema iskustva, al **** igrao je profesionalno fudbal godinama. Nestvarno neznanje.DamirT je napisao/la: ↑10 avg 2025, 16:12Ma izgubio je on kompas davno. Skoro svaki igrac kojeg je branio je zavrsio na klupi. Bit ce zanimljivo samo hoce li ispostovati onu izjavu da ce na spisak ici oni koji igraju ili ce gurati miljenike do iznemoglosti, a oni ne mogu da odgovore zadatku na terenu. Znamo koji su to miljenici.
Vidi on isto što i mi... Ali se ne pita samo on. Zato je Kodro letio s klupe,sto te tjeraju da ides u Iran i plus moras izgubiti... Zato Halilhodžić nikad nije ni želio sjesti na klupu. A mnogi pricaju kao zbog param.. al u mudima...Masqareda je napisao/la: ↑10 avg 2025, 16:32Nevjerovatno je da covjek ne vidi ono sto vidi 90% forumasa. Znam da nema iskustva, al **** igrao je profesionalno fudbal godinama. Nestvarno neznanje.DamirT je napisao/la: ↑10 avg 2025, 16:12Ma izgubio je on kompas davno. Skoro svaki igrac kojeg je branio je zavrsio na klupi. Bit ce zanimljivo samo hoce li ispostovati onu izjavu da ce na spisak ici oni koji igraju ili ce gurati miljenike do iznemoglosti, a oni ne mogu da odgovore zadatku na terenu. Znamo koji su to miljenici.![]()
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14 i 51 gost.