Ono sinoc je bruka i sramota da zijanimo bodove od ekipe koja nije u stanju dva pasa sastaviti. Ja nisam mogao vjerovati da nismo u stanju napasti najlosiju ekipu u ligi,sta ocekivati u narednih 6 utakmica kad su protivnici mnogo ozbiljniji.
Mi smo na osnovu prijateljske sa Zrinjama i prvo poluvrijeme protiv Slovenaca poceli mastati o nekakvim titulama , sa ovom igrom na terenu je uspjeh opstanak.
U napadu mi smo bezopasna ekipa , nema igraca koji zna zabiti gol , sredina ocajna , bokovi solidni. Mi smo doveli 3 napadaca , nijedan nije bolji od Krpica

Ko nam uvali Pejica svaka njemu cast , covjek nam prodo lika koji nema nikakvog smisla na terenu.
Sto se tice Sabica i Foce , to su mladi igraci ,treba malo njih istrpiti , nerealno je ocekivati da svaku tekmu odigraju bez greske.
Muftic sinoc ocajan , Sosic ove sezone nula bodova ,
Odbrana je solidna ,ali fali tu jos cvrstine.
Moje misljenje fali nam Jaber da provuce loptu , fali Boljevic jer on jedini zna opaliti i zabit gol.
Trenera ako zelimo mjenjati treba odmah , poslije u pola sezone nema smisla mjenjati trenera kad je vec sezona upropastena.