FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedno pitanje.Kad igraci potpisuju ugovor moraju prvo proc ljekarski jel tako.Da li to vazi i za trenere.Braco moja plave oni nas ne sto zajebavaju nego nas prave ko da smo mi maloumni.Ko smo mi da sta kažemo.Mi izgleda ne vidimo dobro.Cak sam doso do ideje da niko ne ulazi na stadion da navijamo ispred pa da se i malo počnemo zajebavat.Dzemko pasa ko si ti ba da se nama rugas nesto klimas glavom.Ko si ba.
-
- Kontakt:
a da smo uzeli 9 bodova, pritisak je na protivnicima naredne 3 utakmice do reprezentativne pauze
ali hajmo mi sebi zagorcati zivot
P.S. ne krivim cvetu sto nije dodao, toliko puta su drugi sutali kad je on bio sam.
ali hajmo mi sebi zagorcati zivot
P.S. ne krivim cvetu sto nije dodao, toliko puta su drugi sutali kad je on bio sam.
kako da te ne volim
Po ovom svemu što je dosad viđeno, Adžem je doveden da bi se potrošile pare od Jabera, Uprava i razni menadžeri naprave tal, a trebao im je trener koji neće talasatiAlipasino je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:16Jedno pitanje.Kad igraci potpisuju ugovor moraju prvo proc ljekarski jel tako.Da li to vazi i za trenere.Braco moja plave oni nas ne sto zajebavaju nego nas prave ko da smo mi maloumni.Ko smo mi da sta kažemo.Mi izgleda ne vidimo dobro.Cak sam doso do ideje da niko ne ulazi na stadion da navijamo ispred pa da se i malo počnemo zajebavat.Dzemko pasa ko si ti ba da se nama rugas nesto klimas glavom.Ko si ba.
1) INVESTITOR JE NEOPHODAN IZ RAZLOGA STO SE OVAKO OCIGLEDNO NE ZNA STA KO RADI U KLUBU NITI MOZEMO NESTO VISE OCEKIVATI OD OVE SREDINE TABELE I PSIHICKIH OBOLJENJA ZBOG RAZOCARENJA GODINAMA.
2) MI IMAMO OK IGRACE, SAMO STO NISU NIKAKO UIGRANI I POLA IH NE IGRA NA POZICIJAMA.NA KOJIM SU NAJBOLJI. NE MOZE ME NIKO UBIJEDITI DA SU NAM IGRACI TOLIKO.LOSI DA SE.MI PATIMO PROTIV RADNIKA, POSUSJA I RUDARA.
3) ADZEMA NE TREBA TJERATI JOS. JEDAN JEDINI RAZLOG JE ZA OVO. EGO JE VECI OD NJEGA I ON MISLI DA NIJE ON KRIV ZA OVO. PRAVIO JE EKIPU OD POCETKA, IMAO PRIPREME I SAD IMA PRILIKU DA SE POKAZE. OCIGLEDNO JE JASNO DA COVJEK NECE SHVATITI NEKE STVARI DOK NAS NE GURNE U KANAL. I TO TREBA DA SE DESI I NJEMU I NAMA I TEK TAD DOVESTI NOVOG TRENERA GDJE NECEMO IMATI PREVELIKA OCEKIVANJA NEGO CEMO MOCI PUSTITI TOG NOVOG DA RADI SA EKIPOM BEZ PRITISKA. DOVODJENJE BILO KOGA U OVO RASULO KOJE JE ADZEM NAPRAVIO JE SAMO BACANJE U VATRU.
4) MI NE ZNAMO ORGANIZOVATI NAPAD.
5) KONINGS NIJE NAPADAC KOJI IGRA "HO RUK" IGRU. AKO TO VEC ZELIS ONDA MORAJU IGRATI KRPIC I ON ZAJEDNO GDJE CE UMJESTO PROSLOGODISNJEG DANGUBICA IGRATI KONINGS I TO JE DOBITNA KOMBINACIJA.
6) SVALJIVANJE SVAKU TEKMU KRIVICE NA IGRACE JE RIDIKULUS. KO CE TI OSTATI OD IGRACA DA GA NISI UKOPAO? DO SAD ZGAZENI: KRPIC, SVETANOSKI, MADZID, FOCO, MUFTIC, OSMANOVIC.
7) MADZIDU JE KAPITENSKA OCIGLEDNO TERET, PLUS NE IGRA POZICIJU GDJE JE NAJBOLJI. ON NIJE ZA KAPITENA, NE ZBOG KVALITETA NEGO ZBOG SVOJE LICNOSTI. PA ON I ZABORAVI DA JE KAPITEN EVO DRUGI PUT KAD IZLAZI ZABORAVI DA MORA DATI KAPITENSKU NEKOME. STO PRIJE GA OSLOBODI TOG TERETA I DA KAPITENSKU MUFTICU AKO VEC NECE KRPICU (koji je prirodni lider u ekipi htjeli mi ili ne) TO CE PRIJE MADZID PROIGRATI KAKO TREBA.
8) NAVIJACI NISU BUDALE, I NISMO MI JEDNAKI POJEDINIM NAVIJACIMA GDJE JE TRENER PRIJE RADIO GDJE SE NE RAZUMIJE STA JE FUDBAL. OVA PUBLIKA ITEKAKO RAZUMIJE FUDBAL I KAKO ZELJO TREBA DA IGRA TAKO DA BILO KAKVO PLJUVANJE U FACU, IRONICNOST ILI SARKAZAM PREMA TOJ PUBLICI JE RAVNA SAMOUBISTVU.
9) AKO JE GOVORIO DA IGRA NAJBOLJIH 11 U TOM TRENUTKU, CEMU FORSIRSNJE POJEDINIH IGRACA IAKO JE JASNO DA NISU NA NIVOU TRENUTNO?
10) PROTIV RADNIKA SMO ZABILI GOL "GUYICOM" VISE SRETNO NEGO SPRETNO. SA POSUSJEM ISTO SRECA PA JE ONO ALICRVO ISLO PREMA GOLU. AKO CEMO SE UZDATI U SRECU PRI ZABIJANJU GOLOVA ONDA JE JASNO DA MI NISTA UIGRAVALI NISMO.
2) MI IMAMO OK IGRACE, SAMO STO NISU NIKAKO UIGRANI I POLA IH NE IGRA NA POZICIJAMA.NA KOJIM SU NAJBOLJI. NE MOZE ME NIKO UBIJEDITI DA SU NAM IGRACI TOLIKO.LOSI DA SE.MI PATIMO PROTIV RADNIKA, POSUSJA I RUDARA.
3) ADZEMA NE TREBA TJERATI JOS. JEDAN JEDINI RAZLOG JE ZA OVO. EGO JE VECI OD NJEGA I ON MISLI DA NIJE ON KRIV ZA OVO. PRAVIO JE EKIPU OD POCETKA, IMAO PRIPREME I SAD IMA PRILIKU DA SE POKAZE. OCIGLEDNO JE JASNO DA COVJEK NECE SHVATITI NEKE STVARI DOK NAS NE GURNE U KANAL. I TO TREBA DA SE DESI I NJEMU I NAMA I TEK TAD DOVESTI NOVOG TRENERA GDJE NECEMO IMATI PREVELIKA OCEKIVANJA NEGO CEMO MOCI PUSTITI TOG NOVOG DA RADI SA EKIPOM BEZ PRITISKA. DOVODJENJE BILO KOGA U OVO RASULO KOJE JE ADZEM NAPRAVIO JE SAMO BACANJE U VATRU.
5) KONINGS NIJE NAPADAC KOJI IGRA "HO RUK" IGRU. AKO TO VEC ZELIS ONDA MORAJU IGRATI KRPIC I ON ZAJEDNO GDJE CE UMJESTO PROSLOGODISNJEG DANGUBICA IGRATI KONINGS I TO JE DOBITNA KOMBINACIJA.
6) SVALJIVANJE SVAKU TEKMU KRIVICE NA IGRACE JE RIDIKULUS. KO CE TI OSTATI OD IGRACA DA GA NISI UKOPAO? DO SAD ZGAZENI: KRPIC, SVETANOSKI, MADZID, FOCO, MUFTIC, OSMANOVIC.
7) MADZIDU JE KAPITENSKA OCIGLEDNO TERET, PLUS NE IGRA POZICIJU GDJE JE NAJBOLJI. ON NIJE ZA KAPITENA, NE ZBOG KVALITETA NEGO ZBOG SVOJE LICNOSTI. PA ON I ZABORAVI DA JE KAPITEN EVO DRUGI PUT KAD IZLAZI ZABORAVI DA MORA DATI KAPITENSKU NEKOME. STO PRIJE GA OSLOBODI TOG TERETA I DA KAPITENSKU MUFTICU AKO VEC NECE KRPICU (koji je prirodni lider u ekipi htjeli mi ili ne) TO CE PRIJE MADZID PROIGRATI KAKO TREBA.
8) NAVIJACI NISU BUDALE, I NISMO MI JEDNAKI POJEDINIM NAVIJACIMA GDJE JE TRENER PRIJE RADIO GDJE SE NE RAZUMIJE STA JE FUDBAL. OVA PUBLIKA ITEKAKO RAZUMIJE FUDBAL I KAKO ZELJO TREBA DA IGRA TAKO DA BILO KAKVO PLJUVANJE U FACU, IRONICNOST ILI SARKAZAM PREMA TOJ PUBLICI JE RAVNA SAMOUBISTVU.
9) AKO JE GOVORIO DA IGRA NAJBOLJIH 11 U TOM TRENUTKU, CEMU FORSIRSNJE POJEDINIH IGRACA IAKO JE JASNO DA NISU NA NIVOU TRENUTNO?
10) PROTIV RADNIKA SMO ZABILI GOL "GUYICOM" VISE SRETNO NEGO SPRETNO. SA POSUSJEM ISTO SRECA PA JE ONO ALICRVO ISLO PREMA GOLU. AKO CEMO SE UZDATI U SRECU PRI ZABIJANJU GOLOVA ONDA JE JASNO DA MI NISTA UIGRAVALI NISMO.
Potrosile pare od jabera pa haveru jos ni prva rata od jabera nije legla a ovdje neki pokusavaju spinovati kako se tunovic u kadi para kupaHrasno15 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:28Po ovom svemu što je dosad viđeno, Adžem je doveden da bi se potrošile pare od Jabera, Uprava i razni menadžeri naprave tal, a trebao im je trener koji neće talasatiAlipasino je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:16Jedno pitanje.Kad igraci potpisuju ugovor moraju prvo proc ljekarski jel tako.Da li to vazi i za trenere.Braco moja plave oni nas ne sto zajebavaju nego nas prave ko da smo mi maloumni.Ko smo mi da sta kažemo.Mi izgleda ne vidimo dobro.Cak sam doso do ideje da niko ne ulazi na stadion da navijamo ispred pa da se i malo počnemo zajebavat.Dzemko pasa ko si ti ba da se nama rugas nesto klimas glavom.Ko si ba.

Orvel je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:341) INVESTITOR JE NEOPHODAN IZ RAZLOGA STO SE OVAKO OCIGLEDNO NE ZNA STA KO RADI U KLUBU NITI MOZEMO NESTO VISE OCEKIVATI OD OVE SREDINE TABELE I PSIHICKIH OBOLJENJA ZBOG RAZOCARENJA GODINAMA.

"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Vratiti Corica i potjerati ublehe iz kluba koji su ovaj cirkus napravili. Moj fovorot za klupu i od ranije Slaven Musa.
Vjerovatno ce biti neko skroz treci, ali daj nekoga normalno ko za pocetak nece napraviti haos (kapitenska, Sosic, Cvetanovski, Krpic, Radovac...). Kad skontas, Adzem se samo sa sobom nije zakacio, a i to nije iskljuceno.
Vjerovatno ce biti neko skroz treci, ali daj nekoga normalno ko za pocetak nece napraviti haos (kapitenska, Sosic, Cvetanovski, Krpic, Radovac...). Kad skontas, Adzem se samo sa sobom nije zakacio, a i to nije iskljuceno.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Sve si dobro rekao momče.bablaz1 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:58E sad raspored do kraja prvog ciklusa:
Gostujemo Veležu, Slogi i Širokom
Dočekujemo Zrinjski, Borac i sarajevo
Sa ovom igrom (visoki presing) i ovim trenerom (koji nije kriv ni za šta, kojem su krivi Fočo, Krpić, Osmanović. Kojem je Pejić igrač, kojem je Šabić bolji od Cvetanoskog, koji čuje aplauze, koji je bezobrazan..) mislim da nećemo pobijediti ni jednu utakmicu, a maksimalno osvojiti dva boda.
Ekipa ne funkcioniše kao tim i to je to. Svako igra za sebe.
VTŽ.
Bas treba znanje da dovedes tri napadaca gora od Krpica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa šta ću pisat,kad se zna.Ja sam vam reko,ljudi su vam napisali ko je Manuel,ko je nekadašnji generalni sekretar koji je rekao da je privatizacija nužnost samo malim klubovima,Jaska i ekipu znate,šta treba još crtat?Na sve nacine pokusavaju doc do covjeka da mu ispjeru mozak svojim glupostima.Badzak prije Posusja zvao Dudica i nudio mu mjesto trenera.StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:49Hoćemo li napokon o imenima direktno, ko zove i opstruira ?
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Doveli smo Jaganjca (dvije lijeve noge)
Za Rakica jos uvijek ne znamo jel bolji od Jaganjca ili isto lost
Konnings uopste ne igra fudbal kao Krpic, Krpic voli loptu u zraku, a Konnings po podu, a mi smo sa Konningsom igrali ponovo po zraku. Mislim da je Konnings istog stila kao i Dangubic, ali nemamo 10ku koja ce gurnuti loptu, imamo mi igraca koji to ZNA, ali nece.
kako da te ne volim
Ekipa nije losa,definitivno ima pojedinaca fula,ali u globalu nije to lose.Sa nekim ozbiljnim trenerom,to bi bilo bolje sigurno.Slazem se za Cabraju.Dobar trener a voli mlade,igra napadacki fudbal,dobra opcija.
Investor ima trenera kojeg ce dovest.Mislim da je to razlog zasto se jos ne ide u smjenu Adzema.Da li je puno cekat,mislim da jest al opet nema smisla da dovedemo nekog,pa da ga on zamjeni za mjesec dana.Nece niko normalan i ozbiljan pristat na ugovor za par tekmi osim Genjca,Dine ili nekog iz op.mamonelafo je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:54Znam da se sve čeka, ali mora li tiktoker ostati do kraja procesa i moraju li ljudi iz UO, koji su doveli ovu ublehu, doveli? Da li je nužno zlo ove ljude gledati i čekati promjenu u septembru? Mislim, znam da će aBd sve biti dobro, da ćemo dobiti investitora, ali moramo li čekati da UO koji doveo ovog hajvana bude do tada?![]()
Uprava se mora istrpit,makar jos taj mjesec,vuku pogresne poteze,al kljucno je sto vecina skupstinara sljedi Tunovica,on je ZA investitora.Ja mislim da ce se oni sami pokupit ako investitor ne dodje,a onda nam je svakako svedno ko ce doc u klub.
Najbolje bi bilo odstranit ove sto rade probleme u upravnom odboru,ostatak da izgura do skupstine.
Nemojmo se zavaravati sa nekim stvarima da su zavrsene. Ja u tog investitora vjerujem da ce doci kao sto vidim kako se jug "gradi".
Ne zaboravimo da su Manijaci imali druzenje prije par godina u resortu u Konjicu. Puno cvorova mi imamo isprepletenih u i oko kluba da bi dopustili investitoru da uzima njihov plijen.
Prednost investitora ce biti ta da napokon necemo pricati o ljudima iz sjene koji rade talove naustrb kluba nego ce se znati ko vedri i oblaci.
Ne zaboravimo da su Manijaci imali druzenje prije par godina u resortu u Konjicu. Puno cvorova mi imamo isprepletenih u i oko kluba da bi dopustili investitoru da uzima njihov plijen.
Prednost investitora ce biti ta da napokon necemo pricati o ljudima iz sjene koji rade talove naustrb kluba nego ce se znati ko vedri i oblaci.
-
- Kontakt:
Sanine izvuci Sablju iz pasa1921boy je napisao/la: ↑10 avg 2025, 10:58Investor ima trenera kojeg ce dovest.Mislim da je to razlog zasto se jos ne ide u smjenu Adzema.Da li je puno cekat,mislim da jest al opet nema smisla da dovedemo nekog,pa da ga on zamjeni za mjesec dana.Nece niko normalan i ozbiljan pristat na ugovor za par tekmi osim Genjca,Dine ili nekog iz op.mamonelafo je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:54Znam da se sve čeka, ali mora li tiktoker ostati do kraja procesa i moraju li ljudi iz UO, koji su doveli ovu ublehu, doveli? Da li je nužno zlo ove ljude gledati i čekati promjenu u septembru? Mislim, znam da će aBd sve biti dobro, da ćemo dobiti investitora, ali moramo li čekati da UO koji doveo ovog hajvana bude do tada?![]()
Uprava se mora istrpit,makar jos taj mjesec,vuku pogresne poteze,al kljucno je sto vecina skupstinara sljedi Tunovica,on je ZA investitora.Ja mislim da ce se oni sami pokupit ako investitor ne dodje,a onda nam je svakako svedno ko ce doc u klub.
Najbolje bi bilo odstranit ove sto rade probleme u upravnom odboru,ostatak da izgura do skupstine.

Ode jos jedna sezona.Koja je ovo po redu.Nema nama napretka sa ovim ljudima u UO i ovim trenerom.Sad ce se praviti tek opstrukcije u svakom pogledu(Manuel i slični).Na sve su spremni da zaustave dolazak investitora.Njegovim eventualnim dolaskom isplivala bi sva **** iz kanalizacije Manuela i njemu sličnih i sivih eminencija iz pozadine.
Samo nemoj da investitorov trener bude kao onaj Arap
Kakav Sablja,ovo je ime koje je puno veceg dometa od ove lige.
Bravo za opstu kulturu izrazavanja

Nije lijepo psovati trenera koji je nakon borbe za opstanak, Akrapa, Arapani ostalih ostvario Evropu i debelo pobjegao svima ispod nas na tabeli. Da je savrsen nije, ali je od zadnjih 5 trenera ukljucujuci i Adzema, Klop i Murinjo u jednom.
A samo kod nas ima da ostvaris rezultat i dobijes otkaz. Zao mi je, ne Corica, nego sto smo imali trenera cijelu sezonu, digli se i krenuli naprijed. Adzem nas je vratio nazad i to kvalitetno nazad. Papak tik-tokerski. Nije nivo Zelje.
Prvak NR BiH: 1946
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Hajdeee, kogmagie46, MrkiMedo i 45 gostiju.