FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zekiću nadam se da će ti se isto vratiti kad ti bude najdraže **** jedna namazana. Hinja ko i ziljkić i slični papci.
Sad su na potezu Horde i upad na trening, šamaranje i rastjerivanje ovih manekena. Treba im takav strah nabiti da ne smiju do prodavnice izaći a kamo li na kafu.
Do danas sam bio izričito protiv Husa, al brate realno on nam treba da zavede red i da im ne da disat.
Sad su na potezu Horde i upad na trening, šamaranje i rastjerivanje ovih manekena. Treba im takav strah nabiti da ne smiju do prodavnice izaći a kamo li na kafu.
Do danas sam bio izričito protiv Husa, al brate realno on nam treba da zavede red i da im ne da disat.
-
- Kontakt:
Ja tebe razumijem i ima do toga. I ja sam od pojedinih ljudi iz kluba čuo da je Zoki baš raja bio i da su ga svi zagotivili.obrijanopile je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:45Zato drug, sto Zekiceva ostavka, nije ostavila pozitivan shok na igrače, vec suprotno. Po onome sto sam čuo igrači su bili negativno iznenađeni Zekicevom ostavkom. Očiti je da se Guli nalazi u nekoj krizi, i trebao je na klupu, ali Mirvic to nije dozvolio i imamo sto imamo. Igrači su se povezali sa njim, a on je sa njima imao ekstra komunikaciji. Evo da uzme i Husref isto će se desiti ili bilo ko drugi. Treba vremena da to naredne. Nije ovo nista gotovo, kiksat xe i drugi, ali nas predsjednik treba da zna da se ne treba miješati u trenersku posao. Vuletova izjava pokazuje kakva je to ljudska gromada, svaka mu čast.ajdohordas je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:37A majku mu yebem kako uvijek kod nas nema karaktera i zajedništva i uvijek takva prica...
Od 22 igraca u rosteru mi ofulamo sa 23
Kako kod Borca i Zrinjskog igraci uvijek imaju karakter i zajedništvo
Al to mene ne interesuje.
Druže plaćen si da igras i da pobjedis, ne interesuju me nikakvi šokovi.
Ovo je ekipa toliko skupa i kvalitetna da je dovoljno da ja izađem u svlacionicu izdiktiram sastav i da oni na terenu rijese sve do 65 minute. Tako bi trebalo obzirom na uslove i plate koje imaju.
A mi fucking Slogi u 65 minuti tek pogledamo na gol i to iz nekog nerezeonskog centaršuta.
Karine smo najobičnije. Idući danas do auta slusam one domace navijace sprdaju se sa nama i nasim najavama. A neka, tako nam i treba kad i jesmo karine obične.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nemaju koga više kriviti za rezultate kada imaš odlične pojedince, nespremnu ekipu i nikakvu igru.
Idealiziranjem Zekića stavit će metu svakom samo ne njemu, ne razumiju da su to sve samo (bivši) uposlenici FK Sarajevo.
Mirvić nije zlatan, svaka druga odluka mu je pogrešna ili kritična, ali u ovom trenutku nemamo izbora.
To govori i činjenica da bi svi klubovi u ligi željeli ovakvog investitora i ovaj način održavanja kluba. To što nas ne prate rezultati, jednostavno je drugi par cipela.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 10 avg 2025, 00:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Znaci lupate napamet
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nisam htio da ti odgovorim ali, moram.enzo1 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:09Zekiću nadam se da će ti se isto vratiti kad ti bude najdraže **** jedna namazana. Hinja ko i ziljkić i slični papci.
Šta ima huligan? Pa nije ovo 2005 ili 2015 da igrači imaju "strah" da odu do prodavnice ili na kafu. Šta je s tobom?
A ovo za Husrefa - psovanje i šamaranje/"dovođenje u red" je izjava za cirkusa. Neka Guliju proba da "prosipa silu", lagano će ga preCjednik poslati, opet, na biro.
Živio ti nama.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Klasično naše, uvijek je trener kriv. Nije mi jasno da ljudi za ovaj poraz prozivaju Hošića i Zekića. Hošić koji je imao jedan dan sa ekipom i od njega se očekuje da nešto uigra i promjeni. Čovjek odradio jedan trening na kojem ga svakako niko nije yebavo ni 2% i njega se krivi za poraz.
O Zekiću ne treba ni pričat, spali smo na to da za loše rezultate okrivljujemo ljude koji uopšte nisu u klubu. Zekić je imao podršku navijača i trebao je reći makar nešto, makar neku poruku navijačima ako već daješ ostavku i tu je i mene malo iznervirao, ali govorit da je ispao pi.čka je van svake pameti. Nije on kriv sto mu se Mirvić petlja u posao i sto mu on on određuje ko ce igrat. Pa on kao trener nema pravo da odredi ko će biti kapiten jer Mirvić hoce da zaradi na Guliashviliju. Šta ste očekivali da uradi? Da sluša Mirvićeve naredbe i da mu on određuje ko ce igrat, a ko neće? Zekić je, ako nista, pokazao da je gospodin time sto je odbio to da trpi.
Što se tiče igrača, vidjelo se tokom cijele utakmice da su mentalno poljuljani i da je situacija u svlačionici loša, ali to ne smije biti izgovor za ovako losu utakmicu. Ne smije to biti izgovor da se odigra ovako bezvoljno i preko neke stvari, igrači su, nakon Mirvića, najveći krivci za današnji poraz i to je činjenica.
O Zekiću ne treba ni pričat, spali smo na to da za loše rezultate okrivljujemo ljude koji uopšte nisu u klubu. Zekić je imao podršku navijača i trebao je reći makar nešto, makar neku poruku navijačima ako već daješ ostavku i tu je i mene malo iznervirao, ali govorit da je ispao pi.čka je van svake pameti. Nije on kriv sto mu se Mirvić petlja u posao i sto mu on on određuje ko ce igrat. Pa on kao trener nema pravo da odredi ko će biti kapiten jer Mirvić hoce da zaradi na Guliashviliju. Šta ste očekivali da uradi? Da sluša Mirvićeve naredbe i da mu on određuje ko ce igrat, a ko neće? Zekić je, ako nista, pokazao da je gospodin time sto je odbio to da trpi.
Što se tiče igrača, vidjelo se tokom cijele utakmice da su mentalno poljuljani i da je situacija u svlačionici loša, ali to ne smije biti izgovor za ovako losu utakmicu. Ne smije to biti izgovor da se odigra ovako bezvoljno i preko neke stvari, igrači su, nakon Mirvića, najveći krivci za današnji poraz i to je činjenica.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ima li neko snimak sa treninga gdje nasi vjezbaju zavrsnicu ne mogu ga naci na fb(ne znam koliko je star snimak). Rockov na golu, Guli iz dotrcavanja suta u njega i onda jos 3-4 promasaja. Taj snimak sve govori.
-
- Kontakt:
Ma nisu igraci krivi,nije trener kriv,nisu krivi sto nemaju sut na gol i za to je Mirvic kriv,neka se setaju po terenu i primaju po 10 komada u tri tekme i to je Mirvic kriv,kad malo skontat hebi ih sve al vise probise mozak sa Mirvicem,valjda treba Ronalda da dovede da bi treneri automatizme primjenili nakon 2 godine i 3 transfer roka.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:10Nemaju koga više kriviti za rezultate kada imaš odlične pojedince, nespremnu ekipu i nikakvu igru.
Idealiziranjem Zekića stavit će metu svakom samo ne njemu, ne razumiju da su to sve samo (bivši) uposlenici FK Sarajevo.
Mirvić nije zlatan, svaka druga odluka mu je pogrešna ili kritična, ali u ovom trenutku nemamo izbora.
To govori i činjenica da bi svi klubovi u ligi željeli ovakvog investitora i ovaj način održavanja kluba. To što nas ne prate rezultati, jednostavno je drugi par cipela.
-
- Kontakt:
Bgm danas je par momaka na kraju utakmice i u teren uslo ,treba im malo zapapriti , placenici i ****Pendulum je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:12Nisam htio da ti odgovorim ali, moram.enzo1 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:09Zekiću nadam se da će ti se isto vratiti kad ti bude najdraže **** jedna namazana. Hinja ko i ziljkić i slični papci.
Šta ima huligan? Pa nije ovo 2005 ili 2015 da igrači imaju "strah" da odu do prodavnice ili na kafu. Šta je s tobom?
A ovo za Husrefa - psovanje i šamaranje/"dovođenje u red" je izjava za cirkusa. Neka Guliju proba da "prosipa silu", lagano će ga preCjednik poslati, opet, na biro.
Živio ti nama.![]()
-
- Kontakt:
Eto i da mu odredi ko ce kapiten biti, jel to razlog da orimas 8 komada u dvije tekme? Ako neko nije u stanju sad sa ovim kadrom nesto napraviti tj igrat fudbal onda nek se nosi u 3 lijepe. Mora da je taj Zekic dzon obraz kad je sve to trpio ako je istina i jos doticnog hvalio.riki46 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:15Klasično naše, uvijek je trener kriv. Nije mi jasno da ljudi za ovaj poraz prozivaju Hošića i Zekića. Hošić koji je imao jedan dan sa ekipom i od njega se očekuje da nešto uigra i promjeni. Čovjek odradio jedan trening na kojem ga svakako niko nije yebavo ni 2% i njega se krivi za poraz.
Ne sastavi nas, Uzeire, ni Ajnštajn.
Atmosfera je definitivno mrtva u ekipi, nakon svakog treninga trebali bi svi igraci da se druze bar 1h sa Ismetom Horom, a 1h sa Bracom Gumenom glavom da se malo vrati pozitiva.
-
- Kontakt:
Ne ocekujem od Hošića da nesto promjeni za dva treninga ali ocekujem da ih kroz razgovor "našpanuje" da lete po terenu pa da nas zaintrigiras sve da li bi tebi mozda trebali dati sansu ?riki46 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:15Klasično naše, uvijek je trener kriv. Nije mi jasno da ljudi za ovaj poraz prozivaju Hošića i Zekića. Hošić koji je imao jedan dan sa ekipom i od njega se očekuje da nešto uigra i promjeni. Čovjek odradio jedan trening na kojem ga svakako niko nije yebavo ni 2% i njega se krivi za poraz.
Jer zaboga trener si, valjda je cilj da se nekad pomakes iz pišljive prve lige i da napredujes al očigledno da je i on ovo odradio kao i igrači, samo da se pojavimo pa sta bude.
E kako mi se gadi ovo sve to je neopisivo.
Da ne ispadne da branim Mirvica, al nema kluba na svijetu koji funkcionise vladavinom jednog covjeka a da se predsjednik ne petlja u sastav. Pogotovo kod nas gdje trebas uzet 3+ miliona eura za igraca i da ga trener klupira. Mislim ono ne znam sta je Zekic i ocekivao ako je to stvarno tako. Perez u Realu gura igrace u prvih 11 kod hebenog Ancelottija ili Zidanea prije a da nece ovaj kod Zekica.
Pa jedan Mamic gurnuo Gvardiola sa 16 ili koliko vec godina direkt sa kadetskog turnira u Medjugorju u prvi tim bez ikakve novcane koristi u tom trenutku al et Mirvic ce sutit na klupiranje kapitena u sedmicama pred prodaju i rekordni transfer. I opet haj i da imas neku zamjenu neko yebeno krilo da igra umjesto Gulija al nemas ni to vec bi stavio Renana na krilo a Turkesa u spica.
i tad bi forum yebavao Zekicu od do jer to radi. Klasicno nase, sta god uradis pogresno je.
Mislim, nema mi logike da je to razlog ostavke ni najmanje al sam morao da prokomentarisem.
Pa jedan Mamic gurnuo Gvardiola sa 16 ili koliko vec godina direkt sa kadetskog turnira u Medjugorju u prvi tim bez ikakve novcane koristi u tom trenutku al et Mirvic ce sutit na klupiranje kapitena u sedmicama pred prodaju i rekordni transfer. I opet haj i da imas neku zamjenu neko yebeno krilo da igra umjesto Gulija al nemas ni to vec bi stavio Renana na krilo a Turkesa u spica.

Mislim, nema mi logike da je to razlog ostavke ni najmanje al sam morao da prokomentarisem.
15.10.2013.
Nema ovdje ni kluba ni kakvog napretka zadugo, odnosno dokle god nas debeli americki grizli vodi, Zekic je to dobro shvatio i ispalio se, jer grizli je napravio od nas razvojni klub preko kojeg ce prodavati igrace (njemu odlican biznis) i uvijek ima jedna ili vise ‘svetih krava’ u ekipi kojima trener nista niti moze niti smije. I grizliju je stalo da i na stadionu bude sto manje raje,zato su i digli cijene ulaznica.
A mi se djaba nesta nadamo,nerviramo,sikiramo, a sve uzalud jer ovaj međed je mozda i trajno unistio klub jer onoga momenta kad ode tek onda cemo vidjeti stvarne posljedice ovo sada je djecija igra.
A mi se djaba nesta nadamo,nerviramo,sikiramo, a sve uzalud jer ovaj međed je mozda i trajno unistio klub jer onoga momenta kad ode tek onda cemo vidjeti stvarne posljedice ovo sada je djecija igra.
Pa ako je tako ko sto pricas onda je bas ispao pizda a ne gospodin ko sto pricate. Znaci da mu je Mirvic i prosle godine u sastav stavljao i Čelika i Gulia kad ga je ovaj branio i pravdao to sto mu daje penale da izvodi time da ga mora nagraditi za zalaganje i igru. Nije mu sigurno od prije 5 dana poceo govoriti sta da radi, sto je onda ostao, obavio pripreme i ostavio ekipu na cjedilu kad mu je uprava dala podrsku nakon jednog kola?riki46 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:15Klasično naše, uvijek je trener kriv. Nije mi jasno da ljudi za ovaj poraz prozivaju Hošića i Zekića. Hošić koji je imao jedan dan sa ekipom i od njega se očekuje da nešto uigra i promjeni. Čovjek odradio jedan trening na kojem ga svakako niko nije yebavo ni 2% i njega se krivi za poraz.
**** vas Zekic vise i meni je zao sto je otisao, trebao je ostati i ispraviti ovo sto je zasrao makar osmi bili na polusezoni
Zašto je problem da Guli odradi jednu ili dvije utakmice na klupi? To će mu kao smanjiti cijenu? A njegova igra poslije povrede mu ne kvari utisak? Kakva crna 3 miliona €? To ako nam je neko nudio prije povrede - trebali smo objeručke uzeti.Kaunas je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:25Da ne ispadne da branim Mirvica, al nema kluba na svijetu koji funkcionise vladavinom jednog covjeka a da se predsjednik ne petlja u sastav. Pogotovo kod nas gdje trebas uzet 3+ miliona eura za igraca i da ga trener klupira. Mislim ono ne znam sta je Zekic i ocekivao ako je to stvarno tako. Perez u Realu gura igrace u prvih 11 kod hebenog Ancelottija ili Zidanea prije a da nece ovaj kod Zekica.
Pa jedan Mamic gurnuo Gvardiola sa 16 ili koliko vec godina direkt sa kadetskog turnira u Medjugorju u prvi tim bez ikakve novcane koristi u tom trenutku al et Mirvic ce sutit na klupiranje kapitena u sedmicama pred prodaju i rekordni transfer. I opet haj i da imas neku zamjenu neko yebeno krilo da igra umjesto Gulija al nemas ni to vec bi stavio Renana na krilo a Turkesa u spica.i tad bi forum yebavao Zekicu od do jer to radi. Klasicno nase, sta god uradis pogresno je.
Sjeti se kako smo igrali kada je Guli bio van sastava (zbog povrede) i pogledaj nas kako igramo nakon što se vratio. Jel moguće da on svaki *ebeni prekid mora izvoditi? I kornere (haj to mu priznajem, jeste najmanji na terenu) i svaki prekršaj na 17-20 metara od gola (nebitno s koje strane, nebitno jel odgovara više ljevaku ili dešnjaku), sve mora on? Pa zbog čega?
Sama činjenica da se cijela ekipa syebala (potvrdili igrači poslije treninga na kojem im je rekao da odlazi) jer je Zekić dao ostavku ti govori koliko Mirvić nema "sluha" za fudbal/trenera/ekipu/Igrače - samo daj prodaju i daj dolare. Ne ide to tako, paša moj.
Ako za Gulija uzmemo više od 1.5 - 2 miliona €, puna šaka brade.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Pilo bi mi to vode medjutim da je tako nebi Ljaljica dovodio,Ristovskog.zagorski je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:31Nema ovdje ni kluba ni kakvog napretka zadugo, odnosno dokle god nas debeli americki grizli vodi, Zekic je to dobro shvatio i ispalio se, jer grizli je napravio od nas razvojni klub preko kojeg ce prodavati igrace (njemu odlican biznis) i uvijek ima jedna ili vise ‘svetih krava’ u ekipi kojima trener nista niti moze niti smije. I grizliju je stalo da i na stadionu bude sto manje raje,zato su i digli cijene ulaznica.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BeYaZ, bordobijeli, bosnas_, Ferrante071, Hamagara, Homelander, HyperOS, J1897, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Neznam55, Oerde, riki46, samoFKS, siroliver69, tajsamja, Vanja8 i 144 gosta.