Kakav nivo inspiracije danas

Jug je rekao sta misli
Kakve to veze ima s našim porazom u Doboju i njihovim remijem na svom stadionu protiv najgore ekipe u prvenstvu?goGlobal je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:57Hajmo malo i realni bit.. tonemo, ali makar to cinimo skupa bratski, sarajevski. Idemo se sad malo prepucavat ciji camcic brze vodu prima. Kad smo debili i dozvoljavamo debilima da manipulisu nama. Treba da prepisamo ligu u svim segmentima i da se mi medjusobno borimo za titule i kupove, ko ce koga vise nadigrati a nad nama vrse egzodus, oducavaju nas od fudbala seoske ekipe, koje do jucer nisu imale markera na treninzima a tome smo iskljucivo krivi samo mi, jednako Sarajevo i Zeljeznicar jer smo dozvolili da se medjusobno krvimo i lajemo dok karavane s podsmjehom prolaze. Mozemo se mrziti i ne postivati kao klubovi i navijaci koliko okolnosti dozvoljavaju ali primat glavnog grada i prijesvega timova koji su bili pojam i uvijek medju fudbalakom elitom bivse drzave ne smijemo olahko ostaviti po strani. Jeb.. trenere, jeb.. uprave, klubovi su iznad svega i tu treba da kazemo i jedni i drugi idite svi u pm i uprave, treneri i igraci ima da igrate il vam je igranka predodredjena, koga vise sramotite. Fkt smo nisko pali.
Ima jako velike i veze i poveznice. Mi smo sebi najveci dusmani. Hajmo se osvrnuti na ligu od uvezivanje zakednicke lige, ne samo na proteklih deset sezona.NoProfit je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:02Kakve to veze ima s našim porazom u Doboju i njihovim remijem na svom stadionu protiv najgore ekipe u prvenstvu?goGlobal je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:57Hajmo malo i realni bit.. tonemo, ali makar to cinimo skupa bratski, sarajevski. Idemo se sad malo prepucavat ciji camcic brze vodu prima. Kad smo debili i dozvoljavamo debilima da manipulisu nama. Treba da prepisamo ligu u svim segmentima i da se mi medjusobno borimo za titule i kupove, ko ce koga vise nadigrati a nad nama vrse egzodus, oducavaju nas od fudbala seoske ekipe, koje do jucer nisu imale markera na treninzima a tome smo iskljucivo krivi samo mi, jednako Sarajevo i Zeljeznicar jer smo dozvolili da se medjusobno krvimo i lajemo dok karavane s podsmjehom prolaze. Mozemo se mrziti i ne postivati kao klubovi i navijaci koliko okolnosti dozvoljavaju ali primat glavnog grada i prijesvega timova koji su bili pojam i uvijek medju fudbalakom elitom bivse drzave ne smijemo olahko ostaviti po strani. Jeb.. trenere, jeb.. uprave, klubovi su iznad svega i tu treba da kazemo i jedni i drugi idite svi u pm i uprave, treneri i igraci ima da igrate il vam je igranka predodredjena, koga vise sramotite. Fkt smo nisko pali.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Balorda, Beli98, Bing [Bot], Cwirek, Devedesetka, Direktorcic, ELDIABLO20, Giuseppe1, Homelander, JimmyPage, Mostarska, pitar, tutankamon1905, Venom i 75 gostiju.