Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mi smo stvarno losi ali kanticari su dosegli dno. Uvjeren sam da ce da za opstanak boriti. Ide lagano Adzeme odlazi a Adzem stroj, vidite sta je omogucio, da vas Rudar raznosi na sred gubavice. Sto su se manejaci slabo culi? Stavite im mikrofon pod istok, slike ima tona nema, ne ide. Samoprozvani ste vrh bh tifo scene a ovako izdanje.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
- Kontakt:
Jel ovo neko pravilo da se ne produzava vise od 3-4min? Gledam danas Sa i sad Zelju, prekida milion, izmjena, povreda i opet 3min nadoknade
-
- Kontakt:
Kone ja mislim da bi najbolje bilo da i mi i vi ispadnemo ove sezone,tuzno koliko su propali sarajevski klubovi
Nisam gledao utakmicu komšija pa ne znam, al čini mi se da je mrtva trka između njih i nas - ko će biti gori...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nas rasturi sloga a kone kod kuce pokradu rudar 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Bolje da smo Hudu stavili za trenera.
Zvace zvaku i klima glavom dok mu stadion skandira da odlazi

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Rudar bome fino izgleda,dok se uigraju,bice tu jos bodova,na stranu zayebancija.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Treba vremena Adzemu.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Bod po bod dobro je
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nevjerovatno je kako uvijek naletiš na volej.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Obje utakmice su trebale biti produzene po 8 min.ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 22:55Jel ovo neko pravilo da se ne produzava vise od 3-4min? Gledam danas Sa i sad Zelju, prekida milion, izmjena, povreda i opet 3min nadoknade
- FKS -
-
- Kontakt:
I adzem laze,izjavio je da je on svakog igraca licno doveo,a sve mi se cini da se negdje na grbavici prevrnuo autobus pun holandjana. On je mogao samo obradova iz jedinstva dovesti, ostalo su mu sve uvalili.laze,izruguje se drugi put vec zaredom i nema pojma. Giganta kao sto je zeljo ne bi trebao voditi
Nije sviran čist penal na kraju utakmice za Rudar,od strane golmana Želje. I ovi sa Arene nijednom nisu reprizirali to .
Al Adžem.. trzaji glavom u ritmu Jala i Buba 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: bvsic, laszlo, MaroonBjelave, NazorUso i 39 gostiju.