FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
75
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 216

broj6
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la broj6 » 09 avg 2025, 22:03

Lucas je napisao/la:
09 avg 2025, 21:57
Jedini benefit u današnjem porazu, je da je ovo zadnja utakmica koju smo počeli sa 3-5-2, u statut kluba treba unijeti, da nikad niko od pjetlica do seniora, ne smije igrati tu formaciju.
Da smo poceli bilo kakvu formaciju danas izgubili bi. 2-6-2 da smo izmislili isto bi bilo. Gledam opet sazetak i govor tijela sve kaze. Skup pojedinaca i nikakva ekipa, to smo danas bili. Trener koji ocito ne zna sta radi i koji kaze da je cekao da se samo trening odradi. Pa halo Sarajevo vodis, nema kuci nijednom igracu dok se ne izglade stvaro, cuj trening samo da se odradi onako. Spali smo na placenike, pa treba da znaju za sta su placeni. Guliju je u 3 utakmice cijena sa 3 miliona pala.na 300 hiljada, frajer muha bez glave. Sramota!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 avg 2025, 22:03

gh0stHZ je napisao/la:
09 avg 2025, 22:00
Haksss je napisao/la:
:bow: :bow: :bow: Vule Trivunovic
Malo sam pod emocijama, ovo je moj klub, moja kuća. Želim sreću Sarajevu i vjerujem da će uz Zrinjski i Borac biti glavni pretedenti za titulu - kazao je Trivunović za MyTV, osvrnuvši se na to da je igrao za Sarajevo:
- Ne moram nikada viši biti dio Sarajeva, ali sretan sam što imao priliku nositi dres ovog kluba. :bow: :bow: :bow: :bow:
Jedan gospodin i uvijek bih mu držao vrata kluba otvorena.
Ja bih da uz Čalu ostavimo na miru i tog covjeka, da nam ostane u lijepom sjecanju. Malo ih je ostalo casnog obraza, jako malo. Ne zelim da neki bojkot igraca ili naredba nekoga iz kluba ko ce igrati pokvari sliku Vuleta, pa da i njega nabiju nogom.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 09 avg 2025, 22:04

broj6 je napisao/la:
09 avg 2025, 21:59
Kyle88 je napisao/la:
09 avg 2025, 21:52
Ponovilo se protiv Sloge “ko zabije prvi taj i dobije”, znali su gdje nas treba pritisnuti a to je kod te distribucije lopte u 2/3 terena.
Preiskusna ekipa koja kad ima rezultat je odlicna jer imaju pregrst iskustva.
Kupresak totalno van utakmica, na svaku sudijsku odluku je morao reagovati.
Guli i njegov kiseli kez mi ide na k i prica sa sudijama otkako je kapiten.
Jovic od glupog penala do dijagonali po 80m (majstore ti da znas to poslati ne bi bio ovdje nego bi bio backup opcija Bastoniju)
Bralic od krivca za gol do 20 losih pasova (nevjerovatno da lik ne izlazi na igraca koji mu okrece guzicu nego ide jos korak dva unazad)
3-5-2 kad im neko u šali nacrta treba da momentalno leti.

Drugo 4231, odmah kad imas 9tku koja prepoznaje to napravimo dobru polupriliku, kasnije gol i nakon toga nas uspiju malo uspavati.
Najgora stvar da je poslije toga trener se prebacio na 442 tu sa Buticem i Turkesom nemamo napretka, bolje bi Mlinaric bio sa Turkesom no hajd otom potom.

Rezime
raskinuti par ugovora
dovesti trenera koji igra 4231
prodati Gulija
dati kapitensku Ristovskom/Ljajicu

Ova Sloga ako kone nastave kiksat je prvi konkurent da se prikljuci top 4.
Na sta smo spali kad kapitensku treba dati nekome ko je tek dosao.
Tako je kako je doveo si dva igraca ove sezone i jednog prosle polusezone koji su alfe.

Mozemo mi ovo u svoji korist okrenuti, niko nije rekao da ce biti lako.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 avg 2025, 22:05

Naši igrači su razmaženi plaćenici,bez karaktera . Dugo nisam popizdio kao danas u Doboju , nisam više ni razočaran. Sad sam u fazi ludila gdje mislim da igrace treba postrojiti i šiju zavrnuti . Nekad se ganjali igraci nisu smjeli ba bijel dan izaći a imali platu 2000 km . Sad ovi uzimaju desetine hiljada i šetkaju se po terenu . ****.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 09 avg 2025, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 09 avg 2025, 22:05

igraci sloge pri 2-1 privedu tako iskusno utakmicu kraju da ja to u FK Sarajevo nisam vidio 5 godina. Smiriš igru prema naprijed, kad te pritisnu legne jedan,drugi, treći itd, pogledaš na semafor ono već 85ta.

Mi kod 3-0 isto pašćad, niko da stane na loptu, da privede utakmicu kraju, ukrade 5-6 minuta jer si nespreman, odugovlači itd. Mi 4 primimo, znači sanjati nisi mogao takve blamaže.
Prošle godine sjećam se imaš 2-1 protiv posušja na koševu, Umjesto da nema igre zadnjih 10 minuta, da zadržiš i osovjiš 3 boda, mi pravimo faul u 94 i primamo ga za 2-2. Za zatvora..

Tu dolazi trener sa svojim instrukcijama kojeg već dugo nemamo.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 09 avg 2025, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 avg 2025, 22:05

Kyle88 je napisao/la:
Ponovilo se protiv Sloge “ko zabije prvi taj i dobije”, znali su gdje nas treba pritisnuti a to je kod te distribucije lopte u 2/3 terena.
Jovic od glupog penala do dijagonali po 80m (majstore ti da znas to poslati ne bi bio ovdje nego bi bio backup opcija Bastoniju)
Bralic od krivca za gol do 20 losih pasova (nevjerovatno da lik ne izlazi na igraca koji mu okrece guzicu nego ide jos korak dva unazad)

Drugo 4231, odmah kad imas 9tku koja prepoznaje to napravimo dobru polupriliku, kasnije gol i nakon toga nas uspiju malo uspavati.
Najgora stvar da je poslije toga trener se prebacio na 442 tu sa Buticem i Turkesom nemamo napretka, bolje bi Mlinaric bio sa Turkesom no hajd otom potom.

Rezime
raskinuti par ugovora
prodati Gulija

Vidis kako konama ponisti penal, kurko bi ga nama ponistio. Jad je sa duplo najacim timom (po imenima) 1 bod izvuci i to protiv dva tim koja skupa vrijede ko Guli. Sve je do igraca, glade m u da po terenu, nikakve borbe, svi ko sline. A I sudiji se n ajebem materi. U svakom opasnom prodoru oni vuki za dres obaraju on nekakve opomene daje. Ako je ono penal onda po tekmi bi bilo po jedno 5 6 penala. Npr kad svinjski igra lose oni mogu umiriti loptu rulom, dobiti sumnjiv penal itd, isto tako npr ovaj rudar u bl ode na eskurziju, dok evo npr. veceras ginu. Ovaj VAR se samo koristi protiv nas, i danas su gledali mogu li lako ponistiti i onaj jedan gol sto smo daldali.

Nisam bio za Musemica ali sad jesam, i jos mu dati kolac u ruke da mlati pojedine nase igrace sa njim. Sline jadne.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 09 avg 2025, 22:06

Lucas je napisao/la:
09 avg 2025, 22:03
broj6 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
09 avg 2025, 21:45
Kada sam govorio da je jovic prosjek, kada sam govorio da od tri igraca iz srbije ne moze se jedan sastaviti kako treba (rockov tribine, jovic nedaj boze nikome, đorđevic kod doktora), sprdalu me ovdje... Nastavite.
Isto tvrdim i za ovog turdova kao i za paskaleva, spoji ih nemas stopera.
Nikad nauciti da je bolje imati jednog jakog i jednog iz akademije nego dva prosjecna. Na kraju nemas nista.

O igri, ponasanju, i svemu na terenu, rezultati sve govore.
Nemamo mi stopera nikako. Zamisli sta smo doveli Turda, Paskalev, Bralic, Pejovic. Ima Gojkovic koji je povrijedjen i to je to. Ristovski silom prilika to mora igrati.
Kad ih stalno rotiras, mijenjas, pomjeras.....naravno da se nece pokazati u pravom svjetlu, u takvom haosu ni Marquinos ne bi došao do izražaja. Da je od Novog Pazara do Radnika počinjao sa dva ista stopera i uigravao ih, danas bi pricali drugu pricu.
Ako ti mislis da se Bralic moze uigrat za nesto onda ne znam sta reci. Paskalev igrao 90 minuta cijelu drugu polusezonu, licio na babu kojoj je motku neko u guzicu gurnuo, zato smo i dovodili. Napadamo Craiovu, doveli Rumuna Turdu iz posljednje ekipe rumunakog prvenstva. To nam pojacanja jel?

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 09 avg 2025, 22:06

ado-hz je napisao/la:
gh0stHZ je napisao/la:
Haksss je napisao/la:
Malo sam pod emocijama, ovo je moj klub, moja kuća. Želim sreću Sarajevu i vjerujem da će uz Zrinjski i Borac biti glavni pretedenti za titulu - kazao je Trivunović za MyTV, osvrnuvši se na to da je igrao za Sarajevo:
- Ne moram nikada viši biti dio Sarajeva, ali sretan sam što imao priliku nositi dres ovog kluba. :bow: :bow: :bow: :bow:
Ja bih da uz Čalu ostavimo na miru i tog covjeka, da nam ostane u lijepom sjecanju. Malo ih je ostalo casnog obraza, jako malo. Ne zelim da neki bojkot igraca ili naredba nekoga iz kluba ko ce igrati pokvari sliku Vuleta, pa da i njega nabiju nogom.
Ne bih ga ni gurao u trenerske vode. Nekad možda sportski direktor, jer koliko se sjećam doveo nam je par igrača direktno on? Helem nejse, ne još svakako, nego kad počistimo ove ženturače iz kluba.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 09 avg 2025, 22:08

Haksss je napisao/la:
09 avg 2025, 22:02
gh0stHZ je napisao/la:
Haksss je napisao/la:
I u dresu dok je bio gino je na svakoj utakmici kapa do poda :tokralju:
Odradio vrhunski oba mandata, donio nam fine pare prodajom u Himki. Nadam se da ce kroz koju godinu, biti uposlenik kluba.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 avg 2025, 22:08

dovesti papeta da ih postroji i okupiti mlade trenere da ih unistavaju treninzima. a pape da kandzija. ko birvaktile u reprezentaciji. :D
salu na stranu, koji k im je danas bio kad su ovako odigrali??? tesko je ovo ponoviti, nadam se da nece nikad vise.
mijenjaj i formaciju ako treba, nije bitno, samo da se ovo popravi.
i ovdje nije mirvic kriv sekunde, jbt lik dovede naj strijelca lige i najigraca komsijske lige...dje ces dalje. ispuni nam i zelju i uvjeri trenera da ostane ali nije svemoguc...kanite se covjeka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 09 avg 2025, 22:10

ado-hz je napisao/la:
gh0stHZ je napisao/la:
Haksss je napisao/la:
Nije brate Vule neka pi.ka da bi sutio i klimo glavom on je i u dresu gino uvijek i da dodje do nekih spletki on bi sigurno sve javno rekao navijacima

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 09 avg 2025, 22:10

novi trener ko god to bio mora ujutro voditi trening

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 avg 2025, 22:10

Vule će biti sigurno naš trener kroz par godina .

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 09 avg 2025, 22:12

Bosanac1991 je napisao/la:
09 avg 2025, 21:33
Samo da pozdravim one botove koji uzimaju siću da hvale Krdzalica i Djordjevica i da ih pitam jesul odusevljeni danasnjom predstavom il je bilo zanimljivije gledat u magsitralu u Doboju?
Ne mozes mjeriti Krdzalica sa Djorejevicem, jer drugi nije igrao godinu dana, ne znam sta si ocekivao, ali inkad je usao bolje se kretao i trazio loptu od svih ostalih na sredini, ali ocekivat od njega povratak u formu nakon godine pauze je smjesno,

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 09 avg 2025, 22:14

Ako kone ne preokrenu, ovaj datum treba označiti kao smrt i potop sarajevskog fudbala. Zanimljivo, na današnji datum smo od Zete ispali.

atomskaNavika
Kontakt:

Post Postao/la atomskaNavika » 09 avg 2025, 22:16

ado-hz je napisao/la:
09 avg 2025, 20:40
HyperOS je napisao/la:
09 avg 2025, 20:33
Da nam Sarajevo bude prvo u ligi

slikahttps image
Da ima mozga Mirvic u ovim stvarima on bi rekao uposlenicima kluba nikakve reklame nemoj da stavljate, nikakve panoe, cestitke bilo gdje, pocastit cemo se u klubu u krugu nas zaposlenika uz tortu i to je to.
Ili jos gore da ima pameti kosto nema dao bi otkaz osobama koje su osmislile ovu glupu cestitku u samom centru grada.
Čestitka je Džekina ideja, pokušaj ulizivanja, da bi ga na kraju Homerove gorile pretukle pa završio na intenzivnoj :opaopa:

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 09 avg 2025, 22:18

Fudo je napisao/la:
09 avg 2025, 22:05
Kyle88 je napisao/la:

Rezime
raskinuti par ugovora
prodati Gulija

Vidis kako konama ponisti penal, kurko bi ga nama ponistio. Jad je sa duplo najacim timom (po imenima) 1 bod izvuci i to protiv dva tim koja skupa vrijede ko Guli. Sve je do igraca, glade m u da po terenu, nikakve borbe, svi ko sline. A I sudiji se n ajebem materi. U svakom opasnom prodoru oni vuki za dres obaraju on nekakve opomene daje. Ako je ono penal onda po tekmi bi bilo po jedno 5 6 penala. Npr kad svinjski igra lose oni mogu umiriti loptu rulom, dobiti sumnjiv penal itd, isto tako npr ovaj rudar u bl ode na eskurziju, dok evo npr. veceras ginu. Ovaj VAR se samo koristi protiv nas, i danas su gledali mogu li lako ponistiti i onaj jedan gol sto smo daldali.

Nisam bio za Musemica ali sad jesam, i jos mu dati kolac u ruke da mlati pojedine nase igrace sa njim. Sline jadne.
Ma Fudo moj dragi sudija se samo prilagodi protiv nas, ako vidi da nas ne ide jos doda gas da nas umrtvi i kartonira ili ti ga iznervira, a ako nas ide onda nam ne moze nista.
Fazon je sto mi otvaramo igru sa nekih 3-4 igraca koje nam vecinom puste da igraju jer su to vecinom stoperi i Jatta. To izgleda dosadno fol mi cekamo da oni naprave gresku a oni nas i vecinom oni nasu prvi docekaju, ne moze stoper u nasoj ligi biti glavni organizator igre, ici na prekid, pogoditi pas 50-60 m, biti odlican u defanzivi ni on a ni wing back taj, ti igraci su u ligama petice.

Amco46
Kontakt:

Post Postao/la Amco46 » 09 avg 2025, 22:19

Koliko je meni guliasvili odvratan igrac to se opisat ne moze, pogotovo od kad se vratio nakon povrede, jer svi skupa smo krenuli izdrkavay na njega dizat ga i hvalit kad prne kako treba.
U januaru je njega trebalo pustit, ovako dao mu kapitensku svrsavas na njega ima ego umislio je da je messi al neka, imam osjecaj da ce zavrsit ko ziljkic.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 avg 2025, 22:20

bordobijeli je napisao/la:
09 avg 2025, 22:05
Naši igrači su razmaženi plaćenici,bez karaktera . Dugo nisam popizdio kao danas u Doboju , nisam više ni razočaran. Sad sam u fazi ludila gdje mislim da igrace treba postrojiti i šiju zavrnuti . Nekad se ganjali igraci nisu smjeli ba bijel dan izaći a imali platu 2000 km . Sad ovi uzimaju desetine hiljada i šetkaju se po terenu . ****.
Bijednici obicni,sta god da je i kako god da je,imas lordovsku platu i barem pogini na terenj,bez ikakve energije,da protestujes nakon onog smjesnog penala,svirnu lik penal kojeg nije bilo gledaju kao ku.rve obicne. Nisu ovi misevi nista vise zasluzili,medjutim hebem i sudijama pleme jer jos vise gas daju,gleda Var u Doboju i na Kosevu i oba puta cista situacija i svora kontra nas,pomrli svi koji rade protiv Sarajeva koliko je nocas

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 09 avg 2025, 22:21

Homer nam je, gurajuci Gulija, **** mrtve za ovu sezonu!
Nisu ni sa/igrači bas tolike ovce...ručna povučena a mi pušimo.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, Hajdeee, Haksss, keli, N3R3D, Posejdon, Velaxsa i 46 gostiju.