Kerim za dvije godine u Realu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 21:37Sto se mene tice nek klanjaju prije svake utakmice i poslije svakog gola, samo to na jednom sportskom portalu, u sportskom clanku uopce ne treba isticati kao nesto wow, cemu se "dive bh navijaci" Bh navijaci bi se trebali diviti golu, asistenciji i odlicnoj utakmici, a ne ovomeArtVandelay je napisao/la: ↑09 avg 2025, 21:35A šta to klečavci imaju protiv sedžde?tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 21:33De bola sta ste se uvrijedili, jel ne moze niko **** realno rec nesto. Pricas u clanku o mladom igracu koji ima odlicnu utakmicu i ubacujes nebitan podatak o vjeri. Al dobro, vjerujem da bi i u obrnutoj situaciji isto skocili
De ne seri bogati,tako ti svega. Imam rodbine muslimana, bolji od pola hrvata sto su mi kroz zivot prosli.Al ako ces se lud pravit i ubacivat mi rijeci u usta, neka. Samo se potvrdjuje cinjenica da forumasi nisu bas najbistriji. Cast izuzetcima, nema ih punoArtVandelay je napisao/la: ↑09 avg 2025, 22:08tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 21:37Sto se mene tice nek klanjaju prije svake utakmice i poslije svakog gola, samo to na jednom sportskom portalu, u sportskom clanku uopce ne treba isticati kao nesto wow, cemu se "dive bh navijaci" Bh navijaci bi se trebali diviti golu, asistenciji i odlicnoj utakmici, a ne ovome
Ma je li... kaži otvoreno, ne podnosim muslimane i to je to.
Tako je brate. Nas najveci problem i jeste bio to sto nam igraci nisu zeljeli loptu. Ko god je dobije u noge gleda da je se rijesi sto prije.Beduin je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:27Kad vidis koliko on i Esmir vole igru prema naprijed, ne smijem ni zamisliti za godinu dana u paru sa Ermedinom koliko bi to bilo trke i jake tranzicije prema naprijed, prodora i ubacaja u 16m. Samo jos jednom napadaca/realizatora da imamo poput Dzeke i to je perverzija.
Upravo takvo nesto i ja zamisljam, mozda uz Sunjica dodati Gigovica jer je radilica (ili Huseinbasic), trkac pa bi bio ta spona izmedju zadnje veze i naprijed, gdje Dzeko ili Demirovic se mogu spustati u sredinu i gurati loptu na krila pa cekati istu u protivnickom sesnaestercu.napapijri1987 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:43Tako je brate. Nas najveci problem i jeste bio to sto nam igraci nisu zeljeli loptu. Ko god je dobije u noge gleda da je se rijesi sto prije.Beduin je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:27Kad vidis koliko on i Esmir vole igru prema naprijed, ne smijem ni zamisliti za godinu dana u paru sa Ermedinom koliko bi to bilo trke i jake tranzicije prema naprijed, prodora i ubacaja u 16m. Samo jos jednom napadaca/realizatora da imamo poput Dzeke i to je perverzija.
Sa njima dvojicom bismo dobili dva paklena igraca. Obojica vole loptu,vole igru jedan na jedan,mogu je sa distance opalit. Normalno da to jos nije najveci nivo ali potencijal ogroman. Dodaj na to zujalicu demija koji stopere bukvalno je..be 90 minuta,na kraju i dzeku kojeg ne smijes ostavit samog sekunde i imas paklen napad. Uz dedica i zdravog seada imas jos 2 opasne opcije po bokovima koje znaju probit i centrirat,sutirat..
Ali nama se nekako ne da do potoka. Da se onaj cecilijin uozbiljo on bi ovoj ekipi dao jos jednu dodatnu dimenziju sa svojim ulazima u sredinu.
Na kraju ostaje ta boljka dobre 6 ice.
Da nam je tu pjanica iz Juventusa bili bismo top ekipa.
Znaci ovako nesto
Vasilj
Dedic Tarik Ahmedhodzic ( Katic) seo
Isus krist X ( benjo nazalost ne pokazuje ono sto sto ocekivali)
Esmir alajbegovic
Dzeko Demirovic
Plus sa klupe Bazdar,Hajradinovic...
Usudio bih se reci ekipa veceg potencijala od one brazilske
Ovo cemo tek vidjeti kad saopsti sljedeci spisak. Ako kerima ne pozove treba ga razapet. Vidjeti ces kad ne pozove esmira sa pricom I pravdanjem u stilu " nemozemo imati toliko novih igraca pred ovako bitne utakmice". Barbarez je covjek Koji je u konfliktu s majkom prirodom, Koji svrsava na to da ljude uvjerava da ne znaju jer vide Ono sto svako normalan vidi osim barbe.
A kako je Esmir novi igrac, kad mu je upravo Barbarez o dao priliku za igru? De prvo to objasni... a onda sacekaj(mo) svi da vidimo prvo kako ce igrati u narednom periodu i hoce li doci do poziva Kerima i Esmira pa onda ga pljujemo i pametujemo.
Trenutno korisnika/ca: Kobayashi, sirBobbyMoore i 23 gosta.