Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ipak je Davidenko klasa za onog 

Cuj Dolgopolov
. Uze ga stara mashina i baci mi 20€ u dzep.
Ajde i ti mancho za jos 20

Ajde i ti mancho za jos 20

Ima li ovdje neko da je pao na kladionici , svi neke eure vrtite 
Pa i ja ali sitno prema vama

Pao ja na DinamuSanchez_8 je napisao/la:Ima li ovdje neko da je pao na kladionici , svi neke eure vrtite

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Pa sto ne poprati Ferrera danas mogao si se opariti.Sanchez_8 je napisao/la:Ima li ovdje neko da je pao na kladionici , svi neke eure vrtite

Stavis veceras howard preko stodomire manje (ja mislim da cu to zategnut) ali budem postao kasnije dok sad malo razradim, nisam znao hocu li igrati dok ovo nije proslo (doduse nije jos, treba glasgow zavrsit x2

cekam ovaj double par hantucova i jos neke i pise WALKOVER ... i nema pocetka sta mu to znaci 

Dobro si to ubo
Nego kad ce mi pare baciti na racun , svuko sam ga na nulu nema za NBA da razradim sta

Nego kad ce mi pare baciti na racun , svuko sam ga na nulu nema za NBA da razradim sta

Zadnja izmjena: Sanchez_8, dana/u 19 apr 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Napusteno... vjerovatno se ne igraaS_Roma je napisao/la:cekam ovaj double par hantucova i jos neke i pise WALKOVER ... i nema pocetka sta mu to znaci
Ma uzeo sam 40 - tak mambi ali misu mi uplatili na racun nemam na NBA sve vec razbacao po neki bezveze tiketimaStrux je napisao/la:Pa sto ne poprati Ferrera danas mogao si se opariti.Sanchez_8 je napisao/la:Ima li ovdje neko da je pao na kladionici , svi neke eure vrtite
Stavis veceras howard preko stodomire manje (ja mislim da cu to zategnut) ali budem postao kasnije dok sad malo razradim, nisam znao hocu li igrati dok ovo nije proslo (doduse nije jos, treba glasgow zavrsit x2) jer sam skoro svu lovu stavio na isplatu, sutra unovcavanje

1164 Partizan - Budućnost 19.4. 18:15 1 1,35 62:58
7135 Široki - Igokea 19.4. 20:00 1 1,40 81:67
7580 F.Lopez - Kukushkin 19.4. 13:10 1 1,35 2:1
7584 Almagro - Andujar 19.4. 14:50 1 1,40 2:0
7670 Gil - Gensse(rez.) 19.4. 15:20 2:0 1,55 2:0
i danas jedan dobitni
jedno pitanje da li je neko isao dignuti pare u williams
i danas jedan dobitni

Hajd onda meni pomozi sta da stavim ^^Sanchez_8 je napisao/la:Ma uzeo sam 40 - tak mambi ali misu mi uplatili na racun nemam na NBA sve vec razbacao po neki bezveze tiketimaStrux je napisao/la:Pa sto ne poprati Ferrera danas mogao si se opariti.Sanchez_8 je napisao/la:Ima li ovdje neko da je pao na kladionici , svi neke eure vrtite
Stavis veceras howard preko stodomire manje (ja mislim da cu to zategnut) ali budem postao kasnije dok sad malo razradim, nisam znao hocu li igrati dok ovo nije proslo (doduse nije jos, treba glasgow zavrsit x2) jer sam skoro svu lovu stavio na isplatu, sutra unovcavanje
Isao momak danas, al ne moze jos...sabur...Interista je napisao/la:1164 Partizan - Budućnost 19.4. 18:15 1 1,35 62:58
i danas jedan dobitni![]()

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
-
- Kontakt:
isao je moj drug danas i dignuo 35 eura..sad me zvao maloprije..tako da..nije neka zaebancija

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@Strux evo bacam grah da vidim ko ce preko ici veceras
Uplatili su mi sad jedan tiket sad cu sta razraditi

Uplatili su mi sad jedan tiket sad cu sta razraditi

- bosanac035
- Kontakt:
Piše ti sve na mjestu uplate. Koliko želiš uplatiš[email protected] je napisao/la:poz vam otvorio sam racun na wwin i danas vidim neki bonus dobio koliko je minamalna uplata za aktivaciju racuna jel neko zna

I Love this game !!!
mislis 70 KMjasko_juve je napisao/la:isao je moj drug danas i dignuo 35 eura..sad me zvao maloprije..tako da..nije neka zaebancija![]()

ja sam zabotavio sigurnosno pitanje u pm
Sta su mu trazili ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
I ja sam u pm...zato sam mor'o pravit novi acc.....Bosnier je napisao/la:mislis 70 KMjasko_juve je napisao/la:isao je moj drug danas i dignuo 35 eura..sad me zvao maloprije..tako da..nije neka zaebancija![]()
Sta su mu trazili ?

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Pa imas jednostavno da ti posalju ogovor na mail....adis.p je napisao/la:I ja sam u pm...zato sam mor'o pravit novi acc.....Bosnier je napisao/la:mislis 70 KMjasko_juve je napisao/la:isao je moj drug danas i dignuo 35 eura..sad me zvao maloprije..tako da..nije neka zaebancija![]()
Sta su mu trazili ?![]()
imam dojavu
Barca 1 ko kuca
a u kojoj se to kladionici moze uplatit 1000km na jedan listic

Idu li Howard i Matthews preko veceras? Kontam da stavim to i hendikep na Atalantu. Mozda da stavim jos jednog igraca?
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.