Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
AAAAAAAAAAA
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa ako je Malić mogao uletiti odmah u prvu postavu, što i ovaj momak ne bi mogao početi protiv San Marina?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Da ga zdravlje posluzi.
Kakva zvjerina od igraca. Definitivno je opasniji kad s lijeve strane prilazi lopti, sto nama vise i odgovara. Doduse, Barbi i ne bas, jer on ima zacementiranog Dedica na lijevom krilu.
Ne bi smjelo biti dileme zasluzuje li mjesto u startnoj postavi.

@hurem does not like it:-)Bazinga12345 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:27Pa ako je Malić mogao uletiti odmah u prvu postavu, što i ovaj momak ne bi mogao početi protiv San Marina?
mi nemamo ovakvog igraca!
Uzbuđenje ko da mi je rahmetli otac zabio jeb.emtidan.

Zadnja izmjena: CAGarfia, dana/u 09 avg 2025, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Esmer i on, ubitacan duobabino je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:30@hurem does not like it:-)Bazinga12345 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:27Pa ako je Malić mogao uletiti odmah u prvu postavu, što i ovaj momak ne bi mogao početi protiv San Marina?

Mora protiv San Marina startati. Okaciti macku o rep one price da ne pregori.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Hureee hureee hureee... slican sut ima kao tahirovic i sara saric. Bravo kero momcino nedaj se .
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
pored znanja, momak ocito ima mooda ko u bika...kad sam ga slusao prije nepunu godinu...ono u fazonu znam da sam bolji od vrsnjaka i znam da mogu igrati seniorski fudbal, kontam mali je bas dobar ili lud.
Bayer mu ocito nije htio garantovati minute i momak digao sidro, odoh vam pokazati da ce te me za godinu morati vratiti, i to odmah u prvih 11.
On je do novembra starter u Salzburgu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naravno da nemamo ovakvog igraca koji zna i može napraviti razliku u fazi napada.babino je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:30@hurem does not like it:-)Bazinga12345 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:27Pa ako je Malić mogao uletiti odmah u prvu postavu, što i ovaj momak ne bi mogao početi protiv San Marina?
Svakako da ga vidim u startnih 11 protiv San Marina. Protiv Austrije bas i ne, zasad, osim ako i u narednim utakmicama do septembra ne pokaže disciplinu i u fazi odbrane.
Definitivno nas najpraceniji igrač ove sezone.
Ja sam ga kao i mnogi prizivao još u junu.
Ma znam, ima i toga, ali su stvarno napravili dosta grešaka ovi iz Salzburga danas. A Kerim je igrač koji može sam sebi stvoriti priliku za gol, kao što je pokazao danas. Dodavanja su mu strašna isto.
Samo da ga sreća pogleda oko povreda. Kvalitet sigurno ima za visoke domete. Hajmo još asistenciju.