Zna se čije predstavljanje smiruje sve ljude

Zna se čije predstavljanje smiruje sve ljude
Sve i da nije dogovoren, sad ga moraju suhim zlatom dovesti.
Naravno ja bi to srezao da se pitam svaki put za ovakvo bezobrazno ponasanje i za prosipanje bodova, po 30% od plate pa izvoli, zalosno je sto dobar dio njih ima ogromne plate i glume da su igracine, ustvari teske karine moj virto.Virtu4l je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:18KosevoZove je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:17Sta pricas ti bolan a vi bi ko za titulu mogli ni mi, ni vi nismo za titule u ovome trenutku, pustiti ljudima koji hoce da igraju srcem za svoje klubove neka se bore, a kod nas go jad i picke!!
Kralju mi ne dovodimo igrače koji imaju milion i po maraka godišnju platu.
Pa vidi svaki laik u kojem smjeru to ide.Onda ćeš dobiti Posušje 3:0 , i ekspresno se ambicije neke vraćaju.A realnost ti je sa ovim milionerskim sastavom opet 3/4 mjesto + eventualni Kup
Ja to pricam odavno 3/4 plafon jel smo smijesni postali , a toliko se ulozilo trebao bi se prostetati da smo pravi, ali nismo jbg.
Kako 3:0 protiv dobrog Posušja? Ja tu očekujem 1:1 ili 2:2. Što da ne, opet 4:4 ali ovaj put da mi vodimo 4:3.
Jer ide pozitivni šok novog starog trenera.Dobit će se Posušje i to prezentirati kao rapsodija.De ja vu/copy paste , zovi kako hoćeš , već viđena priča.A realnost je skroz sasvim druga priča.Pendulum je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:30Kako 3:0 protiv dobrog Posušja? Ja tu očekujem 1:1 ili 2:2. Što da ne, opet 4:4 ali ovaj put da mi vodimo 4:3.![]()
Šta misliš, postoji li opcija i da Husrefov temperament i stav budu kontraproduktivni u ovoj situaciji u kojoj je sada Sarajevo?A treba uzeti u obzir da sigurno par njih u ovoj grupi razmaženih balerina neće dati na sebe...
Očigledan bojkot ekipe jer neće da igraju za kikiriki kad su čuli koliko će Ademaga da primaThreeplanetrees je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:20Još kad se Adem koji prima 1 200 000 godišnje priključi ovako eksplozivnoj i motiviranoj ekipi sa trčkaranjem