Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
Danas prva postava napokon. Vjerovatno ona koja počinje na OT prvo kolo, pa će biti zanimljivo za pogledati.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Tako. Daj najacu postavu nek igra, mani me Norgarda i slicnih traktora. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Calafiori vrhunski, trenutno bolja opcija od MLS-a koliko god mi drag bio, problem samo što je stakle.
Zubimendi najveće pojačanje daleko, kako je lagan momak, nevjerovatno. Ako ovako odigra sezonu, sigurno jedan od boljih transfera u zadnjih 10 sezona.
Zubimendi najveće pojačanje daleko, kako je lagan momak, nevjerovatno. Ako ovako odigra sezonu, sigurno jedan od boljih transfera u zadnjih 10 sezona.
Kai 

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Cilj je da Saki popucaju mišići prije 12mjeseca da ga nema kad je najteži dio lige.
Sve ti yebem Arteta.
Cijediš momka godinama već i samo je pitanje kad ćemo od molit Boga da odigra 20 tekmi u sezoni
Sve ti yebem Arteta.
Cijediš momka godinama već i samo je pitanje kad ćemo od molit Boga da odigra 20 tekmi u sezoni
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Tier 1 za Fener i tursku ligu kaže da je Fener ozbiljno zainteresovan za Zinchenka i da je transfer veoma moguć u narednim danima. Navodno, mi tražimo 15 miliona - što bi po meni, bio fantastičan posao, s obzirom na njegovu platu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.