FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kaze hrasničko smece "Možda sam trebao poceti sa 4 pozadi" 

FK HNL škart
ofAjlin checklist:
Radnik Bijeljina
Guli igrao od prve
Anes igrao
Vrban igrao
Osvojili bod(ove)
Sloga Doboj
Guli igrao od prve
Anes igrao
Vrban igrao
Osvojili bod(ove)
Zaključak: Napredujemo
Radnik Bijeljina
Guli igrao od prve
Anes igrao
Vrban igrao
Osvojili bod(ove)
Sloga Doboj
Guli igrao od prve
Anes igrao
Vrban igrao
Osvojili bod(ove)
Zaključak: Napredujemo
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Pa kad se citave pripreme mijenjao tim svakih 20 minuta niti su uigrani niti fizicki spremni. Ostavio nam je Zekic stanje kao najveci dusman. Hvala mu za Kup ali daleko mu kuca od Koseva bila za sva vremena.
You are someone else I am still right here
Mrtve vam yebem
Nemoj Husrefe molim te, ako volis svoju porodicu i sebe.
Sta ce ova hrpa govana na terenu uradit tvom oboljelom srcu. Kad meni 20+ godina mladjem dizu pritisak i udaraju na mozak, kako ces ti preziviti?
Nama treba neki Hitler i slagat mu da su sve jevreji na terenu pa da ih goni da treniraju osnove fudbala dok ne pocrkaju.
Sta ce ova hrpa govana na terenu uradit tvom oboljelom srcu. Kad meni 20+ godina mladjem dizu pritisak i udaraju na mozak, kako ces ti preziviti?
Nama treba neki Hitler i slagat mu da su sve jevreji na terenu pa da ih goni da treniraju osnove fudbala dok ne pocrkaju.
Nisam za Musemica nikako ali nikako ali nakon ovog danas treba neko ko Musemic da im j..e i majke i bogove da trce makar ko konji prvo poluvrijeme nikakve zelje ni volje niko nije imao realno vise zelje ljudi imaju na terminu nego oni danasMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑09 avg 2025, 18:13Moram biti iskren, iako nisam za Husrefa, mislim da ipak im treba jedan Husref. Treba im neko neprekidno psovat na uho da se uozbilje.
Smeta manekenima Adem i plata garant, Ademu trebaju na treningu nositi vodu i hladit ga lepezom ako zatreba
Neki su detalji nedostajali.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:34Ima ti i ta mjesta, ali opet bilo je 6-7 igraca iz prosle sezone, a isto ko da su se prvi put sreli. Nesto je dobro truhlo u srži.roccosiffredi je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:18Kakav automatizam hljeb ti ljubim kad svako pola godine ode 10 dodje 12 igrača. To ne može uigrati i automatizirati ni Pep.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:15Zrinjski je na racun sistema Jakira, dominirao dugo i nakon njegovog odlaska, a evo vidis sta je Zekic ostavio. Nikakvog smisla ni automatizama ni nista. Hosic ih je mogao samo poredati.
The saddest thing in life is wasted talent.
Igrali mu paskalev jednu,turda jednu i ovaj danas bralica stavio....cijelu sezonu proslu je mjeso,nikad nisi znao koga ce izvesti
-
- Kontakt:
Sta bi keru?Zar nije ovo trebao da bude posljednji post na forumu?keli je napisao/la: ↑31 jul 2025, 22:08Ovo je moj posljedni post na ovom forumu. Svako dobro zelim mnogim dobrim momcima na ovom forumu poput gisa, vanje, ade-hz,samozdravlje,duske itd itd a ovim abortusima poput eastmadnessa, lucasa itd prepoznat ce se, ybm najmilije sto imaju. Nije u skladu sa forumom, ali od mene toliko. Vidimo se na Kosevu.
Usput i ja tebi **** sve najmilije sto imas onako usput
Nemoj ga, danas mu je malo teško

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
samoFKS je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:43Nemoj Husrefe molim te, ako volis svoju porodicu i sebe.

Lijepo, pronaso si sestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:47Sta bi keru?Zar nije ovo trebao da bude posljednji post na forumu?keli je napisao/la: ↑31 jul 2025, 22:08Ovo je moj posljedni post na ovom forumu. Svako dobro zelim mnogim dobrim momcima na ovom forumu poput gisa, vanje, ade-hz,samozdravlje,duske itd itd a ovim abortusima poput eastmadnessa, lucasa itd prepoznat ce se, ybm najmilije sto imaju. Nije u skladu sa forumom, ali od mene toliko. Vidimo se na Kosevu.
Usput i ja tebi **** sve najmilije sto imas onako usput

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Nek' umoci prst u fildzan, kod Seje Brailovica, prije nego sto potpise neku od briljantnih odluka Ajle A.
Umrli oboje do ujutru.
- FKS -
Ko god mi je banovao profil MirvahOut s foruma, neka se usudi to opet uraditi evo pa me ubjeđujte da nisam nikad bio upravu. P.S neka su karte cenera za djecu baš se time lijepo promoviše slika o sportu i neka horde šute, nećete nikad od njih više čuti da traže ostavke uprave. Ljubi faćko
Fakinima treb na trening doci posamarati **** sve do jednog. A ono vanago, prevarant od trenera, Zekizc znao je on da je unazadio ekipu za stoljece, nije on dzaba razgulio.
Fakin!
Fakin!
U novi boj ...
Kažu može unijeti nemir u ekipu njegova plata.

Tamo gdje je Adem igrao, velika većina ovih kvazifudbalera ne može ni turistički otići da gledaju i to sa kupljenom ulaznicom. U subotu će im objasniti neke stvari, njihovo je da slušaju i rade što im kaže.
Zadnja izmjena: Herson, dana/u 09 avg 2025, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, laznokrilo, mire971, N3R3D, Velaxsa i 27 gostiju.