FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Od očekivanih, realnih 6 osvojili samo bod. Baš ste dobro otvorili sezonu, možete je komotno i zaključiti već u augustu, ne treba se čekati jesen kad se po običaju oprostimo od titule.
Je li se za plate Bralića, Turde, Paskaleva i Pejovića mogao dovesti 1 kvalitetan stoper?
Al na Hošiću s će vidi žica, vidi se da je ljut na igrače i da nije samo prolazno rješenje mislim da bi ih dobro poredao. Ovdje nama trebaju ljudi koji će igračima dati doznanja da se oni ne pitaju, već da moraju da daju 100% od sebe da bi ih raja poštovala. Ovo sada je strašno. 2 kola već 5 bodova minusa.
I to protiv ekipa iz RSa koje će se sve skloniti Borcu. Imas takva tri tima po 4 utakmice to je 12 utakmica ili 36 bodova koje Borac ima sigurno. A mi u od 6 bodova uzmemo 1. Strašno.... Ali nećemo Radnika da pobijedimo na Koševu i pošaljemo ga u 2. ligu već izbacilo Posušje za koje se znalo da neće ispasti, puštamo Široki za kup....
I to protiv ekipa iz RSa koje će se sve skloniti Borcu. Imas takva tri tima po 4 utakmice to je 12 utakmica ili 36 bodova koje Borac ima sigurno. A mi u od 6 bodova uzmemo 1. Strašno.... Ali nećemo Radnika da pobijedimo na Koševu i pošaljemo ga u 2. ligu već izbacilo Posušje za koje se znalo da neće ispasti, puštamo Široki za kup....
-
- Kontakt:
Adrien i ja smo malo zabrinuti ali "If you can dream it, you can do it." , sanjajmo zajedno.
Mrtve vam ****.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Samo bi dodao da se i njemu odbija od plate ako 2 dana nije nikom yebo nista...
Znaci staviti pod moranje majku im placenicko manekensku.
Treba dovesti Denisa Corica. Ipak je covjek sa Krpicem, Radovcem, Husom Karjasevicem imao isti broj bodova ko veletrener pizda ZZ alal ti pita jos nam ostavi bralica i butica
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Igrace od danas gledam kao vrecu vanago,nikakvo slavljene ili bilo sta,odradite za sta str placeni i nosite se u pm. Nema ni trke,agresivnosti,protestvovanja kad ti izmisli penal,apsolutno nista. Vi ste jedni bjednici svoje vrste. Imace protiv nas samo padni u 11 dobices penal oli zabij iz ofsajda sto posto ce priznat gol, znaju sve to i opet igraju kao zene.
-
- Kontakt:
Trebao je otici prije priprema, ovako nas je zavalio kvalitetno. Ili da je makar sacekao neku rep. pauzu.keli je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:22Kako to nije skontao na kraju sezone...yebem mu pleme demagoskoMaroon1946 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:21Ali kakav je gospodin Zekić, brat skontao koliko je sati i odmah paljba.![]()
Ovako je stavio klub, igrace, upravu i navijace u nezgodnu poziciju
Ovdje je nesto truhlo duboko unutra. Nema trenera koji ovo nekom taktikom moze ispravit, samo yebavanje od do jer nije da ne znaju vec jednostavno nece, boli ih qrac za rezultatom.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovo je 109% krivica igraca, vuku se po terenu ko sline. Previse su se oni opustili. Vazda neki bojkoti. Ako su plate redovne svakog ko bojkotuje na istok poslati tokom tekme. Mamu vam p i ckastu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Treba izvuc i pozitivnu stranu iz ovoga.
Nikada ranije se nismo oprostili od titule i nekih velikih ocekivanja, cuvajte zivce braco do jula 2026.
Nikada ranije se nismo oprostili od titule i nekih velikih ocekivanja, cuvajte zivce braco do jula 2026.
-
- Kontakt:
Sta je ba duboko,nema razloga ku.rchevog da ovako odigras,onaj Sibenok 10 plata nisu bili primili honuli za svaku loptu ko da je zadnja hebem im sve
Jednostavno bojkot nekoga ili necega u klubu. Zaudara na to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:30Sta je ba duboko,nema razloga ku.rchevog da ovako odigras,onaj Sibenok 10 plata nisu bili primili honuli za svaku loptu ko da je zadnja hebem im sve
15.10.2013.
Bio sam na njegovoj strani I zao mi je sto je otisao al ostavio nam je bruku panjeva. Izuzev nekoliko igraca on nije dove posteno pojacanjeMaroon1946 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:21Ali kakav je gospodin Zekić, brat skontao koliko je sati i odmah paljba.![]()
Unušić
Bralić
Turkes
Butic
Gordeziani
Pa ni ostali igraci nisu donjeli neku prevagu
Paskalev
Turda
Bruku nekih igraca koji odigraju 2 pa se povrijede I nema ih 5 utakmica ...
De ba ljudi kakva titula, zaboravite, bit ce vam lakse
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ekipa bez glave i repa, kao da se u putu nisu sreli. Sve je ovo rezultat njegovog rada. Godinu dana je bio tu, 3 odrađena prelazna roka i onda primiš 4 od Radnika i rutinira te Sloga. Trebao je otići još prošle sezone nakon onih blamaža na Koševu protiv Slobode i Širokog.Tatamata1946 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:28Trebao je otici prije priprema, ovako nas je zavalio kvalitetno. Ili da je makar sacekao neku rep. pauzu.keli je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:22Kako to nije skontao na kraju sezone...yebem mu pleme demagoskoMaroon1946 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:21Ali kakav je gospodin Zekić, brat skontao koliko je sati i odmah paljba.![]()
Ovako je stavio klub, igrace, upravu i navijace u nezgodnu poziciju
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ima ti i ta mjesta, ali opet bilo je 6-7 igraca iz prosle sezone, a isto ko da su se prvi put sreli. Nesto je dobro truhlo u srži.roccosiffredi je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:18Kakav automatizam hljeb ti ljubim kad svako pola godine ode 10 dodje 12 igrača. To ne može uigrati i automatizirati ni Pep.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:15Zrinjski je na racun sistema Jakira, dominirao dugo i nakon njegovog odlaska, a evo vidis sta je Zekic ostavio. Nikakvog smisla ni automatizama ni nista. Hosic ih je mogao samo poredati.
Ma nastavit ici na tekme ali sa zarom kao da je prijateljska. Ko god da dodje na poziciji trenera zelim mu puno srece i zdravlja trebat ce mu.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Husref Musemić jedan je od nas.
Sta nam je ona hinja ostavila i u kakvom je stanju ekipa najbolje govori ova situacija da nakon dva kola mozes da se oprostis od titule. Los rad kluba na svim poljima je dosao na naplatu i neka je. Ko ima imalo pameti distancirace se od svega ovog i sacuvati zivce i zdravlje.
You are someone else I am still right here