Prodaju sve što je ostalo od prošle sezone. Trenutno samo imaju gostujući dresovi po cijeni od 50 km.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bromazepam
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mozes danas kupiti prije utakmice dres.
Bice uskoro i Legea kako sam cuo u prodaji.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Fabrizio Romano napisa na FB da je Free Shop umjesto Fan Shop, tako da kontam besplatno je sve...
SLOBODA ILI NIŠTA
- RollingPaper
- Kontakt:
Sjenjak1919 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 14:49Fabrizio Romano napisa na FB da je Free Shop umjesto Fan Shop, tako da kontam besplatno je sve...

& $ ?
Ja prvi kupio kad su došle, birao broj zato je 100.

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Jbga dobro je i to nije ni skupo 50 km spram onih legea sto su bili 100 kmbromazepam je napisao/la: ↑09 avg 2025, 11:16Prodaju sve što je ostalo od prošle sezone. Trenutno samo imaju gostujući dresovi po cijeni od 50 km.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Da li će se moći kupiti novi dresovi bez sponzora , samo da je dres sa grbom kluba ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Šta je ovo niko ne piše o jučerašnjoj utakmici.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Eno djeca ce "dobit" novu opremu, tu nema sponzora a isti dres ko i u prvom timu, obicni Legein crveno crni na pruge ko od prije par godina, samo platis za dres sorc trenerku i 2 majice 300KM
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pa dobro uvijek je se u OP kupovala oprema, samo sto je prije bilo paradna trenerka dres sorc stucne jakna i torba oko 200 km prije 10 godina
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Ja samo upratih na Fb da svrsavaju na Smajica kako je najbolje pojacanje i da bismo ostali prosle sezone u ligi da je on bio tu.
Ja evo i dalje nisam siguran jel pricaju o Edisu ili Mbapeu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sto se tice Smajića stvarno pokazuje koliko mu je stalo da se dokaže i ja sam se iznenadio.
Na Jaganjca tipujem da će nam biti bas dobro pojačanje, Janković reče traži se špic napadač, ma da meni ni ovaj stoperski par ne ulijeva povjerenje.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Ovo mu je sigurno i zadnja sansa da nesto uradi od karijere, ako je ikako moguce. Ne mogu ga komentarisati jer ga stvarno nisam pratio ni u Federalnoj niti sad u pripremnim, ali je steta sto ne zaglavio u tom amaterskom rangu takmicenja bez ikakvih ambicija.Skojevska je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:24Sto se tice Smajića stvarno pokazuje koliko mu je stalo da se dokaže i ja sam se iznenadio.
Na Jaganjca tipujem da će nam biti bas dobro pojačanje, Janković reče traži se špic napadač, ma da meni ni ovaj stoperski par ne ulijeva povjerenje.
Ja i dalje sumnjam u njega, ali vidicemo. Samo trud i rad, rezultat mora doci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
https://www.facebook.com/10006447347091 ... video_list
Za one iz prosle sezone i jeste Mbape, mada ne treba gajiti neka velika ocekivanja ove sezone sto se tice borbe za PL......velika su potrazivanja, Nalic, igraci iz prosle sezone......ako se neki igraci iz prosle sezone ne isplate do pocetka prvenstva pitanje da li ce se dozvoliti Slobodi odigravanje utakmica.
Za one iz prosle sezone i jeste Mbape, mada ne treba gajiti neka velika ocekivanja ove sezone sto se tice borbe za PL......velika su potrazivanja, Nalic, igraci iz prosle sezone......ako se neki igraci iz prosle sezone ne isplate do pocetka prvenstva pitanje da li ce se dozvoliti Slobodi odigravanje utakmica.
🔴⚫️
Mene su uvjek fascinirali ti dugovi prema igracima, zar su svi igrali dzaba, i bez plata uvjek se enormni iznosi potrazuju i iza svake uprave, bez izuzetaka.
Ne ocekujem od njega da ce biti ikad igrac za Premijer Ligu, ali je za ovaj rang takmicenja dobar.Beduin je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:41Ovo mu je sigurno i zadnja sansa da nesto uradi od karijere, ako je ikako moguce. Ne mogu ga komentarisati jer ga stvarno nisam pratio ni u Federalnoj niti sad u pripremnim, ali je steta sto ne zaglavio u tom amaterskom rangu takmicenja bez ikakvih ambicija.
Ja i dalje sumnjam u njega, ali vidicemo. Samo trud i rad, rezultat mora doci.
U lozi je jučer bio i "Džambić" tako da očekujte i tu neke priče ponovo.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
PROTIV Tuzle prvo kolo sve osim nekog večernjeg termina bila bi prava katastrofa, treba animirati raju da nas bude sto vise, imam osjecaj da je ovo neka nova Sloboda, nadam se da neće biti incidenata ako se ko slučajno pojavi u dresu Tuzle na Tribinama.
Samo Sloboda !
Samo Sloboda !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Protiv Drine mi je dobar bio Abrego,iznenadio me Karalic Aldjan drzi sredinu terena ima ga i u odbrani a i napadu.Jaganac je najvise pretrcao.Moram spomenuti i malog Abidovica po lijevoj strani,brz i prodoran.Sve u svemu nije lose.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 7 gostiju.