Sarajevo se finansijski izdiglo i bez problema plate tranafer unutar lige, to sto ne stimaju druge stvari u unutar kluba, to je do internih stvari i do kluba. Da li kapital cist ili nije, to treba inatitucije da vide, a ne da se po forumi mahala i razvlaci. Ako neko zna za nepravilnost, ode u policiju i prijavi.Generation74 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:44Hvala legendo!samirr je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:09Iznad čega se Sarajevo izdiglo ? Rezultati su mjerilo za sve a ne igrači koji ne donose rezultate! Slažem se da je ovo najveći transfer nekog kluba s obzirom kakvu je Ljajic karijeru imao prije dolaska u Sarajevo. Da dovedeš i Ronalda ako ćeš imati iste rezultate kao u prošloj sezoni opet ništa nisi postigao osim marketinga. O plati koju navodno ima u Sarajevu mi je veoma glupo raspravljati , plaća je onaj ko ima a ne ko nema i time sam ti sve rekao! Ove sezone ispod titule smatram veliki neuspjeh ako dodje Husref za trenera vidim vas kao prvog favorita za naslov. Sretno u nastavku sezone
Napisao sam iznad čega se Sarajevo izdiglo i to nisu nikakve insinuacije već činjenice, tako da nema smisla da ponavljam. Napisao sam i da ako Bog da ovo isprati rezultat i posjeta na stadionu, zaokružićemo sliku kluba za kojeg će mlađe generacije iz drugih gradova uživati da navijaju.
Da se ne lažemo, mi smo klub koji je prošle sezone najviše bio oštećen odlukama sudija i o tome se nema smisla pričati. Titule kroje ljudi iz saveza, a da ne spominjem Borca i silu koju provode, penal u Bijeljini Zrinjskom u zadnjoj minuti koji je sviran Kajkutu koji je glumio noja, itd da ne nabrajam.
Nadalje, ako osvajanje KUP-a prošle sezone nije rezultat, ne znam onda osim titule šta je!?
2x šampion Jugoslavije, 5x šampion Bosne i Hercegovine i 7x osvajač Kupa BiH, najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini i mi pričamo o rezultatima. Naravno ne računam trofeje nekakvih super kupova, kupova palih boraca iz drugog svjetskog rata, kupova opštinskih matičara...
Zato sada dovodimo Ristevskog koji je Dinamu bio skup za održavanje, dovodimo Adema Ljajića, ganjamo Seferovića, tako da nam i sudije neće moći ništa kao što ni Zrinjskom nisu mogli dok ih je Jakirović vodio.
Da su sudije uticale na Sarajevo prosle sezone jesu, nije jedino i naravno da nije najgore proslo iako se to predstavlja kod navijaca, najostecenija ekipa je Igman iz prosle sezone.
Spominjes i nas, nismo mi najcistiji u proslosti bili, ne treba izmisljati da jesmo, ali da smo pokradeni za 2x titule, jesmo. Ali kad to spomenes, onda spomeni i da tvoj klub nije najcisci, pocesvi od tekmi s Borce prosle sezone, tekme sa Sirokim, pa ranije prodaje Igmanu za opstanak, Tuzla City itd.
Najtrofejniji - izbroj trofeje ponovo, pa ako na taj navic brojis javi ko ima najvise. Broji zvanicne trofeje koji au priznati!!!