Oprošteno im je jer njihov prvi klub Arsenal je jadan i pravi su primjer luzerskog kluba.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Oprošteno im je jer njihov prvi klub Arsenal je jadan i pravi su primjer luzerskog kluba.
Isto kao arsenalov najskuplji transfer sto je navijac Chelsea.Masqareda je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:17Najbolji igrac kojeg su imali im navijac Arsenala. Ali dobro. Nije ni mogao navijati za Projekat kad nisu postojali kad je ovaj pocinjao pratit fudbal.Eden Hazard: "I was a fan of Real and Thierry Henry, so I quite liked Arsenal originally. I grew up with the Gunners"![]()
Ja sam zadovoljan na ovu upravu,nije vecinski vlasnik al napravila je nekoliko koraka unaprijed.wadethegreat je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:15Govoris da znaju pregovarati a brojke bas to ne govore.Anoniman je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:14Ja ne gledam tako u tome pravcu da li je pretplacen igrac ili nije.wadethegreat je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:04
Pa pretplatili su Seska pretplatili su i Mbeuma...
Brighton je brutalan u pregovorima.
Samo koliko sam upoznat sa Amorim sistemom treba mu jedan igrac koji moze i defanzivni dio odraditi i onda prenijeti loptu poceti napad progressive passes itd.
A Baleba u tim kategorijama ima iste brojke kao igraci koje sad imaju.
Moze se to iztrenirati al ono obzervacija![]()
Logicna mi je stvar da igrac u PL mora biti skuplji jer je to ipak najjaca liga,a trziste je takvo da su nerealne cifre.
Medjutim,igrac vrijedi onoliko koliko je klub spreman platiti,a ovi igraci su vecinom dosli na nekoliko rata...
Šeško je mogao otici u Arsenal ili Newcastle za vise novca a tada sigurno ne bi bio pretplacen.
Mbeumo je mogao otici u klubove koji igraju LP, isto tako i Cunha ali svi su dosli u United i nemaju mega ugovore.
Za Belebu nije stvar da li je on bolji,iako mislim da jeste - nego trazi se igrac koji se najbolje uklapa u Amorim sistem.
Baleba uz dobar razvoj za par godina moze postati kao Vitinha,i nema veze dosao u United ili neki drugi klub.
Mislim takvo je trziste al opet nisu bas neke bairgaine uzimali...
Vitinha je svemirski brod za balebu u progresivnim pasovima i pokretanju napada.
Baleba je defanzivno daleko bolji ali dva razlicita igraca.
Kako god upgrade je na ovo sto United ima svakako...
Ne može city ispred arsenala nikako. City će se grčevito boriti za top 4.
Uzimamo ove opet. Pepu se nikad nije desilo da vise od jedne godine ostane bez lige. Dakle 7 u posljednjih 9 godina ce da bude. Dok Projekat ide Unitedovim stopama i ubrzo ce deceniju biti bez titule prvaka.
Te dvije situacije ni priblizno nisu iste. Isak je jos prije godinu dana najavio Njukasu da zeli ici u ovom transfer roku i nije on kriv sto Njukas nije bio sposoban godinu dana dovesti pojacanje. Jos na to treba dodati da je Isak potpisao ugovor pod obećanjem da će dobiti povećanje plate što se nije desilo i tom sportskom direktoru su dali otkaz. Znaci 2 puta ga je klub prevario
Upravo, namjerno je glumio kako se dvoumi jer mu je real rekao da iscrpi ugovor da bi mogao doci dzabe. Liverpool je ovdje transparentno pristupio Newcastlu kao klubu i nudi sasvim korektan transfer fee za njega
21 godina suše za arsenalove žabare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.