FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
45
30%
Darko Milanič
29
19%
Miodrag Božović
2
1%
Fedja Dudić
23
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
14
9%
Samo stranac
36
24%

Ukupno glasova: 149

ErosViverosViv
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ErosViverosViv » 09 avg 2025, 00:27

Tracy3McGrady je napisao/la:
08 avg 2025, 23:04
Planiram sutra ici na tekmu, da li se moze uci sa hordama ili moram ići sa domaćim navijačima?
na gostujuću tribinu samo organizovano možeš.
Bude uvijek 30-ak naših na domaćoj tribini tako da tamo uvijek možeš, dosta i forumaša dođe. @luckystrike, @espirit24 i ne znam ko još bude na toj tribini

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 09 avg 2025, 00:43

IGRAJTE ZA ZORANA!

samoFKS
Kontakt:

Post Postao/la samoFKS » 09 avg 2025, 00:50

mosarajvosa83 je napisao/la:
08 avg 2025, 23:42
ErosViverosViv je napisao/la:
08 avg 2025, 23:39
mosarajvosa83 je napisao/la:
08 avg 2025, 23:31

Tako je,zato nam nece igrati igraci tipa Gulija,Francisa,Elezija vec igraci tipa Dupovca,Mujakica,Hebibovica,Alaima i slicnih vedeta,jer nas Hus ja mislim da ima oko za igrace plus kontakte po HNL-u i evropi jer je dosta klubova promijenio. Nema dobrog trenera da nije upucen u trziste i da nije trenirao neke dobre igrace,da nije bio u nekoj jacoj ligi od nase pa da moze sugerisat da se neko dovede,Husu je bazen Igman,Sloboda, garantujem njemu bi Mehmedovic igro i Durakovic,Kapetanovic.
Sigurno je on želio osvajati titule sa mustafićem i hodžićem, remizirati u regio emiliji sa handžićem, guzinom, halilovićem, šišićem itd.
Polako, nek ide sve svojim tokom. Ne zaboravimo da sve ovo što pričamo je zbog bezobrazluka Zekića koji nas je izdao.
Meni su Husref i Dudić najlošiji mogući izbor, ali ako je Ismir odlučio možemo samo podršku dati. Ako uzmemo 9 bodova u 3 kola, svršavat će se ovdje.
Ja želim titulu i grupe, da li ćeš ti voditi ekipu ili husref, potpuno mi je nebitno.
Zavisi ko ce svrsavat,da uzmemo titulu nista nisi rijesio,opet neces imat nikakav sistem niti trenera koji ima viziju neku kako se treba igrat al hajd.
:mrgreen: inace se fudbal igra zbog vizije a ne zbog titula. sjedi jedan.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 09 avg 2025, 00:57

Može li se precizirati broj utakmica koje je Husref Musemić prošle sezone gledao na stadionu Koševo? Jer on je Saraj'vo :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 avg 2025, 00:59

09 avg 2025, 00:27
Planiram sutra ici na tekmu, da li se moze uci sa hordama ili moram ići sa domaćim navijačima?
Bude uvijek 30-ak naših na domaćoj tribini tako da tamo uvijek možeš, dosta i forumaša dođe. @luckystrike, @espirit24 i ne znam ko još bude na toj tribini
Mogli smo se vala organizovati i skupiti negdje svi zajedno na domaćoj. Budemo razbacani po tribini svaku utakmicu.
Mada se meni sutra ide i u onaj kavez, da se malo iživim i izbacim napetost iz sebe. :mrgreen:

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 09 avg 2025, 01:15

ajdohordas je napisao/la:
09 avg 2025, 00:59
09 avg 2025, 00:27
Mogli smo se vala organizovati i skupiti negdje svi zajedno na domaćoj. Budemo razbacani po tribini svaku utakmicu.
Mada se meni sutra ide i u onaj kavez, da se malo iživim i izbacim napetost iz sebe. :mrgreen:
Moze taman protiv posusja
ja ovaj put preskacem doboj :thumbup:

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 09 avg 2025, 01:19

Ma nista od Husrefa.

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 09 avg 2025, 01:37

Novi trener slovenac jal makedonac

Mahalac7
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac7 » 09 avg 2025, 03:05

djokica je napisao/la:
08 avg 2025, 23:16
muhamedhulk je napisao/la:
08 avg 2025, 22:46
mislim da ljajic ima 600k ali max plata, ako ispuni sve bonuse i sl. ne vjerujem da ima vise od 25k evropskih. a mozda je to 600k ali BAM.

usput ako Hus dodje, idel se na 4231?
Banic - Ristovski, Paskalev, Turda, Jovic - Jatta, Elezi - Kupresak, Ljajic, Kerim - Mlinaric.
Ne kontam zasto stavljate Ristovskog na desnog beka. On to NE MOZE igrati vise. U bilo kojoj formaciji on mora biti stoper ako hocemo da budemo konkurentni za titulu i pogotovo u Evropi
Mora jedan U21 biti. Vjerovatno Krdzalic sutra. Vjerovatno ce opet igrati 3 5 2.
Ince idealna postava je Banic Mujkic (za par sedmica) Turda Ristovski Beganovic Jatta Elezi Guli Adem Kerim i Mlinaric

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 09 avg 2025, 07:24

Pendulum je napisao/la:
09 avg 2025, 00:57
Može li se precizirati broj utakmica koje je Husref Musemić prošle sezone gledao na stadionu Koševo? Jer on je Saraj'vo :kafa:
Ne mogu 2 Sarajeva biti na istom mjestu, diskvalificirali bi nas. Došao bi on al nije do njega

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 09 avg 2025, 07:28

Arhitekt je napisao/la:
09 avg 2025, 07:24
Pendulum je napisao/la:
Ne mogu 2 Sarajeva biti na istom mjestu, diskvalificirali bi nas. Došao bi on al nije do njega
:clap: :clap: :clap: :clap: :rol: :rol:

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 09 avg 2025, 07:30

Pendulum je napisao/la:
Moglo bi ali je na listi gnjavatora, jbg ipak je 2025.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 avg 2025, 08:40

Malo se i presserava ovdje realno. Kakvo citanje protivnika, takticke postavke, nesta? Nije ovo Seria A da imas 10 taktickih genijalaca u ligi, pola ekipa vode treneri koji su bili u ligi i tad kad je Husref bio kod nas, drugo pola vode mladi treneri koji su ucili od ovih gore. I Zrinjski kojeg vodi Jarni br. 2. Sta se tu ima kontrirat, svi igraju 4231, lopta na krilo, propusti beka, centarsut, targetman glavom suta, desetka ceka iz pozadine. Fudbalska 2012. godina.

Moj licno najveci problem s Husrefom je vracanje na staro. Ja sam X puta pisao na ovom forumu koliko mrzim povratnike, taman se oni zvali Cimirot, Vladan, Rahman. Isto jelo se ne podgrijava dvaput. Ako se ti vracas na staro, znaci da se nisi pomaknuo naprijed od tog perioda. Koliko vas se vratilo u staru firmu nakon sto ste je napustili, i ako ste se i vratili, jeste li joj ponudili ista novo? I u fudbalu je isto. Sto se ostalog tice, Husref je najbolji kandidat da mu kazes "hocu titulu ove sezone i kraj price". Kao sto rekoh, zna svakog drugog trenera u ligi, il ga je trenirao il je imao duele s njim. Zna kako je igrat u Prijedoru a kako u Mostaru. Njemu treba zabranit da dovodi svoje igrace i to je to, jer je znao uvalit i Rundine pokemone a i kesirat 100k za Milanovica. Prije 5 godina, s obzirom na situaciju, to je kao da danas das milion za nekog igraca iz donjeg dijela tabele nase lige. U transfere se ne razumije i ne treba mu dat pristup tome. A za psovanje... pa zar nije kruzio video ovdje kako i Zekic opasno psuje s klupe? I to je izvikano, eto mi im smijemo s tribine psovat sve a trener treba da ih grli kad im Sloga tri uvali. Jelde.

Ja sam se davno pomirio da Sarajevo nikad nece bit ozbiljan klub. Puno je ljudi oko kluba koji gledaju svoj interes prije interesa zajednice. Sta je ozbiljan klub? Sposobni i iskusni ljudi na svim pozicijama, jaka akademija koja ima koordinaciju sa prvim timom, trener koji predstavi svoj dugorocni plan klubu, pa da se ocijeni da li se dugorocne ambicije kluba poklapaju s trenerom. Sportski direktor sa dobrim konekcijama koji radi u sprezi sa trenerom i dovodi mu ciljano igrace koje trener zeli. I sve to kad imas, onda potpisujes Sopica, Rieru, Milanica itd. Pa dvije godine ne osvojis nista pa onda uzmes tri duple krune u nizu. Mi nismo ozbiljan klub za tog. Mi smo igrace dovodili na potpis ugovora pa im gurnemo izmijenjene uslove pred nos i molimo Boga da ne skontaju. Znali smo trenera zvat na razgovor, covjek doputuje, oni ga nazovu dok je u Ferhadiji da kazu da ne dolazi jer je drugi primljen. Trenerima se svako petljao u posao. I trenere je svako dovodio i talio se preko raznih menadzera. Mirvic i ekipa su olicenje svega nabrojanog. Za takve i treba mahalski trener da ide godinu za godinom. U maju titula, u septembru iste godine raspad. Pa tri nova trenera pa opet Husref, autobusi igraca, razlicite formacije i taktike... takav klub smo od '46., sto da ocekujemo da sad budemo drugaciji?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 09 avg 2025, 08:59

Galantni je napisao/la:
09 avg 2025, 01:19
Ma nista od Husrefa.
Receno mu ne moze jer nema verifikovan instagram :mrgreen: :mrgreen:

Ma to je gotova prica,vjerovatno ponedeljak-utorak
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 09 avg 2025, 09:01

Od svih “sranja” koje nam je priredio gospodin vlasnik, najviše mu zamijeram što Mesri nije priredio oproštajnu utakmicu na Koševu.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 avg 2025, 09:10

Arhitekt je napisao/la:
09 avg 2025, 07:24
Pendulum je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 09 avg 2025, 09:13

napoleon72 je napisao/la:
09 avg 2025, 08:40
Malo se i presserava ovdje realno. Kakvo citanje protivnika, takticke postavke, nesta? Nije ovo Seria A da imas 10 taktickih genijalaca u ligi, pola ekipa vode treneri koji su bili u ligi i tad kad je Husref bio kod nas, drugo pola vode mladi treneri koji su ucili od ovih gore. I Zrinjski kojeg vodi Jarni br. 2. Sta se tu ima kontrirat, svi igraju 4231, lopta na krilo, propusti beka, centarsut, targetman glavom suta, desetka ceka iz pozadine. Fudbalska 2012. godina.

Moj licno najveci problem s Husrefom je vracanje na staro. Ja sam X puta pisao na ovom forumu koliko mrzim povratnike, taman se oni zvali Cimirot, Vladan, Rahman. Isto jelo se ne podgrijava dvaput. Ako se ti vracas na staro, znaci da se nisi pomaknuo naprijed od tog perioda. Koliko vas se vratilo u staru firmu nakon sto ste je napustili, i ako ste se i vratili, jeste li joj ponudili ista novo? I u fudbalu je isto. Sto se ostalog tice, Husref je najbolji kandidat da mu kazes "hocu titulu ove sezone i kraj price". Kao sto rekoh, zna svakog drugog trenera u ligi, il ga je trenirao il je imao duele s njim. Zna kako je igrat u Prijedoru a kako u Mostaru. Njemu treba zabranit da dovodi svoje igrace i to je to, jer je znao uvalit i Rundine pokemone a i kesirat 100k za Milanovica. Prije 5 godina, s obzirom na situaciju, to je kao da danas das milion za nekog igraca iz donjeg dijela tabele nase lige. U transfere se ne razumije i ne treba mu dat pristup tome. A za psovanje... pa zar nije kruzio video ovdje kako i Zekic opasno psuje s klupe? I to je izvikano, eto mi im smijemo s tribine psovat sve a trener treba da ih grli kad im Sloga tri uvali. Jelde.

Ja sam se davno pomirio da Sarajevo nikad nece bit ozbiljan klub. Puno je ljudi oko kluba koji gledaju svoj interes prije interesa zajednice. Sta je ozbiljan klub? Sposobni i iskusni ljudi na svim pozicijama, jaka akademija koja ima koordinaciju sa prvim timom, trener koji predstavi svoj dugorocni plan klubu, pa da se ocijeni da li se dugorocne ambicije kluba poklapaju s trenerom. Sportski direktor sa dobrim konekcijama koji radi u sprezi sa trenerom i dovodi mu ciljano igrace koje trener zeli. I sve to kad imas, onda potpisujes Sopica, Rieru, Milanica itd. Pa dvije godine ne osvojis nista pa onda uzmes tri duple krune u nizu. Mi nismo ozbiljan klub za tog. Mi smo igrace dovodili na potpis ugovora pa im gurnemo izmijenjene uslove pred nos i molimo Boga da ne skontaju. Znali smo trenera zvat na razgovor, covjek doputuje, oni ga nazovu dok je u Ferhadiji da kazu da ne dolazi jer je drugi primljen. Trenerima se svako petljao u posao. I trenere je svako dovodio i talio se preko raznih menadzera. Mirvic i ekipa su olicenje svega nabrojanog. Za takve i treba mahalski trener da ide godinu za godinom. U maju titula, u septembru iste godine raspad. Pa tri nova trenera pa opet Husref, autobusi igraca, razlicite formacije i taktike... takav klub smo od '46., sto da ocekujemo da sad budemo drugaciji?
Ma kakav Husref ako dodje molit ce boga da dobije nogu nakon mjesec dana da pokupi lovu. Nema taktike sve je na horuk a sta je tu je tomu je opravdanje kad popusi tekmu :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 09 avg 2025, 09:23

Slušali smo opravdanja i od Zekića,tipa neki igrači su ispucali sve kredite,pa iduća utakmica ponovo sve isto.
Ma sve je to u 5 deka,kakav klub,takvi navijači i treneri.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 09 avg 2025, 09:23

napoleon72 je napisao/la:
09 avg 2025, 08:40

Za formaciju se slazem, pogotovo kad uzmemo u obzir da niko nije osvojio ligu sa 3 nazad tj 5 nazad (nego je to 4231 ili 433) takodjer ii u regionu je ista situacija (izuzev Rijeke 4141 sto je opet slicno).

Sto se tice povratka, zavisi koga vracas… Katai,Ademi,Pjaca,Ciro Immobile itd itd.
Svi navedeni su bili podjednako dobri ili bolji u drugom mandatu, jednostavno zavisi koga dovodis i kakav mu je cilj.
Rahmanovic DA, Cimirot mozda i ne, sto se mene tice.

Vezano za klub jesu se rodile promjene igdje preko noci? Miskovic je u klubu mislim oko 15 godina (vecinom kuka i da mu nema Dinama bio bi 3-4 vazda), Dinamo je gradio ovo sto ima 20 i kusur godina pa su sad poceli talasati zadnju godinu dana itd itd.
Svi smo svjedoci da covjek pokusava sa transferima i ostalim stvarima, nekad se mozes slagati nekad i ne bas no ko te pita, nije valjda da mu je trebalo 5 god da skonta ko zna a ko ne zna raditi i kakve ljude oko sebe postaviti, oke mozda nije al mozda ce skontat za 2-3 mj i odvesti nas u “nebo” i EL ako nista

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 avg 2025, 09:24

Pendulum je napisao/la:
Cuj da on gleda ?
Pa on treba doci da mi njega gledamo, on je Saraj'vo !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 72220, Google Adsense [Bot], insimadop, johntravolta123, keli, mnon46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Posejdon, riki46, USB i 164 gosta.