17 h
[/quote]
Hvala momci
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
17 h
pa koga bi ti otjerao, ako se guli neLucas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:00Renana ni slucajno nigdje ne slati, dok ne dođe novi trener, pa nek on vidi sta i kako s njim.Renanu samo treba jedan smislen sistem i formacija, gdje ce on doci do izražaja.Kod Mirze je u 4-2-3-1, po dolasku iz Litvanije, zabio 9 golova u nekih 13 utakmica, kasnije je kod modernih ubleha Rožmana i Zekica, došlo do oscilacija, jer su pravili haos sa sastavom, a njemu uskratili kontinuitet.Ima on još toga da pruži, samo mu treba pravi trener, koji ce znati s njim.
Guli će se prodati vjerovatno, Renan Velež posudba?
Ne kontam zasto stavljate Ristovskog na desnog beka. On to NE MOZE igrati vise. U bilo kojoj formaciji on mora biti stoper ako hocemo da budemo konkurentni za titulu i pogotovo u Evropimuhamedhulk je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:46mislim da ljajic ima 600k ali max plata, ako ispuni sve bonuse i sl. ne vjerujem da ima vise od 25k evropskih. a mozda je to 600k ali BAM.
usput ako Hus dodje, idel se na 4231?
Banic - Ristovski, Paskalev, Turda, Jovic - Jatta, Elezi - Kupresak, Ljajic, Kerim - Mlinaric.
+1ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:14mrziš itekako, 80% postova ti se odnosi na Husrefa. I ne pravi bezveze podjele "jel vam to sad", kao da se navijači dijele zbog uposlenika kluba.NazorUso je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:50A sta ovaj garantuje ? Slijeganje ramenima i "sta je tu je"... Normalno da ce traziti jer vrijede, ovaj hudnik nije mak'o dalje od Tuzle !ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:30
Na stranu sto ga mrzis, sta imas reci o trenerima koji trenutno traze vise eura za godinu nego sto je husref za 5 mandata uzeo? Pa niko ti ne dolazi za 5000 mjesecno, vide ljudi koliko je sati kad ih Ismir zove.
Bukvalno gledaju da te opeljuse, a ne garantuju nista.
Jel vam to sad narativ da stedimo pare pa se odlucili za njega ? How yes no, das Ljalicu 500k i stedis na treneru ?! Ahaaaaa.
P.S. Ja ne mrzim nikoga, samo zelim dobro svom klubu![]()
Jedina činjenica je da je Husref najtrofejniji, a svi poslije njega su zakazali. Probali smo i sa makedoncima, hrvatima, slovencima.. I mlađim i obrazovanijim i modernijim ali i iskusnijim, niko ništa nije napravio
Nisu njega ubili treneri nego Penaranda i alkohol, kasnije ga nije islo pa je bio klupiran. Lik je potrosio vise lopti nego sto ih SELECT moze proizvestiLucas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:00Renana ni slucajno nigdje ne slati, dok ne dođe novi trener, pa nek on vidi sta i kako s njim.Renanu samo treba jedan smislen sistem i formacija, gdje ce on doci do izražaja.Kod Mirze je u 4-2-3-1, po dolasku iz Litvanije, zabio 9 golova u nekih 13 utakmica, kasnije je kod modernih ubleha Rožmana i Zekica, došlo do oscilacija, jer su pravili haos sa sastavom, a njemu uskratili kontinuitet.Ima on još toga da pruži, samo mu treba pravi trener, koji ce znati s njim.
Prvi gol ili je odbij jos u lijevu stranu, ili pravi korner.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:17Mozda mi i imamo trenutno problema, ali i nasi konkurenti imaju mozda i vise. Banic bi, ako ne 4, ali bi 3 primio sigurno protiv Radnika. Mujkic za ovu polusezonu je ok, ako nije "povrjedjen". Za ostale nisam bas upoznat. Nije kao 2015/20, ali je rosterKyle88 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:54Mi cemo vec iduce godine imati problem u21 pravila jer ako ovako nastavimo pojacavati ne mozemo razviti igraca sa nasim papirima a da je kvalitet da igra 90 min u ligi.Samozdravlje je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:48Po meni tim, pa i klub se mogu dici na 3 nacina:
1. Omladinski pogon, sa sjanim trenerima, dug i trnovit put. Nije za 85% navijaca FKS. Nije uporedivo, ali recimo Ajax nekad.
2. Kupovinom igraca koji nadilaze neku ligu. Nije uporedivo, ali recimo MC.
3. Kombinacijom ovog 1 i 2 i to mi se cini da treba biti put FKS. I mislim da jeste i da idemo tim putem, cak smo i dobro zakoracili.
starijih puno bolji.
Bas je apsurdno imati taj nick a pola tih trofeja osvojio covjek kojeg ponizavas.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:41Prije svega nemoj da vrijedjas,ok?keli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:47Pomoci ce nam mladi moderan trener koristi cak slusalice tokom utakmice. Legendu kluba najtrofejnijeg trenera podcijeniti da je Jusufbegovic bolji moze samo pitar sa 0 brain cells.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:06Pored ovoga i Nedim Jusufbegovic uopste ne zvuci lose,ili jos bolje Fedja Dudic.
Kakav god da je bio,bar je podnio ostavku i nije teretio klub za nista.
Nama s ovakvom ekipom pomoci ne moze niko iz nase lige,znaci niko,jer izbor je blago receno uzasan.
Jel ja moram dijeliti misljenje s tobom ili bilo s kim ko tako misli?
Eto mjerna jedinica istinskog pitara je ako se podrzava da se doticni moze vracati u klub dok je ziv!
Legenda koja bi odrala kožu klubu za mene je interesdzija.
Za sve ostale igracke zasluge,postujem njegovu velicinu,iako je i tada zabio noz u ledja kompletnom timu kad ih je isfuro da ce ostati a potpisao iza ledja za CZ.
Postedi me bilo kakvih komentara i replika!
Jel tebi musemic kakav rod?keli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:26Bas je apsurdno imati taj nick a pola tih trofeja osvojio covjek kojeg ponizavas.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:41Prije svega nemoj da vrijedjas,ok?
Eto mjerna jedinica istinskog pitara je ako se podrzava da se doticni moze vracati u klub dok je ziv!
Za sve ostale igracke zasluge,postujem njegovu velicinu,iako je i tada zabio noz u ledja kompletnom timu kad ih je isfuro da ce ostati a potpisao iza ledja za CZ.
Ne moze ga igrati u načinu igre koji smo igrali kod Zekića, isto ko sto Kupresak ne moze biti bek kod Husrefadjokica je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:16Ne kontam zasto stavljate Ristovskog na desnog beka. On to NE MOZE igrati vise. U bilo kojoj formaciji on mora biti stoper ako hocemo da budemo konkurentni za titulu i pogotovo u Evropimuhamedhulk je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:46mislim da ljajic ima 600k ali max plata, ako ispuni sve bonuse i sl. ne vjerujem da ima vise od 25k evropskih. a mozda je to 600k ali BAM.
usput ako Hus dodje, idel se na 4231?
Banic - Ristovski, Paskalev, Turda, Jovic - Jatta, Elezi - Kupresak, Ljajic, Kerim - Mlinaric.
Tako je,zato nam nece igrati igraci tipa Gulija,Francisa,Elezija vec igraci tipa Dupovca,Mujakica,Hebibovica,Alaima i slicnih vedeta,jer nas Hus ja mislim da ima oko za igrace plus kontakte po HNL-u i evropi jer je dosta klubova promijenio. Nema dobrog trenera da nije upucen u trziste i da nije trenirao neke dobre igrace,da nije bio u nekoj jacoj ligi od nase pa da moze sugerisat da se neko dovede,Husu je bazen Igman,Sloboda, garantujem njemu bi Mehmedovic igro i Durakovic,Kapetanovic.Sanchez87hz je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:21+1ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:14mrziš itekako, 80% postova ti se odnosi na Husrefa. I ne pravi bezveze podjele "jel vam to sad", kao da se navijači dijele zbog uposlenika kluba.NazorUso je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:50
A sta ovaj garantuje ? Slijeganje ramenima i "sta je tu je"... Normalno da ce traziti jer vrijede, ovaj hudnik nije mak'o dalje od Tuzle !
Jel vam to sad narativ da stedimo pare pa se odlucili za njega ? How yes no, das Ljalicu 500k i stedis na treneru ?! Ahaaaaa.
P.S. Ja ne mrzim nikoga, samo zelim dobro svom klubu![]()
Jedina činjenica je da je Husref najtrofejniji, a svi poslije njega su zakazali. Probali smo i sa makedoncima, hrvatima, slovencima.. I mlađim i obrazovanijim i modernijim ali i iskusnijim, niko ništa nije napravio
I meni je iskreno nerealan, ali eto da nam neko prije 2 godine rekao da cemo u klubu gledat Ristovskog i Ljajića, ne bi vjerovali.riki46 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:28Ristvovski je bio preskup da sjedi na klupi, da je bio u planovima za prvih 11 sigurno plata ne bi bila problem.ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:10Ne kažem da će doći, međutim...
Dinamo se riješi Ristovskog jer im je preskup, čovjek završi kod nas...
O Ademu i njegovoj plati bruji cijeli balkan.
Znaci novci nam nisu problem uopste.
Čisto sumnjam da Adem stvarno ima 600,'000 eura godišnje. Sigurno ima ubjedljivo najveću platu u ligi, ali bih prije reko da je to negdje oko 400-450,000 godišnje. Nemoj me krivo shvatit, svi smo sanjali dane kada ćemo moći platiti igrače kao što su njih dvojica, ali meni su njihove velike plate jedan od razloga zbog kojih ne vjerujem u dolazak Seferovića, mislim da se ni Mirvić ne može toliko opteretit finansijski.
+1mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:31Tako je,zato nam nece igrati igraci tipa Gulija,Francisa,Elezija vec igraci tipa Dupovca,Mujakica,Hebibovica,Alaima i slicnih vedeta,jer nas Hus ja mislim da ima oko za igrace plus kontakte po HNL-u i evropi jer je dosta klubova promijenio. Nema dobrog trenera da nije upucen u trziste i da nije trenirao neke dobre igrace,da nije bio u nekoj jacoj ligi od nase pa da moze sugerisat da se neko dovede,Husu je bazen Igman,Sloboda, garantujem njemu bi Mehmedovic igro i Durakovic,Kapetanovic.Sanchez87hz je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:21+1ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:14
mrziš itekako, 80% postova ti se odnosi na Husrefa. I ne pravi bezveze podjele "jel vam to sad", kao da se navijači dijele zbog uposlenika kluba.
Otac mi, i sta je?rimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:29Jel tebi musemic kakav rod?keli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:26Bas je apsurdno imati taj nick a pola tih trofeja osvojio covjek kojeg ponizavas.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:41
Prije svega nemoj da vrijedjas,ok?
Iznenadna ostavka trenera, liga pocela a liga ti ne prioritet.obrijanopile je napisao/la: ↑08 avg 2025, 14:50Je li ti stvarno misliš da je on bio prvi pik. De ba..Kyle88 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 14:49De Allaha ti nemoj teorije zavjere.obrijanopile je napisao/la: ↑08 avg 2025, 14:48Ljudi, pustite suplju priču . Istina je ta da nas niti jedan ozbiljan trener nije htjeo, jer sw zna da je Mirvic jedan kreten i egoista, koji ne poštuje dogovore. Mi smo promijenili deset trenera u cetri godine. Kada niko neće ide priča on je vojnik kluba, on je jedan od nas, on će ovo, on će ono. Ovakvu ekipu dati Husrefu u ruke je u najmanju ruku za Haga. Ali, tako je odlučio veliki vozd, jer nas nije htjeo preuzeti niti jedan ozbiljan stručnjak. Samo se ne treba nervirati.. Opet ce biti slijeganje ramenima i phm , uh itd.
Ja i? Ako na kraju uzme trofej sta onda? Evo zekic je imao sve pa opet nula bodova,sta trebamo imati ekipu od 20 mil da bi dobio Radnik kuci i da onda kazemo e vidis sta je trener...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:31Tako je,zato nam nece igrati igraci tipa Gulija,Francisa,Elezija vec igraci tipa Dupovca,Mujakica,Hebibovica,Alaima i slicnih vedeta,jer nas Hus ja mislim da ima oko za igrace plus kontakte po HNL-u i evropi jer je dosta klubova promijenio. Nema dobrog trenera da nije upucen u trziste i da nije trenirao neke dobre igrace,da nije bio u nekoj jacoj ligi od nase pa da moze sugerisat da se neko dovede,Husu je bazen Igman,Sloboda, garantujem njemu bi Mehmedovic igro i Durakovic,Kapetanovic.Sanchez87hz je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:21+1ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:14
mrziš itekako, 80% postova ti se odnosi na Husrefa. I ne pravi bezveze podjele "jel vam to sad", kao da se navijači dijele zbog uposlenika kluba.