A i Wemby po imenu prezimenu, stasu i glasu pravi uzorak francuza nema sta. Igraci u fusbalu to ne preskacu jer ih dobro SP ili EP lansira utop klubove i obezbjedjuje top ugovore, dok u losarci to bas i nije slucaj, i ustavri EP (potencijalna povreda) oh moze prije sprijeciti top ugovora (NBA) nego ako odograju top obezbijediti takav jedanMasqareda je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:07Ne sjecam se najbolje, al mislim da su Dirk, Pau i ostali iz starijih generacija redovno igrali. Tako da je ovo vezano za ove nove sminkercice. Razocarao me Wemby. A ova dvojica su svakako Belgijanci samo na papiru kad vidis kako se zovu i izgledaju.TripleThreat je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:44I onda se pluje po našim glavnim igračima oko neke bezvolje i ostalim klincima, a svi se redovno odazivaju ako baš nisu spriječeni klubom ili ozbiljnom povredom. A jako često igraju i pod manjim povredama.![]()
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Wemby je rođen u Francuskoj, sta može biti ako ne Francuz
Mi bi da Garza igra a da nije naturalizirani iako nije rođen u BIH ali neki pametuju kako npr. Wemby nije pravi Francuz,zbog,pazi sad ovo,glasa i stana izmedju ostalog.
Mi bi da Garza igra a da nije naturalizirani iako nije rođen u BIH ali neki pametuju kako npr. Wemby nije pravi Francuz,zbog,pazi sad ovo,glasa i stana izmedju ostalog.
-
- Kontakt:
Znaci vedran corluka je bosanac? Kao i savo milosevic?
Kako se vi mali fasisti sjebete sami u svojim pricama
Moje je djete rodjeno u njemackoj pa nije njemac - sto ne znaci da kad poraste i ako bude sportista nece igrati za njemacku reprezentaciju (jer teoretski ima mogucnost) ako naravno bude sportista, kao izmesju ostalog i jedan Ozil, ili Gundoan oni igraju za njemacku ali su turci koji su rodjeni i odrasli u njamackoj.
pa zar rođenjem i jedan i drugi nisu bosanci i hercegovci??napapijri1987 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 23:28Znaci vedran corluka je bosanac? Kao i savo milosevic?
Kako se vi mali fasisti sjebete sami u svojim pricama![]()
Wemby ako nije Francuz, šta je???
Sport90 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 05:10Moje je djete rodjeno u njemackoj pa nije njemac - sto ne znaci da kad poraste i ako bude sportista nece igrati za njemacku reprezentaciju (jer teoretski ima mogucnost) ako naravno bude sportista, kao izmesju ostalog i jedan Ozil, ili Gundoan oni igraju za njemacku ali su turci koji su rodjeni i odrasli u njamackoj.
Šta je Wemby ako nije Francuz???
Teška tema kojoj nikad kraja i u kojoj svi imaju svoje argumente i nikada niko po tom pitanju nece promijeniti misljenje, pogotovo ne na forumu.
Također, tema nevezana za ovu temu (totalno), tako da je sada pravo vrijeme da se prestane o tome.
Kiprani nisu uspjeli u namjeri da veselog Bugara "pokipre" jelde?
Također, tema nevezana za ovu temu (totalno), tako da je sada pravo vrijeme da se prestane o tome.
Kiprani nisu uspjeli u namjeri da veselog Bugara "pokipre" jelde?
Veceras gledamo nase protivnike!
Cipar ce odmjeriti snage sa Izraelom, Grci sa Srbijom i na kraju Italija protiv Latvije...
Moze se sigurno dosta toga analizirati, jer sad je vec vrijeme za uigravanje na max.
Sinoc se Slovenci i Nijemci fakticki potukose u prijateljskoj. Toliko grubih faulova, tehnickih, unosenja u lice, nevjerovatno, i jos igraju za 3 dana ponovo u Njemackoj. Ali to je kosarka, a ne mu.. labudova.
Cipar ce odmjeriti snage sa Izraelom, Grci sa Srbijom i na kraju Italija protiv Latvije...
Moze se sigurno dosta toga analizirati, jer sad je vec vrijeme za uigravanje na max.
Sinoc se Slovenci i Nijemci fakticki potukose u prijateljskoj. Toliko grubih faulova, tehnickih, unosenja u lice, nevjerovatno, i jos igraju za 3 dana ponovo u Njemackoj. Ali to je kosarka, a ne mu.. labudova.
Imaju li gdje večeras prenosi tih tekmi?Iniesta12 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:32Veceras gledamo nase protivnike!
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Grčka vs Srbija na rtrsu.filip13 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 10:19Imaju li gdje večeras prenosi tih tekmi?Iniesta12 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:32Veceras gledamo nase protivnike!
HvalaSantiCazorla08 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 11:13Grčka vs Srbija na rtrsu.filip13 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 10:19Imaju li gdje večeras prenosi tih tekmi?Iniesta12 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:32Veceras gledamo nase protivnike!
Ali niko neće moći nas skautirati protiv CGIniesta12 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:32Veceras gledamo nase protivnike!

A dobro realno su Olimpijske igre u kosarci sto je SP u fudbalu, i svi igraju na OI. A i pocinju krajem jula, dok fiba sp i ep pocinju krajem augusta kad se blizi nba sezona. Dok je u fudbalu uvijek polovinom ljeta. Kad bi stavio iste termine, vjerovatno bi vise igraca igralo.Sport90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:29A i Wemby po imenu prezimenu, stasu i glasu pravi uzorak francuza nema sta. Igraci u fusbalu to ne preskacu jer ih dobro SP ili EP lansira utop klubove i obezbjedjuje top ugovore, dok u losarci to bas i nije slucaj, i ustavri EP (potencijalna povreda) oh moze prije sprijeciti top ugovora (NBA) nego ako odograju top obezbijediti takav jedanMasqareda je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:07Ne sjecam se najbolje, al mislim da su Dirk, Pau i ostali iz starijih generacija redovno igrali. Tako da je ovo vezano za ove nove sminkercice. Razocarao me Wemby. A ova dvojica su svakako Belgijanci samo na papiru kad vidis kako se zovu i izgledaju.TripleThreat je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:44
I onda se pluje po našim glavnim igračima oko neke bezvolje i ostalim klincima, a svi se redovno odazivaju ako baš nisu spriječeni klubom ili ozbiljnom povredom. A jako često igraju i pod manjim povredama.![]()
- relativizam
- Kontakt:
Pravo jeftine karte za prijateljsku utakmicu, kao da gledam KD i Jokica
Poraz Cipra 40 razlike od Izr.....
Kolektivna igra ovih ...... doprinijela je ovakvom debaklu Kiprana.
Prva utakmica, treba sve izrotirati igrace u relax utakmici i uzet pobjedu, a onda se u drugom kolu max.fokusairati protiv Spanije.
Kolektivna igra ovih ...... doprinijela je ovakvom debaklu Kiprana.
Prva utakmica, treba sve izrotirati igrace u relax utakmici i uzet pobjedu, a onda se u drugom kolu max.fokusairati protiv Spanije.
**** Grci...i to bez Janisa...
Je li ima info oko toga ko prenosi EB?
Ja sada gledam neki promotivni spot za EB na SK...
Ja sada gledam neki promotivni spot za EB na SK...
Vjerovatno na Telemachu prenosi SK Hr, a oni sto imaju samo Arene, ide na Arenu. Za one sto koriste My TV.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Paralelno gledam Italijane i Grke...
Neki skroman utisak:
S grcima igramo 4.kolo, kolo prije gruzije, i mislim da se ne treba trositi dzaba. S njima je ovo tuca, na snagu, mora biti sporiji tempo, na faul, slobodna, potrosili bi se pravo pred gruziju.
S druge strane gledam Italiju i latviju, i ovo je cisto raspucavanje, mada igraju bez odbrana fakticki, ali ovo je ono brza tranzicija, ne zavrsavaju napade dp kraja, sutira se trica.
Neki skroman utisak:
S grcima igramo 4.kolo, kolo prije gruzije, i mislim da se ne treba trositi dzaba. S njima je ovo tuca, na snagu, mora biti sporiji tempo, na faul, slobodna, potrosili bi se pravo pred gruziju.
S druge strane gledam Italiju i latviju, i ovo je cisto raspucavanje, mada igraju bez odbrana fakticki, ali ovo je ono brza tranzicija, ne zavrsavaju napade dp kraja, sutira se trica.
Pa nama Grcka po stilu kosarke bas odgovara ne bi me cudilo da njih dobijemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.