HM je zavrsen samo neće ništa biti dok se ne završi utakmica u Doboju,vjerojatno u ponedjeljak pres.Kaunas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:19Ma svima u klubu je u interesu da se sto prije izabere novi trener. Da je on taj to bi vec bilo zavrseno. Ovako se trazi neko idealno rjesenje. Moja neka logika.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:16Vidjet ces da ce cekati do ponedjeljka i eto Husrefa
Od regionalnih jedino Bjelica vrijedi cekanja al to je skupa igracka. Ili ako ima istine za Zekica i Rijeku ako kiksaju sutra mozda Ðalović krene u suprotnom smjeru.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Prije svega nemoj da vrijedjas,ok?keli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:47Pomoci ce nam mladi moderan trener koristi cak slusalice tokom utakmice. Legendu kluba najtrofejnijeg trenera podcijeniti da je Jusufbegovic bolji moze samo pitar sa 0 brain cells.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:06Pored ovoga i Nedim Jusufbegovic uopste ne zvuci lose,ili jos bolje Fedja Dudic.
Kakav god da je bio,bar je podnio ostavku i nije teretio klub za nista.
Nama s ovakvom ekipom pomoci ne moze niko iz nase lige,znaci niko,jer izbor je blago receno uzasan.
Jel ja moram dijeliti misljenje s tobom ili bilo s kim ko tako misli?
Eto mjerna jedinica istinskog pitara je ako se podrzava da se doticni moze vracati u klub dok je ziv!
Legenda koja bi odrala kožu klubu za mene je interesdzija.
Za sve ostale igracke zasluge,postujem njegovu velicinu,iako je i tada zabio noz u ledja kompletnom timu kad ih je isfuro da ce ostati a potpisao iza ledja za CZ.
Postedi me bilo kakvih komentara i replika!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
mislim da ljajic ima 600k ali max plata, ako ispuni sve bonuse i sl. ne vjerujem da ima vise od 25k evropskih. a mozda je to 600k ali BAM.
usput ako Hus dodje, idel se na 4231?
Banic - Ristovski, Paskalev, Turda, Jovic - Jatta, Elezi - Kupresak, Ljajic, Kerim - Mlinaric.
Banic - Ristovski, Paskalev, Turda, Jovic - Jatta, Elezi - Kupresak, Ljajic, Kerim - Mlinaric.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
A sta ovaj garantuje ? Slijeganje ramenima i "sta je tu je"... Normalno da ce traziti jer vrijede, ovaj hudnik nije mak'o dalje od Tuzle !ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:30Na stranu sto ga mrzis, sta imas reci o trenerima koji trenutno traze vise eura za godinu nego sto je husref za 5 mandata uzeo? Pa niko ti ne dolazi za 5000 mjesecno, vide ljudi koliko je sati kad ih Ismir zove.
Bukvalno gledaju da te opeljuse, a ne garantuju nista.
Jel vam to sad narativ da stedimo pare pa se odlucili za njega ? How yes no, das Ljalicu 500k i stedis na treneru ?! Ahaaaaa.
P.S. Ja ne mrzim nikoga, samo zelim dobro svom klubu

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:32HM je zavrsen samo neće ništa biti dok se ne završi utakmica u Doboju,vjerojatno u ponedjeljak pres.Kaunas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:19Ma svima u klubu je u interesu da se sto prije izabere novi trener. Da je on taj to bi vec bilo zavrseno. Ovako se trazi neko idealno rjesenje. Moja neka logika.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:16Vidjet ces da ce cekati do ponedjeljka i eto Husrefa
Od regionalnih jedino Bjelica vrijedi cekanja al to je skupa igracka. Ili ako ima istine za Zekica i Rijeku ako kiksaju sutra mozda Ðalović krene u suprotnom smjeru.

- napoleon72
- Kontakt:
Isto kao i dovodjenje Ljajica, Big Boss radi na svoju ruku. S tim sto Ljajica mora uklopit svako, nije Guzina pa da filozofiras, al neko bi mozda htio i Renana. Nema nama hajra sa debelim Bgm, i uzet ce na kraju nekog klimaca glavom a on ce iz pozadine upravljat ekipom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Nema jace nacije na dunjaluku, ispali smo iz Evrope, igramo samo domaca takmicenja, ali ONO i dalje pravi formacije nez U21 igraca !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Renana ni slucajno nigdje ne slati, dok ne dođe novi trener, pa nek on vidi sta i kako s njim.Renanu samo treba jedan smislen sistem i formacija, gdje ce on doci do izražaja.Kod Mirze je u 4-2-3-1, po dolasku iz Litvanije, zabio 9 golova u nekih 13 utakmica, kasnije je kod modernih ubleha Rožmana i Zekica, došlo do oscilacija, jer su pravili haos sa sastavom, a njemu uskratili kontinuitet.Ima on još toga da pruži, samo mu treba pravi trener, koji ce znati s njim.
U koliko je utakmica sutra?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Planiram sutra ici na tekmu, da li se moze uci sa hordama ili moram ići sa domaćim navijačima?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Hajde još Pjanić Ismireee
Jel uslov od Ayle postavljen da Husref otvori instagram i tiktok profil?
Ni ti nemas U21 igraca, ne moze ova postava nikako al bas nikako.muhamedhulk je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:46mislim da ljajic ima 600k ali max plata, ako ispuni sve bonuse i sl. ne vjerujem da ima vise od 25k evropskih. a mozda je to 600k ali BAM.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
mrziš itekako, 80% postova ti se odnosi na Husrefa. I ne pravi bezveze podjele "jel vam to sad", kao da se navijači dijele zbog uposlenika kluba.NazorUso je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:50A sta ovaj garantuje ? Slijeganje ramenima i "sta je tu je"... Normalno da ce traziti jer vrijede, ovaj hudnik nije mak'o dalje od Tuzle !ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:30Na stranu sto ga mrzis, sta imas reci o trenerima koji trenutno traze vise eura za godinu nego sto je husref za 5 mandata uzeo? Pa niko ti ne dolazi za 5000 mjesecno, vide ljudi koliko je sati kad ih Ismir zove.
Bukvalno gledaju da te opeljuse, a ne garantuju nista.
Jel vam to sad narativ da stedimo pare pa se odlucili za njega ? How yes no, das Ljalicu 500k i stedis na treneru ?! Ahaaaaa.
P.S. Ja ne mrzim nikoga, samo zelim dobro svom klubu![]()
Jedina činjenica je da je Husref najtrofejniji, a svi poslije njega su zakazali. Probali smo i sa makedoncima, hrvatima, slovencima.. I mlađim i obrazovanijim i modernijim ali i iskusnijim, niko ništa nije napravio
17 h
[/quote]
Hvala momci
Trenutno korisnika/ca: epidemija, jurisicduska i 43 gosta.