FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
da sam ja neko postavio bi Samiru Hurem za trenera
Valjda bi to pojedince dozvalo u kojem pravcu idemo
Husref…. Ista priča 10 puta…
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Podrzao sam gotovo pa svakog trenera ,naravno velika podrška i za H.M najtrofejnijeg trenera FK Sarajevo.
Vamos Rajvosa.
Vamos Rajvosa.
Vidim urodilo je plodom zadnjih 5 godina.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:49Pasa hvala mu za sve,zaostali ste u vremenu i prostoru 21 je vijek. Da,koroste se slusalica,skautira se protivnik,postoje po 3 analiticara koje treneri vode sa sobom i jos svasta nesto,to je problem jer necemo biti u toku sa vremenom,mozda da probamo Fazlagica,sta mislite o tome?keli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:47Pomoci ce nam mladi moderan trener koristi cak slusalice tokom utakmice. Legendu kluba najtrofejnijeg trenera podcijeniti da je Jusufbegovic bolji moze samo pitar sa 0 brain cells.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:06Pored ovoga i Nedim Jusufbegovic uopste ne zvuci lose,ili jos bolje Fedja Dudic.
Kakav god da je bio,bar je podnio ostavku i nije teretio klub za nista.
Nama s ovakvom ekipom pomoci ne moze niko iz nase lige,znaci niko,jer izbor je blago receno uzasan.
Kako danas @keli napisa, ima da se pola foruma povuce u rupe kad Husref uveze 3 pobjede
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ErosViverosViv
- Kontakt:
To je to otprilike ahbabu, gazdina je zadnja u svakom biznisu, pogotovo gdje se vrte milioni.Samozdravlje je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:38To je to. Samo oni zlonamjerni, naivni i ekonomski nepismeni nece shatiti nikad. Iskljucujem @nokee-a, Pitar do kosti i jos neke.ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:20Zaboravljate jako bitnu stvar. Kada investitori preuzmu klub, to ima svoju cijenu, ne može sve biti bajno.
Hoćemo da se nešto pitamo tuđim parama. Nas par hiljada.
To kone pokušavaju 12 godina i odličan su primjer dokle su došli tom logikom. Evo sad mole da ih bilo ko uzme, a ne razumiju da se dolaskom investitora ne rješavaju svi problemi. Investitor sa sobom donosi plan i sistem koji ne može uspjeti za godinu dvije, trebat će 5-10 a možda nikako i ne uspije.
Ovaj naš upumpava milione, nebitno koliko on zarađuje ali nas drži na visokoj nozi, dovodi nam najbolje igrače iz ostalih liga, a postalo je standardno da dovodi ono najbolje i iz naše lige.
Takvim radom sasvim je jasno da čovjek ima svojih želja i da bude tvrdoglav, kao u slučaju neklupiranja gulishe ili evo sad izboru novog trenera.
Ako hoće čovjek Husrefa, onda neka tako bude.
Ako mislite da bi neki drugi investitor došao da bude cvjećka, sluša ilahije i radi onako kako mu hebači majki sa istoka kažu, mogu vam reći duboko ste u drugom univerzumu, toga u svijetu fudbala nema.
Sretno novom šefu ko god bude, ne može biti gori od 7 prethodnih.
Ne mozes probuditi onog ko se pravi da spava. @Tobe (?) , jarane misljenja se mjenjaju. Ako se ne varam ti malo zesce, a ja
malo blaze smo bili protiv povratka gosp.Husrefa, ali eto sad smo oba blazi. Nismo za , ali ako gazda hoce ....
ZZ mozda nije najbolji trener u regiji, ali medju prva 3 sigurno poslije agresije(po meni ponajbolji) koji je vodio FKS. Zao mi je
radi kontinuiteta da i FKS jednom (?) ima istog trenera 2 sezone. Kompromis nam je trebao, ali ocito se nije mogao pronaci.
Kad nema kompromisa , onaj ko drzi "bank" odlucuje.
Ako nisam pomjesao nick-ove, to je to. Vozdra Ahbabu..
Mislim da niko ne priziva husrefa ali ako dodje jedino je ispravno dati mu podrsku jer svi imamo isti cilj.
Jedina je mana sto je husref zadnji put imao 59 godina kada smo ga sutnuli jer je u ugljeviku X odigrao.
Sta bi bilo da je on neki dan primio 4 od radnika, par dana prije toga 4 od rumuna i ispao iz evrope.
Srcani je bolesnik, sada vec ulazi u 65u i pitanje je koliko nam trener od 65 godina moze pomoci s ovakvom ekipom.
Na kraju krajeva, jos se ne zna da li dolazi.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 08 avg 2025, 22:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma kakav ba Seferović, možda ga i jesu naši kontaktirali, ali su vjerovatno odmah odustali cim je rekao koliku platu traži
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Seferovic ima 33 godine, nije on toliko star moze sigurno po pustinji uzimat 2 do 3 milke eura godisnje jos koju godinu. Tako da nije realan nikako. Pjanic ista situacija.
15.10.2013.
- siroliver69
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne kažem da će doći, međutim...
Dinamo se riješi Ristovskog jer im je preskup, čovjek završi kod nas...
O Ademu i njegovoj plati bruji cijeli balkan.
Znaci novci nam nisu problem uopste.
HUSREF ADEM I SEFEROVIC tik tak 2 majstora i legenda najtrofejnija na klupi Vamos Sarajevo u inat svima
On je sa Golfom i Opelom osvajao ovu ligu. Red je da proba i sa Mercedesom nakon sto njegovi prethodnici to ne uspjevaju 5 godina.siroliver69 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:08Svaki put on uveže 3 pobjede a onda raspad sistema...valjda to znamo. Nabi je Torlaku kog si poslao u 60-oj minuti u napad jer nemaš ideja.
Al sam siguran da on nece biti novi trener sto vise vrijeme odmice. Kako i rekoh novi trener ce biti neko koga jos niko nije spomenuo na forumu u ozbiljnom kontekstu kao i prethodna 2 puta kod izbora trenera.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Vidjet ces da ce cekati do ponedjeljka i eto Husrefa
-
- Kontakt:
Kad nas Sloga oslabljena za Benju Tatara razmontira pa da malo promjene priču.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:16Vidjet ces da ce cekati do ponedjeljka i eto Husrefa
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma svima u klubu je u interesu da se sto prije izabere novi trener. Da je on taj to bi vec bilo zavrseno. Ovako se trazi neko idealno rjesenje. Moja neka logika.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:16Vidjet ces da ce cekati do ponedjeljka i eto Husrefa
Od regionalnih jedino Bjelica vrijedi cekanja al to je skupa igracka. Ili ako ima istine za Zekica i Rijeku ako kiksaju sutra mozda Ðalović krene u suprotnom smjeru.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 08 avg 2025, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.
15.10.2013.
Indijanci ima li jos dovođenja????
jurisicduska je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:53da sam ja neko postavio bi Samiru Hurem za trenera

Ristvovski je bio preskup da sjedi na klupi, da je bio u planovima za prvih 11 sigurno plata ne bi bila problem.ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:10Ne kažem da će doći, međutim...
Dinamo se riješi Ristovskog jer im je preskup, čovjek završi kod nas...
O Ademu i njegovoj plati bruji cijeli balkan.
Znaci novci nam nisu problem uopste.
Čisto sumnjam da Adem stvarno ima 600,'000 eura godišnje. Sigurno ima ubjedljivo najveću platu u ligi, ali bih prije reko da je to negdje oko 400-450,000 godišnje. Nemoj me krivo shvatit, svi smo sanjali dane kada ćemo moći platiti igrače kao što su njih dvojica, ali meni su njihove velike plate jedan od razloga zbog kojih ne vjerujem u dolazak Seferovića, mislim da se ni Mirvić ne može toliko opteretit finansijski.
Vamos Rajvosa!
-
- Kontakt:
Ima najviše trofeja i uspjeha kao trener u FKS. Kakvi su drugi što su nas vodili kad je najtrofejni raspad sistema .siroliver69 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 22:08Svaki put on uveže 3 pobjede a onda raspad sistema...valjda to znamo. Nabi je Torlaku kog si poslao u 60-oj minuti u napad jer nemaš ideja.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, keli, muhamedhulk, NeSamSafetee, Proximic, riki46, Tatamata1946, ubipara i 93 gosta.