Evo i na x objavili za Seferovica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E vidis razlog je onaj, kojeg najvise pljujemo,a to je Mirvic, zato moze doci i kod nas, jer Mirvic i Tan mu mogu dati koliko god zele, ako zele, i jedini razlog zasto imamo ovako mocan sastav je zbog onog koji se najvise pljuje jbgado-hz je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:10Stvarno mi nema smisla za Seferovica. Pa lik moze hladno u Dinamu da igra ispred Belje, jer je po meni bolji igrac od Belje.
Basel, Sturm, Legia, Rapid, Servete i da ne nabrajam vise klubove gdje moze igrati.
Zaista ne vidim ni jedan razlog zasto bi takav igrac dosao u nasu ligu.
Daj boze da grijesim.
Ako Husref dodje i uzme titulu, a ovi razvikani strucnjaci slovenci i hrvati nisu uspjeli opepelit ni trecem mjestu, treba ugasit klub iduci put kad se dovede sljedeci taj ublehas kako bi se napravio "iskorak"
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Husref je uvijek rezervna opcija broj 1. Ako ne nadju nikog "jakog".
A sobzirom da su dovedeni Ristovski, Llajic, Elezi, tako ocekujem i da trener bude neki kapitalac koji se uopste nije spominjao u medijima.
A sobzirom da su dovedeni Ristovski, Llajic, Elezi, tako ocekujem i da trener bude neki kapitalac koji se uopste nije spominjao u medijima.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Na stranu sto ga mrzis, sta imas reci o trenerima koji trenutno traze vise eura za godinu nego sto je husref za 5 mandata uzeo? Pa niko ti ne dolazi za 5000 mjesecno, vide ljudi koliko je sati kad ih Ismir zove.
Bukvalno gledaju da te opeljuse, a ne garantuju nista.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma mozda i uzme, ima bombu od ekipe. Al ako uzme titulu a naredne sezone se sve ne raspadne uslijed bojkota ili tako nekih cirkusa, e tad treba zapalit svakog ko spomene modernog trenera. Husref od svojih 5 mandata 4 puta otisao uz neku pizzdariju. Jednom bio u bolnici kad je smijenjen.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
ma znam, razumijem u potpunosti, a donekle se slazem i s ovom logikom da je bar dosad trebalo odmaknuti od Husrefa i traziti uspjeh sa mladjim, modernijim trenerima. To je ispravno razmisljanje. I ne moze niko reci da Vasoski, Rožman, Zekic, pa i Dudic donekle, nisu upravo to. Ali jbg, ne znam zasto, ali ne ide nikako. I iskreno ako moram birati izmedju toga da Husref uzme titulu, ili da se ovi drugi pate da bi u zadnjem kolu obezbijedili prvo kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu, biram ovo prvo. Naravno, nije Musemic garant da ce se bilo sta osvojiti, ali treba probati i tu opciju. Ove ostale nekako sve manje djeluju da ce dati ikakve rezultate...napoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:30Ma mozda i uzme, ima bombu od ekipe. Al ako uzme titulu a naredne sezone se sve ne raspadne uslijed bojkota ili tako nekih cirkusa, e tad treba zapalit svakog ko spomene modernog trenera. Husref od svojih 5 mandata 4 puta otisao uz neku pizzdariju. Jednom bio u bolnici kad je smijenjen.
Amin da skontate da ogromna većina ovih profila i stranica na instagramu kupe šatro insajderske sa foruma i portala, pa ih šire kao svoje. Ili izmisle, pa onda portali kopiraju - kako god, začarani krug dječijih ubleha.
Đe će ba Seferović doći.
Đe će ba Seferović doći.
The saddest thing in life is wasted talent.
ma kod nas raja konta ako je kontaktiran, to je to, gotova stvar. Nije nemoguce da ga pokusavamo dovesti, ali isto me ne bi cudilo da nas odyebe haha
Na ekipu koja se sklapa, i glasine koje kruze, jednostavno je da nam treba veliko ime, veliko u smislu van okvira BiH, i da se plati koliko kosta. Druga je opcija da dovedes nekog nidje veze i aj samo da je tu, nek nekad nesto izjavi i to je to.spezial je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:40ma znam, razumijem u potpunosti, a donekle se slazem i s ovom logikom da je bar dosad trebalo odmaknuti od Husrefa i traziti uspjeh sa mladjim, modernijim trenerima. To je ispravno razmisljanje. I ne moze niko reci da Vasoski, Rožman, Zekic, pa i Dudic donekle, nisu upravo to. Ali jbg, ne znam zasto, ali ne ide nikako. I iskreno ako moram birati izmedju toga da Husref uzme titulu, ili da se ovi drugi pate da bi u zadnjem kolu obezbijedili prvo kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu, biram ovo prvo. Naravno, nije Musemic garant da ce se bilo sta osvojiti, ali treba probati i tu opciju. Ove ostale nekako sve manje djeluju da ce dati ikakve rezultate...napoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:30Ma mozda i uzme, ima bombu od ekipe. Al ako uzme titulu a naredne sezone se sve ne raspadne uslijed bojkota ili tako nekih cirkusa, e tad treba zapalit svakog ko spomene modernog trenera. Husref od svojih 5 mandata 4 puta otisao uz neku pizzdariju. Jednom bio u bolnici kad je smijenjen.
Sit sam ovih mladih modernih, kojima proradi ego na prvo jace ime koje dodje (jedino je Zekic bio izuzetak) i onda uzmu na njemu pravit autoritet i siljit krc.
Kako mislis rezultata nigdje, u prvoj svojoj sezoni osvojio kup gdje izbacio sve prvoligase do kraja. Mozete nekog da ne volite, ali u toj mrznji ne morate da zanemarujete fakte kojih smo svi svjedoci. Jos cete poceti pisati da se borio za opstanak.
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Dajte ba ljudi, budite realni, Zekic od dolaska u Sarajevo nista vrijedno oplakivanja nije pokazao, osim emocije. Zna nalozit raju, sto jest jest. Gotivan je lik, kul je, ima pricu, zayebant je iz slicne sredine kao nase, razumije neke stvari.
Takticki, trenerski, tanko. Pa nije utakmica protiv Veleza u kojoj s igracem vise nismo mogli osutati na gol bila prije godinu dana, nego prije par utakmica. Prvih 35 minuta protiv Craiove na Kosevu, rapsodija. Drugo poluvrijeme, protivnicki trener ga procitao, korigovao taktiku, nismo mogli meda. Igraci u 60. minuti protiv mrtvog Radnika nisu mogli disati. Kupresak na desnom krilu, Djordjevic bez utakmice godinu dana glavni dzoker s klupe, Renan boliqurac igra u napadu i stoji u utakmici gdje ti treba trka, sasvim solidni Turkes vjecito zakucan na klupu... milion gresaka. Steta zbog kontinuiteta, ali ja za Zekicem necu zaliti, pa ko god drugi da dodje.
Takticki, trenerski, tanko. Pa nije utakmica protiv Veleza u kojoj s igracem vise nismo mogli osutati na gol bila prije godinu dana, nego prije par utakmica. Prvih 35 minuta protiv Craiove na Kosevu, rapsodija. Drugo poluvrijeme, protivnicki trener ga procitao, korigovao taktiku, nismo mogli meda. Igraci u 60. minuti protiv mrtvog Radnika nisu mogli disati. Kupresak na desnom krilu, Djordjevic bez utakmice godinu dana glavni dzoker s klupe, Renan boliqurac igra u napadu i stoji u utakmici gdje ti treba trka, sasvim solidni Turkes vjecito zakucan na klupu... milion gresaka. Steta zbog kontinuiteta, ali ja za Zekicem necu zaliti, pa ko god drugi da dodje.
Nije nemoguće, nema šta. A i lijepo je maštati, barem je to džaba.
Samo se ne treba sekirati, biće šta će biti. Mi smo već odavno u Božijim rukama.

The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bvsic, NeSamSafetee i 53 gosta.