Arsenal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 avg 2025, 15:34

Sami Mokbel: Jack Wilshere a candidate to become Arsenal Under-21 head coach. Former #AFC midfielder part of ongoing process to appoint Mehmet Ali’s successor. Ali now at Brentford under Keith Andrews.
Fina odluka. Dosta djece je i napredovalo uz Wilsherea od ovih što sad imamo (Skelly, Nwaneri, Dowman itd.). Dowmanovi roditelji su bili i razočarani kad je ovaj otišao u Norwich :D
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 avg 2025, 21:59

Vidim na tviteru igramo i dalje potpuno isto. Kakva uvertira da se ne pogleda nijedna utakmica ove sezone
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 avg 2025, 22:22

Nadam se otkaz ovoj neznalici

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 avg 2025, 22:53

Ljudi moji ocaj smo zivi pogledao sam cijelu utakmicu ono se ne moze gledati i apsolutno nije bitno ko igra.
Najbolji nas igrac Dowmwn i to nesto govori,momak je okomit,direktan i pokusava stalno nesto ,ostalo nista nula bodova(nq malog ocito jos nije djelovao Arteta kada ga uzme pod svoje ide lagani pad kao i kod Nwaneria)
Opet se veka korner,prekid ili aut
Sporo da sporije tesko da moze
Bezidejno kruzenje na 30 metara od gola protivnika
Pepe nam pravio djecu po cijelom terenu
Sve u svemu jako lose ,bez naznaka da ce biti bolje ,ocekuje nas vjerovatno teski debakl u prvih 6 kola :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 avg 2025, 12:02

topnik1 je napisao/la:
06 avg 2025, 22:53
Ljudi moji ocaj smo zivi pogledao sam cijelu utakmicu ono se ne moze gledati i apsolutno nije bitno ko igra.
Najbolji nas igrac Dowmwn i to nesto govori,momak je okomit,direktan i pokusava stalno nesto ,ostalo nista nula bodova(nq malog ocito jos nije djelovao Arteta kada ga uzme pod svoje ide lagani pad kao i kod Nwaneria)
Opet se veka korner,prekid ili aut
Sporo da sporije tesko da moze
Bezidejno kruzenje na 30 metara od gola protivnika
Pepe nam pravio djecu po cijelom terenu
Sve u svemu jako lose ,bez naznaka da ce biti bolje ,ocekuje nas vjerovatno teski debakl u prvih 6 kola :kafa:

Ma de ba, pa nije slucajnost sto je nama "najbolji" na terenu uvijek neki novajlija koji nije upoznat sa sistemom :urnebes:
Max, Nwaneri, Skelly, Saka i td i td.

Jedan te isti obrazac se ponavlja iznova i iznova
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 07 avg 2025, 12:42

Arsenal plan and approach for Eze as well as waiting to see if Rodrygo can leave Real Madrid on loan [Gary Jacobs]
Samo obojica mogu spasiti ovaj brod koji tone, a prijeko potreban je bar jedan umjesto najgoreg krila lige koji je nama starter.
“I think Noni, when you ask him, he’s very comfortable playing right and left so if we want to have inverted footed players, we can do that,” Arteta said.
Mada sudeći po ovoj izjavi od jučer poslije utakmice, novo lijevo krilo je već očigledno :puke:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 07 avg 2025, 16:31

Ako Hojlund vrijedi 30M onda Trossard vrijedi isto toliko, a Martinelli 50. Nadam se da ce nasi nauciti prodavati igrace.

Sto se tice Artete, ja sam vec od sredine prosle sezone da ide. Znam da nema nekih jakih imena koja bi mogla doci, zato bi rado volio 2-3 sezone Terzica ako bi se pokazao manje tvrdoglav od ovog.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 07 avg 2025, 16:33

Ako neko za Martinellija nudi i 30 miliona, ja ću ga lično odvući na aerodrom.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 07 avg 2025, 16:51

Murga je napisao/la:
07 avg 2025, 16:31
Ako Hojlund vrijedi 30M onda Trossard vrijedi isto toliko, a Martinelli 50. Nadam se da ce nasi nauciti prodavati igrace.

Sto se tice Artete, ja sam vec od sredine prosle sezone da ide. Znam da nema nekih jakih imena koja bi mogla doci, zato bi rado volio 2-3 sezone Terzica ako bi se pokazao manje tvrdoglav od ovog.
Iraola moja neka zelja ako Arteta dobije korpu
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 avg 2025, 17:01

Gunner4 je napisao/la:
07 avg 2025, 16:51
Murga je napisao/la:

Arteta nece dobiti korpu sta god da se desi,zato samo opusteno :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 avg 2025, 23:06

topnik1 je napisao/la:
07 avg 2025, 17:01
Gunner4 je napisao/la:
07 avg 2025, 16:51
Murga je napisao/la:

Arteta nece dobiti korpu sta god da se desi,zato samo opusteno :mrgreen:
Moj Almire jesu ljudi neiskusni :urnebes:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 avg 2025, 09:21

Sami Mokbel kaže ništa od Ezea riječima "not happening". Ova sezona će bit teška qrčina, kup osvojit nećemo, LP smiješno i pričati o tome, a najviše u ligi što možemo dobaciti je Top 4.

Gdje je nestao onaj Arteta i fluidnost od prije 3-4 godine jer ovo što sad radi je teško sranje.

Doduše ne bih naročito bio optimistican sve da danas dovede i Ezea i Rodryga ali eto
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 avg 2025, 11:26

Marsal je napisao/la:
08 avg 2025, 09:21
Sami Mokbel kaže ništa od Ezea riječima "not happening". Ova sezona će bit teška qrčina, kup osvojit nećemo, LP smiješno i pričati o tome, a najviše u ligi što možemo dobaciti je Top 4.

Gdje je nestao onaj Arteta i fluidnost od prije 3-4 godine jer ovo što sad radi je teško sranje.

Doduše ne bih naročito bio optimistican sve da danas dovede i Ezea i Rodryga ali eto
Glavni problem Arsenala nije igracki kadar ,koji je pun potencijala ,nego upravo Arteta,svojim stilom igre gusi sav potencijal ekipe.
Pa ja gledam na priprwmnim utakmicama mi imamo slobodnjak na 45 metara od gola protivnika eto odma kraj aut linije Jovera da on njih rasporedjuje za neki centarsut,pa druze dodaj kratko i igraj dalje,imamo aut 2minute se stimaju da se lopta iz auta baci u 16metara,spori wmo bezidejni i izgleda da se sva taktika ogleda u tome da se ima sto vise prekida pa ako se sta nabode na srecu.
Igra nam je goli qrac ,ali me jos vise nervira cinjenica da poslije svake utakmice Arteta prica kako je on prezadovoljan onim sto vidi i kako je to sve dobro ali eto malo rezultat pati :urnebes:
Imao sam velika ocekivanja od ove sezone sa konacno pravim napadacom ali bit ce velika qita po svemu vidjenom. :kafa:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 avg 2025, 12:19

Mnogi su ovog Bertu dizali ali ja sam odmah govorio da sačekamo prodaje da vidimo koliko je sposoban, ako se po jutru dan poznaje ništa bolji od prethodnika.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 avg 2025, 12:28

Još jedan dokaz da je transfer retarda iz Čelzija bila epska greška i da ulazimo u novu sezonu opet sa Martinellijem kao startnim krilom. Ekipa za top4 i ništa više.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 avg 2025, 18:36

Nwaneri novi ugovor - jako pozitivna vijest. Idući je Saliba i to bi trebalo do NG biti gotovo.

Što se tiče nekih mogućih pojačanja na lijevom krilu, izgleda da je nada i definitivno ugašena:
[Ben Jacobs] Unless Martinelli or Trossard leave, Arsenal are not signing a LW. Rodrygo had a meeting with Xabi Alonso last week and informed him he wants to stay. AFC like the player but not the price. No clubs will develop on Rodrygo unless the price drops.

Taliban na klupi OUT :salut:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 avg 2025, 19:36

Nema jače PR propagande od ove koju ovaj klub radi preko Ornsteina, Mokbela, Jacobsa i sličnih čim se fanovi krenu žaliti na nešto.

Madueke dolazi, peticije se otvaraju protiv tog "pojačanja", pušta se PR propaganda preko Ornsteina i Mokbela da Madueke ne utiče uopšte na dolazak novog lijevog krila ili Ezea.

Madueke došao. Well, kao što se znalo još prije 2 mjeseca, kreće opet isto, samo malo upakovano - Rodrygo je preskup, velika plata, a Eze jedino ako prodamo Trossarda ili Martinellija, za kojeg smo btw. odbili ponudu iz Arabije i rekli svima da nije na prodaju.

Arteta je odlučio da umre na Teroristanelli brdu na lijevom krilu ili da pokuša od klauna sa bandanom iz Čelzija napraviti lijevo krilo, nešto što je btw. igrao 5 puta u karijeri.

Treća sezona zaredom u koju ulazimo sa ispodprosječnim igračem u startnoj postavi u nadi da će replicirati sezonu od prije 3 i po godine.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 avg 2025, 10:42

Imam iznimno poštovanje prema Arteti ali ove sezone ako ne osvoji ligu ili LP, što se mene lično tiče može ****.

Znam da neće ali trebao bi.

Poserite me u usta ako Wenger uz ova ulaganja ne bi osvojio ligu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 avg 2025, 13:14

I Rodryga da dovedeš nadao bi se da će imati svoju najbolju sezonu jer ovo što je do sad igrao je na nivou Martinelija, barem statistički.

Naravno, niko da spomene da je Real u to vrijeme promjenio četiri trenera i ni kod jednog se nije izborio za startera na lijevom krilu.Prije bi Lookmana vratio u PL, dosta jeftinija opcija a ništa slabiji igrač nije.

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 09 avg 2025, 13:30

Ufff Lookman bi bili mokri snovi
ARSENAL4ever

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.