Zanimljiva je ta pojava i bolest,ovog pljuju gdje stignu od pocetka,daju razna imena,ismijavaju a kad to rade znas da ih je strah i da imaju kompleks da postanemo jos jaci,zato sad ovog mole na koljenima, onda gle cuda niko ne ismijava brata od naseg influensera,starlete,narko bosa,peraca para izgleda ovog sto mole i preklinju je neki svetac. Sad ce njih oar da me citira ili nakon par dana da me prozivaju pod krinkom da su nasi navijaci,ovo kad im spomenes pocnu da ujedaju ovdje sa laznih profila.Dobar je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:47Ma kerovi 90 % posto negativnosti oni unose pljuvali su po zekicu dan noc samo da se otjera vidite danas Adzemu izjave nije kao bitno koje ime je nazad na dresu nego sta je naprijed kompleks opasan imaju od Mirvica da bi od price nikom te ne damo dosli da mole na koljenima Mirvicevog burazera mitomanija zivaf0rest1946 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:13Ovo samo plavi glupan može napisati, garant sanjao da se to desilo..
Zamisli da zekic neće najboljeg igrača Srpske lige pored Zvijezde Partizana itd.
Joj plave fekalije sto žele napraviti svadje samo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Ferrante071
- Kontakt:
156 stranica naprđivanja za ili protiv ovog ili onog trenera... Kao da će ispisivanje stranica i stranica foruma bilo šta promijeniti.
Ali moram vam priznati da niste normalni. Ozbiljne dijagnoze među Pitarima
Ali moram vam priznati da niste normalni. Ozbiljne dijagnoze među Pitarima
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Ferrante071 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 19:05156 stranica naprđivanja za ili protiv ovog ili onog trenera... Kao da će ispisivanje stranica i stranica foruma bilo šta promijeniti.
Ali moram vam priznati da niste normalni. Ozbiljne dijagnoze među Pitarima![]()

Definitivno Husref a za pomocnika Dzenis Cosic.
- napoleon72
- Kontakt:
Od poznatijih klubova rekorderi su Bayern sa Heycknessom i Galata sa Terimom, po 4 mandata.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Hajde Seferoviću
Joj kad dodje neko skroz treci za trenera
Njih smo dobrano nadmasili, a ne zanimaju me treneri od prije 200 godina...napoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 19:11Od poznatijih klubova rekorderi su Bayern sa Heycknessom i Galata sa Terimom, po 4 mandata.
Bar smo po necemu vodeci
- muhamedhulk
- Kontakt:
To je taj rang za njega…u padu je u karijeri.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
To je to, na zalostriki46 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 19:02+1luckystrike je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:57Djelimo mišljenje.napoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:20ja sam se fkt pomirio s tim da od ovog kluba nikad nece bit neki evropski moderan klub. Homer koji sam sebi cestita rodjendan na bilbordima, Ayla kurava, Potura, Vildana, Melisa, Numanovicka, kante pavlake medju trofejima, Ceca u kampu "Zelimir Vidovic Keli", unutra se sve raspada al se dovode bombasticna pojacanja i trose treneri, a klub tone sve dublje i dublje.
Husref + Seferovic HERE WE GO
Prvo nek vrati one pare sto je krvavih ociju zaradio j.bo se s materom!!!
Max Allegri
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Samo bi volio da neko objasni šta znači biti trener u 2025. i koji su razlozi što Husrefa to ne može biti. Analogno tome ZZ je trener za 2025. jer ima lijepu bradu i fin naglasak. A rezultata nigdje
Stvarno mi nema smisla za Seferovica. Pa lik moze hladno u Dinamu da igra ispred Belje, jer je po meni bolji igrac od Belje.
Basel, Sturm, Legia, Rapid, Servete i da ne nabrajam vise klubove gdje moze igrati.
Zaista ne vidim ni jedan razlog zasto bi takav igrac dosao u nasu ligu.
Daj boze da grijesim.
-
- Kontakt:
Normalno da nece igrat ispred Belje,oni racunaju da ce na Belji uzet pare a na ovog nece sigurno.ado-hz je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:10Stvarno mi nema smisla za Seferovica. Pa lik moze hladno u Dinamu da igra ispred Belje, jer je po meni bolji igrac od Belje.
Basel, Sturm, Legia, Rapid, Servete i da ne nabrajam vise klubove gdje moze igrati.
Daj boze da grijesim.
Kad nam dodjeljuju pehare, posto je s Husrefom dupla kruna zagarantovana ?
Da se ne igra bezveze i da se protivnici ne nadaju bez razloga...
Da se ne igra bezveze i da se protivnici ne nadaju bez razloga...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Na stranu pare koje Dinamo gleda da uzme na Belji i to je Okmosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:12Normalno da nece igrat ispred Belje,oni racunaju da ce na Belji uzet pare a na ovog nece sigurno.ado-hz je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:10Stvarno mi nema smisla za Seferovica. Pa lik moze hladno u Dinamu da igra ispred Belje, jer je po meni bolji igrac od Belje.
Daj boze da grijesim.
Ja kazem da je po meni Haris bolji igrac od Belje
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, Bing [Bot], broj6, brojjedan, Combattente87, Hamagara, Hightower, HyperOS, Jadnimi, JuricaSpindl, keli, KimJongEsmer, laznokrilo, Lecler, MaroonWhite1946, muhamedhulk, Oerde, Posejdon, Quartararo, relativizam, rimljanin90, roccosiffredi, ronaldo99, sekac, Serha, SilaMoc1946, StevieG8, strahmeipomisliti, Tarapi, UltraSa46, USB, Venom i 241 gost.