Veliki pritisak na sebe stvara izjavama o nekakvim titulama..Orvel je napisao/la: ↑08 avg 2025, 17:03Da se ne lazemo, Adzema je "spasio" kiks pitara protiv Radnika jer ocigledno se ovdje povrsno gleda fudbal i poredi se sa komsijama. Ako cemo sa fudbalske strane, i on je to sam rekao, prvo poluvrijeme protiv posusja je bilo katastrofa, u drugom smo bili malo bolji i opet cu reci "sretno" zabili gol. Daleko je ono bilo od dobrog ali uzeli smo 3 boda iz Posusja koje nam je tradicionalno nezgodno, treba biti sretan nakon toga. Ali da me brine igra, brine me jer i dalje mislim ako se ne dozovemo da nemamo sta traziti protiv ozbiljnijih ekipa.Anpa je napisao/la: ↑08 avg 2025, 13:48Koliko se sjećam, dva komentara su bili problem. Onaj da je on najbolji psiholog na svijetu za svoje igrače (u vezi sa Osmanovićem), i da on nije čuo zvižduke nakon utakmice.
Za oba mogu reći da je opalio kontru jer mu je djelovalo da mu se potkopava autoritet. Vadi igrače jer ne poštuju plan koji je on zamislio, a za drugu kritiku vjerovatno je prebacio pritisak na sebe jer smo morali dobit Radnik. 5 dana poslije:
- istu stvar uradio Pejiću kao i Osmanoviću,
- Radnik uzima bod Sarajevu, pokazuju da nisu levati i da se ne moze uzimati za gotovo da cemo uzeti tri boda.
Meni je lično zasmetalo što je govorio na konferenciji sa žvakom u ustima ko zadnji pijačar.
Evo sad ti dolazi Rudar i raja su vec upisala 3 boda, a realno mi ne znamo kreirati napad kako treba a Rudar ce se vjv zatvoriti. Ako opet budemo bezveze nabijali lopte u napad u kojem neka nikog onda nema sanse gola da zabijemo na taj nacin.
I jos jedna stvar koju sam primijetio i sad je se sjetio. Kaze Adzem igracima u onom gameweek videu da im je rekao da ce ih Radnik napasti od pocetka i da je on bio u pravu a ne igraci koji su rekli da ce se Radnik braniti. Mozda Adzem misli na rano primljen gol pa mu se to cini kao ds nas je Radnik napao, ali ako je analizirao tekmu, jasno je da se Radnik branio citavu utakmicu i da su isli na kontre. A to je suprotno onog sto je rekao u videu i u sta ubjedjuje igrace. Malo manje tog ego tripa ne bi skodilo.
Ima stvari koje dobro radi ali i dosta nelogicnih poteza, a o izjavama da ne govorim. Spominjanje da je on osvojio zadnji kup u svakom obracanju, najave nekog boljeg Zelje, sta mu to treba, stavlha pritisak na ekipu i sebi metu na celo bez ikakvog razloga, a ja licno mislim da je problem ego.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Samo je razlika sto Admir Adzem zna kakav je klub Zeljeznicar. Pa mu je sasvim normalno da mi budemo u igri za oba trofeja..
Drugo sto je to nama postala ludost, a ne ocekivanje. To zahvaljujuci Ivkovicima, Basicima, Coricima..
Drugo sto je to nama postala ludost, a ne ocekivanje. To zahvaljujuci Ivkovicima, Basicima, Coricima..
...Adzemima, upravama, kojekakvim biznismenima, cinčarima Neretve itd...zeljovolimte je napisao/la: ↑08 avg 2025, 17:54Samo je razlika sto Admir Adzem zna kakav je klub Zeljeznicar. Pa mu je sasvim normalno da mi budemo u igri za oba trofeja..
Ne nego zahvaljujuci tome sto smo stali u vremenu dok su drugi napredovali kako znaju i umiju. 13 godina od zadnje titule i ti kazes da je to realno ocekivati. Bilo je sezona kad se to moglo reci, ali tad smo imali ekipu dostojnu tih ocekivanja.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 avg 2025, 17:54Samo je razlika sto Admir Adzem zna kakav je klub Zeljeznicar. Pa mu je sasvim normalno da mi budemo u igri za oba trofeja..
A ovo neko prozivanje trenera sa strane je smijesno, ako cemo realno onda treba prozvati sve trenere al jasno je zbog cega si samo njih napisao..
Modrica onda moze isto udariti na titulu jer eto jednom su je osvojili
Hebote meni i dan danas pricaju kako smo ispali od Videotona u polufinalu, kako je Mesa igrao i slicno. I sta cemo sad s tim, kakve koristi od tog sto smo nekad bili najtrofejniji klub?
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Od većine titula koje smo osvojili, za rijetko koju se moglo reći prije sezone da smo najveći konkurenti i da je naša 100%. Za onu iz 97e me možda sjećanje ne služi, jer sam još uvijek bio osnovac, ali kroz maglu se mogu sjetiti da nas do proljeća niko nije računao uopšte da ćemo biti u igri za playoff, a kamoli da ćemo moći klepiti Pitare.
Prva titula sa Amarom da ne pričam, toga se baš dobro sjećam, jer je starije raje iz srednje išlo na gostovanja, pa se uvijek pisalo u one male bilježnice, koliko bodova imamo, kakvi smo, šta možemo, koliko nam je Europa daleko, a ne titula. Pa je osvojismo na kraju. Pa prva titula iz Amarovog drugog mandata isto tako, sezonu prije toga završili 9ti sa Krunićem, niko živ nije mogao ni vjerovati da ćemo moći bilo šta više od mjesta koje daje Europu, ali kurko, završismo prvi.
To je ono što nas, malo starije većinom nervira oko ovoga svega danas. Evo i zeljovolimte dobro reče, i u svim ovim sezonama smo se vazda nadali vrhu, bez obzira što stanje na terenu i nije možda pokazivalo takvo nešto. Kad ti imaš mentalitet kakav treba, s tim što se nadam da ga Adžem ima, mada me poprilično razuvjerio, i kad u svaku utakmicu ulaziš sa mentalitetom zgazit ćemo ih, nema te sile koja će te zaustavit. Pa prije 2 godine smo pod Sabljom mogli biti jesenji prvaci da Štila protiv Zrinjskog ne fuli prazan gol za 10 metara, i da smo protiv Borca izašli igrati fudbal, a ne boks.
Prva titula sa Amarom da ne pričam, toga se baš dobro sjećam, jer je starije raje iz srednje išlo na gostovanja, pa se uvijek pisalo u one male bilježnice, koliko bodova imamo, kakvi smo, šta možemo, koliko nam je Europa daleko, a ne titula. Pa je osvojismo na kraju. Pa prva titula iz Amarovog drugog mandata isto tako, sezonu prije toga završili 9ti sa Krunićem, niko živ nije mogao ni vjerovati da ćemo moći bilo šta više od mjesta koje daje Europu, ali kurko, završismo prvi.
To je ono što nas, malo starije većinom nervira oko ovoga svega danas. Evo i zeljovolimte dobro reče, i u svim ovim sezonama smo se vazda nadali vrhu, bez obzira što stanje na terenu i nije možda pokazivalo takvo nešto. Kad ti imaš mentalitet kakav treba, s tim što se nadam da ga Adžem ima, mada me poprilično razuvjerio, i kad u svaku utakmicu ulaziš sa mentalitetom zgazit ćemo ih, nema te sile koja će te zaustavit. Pa prije 2 godine smo pod Sabljom mogli biti jesenji prvaci da Štila protiv Zrinjskog ne fuli prazan gol za 10 metara, i da smo protiv Borca izašli igrati fudbal, a ne boks.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Nista onda, sretno nam u borbi za titulu. Nama i trebaju onakvi kao Badzak.
-
- Kontakt:
Kume nemaš kvalitet, nemaš love, nemaš ništa što šampion treba da imazeljovolimte je napisao/la: ↑08 avg 2025, 17:54Samo je razlika sto Admir Adzem zna kakav je klub Zeljeznicar. Pa mu je sasvim normalno da mi budemo u igri za oba trofeja..
-
- Kontakt:
Najbolji je dokaz kad je Djurbuz preuzeo zadnji put. Ovdje su ovi balvani (podrzavali arapa, akrapa) poceli pisati da stimamo. Jer smo sa lakocom pravili sanse i rutinirali protivnike. Sigurno i sa Borcem 2:1 nastimali..MrAmarOsim je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:17Od većine titula koje smo osvojili, za rijetko koju se moglo reći prije sezone da smo najveći konkurenti i da je naša 100%. Za onu iz 97e me možda sjećanje ne služi, jer sam još uvijek bio osnovac, ali kroz maglu se mogu sjetiti da nas do proljeća niko nije računao uopšte da ćemo biti u igri za playoff, a kamoli da ćemo moći klepiti Pitare.
Pa prije toga raspad posline Plzena mi tokom sezone vecinom prvi, logicno neuspjesna sezona.
Iduxa isto borba sa djecom i neuspjesna sezona jer nisi prvi.
I kasnije krece fijasko dovedi-odvedi.
I opet najbolje rezultate u fijasku do danas prave Edis i Adzem..
Samo sto mrzimo nase. Imamo takav arsin, prosle godine aplauz (koji ne pdorzavam) nakon poraza od Sirokog i remija sa Slogom. Dok ove vec idu uslovne Adzemu jer je neko fulio penal i nismo uzeli tri boda..
Pustite ga bar malo da radi.
Kakve li Badzak ima veze sa ovim.
Oba posta sjajnazeljovolimte je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:42Najbolji je dokaz kad je Djurbuz preuzeo zadnji put. Ovdje su ovi balvani (podrzavali arapa, akrapa) poceli pisati da stimamo. Jer smo sa lakocom pravili sanse i rutinirali protivnike. Sigurno i sa Borcem 2:1 nastimali..MrAmarOsim je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:17Od većine titula koje smo osvojili, za rijetko koju se moglo reći prije sezone da smo najveći konkurenti i da je naša 100%. Za onu iz 97e me možda sjećanje ne služi, jer sam još uvijek bio osnovac, ali kroz maglu se mogu sjetiti da nas do proljeća niko nije računao uopšte da ćemo biti u igri za playoff, a kamoli da ćemo moći klepiti Pitare.
Pa prije toga raspad posline Plzena mi tokom sezone vecinom prvi, logicno neuspjesna sezona.
Samo sto mrzimo nase. Imamo takav arsin, prosle godine aplauz (koji ne pdorzavam) nakon poraza od Sirokog i remija sa Slogom. Dok ove vec idu uslovne Adzemu jer je neko fulio penal i nismo uzeli tri boda..
-
- Kontakt:
Covjek je zasluzio postovanje ako nista batem sto je kao i svi mi sto zivimo za ovaj klub, a puno ljudi zaboravlja njegovu proslost i ratni period.19fkz21 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:44Oba posta sjajnazeljovolimte je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:42Najbolji je dokaz kad je Djurbuz preuzeo zadnji put. Ovdje su ovi balvani (podrzavali arapa, akrapa) poceli pisati da stimamo. Jer smo sa lakocom pravili sanse i rutinirali protivnike. Sigurno i sa Borcem 2:1 nastimali..MrAmarOsim je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:17Od većine titula koje smo osvojili, za rijetko koju se moglo reći prije sezone da smo najveći konkurenti i da je naša 100%. Za onu iz 97e me možda sjećanje ne služi, jer sam još uvijek bio osnovac, ali kroz maglu se mogu sjetiti da nas do proljeća niko nije računao uopšte da ćemo biti u igri za playoff, a kamoli da ćemo moći klepiti Pitare.
Admir Adzem

Vidim da su pojedini već upisali pobjedu protiv Rudara, i to vrlo visoku, pa mislim da je red da vidimo ko je naš sljedeći protivnik.
Rudar Prijedor je prošle sezone u 1. ligi manjeg entiteta završio na trećem mjestu i sticajem okolnosti se plasirao u najviši rang bh. fudbala. Već u tom trenutku se vidjelo da će to biti potencijalni problem, jer je Rudar morao uložiti značajna sredstva u izgradnju reflektora, koji nisu nimalo jeftini. To se već odrazilo u prva dva kola, s obzirom na to da su morali „skrpiti“ ekipu s vjerovatno najmanjim budžetom u ligi, a realno govoreći, kvalitetom kadra su već zaostajali za najuspješnijim ekipama u RS-u.
Koliko vidim, po podacima TM-a, Rudar je doveo ukupno 17 novih igrača i novog trenera, što je ogroman broj promjena, pa će im sigurno trebati 5–10 kola da uhvate bilo kakav ritam. Posebno s relativno neiskusnim trenerom, koji bi vrlo lako mogao dobiti otkaz ukoliko im se dogodi još jedan debakl poput onog protiv Borca.
Trener:
Kao igrač, Perica Ognjenović je započeo karijeru u rodnom klubu Mladost Smederevska Palanka, gdje je postao standardni prvotimac već sa 16 godina, a potom je 1994. prešao u Crvenu zvezdu, gdje je osvojio domaća prvenstva i kupove. Njegov talenat ga je 1999. doveo u Real Madrid, ali je tamo proveo ne previše zapažene sezone i rijetko bio u startnoj postavi, iako je učestvovao u osvajanju trofeja poput Lige šampiona i La Lige. Poslije madridske epizode uslijedili su angažmani širom Evrope i Azije — u Njemačkoj, Kini, Ukrajini, Francuskoj, Maleziji, Grčkoj, a na kraju i povratak u Srbiju, gdje je igrao za Jagodinu prije nego što je 2011. okačio kopačke o klin. Dakle, vrlo solidna igračka karijera tokom koje je nastupao za Mladost Smederevska Palanka, Radnički 1923, Crvenu zvezdu, Real Madrid, 1. FC Kaiserslautern, Dalian Shide, Shenzhen Jianlibao, Angers SCO, Dynamo Kyiv, Selangor FA, Ergotelis i Jagodinu.
Kao trener, Perica Ognjenović je započeo karijeru u omladinskom pogonu Crvene zvezde, gdje je radio sa mlađim selekcijama i sticao iskustvo kroz rad s talentovanim generacijama. Potom je preuzeo omladinsku reprezentaciju Srbije, vodeći je na međunarodnim takmičenjima i razvijajući mlade igrače za seniorski nivo. Slijedile su epizode u seniorskom fudbalu – kratkotrajni angažman u FK Zvijezda 09 u Premijer ligi BiH te u ukrajinskom Metalistu kao asistent. Evidentno, trenerski angažman mu nije krenuo onako kako je želio.
Igrači:
Što se tiče igračkog kadra, Rudar je uglavnom dovodio igrače iz nižih liga Srbije, Hrvatske i BiH, uz nekoliko izuzetaka. To su Kenan Lamadžema (20), koji je već igrao u Premijer ligi, Donald Molls, koji je prethodnu polusezonu odigrao u Slogi iz Doboja, te Mišo Dubljanić (25) iz Jedinstva iz Uba (Super liga Srbije). Posljednja dvojica nisu imala zapaženu ulogu u prethodnim ekipama.
Od igrača van Balkana tu su štoper Abel Pascual iz 4. španske lige, bek Arber Mrijaj iz 4. njemačke, veznjak Andrés Mohedano iz Andore (Inter Club d'Escaldes), te krilni igrač, Gruzijac Demetre Gvasalia, koji je prethodno nastupao za Slobodu iz Mrkonjić Grada.
Od svih navedenih, najzanimljiviji su Demetre Gvasalia i Andrés Mohedano, na koje treba obratiti posebnu pažnju, jer sigurno imaju kvalitet za Premijer ligu.
-------------------------------------------
Dakle, vrlo rizičan ulazak Rudara u Premijer ligu, s vrlo mladim kadrom i bez igrača s premijerligaškim iskustvom. Gledajući sastav, teško je i pomisliti da će Rudar igrati ozbiljnu ulogu u borbi za opstanak i trebat će pravo čudo da se ekipa uklopi i počne parirati bilo kojem premijerligaškom klubu. Nažalost, ovakvih slučajeva ćemo se nagledati i u narednim sezonama, kao što je to slučaj i u Hrvatskoj, gdje ekipe koje uđu u najviši rang jednostavno ne mogu iznijeti borbu za opstanak zbog manjka kvalitetnog igračkog i trenerskog kadra. Očekujem da će u narednim sezonama nekih osam ekipa toliko podići kvalitet da će biti ogroman podvig za novajlije da uopšte ostanu u ligi. To je sigurno manjkavost sistema zbog koje Hrvati i razmišljaju o ponovnom proširenju lige.
Što se tiče taktičke postavke, očekujem da će Rudar ući s vrlo defanzivnom formacijom, vjerovatno s pet igrača nazad, te pokušavati dugim loptama i pritiskom napadača na naše štopere doći do gola. Do sada su bili prilično raštimani i većina primljenih golova bila je rezultat tehničkih grešaka. Ukoliko budu griješili kao do sada, smiješi im se još jedna katastrofa, ali mislim da to neće biti slučaj i da će pokušati da se „utegnu“ koliko god mogu. Rezultat će zavisiti od naše sposobnosti da probijemo blok i spriječimo opasne kontre.
Nadam se da će stručni štab i igrači maksimalno ozbiljno shvatiti ovu utakmicu i krenuti mudro i silovito – napadački, ali bez srljanja. Sve osim pobjede bio bi veliki neuspjeh, ali, isto tako, pobjeda od jednog gola računa se isto kao i pobjeda od pet golova razlike.
Nadam se istom početnom sastavu kao i protiv Posušja, s tim da bih dao Viniju prednost ispred Pejića. Također, nadam se i većoj raznovrsnosti napadačkih rješenja, jer su im i Borac i Široki najviše problema pravili kroz sredinu.
Postava:
Muftić
Troupee – Seedorf – Karamarko – Alić
Fočo – Erik
Cvetanovski – Šošić – Vini
Konings
Sretno momci i idemo po još jednu pobjedu.
Rudar Prijedor je prošle sezone u 1. ligi manjeg entiteta završio na trećem mjestu i sticajem okolnosti se plasirao u najviši rang bh. fudbala. Već u tom trenutku se vidjelo da će to biti potencijalni problem, jer je Rudar morao uložiti značajna sredstva u izgradnju reflektora, koji nisu nimalo jeftini. To se već odrazilo u prva dva kola, s obzirom na to da su morali „skrpiti“ ekipu s vjerovatno najmanjim budžetom u ligi, a realno govoreći, kvalitetom kadra su već zaostajali za najuspješnijim ekipama u RS-u.
Koliko vidim, po podacima TM-a, Rudar je doveo ukupno 17 novih igrača i novog trenera, što je ogroman broj promjena, pa će im sigurno trebati 5–10 kola da uhvate bilo kakav ritam. Posebno s relativno neiskusnim trenerom, koji bi vrlo lako mogao dobiti otkaz ukoliko im se dogodi još jedan debakl poput onog protiv Borca.
Trener:
Kao igrač, Perica Ognjenović je započeo karijeru u rodnom klubu Mladost Smederevska Palanka, gdje je postao standardni prvotimac već sa 16 godina, a potom je 1994. prešao u Crvenu zvezdu, gdje je osvojio domaća prvenstva i kupove. Njegov talenat ga je 1999. doveo u Real Madrid, ali je tamo proveo ne previše zapažene sezone i rijetko bio u startnoj postavi, iako je učestvovao u osvajanju trofeja poput Lige šampiona i La Lige. Poslije madridske epizode uslijedili su angažmani širom Evrope i Azije — u Njemačkoj, Kini, Ukrajini, Francuskoj, Maleziji, Grčkoj, a na kraju i povratak u Srbiju, gdje je igrao za Jagodinu prije nego što je 2011. okačio kopačke o klin. Dakle, vrlo solidna igračka karijera tokom koje je nastupao za Mladost Smederevska Palanka, Radnički 1923, Crvenu zvezdu, Real Madrid, 1. FC Kaiserslautern, Dalian Shide, Shenzhen Jianlibao, Angers SCO, Dynamo Kyiv, Selangor FA, Ergotelis i Jagodinu.
Kao trener, Perica Ognjenović je započeo karijeru u omladinskom pogonu Crvene zvezde, gdje je radio sa mlađim selekcijama i sticao iskustvo kroz rad s talentovanim generacijama. Potom je preuzeo omladinsku reprezentaciju Srbije, vodeći je na međunarodnim takmičenjima i razvijajući mlade igrače za seniorski nivo. Slijedile su epizode u seniorskom fudbalu – kratkotrajni angažman u FK Zvijezda 09 u Premijer ligi BiH te u ukrajinskom Metalistu kao asistent. Evidentno, trenerski angažman mu nije krenuo onako kako je želio.
Igrači:
Što se tiče igračkog kadra, Rudar je uglavnom dovodio igrače iz nižih liga Srbije, Hrvatske i BiH, uz nekoliko izuzetaka. To su Kenan Lamadžema (20), koji je već igrao u Premijer ligi, Donald Molls, koji je prethodnu polusezonu odigrao u Slogi iz Doboja, te Mišo Dubljanić (25) iz Jedinstva iz Uba (Super liga Srbije). Posljednja dvojica nisu imala zapaženu ulogu u prethodnim ekipama.
Od igrača van Balkana tu su štoper Abel Pascual iz 4. španske lige, bek Arber Mrijaj iz 4. njemačke, veznjak Andrés Mohedano iz Andore (Inter Club d'Escaldes), te krilni igrač, Gruzijac Demetre Gvasalia, koji je prethodno nastupao za Slobodu iz Mrkonjić Grada.
Od svih navedenih, najzanimljiviji su Demetre Gvasalia i Andrés Mohedano, na koje treba obratiti posebnu pažnju, jer sigurno imaju kvalitet za Premijer ligu.
Dakle, vrlo rizičan ulazak Rudara u Premijer ligu, s vrlo mladim kadrom i bez igrača s premijerligaškim iskustvom. Gledajući sastav, teško je i pomisliti da će Rudar igrati ozbiljnu ulogu u borbi za opstanak i trebat će pravo čudo da se ekipa uklopi i počne parirati bilo kojem premijerligaškom klubu. Nažalost, ovakvih slučajeva ćemo se nagledati i u narednim sezonama, kao što je to slučaj i u Hrvatskoj, gdje ekipe koje uđu u najviši rang jednostavno ne mogu iznijeti borbu za opstanak zbog manjka kvalitetnog igračkog i trenerskog kadra. Očekujem da će u narednim sezonama nekih osam ekipa toliko podići kvalitet da će biti ogroman podvig za novajlije da uopšte ostanu u ligi. To je sigurno manjkavost sistema zbog koje Hrvati i razmišljaju o ponovnom proširenju lige.
Što se tiče taktičke postavke, očekujem da će Rudar ući s vrlo defanzivnom formacijom, vjerovatno s pet igrača nazad, te pokušavati dugim loptama i pritiskom napadača na naše štopere doći do gola. Do sada su bili prilično raštimani i većina primljenih golova bila je rezultat tehničkih grešaka. Ukoliko budu griješili kao do sada, smiješi im se još jedna katastrofa, ali mislim da to neće biti slučaj i da će pokušati da se „utegnu“ koliko god mogu. Rezultat će zavisiti od naše sposobnosti da probijemo blok i spriječimo opasne kontre.
Nadam se da će stručni štab i igrači maksimalno ozbiljno shvatiti ovu utakmicu i krenuti mudro i silovito – napadački, ali bez srljanja. Sve osim pobjede bio bi veliki neuspjeh, ali, isto tako, pobjeda od jednog gola računa se isto kao i pobjeda od pet golova razlike.
Nadam se istom početnom sastavu kao i protiv Posušja, s tim da bih dao Viniju prednost ispred Pejića. Također, nadam se i većoj raznovrsnosti napadačkih rješenja, jer su im i Borac i Široki najviše problema pravili kroz sredinu.
Postava:
Muftić
Troupee – Seedorf – Karamarko – Alić
Fočo – Erik
Cvetanovski – Šošić – Vini
Konings
Sretno momci i idemo po još jednu pobjedu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Zato sto ako ti dodje neko sa strane on je odma gospodin i ima sve manire gospodske i sve zna oko fudbala,a kada je neko nas "ma sta ce levat,ne zna pricat ovo ono..."zeljovolimte je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:42Najbolji je dokaz kad je Djurbuz preuzeo zadnji put. Ovdje su ovi balvani (podrzavali arapa, akrapa) poceli pisati da stimamo. Jer smo sa lakocom pravili sanse i rutinirali protivnike. Sigurno i sa Borcem 2:1 nastimali..MrAmarOsim je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:17Od većine titula koje smo osvojili, za rijetko koju se moglo reći prije sezone da smo najveći konkurenti i da je naša 100%. Za onu iz 97e me možda sjećanje ne služi, jer sam još uvijek bio osnovac, ali kroz maglu se mogu sjetiti da nas do proljeća niko nije računao uopšte da ćemo biti u igri za playoff, a kamoli da ćemo moći klepiti Pitare.
Svaka cast na lijepom postu i praćenju situacije ali Rudar je kanta za nabijanje koju moramo i mi bar sutnut dobro ako vec ne nabit.
2:0 je skromno i et pristojno uz to da im ne dozvolimo da po desetak minuta vise oko nasih 16 m.
2:0 je skromno i et pristojno uz to da im ne dozvolimo da po desetak minuta vise oko nasih 16 m.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Pitaj Dinu ako imaš priliku al nek ti iskreno odgovori, pa ćeš vidjeti na koji način je bila ta lakoća. Al takođe nekad smo se morali i povući i izmicati od lopte da ne bi dali gol kao protiv Igmana, da bi oni opstali.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:42Najbolji je dokaz kad je Djurbuz preuzeo zadnji put. Ovdje su ovi balvani (podrzavali arapa, akrapa) poceli pisati da stimamo. Jer smo sa lakocom pravili sanse i rutinirali protivnike. Sigurno i sa Borcem 2:1 nastimali..MrAmarOsim je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:17Od većine titula koje smo osvojili, za rijetko koju se moglo reći prije sezone da smo najveći konkurenti i da je naša 100%. Za onu iz 97e me možda sjećanje ne služi, jer sam još uvijek bio osnovac, ali kroz maglu se mogu sjetiti da nas do proljeća niko nije računao uopšte da ćemo biti u igri za playoff, a kamoli da ćemo moći klepiti Pitare.
Podrska treneru Adzemu, strucnom stabu, igracima, upravi i skupstini da dovedu investitora
Hocemo jakog i uspjesnog Zelju u Europi , gdje cemo moci zaraditi ogromne pare i stalno biti puni ko brod
Sutra svi na Grbavicu da demontiramo Rudar
Hocemo jakog i uspjesnog Zelju u Europi , gdje cemo moci zaraditi ogromne pare i stalno biti puni ko brod
Sutra svi na Grbavicu da demontiramo Rudar
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ok, Posušje je već ok ekipa koja se iz godine u godinu pomalo poboljšava, ali neću da slušam kako se Rudar ne smije podcijeniti. Ekipa koja je primila 9 golova u 2 utakmice i zabila 1 nema šta tražiti na Grbavici. Sve ispod 3 boda je da ih ganjamo po terenu. Pun mi je više k aplauza nakon poraza protiv Rudara, Krupa, Zvijezda...
Grupa iznad svakog pojedinca.
@Levin
Odavno sam na forumu. Zadnjih par godina rijetko ulazim, jer se rijetko može pročitati kvalitetna diskusija, nešto zanimljivo. Zbog tebe i tvojih postova opet uđem, vidim da li si sta napisao da pročitam i izađem. Svaka ti čast na analizama, opisima, na svemu što napišeš. Samo nastavi!
Odavno sam na forumu. Zadnjih par godina rijetko ulazim, jer se rijetko može pročitati kvalitetna diskusija, nešto zanimljivo. Zbog tebe i tvojih postova opet uđem, vidim da li si sta napisao da pročitam i izađem. Svaka ti čast na analizama, opisima, na svemu što napišeš. Samo nastavi!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
To je to, ako nismo u stanju takvu ekipu da dobijemo na Grbavici, bez da se mučimo sta onda da ocekujemo za sezonu?Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 02:46Ok, Posušje je već ok ekipa koja se iz godine u godinu pomalo poboljšava, ali neću da slušam kako se Rudar ne smije podcijeniti. Ekipa koja je primila 9 golova u 2 utakmice i zabila 1 nema šta tražiti na Grbavici. Sve ispod 3 boda je da ih ganjamo po terenu. Pun mi je više k aplauza nakon poraza protiv Rudara, Krupa, Zvijezda...
Al ovaj brat gore sto napisa analizu za Rudar ko da Everton dolazi. Mi smo matere mi svi kolektivno pukli haha
Sve ispod 3 0 veceras je porazno, za jedan jak vjetar u ledja svima nama. Let’s go
Sve ispod 3 0 veceras je porazno, za jedan jak vjetar u ledja svima nama. Let’s go
- jointunija
- Kontakt:
Dobiti,bilo kako!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!