FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nema od nas ozbiljnog kluba to je sigurno.
A poenta Husrefa je sto ce i sljedece njegovo tjeranje imati dramu, suze, patetiku, vojsku onih koji pritisak vrse da ostane itd. Da znamo da ce otici kao ZZ dostojanstveno bez neke pompe i da ce dati on ostavku kad ne bude islo pa hajde, ali ovako mrka kapa. Svi ti vojnici ne zele da odu sami nego natjeraju Upravu da ih otjera da bi se naplatio ostatak ugovora.
A poenta Husrefa je sto ce i sljedece njegovo tjeranje imati dramu, suze, patetiku, vojsku onih koji pritisak vrse da ostane itd. Da znamo da ce otici kao ZZ dostojanstveno bez neke pompe i da ce dati on ostavku kad ne bude islo pa hajde, ali ovako mrka kapa. Svi ti vojnici ne zele da odu sami nego natjeraju Upravu da ih otjera da bi se naplatio ostatak ugovora.
Zadnja izmjena: Gomis99, dana/u 08 avg 2025, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma druze ne mozes kriviti lika sto te nije pustio utakmicu.On je profesionalac radi svoj posao kao i svako.Zamisli dodje neko kod nas i pomaze bivsem klubu pa ja bi ga prvi vješao.Nije on kriv sto smo mi nesposobni bili
Svi spominju lose stvari a niko ne govori da je otjeran kao aktuelni osvajac duple krune i naredne godine prvi.Nisam ni ja bio za Husrefa 100% ali niste realni Boga mi
Shvatite i pomirite se da cemo vjecito biti mahalski klub koji igra za raju i carsiju,to smo od 46'
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma ugasiti klub, ako bude on trener, nadam se da ce kod nasih bogalja razum prevladati i da ce normalnog trenera dovesti.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Petica odnosno u dvije tekme 8, kolektivna amnezija, porede Zelju i Craiovu koja ce igrati grupnu fazu. A Radnik je tekma koja se desi jednom u deset godina koja se svakome mogla desiti.JuricaSpindl je napisao/la: ↑08 avg 2025, 17:14A 5 komada od raspalog Želje je pod moranje
Nikad mu necu halaliti tuzla city i onaj smrdljivi crveni karton. Koliko li ce para ovog puta odnjeti sa sobom
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kad igramo sa Posušjem?
-
- Kontakt:
A ne mozes ti ovim bidonima objasnitiGomis99 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 17:26Petica odnosno u dvije tekme 8, kolektivna amnezija, porede Zelju i Craiovu koja ce igrati grupnu fazu. A Radnik je tekma koja se desi jednom u deset godina koja se svakome mogla desiti.
Husref je i dalje vise donio ovom klubu nego sto ce i jedan njegov kriticar ovdje. Za trenutnu situaciju kad trener nije odabrao ekipu i prosao pripreme mozda je najbolja opcija. Glasovi ovdje govore svoje, a kriticara ce vazda biti pa i Guardiola da dodje.
-
- Kontakt:
Kad sam reko da ne bi? Drugo je izgubiti i 3-0 4-0 5-1 i izgubiti 8-0 nakon 2-2 halookeli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:58Sta si se svezo atalante ko eto neko bi ih nadigro hahaha ljudi 20 milja ispred nase lige. Ljudi bi sazvakali svaku ekipu iz nase lige poslije rata.rimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:56
Nadigro atalantu nema sta. Gledo sam utakmicu znaci ni igraci sarajeva nisu znali kako su dosli do tog rezultata
Ima moju podršku kao i drugi treneri, ligu poznaje i ništa slabiji neće biti od drugih. Neka ga, kao što navijači rekoše i ja mogu biti trener ako imam dobru ekipu.
Ma hajde ne treba se zamarat on je tu privremeno sigurno i ako bude jer prva njegova nervoza i psovka majke prema bilo koje igracu leti ko fisek pa makar i prvi bio ali samo da ga hercika ne opali poslije toga
Dok se piše da je Husref novi trener Sarajeva, iz Srbije stižu nevjerovatne informacije. Kako sada stvari stoje, Feđa Dudić nije dugo čekao na novi posao.
Doskorašnji trener Radničkog iz Kragujevca, u narednim danima trebalo bi da potpiše ugovor sa Sarajevom, tvrdi Arena Sport.
Izvor sop.ba
Doskorašnji trener Radničkog iz Kragujevca, u narednim danima trebalo bi da potpiše ugovor sa Sarajevom, tvrdi Arena Sport.
Izvor sop.ba
-
- Kontakt:
E mnogo smo napredovali sa Mirvom,jesu li forumaši zadovoljni investicijama.
Pet godina se vrtili u krug i opet došli na isto mjesto,pljuvači sa foruma su krivi niko im ne valja
Pet godina se vrtili u krug i opet došli na isto mjesto,pljuvači sa foruma su krivi niko im ne valja

Pa eto gubimo od spartaka i craiove 3 0 4 0rimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 17:50Kad sam reko da ne bi? Drugo je izgubiti i 3-0 4-0 5-1 i izgubiti 8-0 nakon 2-2 halookeli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:58Sta si se svezo atalante ko eto neko bi ih nadigro hahaha ljudi 20 milja ispred nase lige. Ljudi bi sazvakali svaku ekipu iz nase lige poslije rata.rimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:56
Nadigro atalantu nema sta. Gledo sam utakmicu znaci ni igraci sarajeva nisu znali kako su dosli do tog rezultata
-
- Kontakt:
H .M.
Vamos Rajvosa.

Vamos Rajvosa.
Husref mi je daleko najdrazi i najbolji trener koji nas je ikad vodio. I sit sam ovih modernih kvazi strucnjaka poput Janeza, Vasoskog i Zekica.
Ali opet sam misljenja, ma koliko mi Hus drag bio, da ovako jaka ekipa zasluzuje vise kvaliteta u strucnom stabu.
Bilo kako bilo, nama sada nista drugo ne preostaje nego da podrzimo Husrefa i da nas ponovo pocasti duplom u maju

Ali opet sam misljenja, ma koliko mi Hus drag bio, da ovako jaka ekipa zasluzuje vise kvaliteta u strucnom stabu.
Bilo kako bilo, nama sada nista drugo ne preostaje nego da podrzimo Husrefa i da nas ponovo pocasti duplom u maju

Bog Bosna i Bošnjaci
Ako se pogleda potcast kod Sanela gdje je gostovao Krste moze se cuti da mu je rahmetli Dzeno brat, a Hustef babuka.
Sto znaci da je nas rahmetli Dzeno ziv mozda bi bio No.1 kandidat za trenera, ovako ide Husref.
Samo je pitanje koliko Krste ima uticaja u izboru trenera a izgleda da ima.
Sto znaci da je nas rahmetli Dzeno ziv mozda bi bio No.1 kandidat za trenera, ovako ide Husref.
Samo je pitanje koliko Krste ima uticaja u izboru trenera a izgleda da ima.