Nemam nista protiv misljenja generalno, ali imam protiv tog. Liga ti nije bila bitna, siroki bi svakako osto tako da nema smisla da se namjestalo i da se tako klubovi dogovaraju.ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:24Ne bih da pokrecem teme i sjecanja na okolnosti u kojima smo osigurali taj trofej. Ako je tebi mjerodavan za nesto, ok ja postujem svakako.rimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:17A kup to nista?ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:12
Uvjereni smo i za Zorana bili da ce napravit nesto. Prizivao se svaki prelazni rok pa kad je dosao, sta se desilo evo ?
Puko pod pritiskom i to je to.
Zato kazem, ljudi koji su iznad prosjeka ovdje nece nista napravit, zbog mahale, naseg zaostalog mentaliteta i cirkusa od lige.
Ljude koji su kvalitetniji takticki i koji ne pucaju pod takvim pritiskom ne mozemo dovesti.
Zasto ne dati ponovo sansu covjeku koji je radio vise puta u tim uslovima i donosio je trofeje ?
Bolje nego da lutamo sa imenima.
Ja kad sam jucer predlozio Sopica, cini mi se da si me ti i citirao u fazonu kakav on, kakve ponude ima bla bla bla.
Znam Za ponude, znam za kvalitet, pratio sam ga jos u Gorici kad je bio pa nadalje... ali opet kazem, takvu vrstu trenera mi ne mozemo dovesti ili jednostavno ne znamo.
Brojka se svakako pise u trofejima i to je dobra stvar...
Međutim ja imam svoje stavove i viđenja svega toga, meni je mrlja bačena do kraja života na taj period.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Meni je samo zao sto ce covjeku u 65.godini psovati sve i svasta i predstavljati svaki kiks kao smak svijeta kao da je 50 prethodnika naosvajalo se pehara i pehara.
Ako smo se razisli sa Zekicem moze samo bolji.Bezveze treneri i budale iz komsiluka nam ne trebaju.
Nije okej ljudi Boga mi,pricamo o najtrofejnijem treneru naseg kluba.To sto se 5 puta vracao nije on kriv sto nijedan drugi pojma nema i sto smo mi mahalski klub za carsijanere
FKS poslije rata-5 titula,Husref 3+titula u koroni on je osvojio preko 80% bodova.Ne znam sto je nekome merak gledati razne ublehe i demagoge prije ovoga.Da Bog da opet osvojio titulu pa da ode i opet se vrati ako ce osvojiti
Ako smo se razisli sa Zekicem moze samo bolji.Bezveze treneri i budale iz komsiluka nam ne trebaju.
Nije okej ljudi Boga mi,pricamo o najtrofejnijem treneru naseg kluba.To sto se 5 puta vracao nije on kriv sto nijedan drugi pojma nema i sto smo mi mahalski klub za carsijanere
FKS poslije rata-5 titula,Husref 3+titula u koroni on je osvojio preko 80% bodova.Ne znam sto je nekome merak gledati razne ublehe i demagoge prije ovoga.Da Bog da opet osvojio titulu pa da ode i opet se vrati ako ce osvojiti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pozdravi taj pouzdan izvor i reci mu da nema pojma sta prica. Pa u cijelom postu nema dvije tacne rijeci. Izvora i qrca.Bejker je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:08Pouzdan izvor mi rece da je Zekic dao ostavku zbog Ljajica. Rekao da mu ne treba u rosteru, a pogotovo da mu ne treba igrac kojem ces dati platu zbog koje ce nastati haos u svlacionici. Mirvic rekao da treba njemu, Zekic pruzio ruku i zahvalio se.
Takodjer mi rece da Guli ide 100% do kraja prelaznog, nadaju se za dvije milke eura al, kako kaze da Bog da...
Husref ce opet biti gurnut u vatru da trpi kojekakve bojkote u svlacionici i onda ce mu se sljedece ljeto zahvaliti i ko kera zadnjeg opet nabiti nogom. Ispast ce Husref opet kriv. Samo kazu da je ovaj put svjestan sta ga ceka i da ce biti placen za "neuspjeh" sa najskupljom ekipom u drzavi.
Spremite se na sve ove sezone, a najvise sabura raja. Prica se da je sve iscenirano i da ce biti turbulencija pogotovo u svlacionici. Afera Ziljkic je mila majka sta nas ceka.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 08 avg 2025, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Ma samo cu reci 8-0 Atalanta na Kosevu...
VaziKaunas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:46Pozdravi taj pouzdan izvor i reci mu da nema pojma sta prica. Pa u cijelom postu nema dvije tacne rijeci. Izvora i qrca.Bejker je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:08Pouzdan izvor mi rece da je Zekic dao ostavku zbog Ljajica. Rekao da mu ne treba u rosteru, a pogotovo da mu ne treba igrac kojem ces dati platu zbog koje ce nastati haos u svlacionici. Mirvic rekao da treba njemu, Zekic pruzio ruku i zahvalio se.
Takodjer mi rece da Guli ide 100% do kraja prelaznog, nadaju se za dvije milke eura al, kako kaze da Bog da...
Husref ce opet biti gurnut u vatru da trpi kojekakve bojkote u svlacionici i onda ce mu se sljedece ljeto zahvaliti i ko kera zadnjeg opet nabiti nogom. Ispast ce Husref opet kriv. Samo kazu da je ovaj put svjestan sta ga ceka i da ce biti placen za "neuspjeh" sa najskupljom ekipom u drzavi.
Spremite se na sve ove sezone, a najvise sabura raja. Prica se da je sve iscenirano i da ce biti turbulencija pogotovo u svlacionici. Afera Ziljkic je mila majka sta nas ceka.
Hahahahahahahhahahahahaha Ajde ba gladijatore ne smaraj me gubis serimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:47Ma samo cu reci 8-0 Atalanta na Kosevu...keli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:42Jahhhrimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:41
Ko sto je s igmanom. On ih je sam izbacio a onim amaterskim ponasanjem protiv zrinjskog
Isto tako Spartak 3 0 , Craiova 4 0 kod modernog. A moderni bi od Atalante primio obje po 8rimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:47Ma samo cu reci 8-0 Atalanta na Kosevu...keli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:42Jahhhrimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:41
Ko sto je s igmanom. On ih je sam izbacio a onim amaterskim ponasanjem protiv zrinjskog

Ušao sam i samo napisao a sad vidim da se Pise o tomemosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:31Na sta ciljas buraz,milion nekih informacija,moze i na pm.
I po svemu sudeći to ti je to.
Mislio sam da je Zekic sam otišao al eto izgleda nije
Samo mi nije jasno kad neko voli klub sto nam evropu minira za svoj interes.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Ko mi eto navikli na dobre rezultate u Evropi

4 od Craiove i 3 od Trnave je podjednako lose kao 8 od Atalante ako ne i vise.Ispadanja od Milsamija,Torpeda,Zarije necu ni spominjati.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Burberry46
- Kontakt:
Husrefe sretno i napravi tim imas strasnu ekipu po imenima. Samo jako
Ovi ostali kandidati bezveze realno. Barem ovo sto se moglo procitati.

Ovi ostali kandidati bezveze realno. Barem ovo sto se moglo procitati.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Moderni je nadigro craoivu i spartak u jednoj utakmici. A primio toliko zbog 20-30 min druge utakmice. To je vec 90% zbog igraca. Zbog Rockova si primio 2 gola protiv trnave. I nije zekic kriv sto kyeremeh nije zabio zicere u obje utakmice.
Upravo tako. I baš to ga čini uspješnijim od bilo koga, bar što se tiče klupe FK Sarajeva. Na kraju krajeva, meni lično se yebe ko će biti trener, mene zanima isto, ko god bio na klupi. Ja prvi neću biti za Husrefa ako ga ne bude išlo, ali ga sigurno neću ni vrijeđati kao neki maloumnici na ovom forumu i društvenim mrežama. Ali kad smo već izvozali toliko trenera, a svaki je bombastično najavljen i evo nije išlo, zašto ne probati opet sa čovjekom koji nam je donio toliko radosti?
Ako cemo tako gledati bilo je 2-2 protiv Atalante.rimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:52Moderni je nadigro craoivu i spartak u jednoj utakmici. A primio toliko zbog 20-30 min druge utakmice. To je vec 90% zbog igraca. Zbog Rockova si primio 2 gola protiv trnave. I nije zekic kriv sto kyeremeh nije zabio zicere u obje utakmice.
Koliko ce tesko biti prvak.
Pobjeda Sarajeva protiv Sloge 2 je 1,95
a na pobjedu Borca sledece kolo protiv istog protivnika 1,15 .
Borac ide u Doboj cisto reda radi da se istrce ili su jaki ko Barselona.
Ovo nema nigdje na svijetu.

Pobjeda Sarajeva protiv Sloge 2 je 1,95
a na pobjedu Borca sledece kolo protiv istog protivnika 1,15 .
Borac ide u Doboj cisto reda radi da se istrce ili su jaki ko Barselona.
Ovo nema nigdje na svijetu.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 08 avg 2025, 16:57, ukupno mijenjano 3 puta.
Moze Husref ako se trazi kratkorocno rjesenje neko da ugasi vatru. Ako mu daju ugovor na vise od godinu onda su stvarno izgubili kompas.
You are someone else I am still right here
Pa i Musemić je u Regio Emiliji odigrao 2:2rimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:52Moderni je nadigro craoivu i spartak u jednoj utakmici. A primio toliko zbog 20-30 min druge utakmice. To je vec 90% zbog igraca. Zbog Rockova si primio 2 gola protiv trnave. I nije zekic kriv sto kyeremeh nije zabio zicere u obje utakmice.

A Musemić ti je kriv što je Pavlović od 9 šuteva u okvir gola primio 8 golova?

- relativizam
- Kontakt:
Jel ovo neko hoce da me ubijedi da je Husref taj x faktor koji nam treba za titulu
E svasta
E svasta
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Baš tako.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:29Realno sta se imamo pitat,nemamo osnovu nikakvu. Vico nas taslaci bez da se ikakva pobuna napravila tako daove kritike na forumu,tjeranje su smijesne. Da je Vico na celu bio prije 10,15,20 godina nakon orve lakrdije na Kosevu niko nebi smio da izadje,savez bi srusili za 2 dana.ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:20Zaboravljate jako bitnu stvar. Kada investitori preuzmu klub, to ima svoju cijenu, ne može sve biti bajno.
Hoćemo da se nešto pitamo tuđim parama. Nas par hiljada.
To kone pokušavaju 12 godina i odličan su primjer dokle su došli tom logikom. Evo sad mole da ih bilo ko uzme, a ne razumiju da se dolaskom investitora ne rješavaju svi problemi. Investitor sa sobom donosi plan i sistem koji ne može uspjeti za godinu dvije, trebat će 5-10 a možda nikako i ne uspije.
Ovaj naš upumpava milione, nebitno koliko on zarađuje ali nas drži na visokoj nozi, dovodi nam najbolje igrače iz ostalih liga, a postalo je standardno da dovodi ono najbolje i iz naše lige.
Takvim radom sasvim je jasno da čovjek ima svojih želja i da bude tvrdoglav, kao u slučaju neklupiranja gulishe ili evo sad izboru novog trenera.
Ako hoće čovjek Husrefa, onda neka tako bude.
Ako mislite da bi neki drugi investitor došao da bude cvjećka, sluša ilahije i radi onako kako mu hebači majki sa istoka kažu, mogu vam reći duboko ste u drugom univerzumu, toga u svijetu fudbala nema.
Sretno novom šefu ko god bude, ne može biti gori od 7 prethodnih.
@trofejisutu Ima ti i ta smisla. Vjerujem da šuške igraju glavnu ulogu, ali ima tu i zaraze, kad uđe bordo u krv valjda. Na kraju krajeva, još nije zvanično ništa.
-
- Kontakt:
keli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:53Ako cemo tako gledati bilo je 2-2 protiv Atalante.rimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:52Moderni je nadigro craoivu i spartak u jednoj utakmici. A primio toliko zbog 20-30 min druge utakmice. To je vec 90% zbog igraca. Zbog Rockova si primio 2 gola protiv trnave. I nije zekic kriv sto kyeremeh nije zabio zicere u obje utakmice.

Nadigro atalantu nema sta. Gledo sam utakmicu znaci ni igraci sarajeva nisu znali kako su dosli do tog rezultata
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amidzaa, ANamelessGhoul, Arhitekt, Bejker, boki86, brojjedan, casual033, Cuspajz, Direktorcic, Ferrante071, Hamagara, HordeSaSjevera, HyperOS, JuricaSpindl, keli, Kockoglavi, kupus army, MaroonWhite1946, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, nebeskasila, plisek, Posejdon, relativizam, riki46, rimljanin90, roccosiffredi, ronaldo99, Seipronto, SilaMoc1946, svihsedamsamuraja, Tatamata1946, USB, Venom i 346 gostiju.