Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
JuricaSpindl
-
Kontakt:
Postao/la JuricaSpindl » 08 avg 2025, 16:17
Herson je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:11
ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:06
goGlobal je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:01
Oprosti, kakve veze imaju tvoje zelje sa stvarnoscu?!
Grb arsenala na avataru i ti nasao komentarisat okolnosti oko Sarajeva? Gdje je zapelo majstore?
Ja i šta sad ?
Šta je čovjek napisao pogrešno ? Sve tačno što je rekao...
Ne smije imat svoje viđenje i mišljenje, jel to ? Ako voli Sarajevo ne smije pratit nijedan drugi klub ?
Kako misliš njegova filozofija garantuje da neće biti transfera igrača? Duplu krunu osvojio sa 3 igrača iz našeg omladinskog pogona u zadnjoj liniji i Kovom na golu. A svi ostvarili inostrane transfere i klubu donijeli solidan novac.
Husrefovi kerovi poceli pricat da je Kova produkt Usre? Kakva ste vi djubrad

-
rimljanin90
-
Kontakt:
Postao/la rimljanin90 » 08 avg 2025, 16:17
ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:12
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:02
ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:56
Osip dobijem kad procitam "moderan trener" i "moderan fudbal"
Kakav fudbal moderan u ligi gdje ti Gigara svirne 37 faulova dan vas yebo ?
Pa ljudi vi kao da pratite Munchen 1860 a ne Sarajevo u ovoj pišljivoj ligi...
Treneri sa balkana koji za nijansu odskacu od prosjeka a imaju kakve takve uspjehe kao sto su Zoran i Simon, ovdje ne mogu napravit nista. Sto zbog mentaliteta sto zbog samog cirkusa lige.
Neki trenerski bum koji bi od nas napravio preozbiljnu ekipu ocigledno da ne mozemo dovesti.
Pa hajmo realno sagledati, ako cemo vec lutati sa hrvatima, makedoncima i slovencima, radije onda da damo sansu covjeku sa kojim smo bar nesto osvojili i ostvarili uspjehe.
Da ne odem u pogresnom pravcu, daleko od toga da sam zadovoljan izborom, ali opet kazem... ako cemo davati sansu i pokusavati sa tamo nekim balkancima nek radije Husref bude tu onda i to je to. Ionako nikad ozbiljnog kluba od nas.
Dovedi Carevica,Sopica,Kovacevica ili pitaj igrace koje su trenirali pa nek ti kazu i ove metode koji nasi treneri primjenjuju,zato ti treneri idu u Poljsku,Bundesligu,Premier ligu i nije im mjerilo ovo smece od drzave i lige,uostalom klub treba da se prebaci u 21 vijek i da radi po savremenim metodama pa i ako treba na silu jer bez toga ces uvijek biti ovaj nivo. Nikad niko nije izdominirao neku evropsku tekmu kao Zekic dvije na Kosevu al hajd ljudi gledaju povrsno. Ja cu podrzat svakog trenera bez obzira sta mislim o istim,cilj prije svega da bude klub i interes kluba pa sve ostalo.
Uvjereni smo i za Zorana bili da ce napravit nesto. Prizivao se svaki prelazni rok pa kad je dosao, sta se desilo evo ?
Puko pod pritiskom i to je to.
Zato kazem, ljudi koji su iznad prosjeka ovdje nece nista napravit, zbog mahale, naseg zaostalog mentaliteta i cirkusa od lige.
Ljude koji su kvalitetniji takticki i koji ne pucaju pod takvim pritiskom ne mozemo dovesti.
Zasto ne dati ponovo sansu covjeku koji je radio vise puta u tim uslovima i donosio je trofeje ?
Bolje nego da lutamo sa imenima.
Ja kad sam jucer predlozio Sopica, cini mi se da si me ti i citirao u fazonu kakav on, kakve ponude ima bla bla bla.
Znam Za ponude, znam za kvalitet, pratio sam ga jos u Gorici kad je bio pa nadalje... ali opet kazem, takvu vrstu trenera mi ne mozemo dovesti ili jednostavno ne znamo.
A kup to nista?
-
tabba77
-
Kontakt:
7 godina u rikverc s ovim potezom. Još jedan od dokaza da ljudi koji upravljaju klubom nemaju pojma kako se vodi sportski segment.
Na pogrešnoj adresi tražimo krivca za neuspjehe. Krivci sigurno nisu za zelenim terenom i atletskom stazom.
-
ErosViverosViv
-
Kontakt:
Postao/la ErosViverosViv » 08 avg 2025, 16:20
Zaboravljate jako bitnu stvar. Kada investitori preuzmu klub, to ima svoju cijenu, ne može sve biti bajno.
Hoćemo da se nešto pitamo tuđim parama. Nas par hiljada.
To kone pokušavaju 12 godina i odličan su primjer dokle su došli tom logikom. Evo sad mole da ih bilo ko uzme, a ne razumiju da se dolaskom investitora ne rješavaju svi problemi. Investitor sa sobom donosi plan i sistem koji ne može uspjeti za godinu dvije, trebat će 5-10 a možda nikako i ne uspije.
Ovaj naš upumpava milione, nebitno koliko on zarađuje ali nas drži na visokoj nozi, dovodi nam najbolje igrače iz ostalih liga, a postalo je standardno da dovodi ono najbolje i iz naše lige.
Takvim radom sasvim je jasno da čovjek ima svojih želja i da bude tvrdoglav, kao u slučaju neklupiranja gulishe ili evo sad izboru novog trenera.
Ako hoće čovjek Husrefa, onda neka tako bude.
Ako mislite da bi neki drugi investitor došao da bude cvjećka, sluša ilahije i radi onako kako mu hebači majki sa istoka kažu, mogu vam reći duboko ste u drugom univerzumu, toga u svijetu fudbala nema.
Sretno novom šefu ko god bude, ne može biti gori od 7 prethodnih.
-
Varijantas8
-
Kontakt:
Postao/la Varijantas8 » 08 avg 2025, 16:21
Ko god bude, podrsku dati ko da nam je najbliži. Kod Husa volim sto u sred sedmice voli odigrati prijateljske utakmice, da se cesto osjeti taj teren i igra loptom, nadam se da ce isti slucaj biti u u uvom mandatu, ako bude izabran.
-
Noke995
-
Kontakt:
JuricaSpindl je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:57
Noke995 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:53
Sram i stid da vas bude sve i jednog koji ovdje napišete slovo protiv Husrefa.
Za sve vas Husref je Saraj'vo.
On je lud jer će opet sjest na klupu, ali biće dug red da mu ga poduvate na kraju sezone.
Povedi ga kuci, nek ti sestru napravi
Baš si hrabar mišu mekinjašu.
MNON
-
Tatamata1946
-
Kontakt:
Postao/la Tatamata1946 » 08 avg 2025, 16:22
JuricaSpindl je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:17
ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:06
Ja i šta sad ?
Šta je čovjek napisao pogrešno ? Sve tačno što je rekao...
Ne smije imat svoje viđenje i mišljenje, jel to ? Ako voli Sarajevo ne smije pratit nijedan drugi klub ?
Kako misliš njegova filozofija garantuje da neće biti transfera igrača? Duplu krunu osvojio sa 3 igrača iz našeg omladinskog pogona u zadnjoj liniji i Kovom na golu. A svi ostvarili inostrane transfere i klubu donijeli solidan novac.
Cuj kerovi i djubrad
Kakva kultura, kakvi izrazi za bracu koja navijaju za isti klub, kakvo razmisljanje
Stvarno pretjerujete sta vam je svijet ide dalje bio husref zekic peti deseti
Zar je vrijedno svih ovih vrijedjanja
-
keli
-
Kontakt:
rimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:20
Husrefov domet je Celik Zenica
Sa Celikom bi osvojio premijer ligu prije nego ovi moderni sa Sarajevom
-
goGlobal
-
Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:20
Zaboravljate jako bitnu stvar. Kada investitori preuzmu klub, to ima svoju cijenu, ne može sve biti bajno.
To kone pokušavaju 12 godina i odličan su primjer dokle su došli tom logikom. Evo sad mole da ih bilo ko uzme, a ne razumiju da se dolaskom investitora ne rješavaju svi problemi. Investitor sa sobom donosi plan i sistem koji ne može uspjeti za godinu dvije, trebat će 5-10 a možda nikako i ne uspije.
Ovaj naš upumpava milione, nebitno koliko on zarađuje ali nas drži na visokoj nozi, dovodi nam najbolje igrače iz ostalih liga, a postalo je standardno da dovodi ono najbolje i iz naše lige.
Takvim radom sasvim je jasno da čovjek ima svojih želja i da bude tvrdoglav, kao u slučaju neklupiranja gulishe ili evo sad izboru novog trenera.
Ako mislite da bi neki drugi investitor došao da bude cvjećka, sluša ilahije i radi onako kako mu hebači majki sa istoka kažu, mogu vam reći duboko ste u drugom univerzumu, toga u svijetu fudbala nema.
+1
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
ajdohordas
-
Kontakt:
Postao/la ajdohordas » 08 avg 2025, 16:24
rimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:17
ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:12
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:02
Dovedi Carevica,Sopica,Kovacevica ili pitaj igrace koje su trenirali pa nek ti kazu i ove metode koji nasi treneri primjenjuju,zato ti treneri idu u Poljsku,Bundesligu,Premier ligu i nije im mjerilo ovo smece od drzave i lige,uostalom klub treba da se prebaci u 21 vijek i da radi po savremenim metodama pa i ako treba na silu jer bez toga ces uvijek biti ovaj nivo. Nikad niko nije izdominirao neku evropsku tekmu kao Zekic dvije na Kosevu al hajd ljudi gledaju povrsno. Ja cu podrzat svakog trenera bez obzira sta mislim o istim,cilj prije svega da bude klub i interes kluba pa sve ostalo.
Uvjereni smo i za Zorana bili da ce napravit nesto. Prizivao se svaki prelazni rok pa kad je dosao, sta se desilo evo ?
Puko pod pritiskom i to je to.
Zato kazem, ljudi koji su iznad prosjeka ovdje nece nista napravit, zbog mahale, naseg zaostalog mentaliteta i cirkusa od lige.
Ljude koji su kvalitetniji takticki i koji ne pucaju pod takvim pritiskom ne mozemo dovesti.
Zasto ne dati ponovo sansu covjeku koji je radio vise puta u tim uslovima i donosio je trofeje ?
Bolje nego da lutamo sa imenima.
Ja kad sam jucer predlozio Sopica, cini mi se da si me ti i citirao u fazonu kakav on, kakve ponude ima bla bla bla.
Znam Za ponude, znam za kvalitet, pratio sam ga jos u Gorici kad je bio pa nadalje... ali opet kazem, takvu vrstu trenera mi ne mozemo dovesti ili jednostavno ne znamo.
A kup to nista?
Ne bih da pokrecem teme i sjecanja na okolnosti u kojima smo osigurali taj trofej. Ako je tebi mjerodavan za nesto, ok ja postujem svakako.
Brojka se svakako pise u trofejima i to je dobra stvar...
Međutim ja imam svoje stavove i viđenja svega toga, meni je mrlja bačena do kraja života na taj period.
-
Vanja8
-
Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:22
Cuj kerovi i djubrad
Kakva kultura, kakvi izrazi za bracu koja navijaju za isti klub, kakvo razmisljanje
Jurice, bez vrijedjanja, diskutuj kako zelis , ali bez ovoga...
-
Noke995
-
Kontakt:
HyperOS je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:03
Noke995 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:53
Sram i stid da vas bude sve i jednog koji ovdje napišete slovo protiv Husrefa.
Za sve vas Husref je Saraj'vo.
On je lud jer će opet sjest na klupu, ali biće dug red da mu ga poduvate na kraju sezone.
Nije ni Husref Sarajevo
Nije ni Mirvic Sarajevo
Nije ni Ayla Sarajevo
Niko nije veci od kluba.
Nisam ni napisao da je neko veći od kluba,samo ne vidim razlog za pljuvanje čovjeka koji nam je haman sve titule što imamo donio, pogotovo ove gadosti što se pišu ovdje.
Podršku Koševa će imati kao i uvijek, a ovi što laju po komentarima i forumima svakako i ne dolaze.
MNON
-
mosarajvosa83
-
Kontakt:
Postao/la mosarajvosa83 » 08 avg 2025, 16:26
Bejker je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:08
Pouzdan izvor mi rece da je Zekic dao ostavku zbog Ljajica. Rekao da mu ne treba u rosteru, a pogotovo da mu ne treba igrac kojem ces dati platu zbog koje ce nastati haos u svlacionici. Mirvic rekao da treba njemu, Zekic pruzio ruku i zahvalio se.
Takodjer mi rece da Guli ide 100% do kraja prelaznog, nadaju se za dvije milke eura al, kako kaze da Bog da...
Husref ce opet biti gurnut u vatru da trpi kojekakve bojkote u svlacionici i onda ce mu se sljedece ljeto zahvaliti i ko kera zadnjeg opet nabiti nogom. Ispast ce Husref opet kriv. Samo kazu da je ovaj put svjestan sta ga ceka i da ce biti placen za "neuspjeh" sa najskupljom ekipom u drzavi.
Spremite se na sve ove sezone, a najvise sabura raja. Prica se da je sve iscenirano i da ce biti turbulencija pogotovo u svlacionici. Afera Ziljkic je mila majka sta nas ceka.
Sta moze biti iscenirano, opet nekakve nebulozne price. Sto se tice zzekica nista nije logicno,on isti je uvijek hvalio upravu,Mirvica bez da ga iko pita o nnjima tako da je sam kriv.
-
JalaBrat
nekim forumasima se svasta dopusta ovdje
-
Noke995
-
Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:25
Tatamata1946 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:22
Cuj kerovi i djubrad
Jurice, bez vrijedjanja, diskutuj kako zelis , ali bez ovoga...
Još ga i po glavi pomiluj.
MNON
-
ajdohordas
-
Kontakt:
Postao/la ajdohordas » 08 avg 2025, 16:28
Vanja8 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:13
ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:56
Osip dobijem kad procitam "moderan trener" i "moderan fudbal"
Kakav fudbal moderan u ligi gdje ti Gigara svirne 37 faulova dan vas yebo ?
Pa ljudi vi kao da pratite Munchen 1860 a ne Sarajevo u ovoj pišljivoj ligi...
Treneri sa balkana koji za nijansu odskacu od prosjeka a imaju kakve takve uspjehe kao sto su Zoran i Simon, ovdje ne mogu napravit nista. Sto zbog mentaliteta sto zbog samog cirkusa lige.
Neki trenerski bum koji bi od nas napravio preozbiljnu ekipu ocigledno da ne mozemo dovesti.
Pa hajmo realno sagledati, ako cemo vec lutati sa hrvatima, makedoncima i slovencima, radije onda da damo sansu covjeku sa kojim smo bar nesto osvojili i ostvarili uspjehe.
Da ne odem u pogresnom pravcu, daleko od toga da sam zadovoljan izborom, ali opet kazem... ako cemo davati sansu i pokusavati sa tamo nekim balkancima nek radije Husref bude tu onda i to je to. Ionako nikad ozbiljnog kluba od nas.
Sigurno sa Husrefom nece svirnuti 37 faulova, nece crtati kose linije i bice svi Colline kad nam sude...
Od stare slave se u danasnjem fudbalu ne zivi...
Mene samo cudi da Manchester U nije vratio Fergusona, pa tolike titule je osvojio, a oni se za opstanak bore, gdje je to Felix Magat, je li to Wolfsburg nema aspiracija da bude opet prvak, gdje su to Luis van Gall, Fabio Capelo, Dino Zoff...
Nisam brate to rekao...
Srž svega koju ja pokusavam objasnit jeste da svi treneri sa kojima smo do sada pokusali, nisu napravili nista u svim tim okolnostima.
On jeste za razliku od ostalih. U svim tim okolnostima donosio je titule i kupove.
Ako se vec ne moze dovesti top ime, neka njega onda tu i to je to.
Moj stav je takav jednostavno.
Iako sam misljenja 99% da nece biti trener. I prije Zorana sa njim je bilo sve zavrseno, trebao doci na potpis i sutra u toku dana Zoran predstavljen.
-
TETRAPAK
-
Kontakt:
Pojedini pomracenje uma dobiju kad se Husref spomene i odmah pisu gluposti. Ako je Husref toliko los sto je onda ekipa iz 2019. i dalje mjerilo kome tezimo, sto je ti nakon njega nisu nadmasili?
Par ljudi je ovo detektovalo dobro, par godina pokusavamo sa nekim ekipama i trenerima koji forsiraju presing, sklapamo ekipu za 3 5 2 i onda dovedemo trenera koji to nece igrati.
Husref ima svoj sistem i nacin igre, ako neko tvrdi da nema, jednostavno laze. Meni se taj sistem i ne svidja, ali sad da tvrdim da ne funkcionise je glupost jer smo prije nekoliko godina gledali kako nam donosi trofeje.
Sve u svemu Hus je solidno rjesenje, problem je sto nama vjerovatno treba odlicno s obzirom koliko smo para ulozili u ovu ekipu i koliki vjetar u ledja imaju borac i zrinjski.
Zadnja izmjena:
TETRAPAK, dana/u 08 avg 2025, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
ShofaII
-
Kontakt:
Nije sigurno Zekic otisao zbog Ljajica.
Izgleda je sve to smisleno al valjda iIsmir ne nasjedne ko brkan na ovu igru.
Ako nasjedne odradili su ga ko najvećeg levanta.
Uprkos igracima valja gledati patnju od ziheraske igre.
Nadam se da nije kako slutim.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
mosarajvosa83
-
Kontakt:
Postao/la mosarajvosa83 » 08 avg 2025, 16:29
ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:20
Realno sta se imamo pitat,nemamo osnovu nikakvu. Vico nas taslaci bez da se ikakva pobuna napravila tako daove kritike na forumu,tjeranje su smijesne. Da je Vico na celu bio prije 10,15,20 godina nakon orve lakrdije na Kosevu niko nebi smio da izadje,savez bi srusili za 2 dana.