English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Fakat ovi nekakvi bezvezni igraci idu za bruku para, ovaj sesko, isak, pa i onaj svedski madjar. Oni za sljivotresa darwina dadose grdne pare. Dobro kaze onaj seljak carragher, za 150 miliona trebao bi dobiti mbappe-a. Benzema da ima 28 godina, vrijedio bi 200 miliona
Boomerska priča
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma Liverpul unistava nogomet suludim ciframa. 

- wadethegreat
- Kontakt:
Pa pretplatili su Seska pretplatili su i Mbeuma...Anoniman je napisao/la: ↑08 avg 2025, 14:53Pa kakve veze ima sto je glavni igrac....wadethegreat je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:0160 70 za jednog od glavnih igraca BrightonaAnoniman je napisao/la: ↑07 avg 2025, 18:31Pa nije vrijedno sta mi mislimo,nego rezultati pokazuju kakav je igrac Baleba.
Maino se ne uklapa najbolje u sistem Amorima,mislim da nije u stanju loptu iznijeti kao Baleba a i defanzivno nije kao on.
Nisam vidio situaciju da Mainoo presjece protivnicki pass i da napravi asistenciju ili postigne gol.
Generalno Maino je sebe unazadio kada je poceo traziti novi ugovor.
Baleba ce kostati nekih 60-70M£,uglavnom mislim da nece biti 100M...
Sto se tice Šeška,imao je bolje uslove u Newcastleu a odabrao je Manchester koji ne igra LŠ,LE.
Ineos,Berrarda rade odlican posao.![]()
Bice dobro ako ga za 80 zavrse.
Kako Brighton pregovara ocekujem makar stoju.
A drugo jeste Brighton tezak pregovarac al Berrarda je pokao kako se posao obavlja i siguran sam ako ga odluce dovesti da nece biti po cifri koji budu trazili a spominje se 104M£...
Brighton je brutalan u pregovorima.
Samo koliko sam upoznat sa Amorim sistemom treba mu jedan igrac koji moze i defanzivni dio odraditi i onda prenijeti loptu poceti napad progressive passes itd.
A Baleba u tim kategorijama ima iste brojke kao igraci koje sad imaju.
Moze se to iztrenirati al ono obzervacija

- JayCatwright
- Kontakt:
Gittens, Neto, Estevao, Pedro, Nkunku, a sad i Garnacho. Kako se boriti sa ekipom koja ima 6 seniorskih igraca za jednu poziciju?
Boehly masterclass.JayCatwright je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:09Gittens, Neto, Estevao, Pedro, Nkunku, a sad i Garnacho. Kako se boriti sa ekipom koja ima 6 seniorskih igraca za jednu poziciju?

- VivaLaStella
- Kontakt:
Kako smo preTplatili kad su obojica jeftiniji od one kante Jacksonawadethegreat je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:04Pa pretplatili su Seska pretplatili su i Mbeuma...Anoniman je napisao/la: ↑08 avg 2025, 14:53Pa kakve veze ima sto je glavni igrac....wadethegreat je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:01
60 70 za jednog od glavnih igraca Brightona![]()
A drugo jeste Brighton tezak pregovarac al Berrarda je pokao kako se posao obavlja i siguran sam ako ga odluce dovesti da nece biti po cifri koji budu trazili a spominje se 104M£...
Samo koliko sam upoznat sa Amorim sistemom treba mu jedan igrac koji moze i defanzivni dio odraditi i onda prenijeti loptu poceti napad progressive passes itd.
Moze se to iztrenirati al ono obzervacija![]()
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Prvi put se radujem za gledati utakmice cityja ove sezone. Sve miriše na ludnicu i gol-razliku 130:65.
Benzema kad je prelazio u Real je bio četvrti najskuplji transfer tog ljeta, iza Ronalda, Ibre i Kake, tako da je koštao puno za tržište u to vrijeme, ali je 15 godina kasnije.boki86 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:20Fakat ovi nekakvi bezvezni igraci idu za bruku para, ovaj sesko, isak, pa i onaj svedski madjar. Oni za sljivotresa darwina dadose grdne pare. Dobro kaze onaj seljak carragher, za 150 miliona trebao bi dobiti mbappe-a. Benzema da ima 28 godina, vrijedio bi 200 miliona
Ali tadašnja tv prava za Engleze na domaćem tržištu su bila oko 1.7 milijardi, danas su preko šest milijardi, a da ne ubrajamo internacionalna prava i ostale zajebancije poput para iz Evrope.
Zašto neki igrač košta više nego igrač od prije 15 godina? Zato što danas ima tri puta više para u fudbalu.
Iz istog razloga Nurkić kojeg već tri godine tjeraju iz kluba u klub u pokušaju da izgube što više utakmica zarađuje isto ko James u Miamiju.
A to da su ovi danas igrači qrac ili nešto je samo očajna nostalgija i prisjećanje kako je bilo prije.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svi preTplaćuju igrače osim Boehlyjevog projekta, sve strašni igrači ispod tržni vrijednosti i transferi 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Idemo Kolo do dzume

To su 4 pozicijeJayCatwright je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:09Gittens, Neto, Estevao, Pedro, Nkunku, a sad i Garnacho. Kako se boriti sa ekipom koja ima 6 seniorskih igraca za jednu poziciju?
Njemu je to sve isto.soxx je napisao/la: ↑08 avg 2025, 17:14To su 4 pozicijeJayCatwright je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:09Gittens, Neto, Estevao, Pedro, Nkunku, a sad i Garnacho. Kako se boriti sa ekipom koja ima 6 seniorskih igraca za jednu poziciju?
Bournemouth ostao bez citave startne odbrane od prosle sezone, Zabarny u PSG.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tika taka do najaceg transfer rok jednog kluba u eplu
Jos jedan napadac

Jos jedan napadac

Ja ne gledam tako u tome pravcu da li je pretplacen igrac ili nije.wadethegreat je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:04Pa pretplatili su Seska pretplatili su i Mbeuma...Anoniman je napisao/la: ↑08 avg 2025, 14:53Pa kakve veze ima sto je glavni igrac....wadethegreat je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:01
60 70 za jednog od glavnih igraca Brightona![]()
Moze se to iztrenirati al ono obzervacija![]()
Logicna mi je stvar da igrac u PL mora biti skuplji jer je to ipak najjaca liga,a trziste je takvo da su nerealne cifre.
Medjutim,igrac vrijedi onoliko koliko je klub spreman platiti,a ovi igraci su vecinom dosli na nekoliko rata...
Šeško je mogao otici u Arsenal ili Newcastle za vise novca a tada sigurno ne bi bio pretplacen.
Mbeumo je mogao otici u klubove koji igraju LP, isto tako i Cunha ali svi su dosli u United i nemaju mega ugovore.
Za Belebu nije stvar da li je on bolji,iako mislim da jeste - nego trazi se igrac koji se najbolje uklapa u Amorim sistem.
Baleba uz dobar razvoj za par godina moze postati kao Vitinha,i nema veze dosao u United ili neki drugi klub.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nijedan od ovih nije desno krilo. Svaki je lijevo.soxx je napisao/la: ↑08 avg 2025, 17:14To su 4 pozicijeJayCatwright je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:09Gittens, Neto, Estevao, Pedro, Nkunku, a sad i Garnacho. Kako se boriti sa ekipom koja ima 6 seniorskih igraca za jednu poziciju?
Meni samo nije jasno zasto je Projekat pustio Guiuiuiuiua. Ocekivao sam mnogo od tog momka. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.