Oprosti, kakve veze imaju tvoje zelje sa stvarnoscu?!Arnelv52 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:48Ovo je dilema ili trofeji u bosanskoj ligi ili iskorak. Naša liga je zaostala u razvoju. Kako se u ostatku Europe igralo početkom 2000-tih tako se igra sad kod nas. Ali i takva je napravila značajan iskorak u zadnjih 4-5 godina i pitanje je da li je to ona liga gdje se igra hrkljuš i gdje je cijela poenta imati dvije stožine u odbrani i jednu u napadu.
Huserf Musemić je trener koji je znao kako osvojiti tu ligu. Vidjećemo da li ta liga još uvijek živi ili je i nju pokopao duh vremena.
Sa druge strane filozofija kakvu forsira Husref Musemić garantuje nam da u narednom periodu nećemo prodati igrača u ozbiljan klub jer taj način igre koči razvoj igrača.
Moja želja je ionako da se proda Gulliashvili i da se pare od prodaje ulože u završetak trening centra. Ostalo je što se mene tiče na dugom štapu.
Kad nam igrači nauče igrati svaku utakmicu kako su igrali tri poluvremena u Europi onda možemo o tituli. Titula na hrkljuš je meni valjane u blatu. Drago će mi biti al' znam da već sutra nećemo imati nikakve koristi od toga.
Grb arsenala na avataru i ti nasao komentarisat okolnosti oko Sarajeva? Gdje je zapelo majstore?