Znači mrka kapa kao i selektori namKylian je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:59Dino Kosovac,trener u KK Ilidža, radio kao asistent u seniorskom timu kod Josipa Pandže, a nakon toga kao član stručnog štaba KK Bosna, po struci doktor dentalne medicine, bivši košarkaš u seniorskoj ekipi KK Bosna.
Nisam li rekao da sve izgleda kao da je Pandža birao selektore ove godine od Bubala do Dine....
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- relativizam
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Bas smo losi,selekcija igraca uzasna.Sigurno imamo 12 boljih igraca,ako nista mogao je barem prepisati spisak sa proslogodisnjeg Nba Jr.turnira.
Ispast će da je sve do selektora.
Fali nam jedinica, on pošalje kući 3 dobre jedinice a medju njima je i Kemal Buljubasić iz Bayerna. Kemal se može nositi u Njemačkoj u juniorskoj konkurenciji a ovdje po selektoru ne može.
Da mi je znati po kojem kriterijumu je ovaj Suljagic medju najboljima i da je upao da ide predstavljati državu.
Fali nam jedinica, on pošalje kući 3 dobre jedinice a medju njima je i Kemal Buljubasić iz Bayerna. Kemal se može nositi u Njemačkoj u juniorskoj konkurenciji a ovdje po selektoru ne može.
Da mi je znati po kojem kriterijumu je ovaj Suljagic medju najboljima i da je upao da ide predstavljati državu.
- relativizam
- Kontakt:
Kako zavrsise djeca
Dobili 2 razlike
Pa eto zamisli koliko je onda Kemal lošDarkus je napisao/la: ↑08 avg 2025, 14:20Ispast će da je sve do selektora.
jako mala minutaza Kovaca zasad, koji bi trebao bit druga uzdanica uz Subasica
Moguce a i pravio je neke glupe faulove gdje ga je brzo izvodio nakon 2-3 faula u minut dva
Ono sto raduje da danas ni on ni subasic nisu nista odigrali i opet se dobilo
Dobro me podsjeti pravio je nek baš glupe faulove (vjerovatno one bubice što su se spominjale proradile malo

Igrač s brojem 1 iz poljske reprezentacije poznat je po čestim simulacijama. Pretjerano naglašava padove i često glumi, a iako takvih ima još nekoliko, on u tome prednjači.CAZIN je napisao/la: ↑08 avg 2025, 16:22Dobro me podsjeti pravio je nek baš glupe faulove (vjerovatno one bubice što su se spominjale proradile malo), nego bacio pogled sad Poljaci dobili Kipar 55-39 i opet izveli 34 slobodna bacanja i pogodili oko 14
![]()
fino igraju ova djeca, ko god udje s glupe doprinese.Ne mora se cekat subasic il kovac da nesto uradi
Svka cast selektoru, mozda nisu najtalentovaniji al igraju fino
Svka cast selektoru, mozda nisu najtalentovaniji al igraju fino
- ASD
- Kontakt:
Ono što je problem, većinom se oslanjamo na tu požrtvovanost. Sve je to lijepo, ali cilje mladih selekcija nisu rezultati nego stasanje u igrače.
Mislim da nikad nismo imali manje talentovane visoke igrace nego u ovoj selekciji
Nesto sumnjam da nije mogao naci 2 bolja visoka od ovih sto igraju
Nesto sumnjam da nije mogao naci 2 bolja visoka od ovih sto igraju
Kovač poster 

Ma nazalost ovo je ispadanje cim naidju na iole prosjecnu ekipu, a to je ako prodju grupu vec u 1/4 najvjerovatnije. Da li je mogao prikljucit neke talentovane momke koji su 2010. to ne znam, obzirom da se onaj tuizlak posrbio. Mozda bi buljubasic ili braca prasovic imala neki veci doprinos...ali to necemo nikada saznati.
Kovac ima turbo u dupetu...neustrasiv je kad krene
Kovac ima turbo u dupetu...neustrasiv je kad krene
Mogao je da ga nisu neka ispalila djeca (centar Igokee koji je mislio da ce upasti u 12 Srbije), a kod nekih i koji su htjeli igrati nisu dali klubovi (msm na klubove iz Srbije).
Za Bristinu maltene samo sto selektor nije ganjao papire da igra za BiH jer je sve drugoradio. On je u zadnji tren završen.
Minimalno je selektora deset igraca odbilo iz razno raznih razloga.