Ne znam sto se toliko napinje **** u vama i iz kojeg razloga vrijedjate Husrefa toliko.
Nista nije zvanicno jos uvijek iako bude trener, podrsku treba da ima kao i svaki do sad sve do momenta dok ne bude uocljivo da ne ide u pravom smjeru.
Nase ambicike treba da su titula i kup ove sezone sa ovim igrackim kadrom, koji god trener bio na klupi i nista sem toga.
Uostalom, bolja Fudbalskog Kluba Sarajevo su navijaci i niko drugi, previse olahko shvataju ulogu navijaca, zele da se pitaju za sve, iznose kontantno neke nebuloze u vidu primjedbi i podstrekuju medjusobne tenzije dok je realno gledajuci stadion prazan ili poluprazan a silni 'navijaci' piskaraju po forumu, krevelje se i izmisljaju toplu vodu. Neki bi cak, clanske i sezonske da vrate, toliko taj egoizam ide daleko da se smatraju bitnijim od kluba.
Drugari, gdje ste po silnim gostovanjima, hajde sto vas nema kuci na tribinama, gdje ste po evropskim utakmicama, gdje ste opcenito, jel se navijanje za FKS svodi na forum?
Smijesni ste, ma koliko god ovo ogavno izgledalo, nekad imam osjecaj da ne navijamo za isti klub.
Da se osvrnem i na Mirvica kratko.
Nemam pojma o covjeku nikakvog, ali sam svjestan cinjenice da je investitor, koji ulaze svoja sredstva i ko sam ja peti, deseti da ga omalovazavam, vrijedjam i nazivam pogrdnim imenima, jer sam toBoze uplatio clansku, sezonsku i kupio dres u shopu?! Nema logike, covjek ulaze i on je valjda svjestan da uöaze svoja i sredstva svojih partnera i zeli prije svega ucinak i profit sa klubom. Deuga stvar je da se sigurno ne obazire sta pojedinci misle i predlazu, sto je izvan okvira njegovih poslovnih narativa. Covjek da je slusao mazlume poput 'nas' na forumu nikad ne bi imao regress u firmu u kojoj bi bio u najboljem slucaju zaposlen, kamoli milione i u vlasnistvu prestiznih firmi u SADu i na eveopskom tlu. Zato treba malo da se svaka individua zapita, zasto zapravo navija za Sarajevo?! Je li to iz dosade i da bi lijecio licne frustracije ili sto voli klub kao takav kakav jeste. Ne razumijem nas nekad nikako. Svi sve kritikuku a sutra da se zatrazi od nas podrska za klub, bila ona finansijska ili prisustvom na stadionu, ispali bi smijesni. Kritikama nije mjesto trenutno, bili smo na dnu, trenutno imamo kakvu takvu stabilnost, rezultati ce doci, samo treba vrijeme sazrijevanja. Liga je kompletna politicki obojena i valjda smo svjesni da se mi kao klub trenutno slabo st pitamo.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..