Zato jer smo zaostali,primitivni, pogledaj malo kako igra Osijek pod Rozmanom,nema tamo ljudi koji nisu dalje od Blazuja otisli da ga ismijavaju,da ga uce kako treba da se igra i sta radi,tamo nema Hosica,Torlaka i slicnih hebivjetara.Posejdon je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:03Tako je prijatelju, lik im psuje jer ne znaju, ne znaju osnove fudbala, to sto on na takav nacin izrazava svoju frustraciju...jbg imali smo Simona kulturicu, peško iz Slovenštine koji psuje miša malog pa taraba na kraju. Bit ce sta ce bit, na nama je da Husrefa podrzimo i budemo tu uz klub da se osvoji ta titula 2026.Kaunas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:00Nije sigurno psovao nikome zbog lose frizure il ruznog pogleda. Nije isto kad ti je bek Dusan Hodzic koji ne zna osnovne kretnje beka i kad ti je tu Ristovski. Ili recimo Heric i Ljajic. Logicno da ces popizdit zbog navedene dvojice.obrijanopile je napisao/la: ↑08 avg 2025, 14:54
Uzvišenim Allahom se kunem, da bih ja volio da Husref osvoji sve sto se moze osvojiti, da nas uvede u Ligu prvaka i da san sve posrami, ali ljudi taj covijek prvo ne zna komunicirati sa igračima. Je li vi mislite da ce Ristivski, Ljajic dozvoliti da mu on psuje kao kočijaš. Živi bili pa vidjeli.
Vi potezete pricu da Husref psuje igracima po spisku onako kako mu qrcu cejf.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nakon slovenaca i hrvata treba dati sansu i husrefu. Ne vjerujem da ce zaostati 20 bodova za prvakom kao oni
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Vi ste moroni. Ne govori niko da je Husref los trener, eto osvojio je neke trofeje, legenda je, dobar cova sve te tragove ne moze niko izbrisati. Stvar je da:
1. Dovodis ga peti put
2. Ima problema sa ponasanjem jer se svaki put zakacio sa nekim zbog svog psovanja mrtvih, familija, majki itd.
3. Eventualni instant uspjeh jer se on ne moze zadrzati dugo. Ne sto ne moze ostati dugo vec uvijek guzicom zatvori vrata (suze na Hayatu ne spominjati)
4. Sto neko rece, imas Formulu koju vozi nana od 80 godina
Ja nemam nista licno protiv Husrefa ali po peti put dolazi. Ako ne valja cetiri puta kako ce valjati peti? Neka dodje samo cete mu za dva mjeseca psovati, tjerati ga i nazivati usrom. Klub se gubi odavno, Mirvic se gubi, a gube se i navijaci
1. Dovodis ga peti put
2. Ima problema sa ponasanjem jer se svaki put zakacio sa nekim zbog svog psovanja mrtvih, familija, majki itd.
3. Eventualni instant uspjeh jer se on ne moze zadrzati dugo. Ne sto ne moze ostati dugo vec uvijek guzicom zatvori vrata (suze na Hayatu ne spominjati)
Ja nemam nista licno protiv Husrefa ali po peti put dolazi. Ako ne valja cetiri puta kako ce valjati peti? Neka dodje samo cete mu za dva mjeseca psovati, tjerati ga i nazivati usrom. Klub se gubi odavno, Mirvic se gubi, a gube se i navijaci
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Pa ako ti nisu valjali vasoski, rozman dudic nece ni iduci. Ovdje nema sabura trunke ni za koga.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:14Vi ste moroni. Ne govori niko da je Husref los trener, eto osvojio je neke trofeje, legenda je, dobar cova sve te tragove ne moze niko izbrisati. Stvar je da:
1. Dovodis ga peti put
Eto nas ko osrednji klub, kad ne zna sta ce vraca trenera po 50-ti put nazad na klupu.
Opet je husrefu samo cifra pred ocima bila, jer on da voli klub kao sto govori, nikad nebi preuzeo.
Ne nakon placa i lazi koje je iznio protiv kluba.
Opet je husrefu samo cifra pred ocima bila, jer on da voli klub kao sto govori, nikad nebi preuzeo.
Ne nakon placa i lazi koje je iznio protiv kluba.
-
- Kontakt:
Upravo to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:05Nema svojih igraca niti ce moci svojim vezama,poznastvima privuc nekog igraca kao Ristovskog,Elezija,mozemo ocekivati igrace tipa Mujakica u klubu ili Dala Varesanovica to je taj limit i mahalsko vodjenje kluba. Poserem se na pojacanja,klub i njegov rast je samo bitan. Ti kad imas trenera i sistem nije ni bitno ko je trener kad stvoris sistem kompletan.enzo1 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 14:59Sa Husom se vraćamo starim problemima, bit će zanimljivije na tribinama nego na terenu. Možda bi on svojim inatom i srčanošću mogao biti ozbiljan u borbi za titulu, al će biti šou. Ako ništa on nema svojih igrača pa da ih dovodi ko ovi ostalial zato će svojim psovanjem rastjerati sve ove "kapitalce" koje smo doveli.
Nek nam je sa srećom, al bojim se da sa ovim cijenoma karti i vjerovatno par kikseva na samom početku posjeta će se dodatno smanjiti.
Ja bih ga samo volio pitati kako imaš više snage i "obraza" se vraćati po 5-6-7.......
Sta cemo kad se iskrevelji s klupe Ristovskom,Ljajicu,i jos nekim pojedincima koji s razlogom nece to trpiti jer su to imena u evropskim okvirima koja imaju tezinu i znacenje.
On je u najavi klasicna mina u svlacionici.
Druga stvar sto kazes kad rastjera ovo sto valja idu onda Mujakici,Melunovici i ostala fudbalska krema…
To sto ce vise biti na tribini nego na klupi zbog crvenih jasno govori koliko ce nervoze unijeti u ekipu.
Ja zaista ne mogu da se nacudim nakon svega da je covjek opet u stanju doci,a zna unaprijed sta ce biti s njim.
Tolika glad za novcem da gazis svoje dostojanstvo po ko zna koji put,katastrofa!
S druge strane mi je drago,jer ce nam biti jasnije sta Mirvic u biti hoce i zeli.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Evo ovih nickova od 2022 pa naovamo.Pošto post momci ? Ne vidite dalje od svojih noseva , 5 ljudi vam suštinu objašnjavaju ali vi džaba , samo zid.
Džaba
Džaba

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- napoleon72
- Kontakt:
Husref je dobar za neki instant uspjeh. Nije los trener, zna ligu, zna protivnike, nema puno filozofije. Pozitivna stvar je sto cemo 99% uzet barem jedan trofej ove sezone.
Negativna stvar je sto se dolaskom Husrefa u klub vracaju i carsijski pacovi. Pa on je iz Amerike dovodio levate i pokusavao ih utopit u klub sa Rundom. "Novi Misimovic" Ado Jahic, golman Tucakovic koji je isao na pripreme ispred Vladana. Obojica su zavrsili karijere sa 25 godina, Tucakovic poslije nas nije nigdje branio, Jahic zbog pritiska javnosti tad nije ni potpisao, otisao u Jedinstvo i odigrao 20ak utakmica. Znaci idealan za ovo sto je Mirvic probao sa Zekicem - da dobije spisak igraca koji moraju igrat.
Dalje, dolazi opet do podjele navijaca. Poslije otkaza u novembru 2019., su tribine bile gore nego ikad. Bukvalno mu pola stadiona skandiralo, pola psovalo.
Trece, ja sam se fkt pomirio s tim da od ovog kluba nikad nece bit neki evropski moderan klub. Homer koji sam sebi cestita rodjendan na bilbordima, Ayla kurava, Potura, Vildana, Melisa, Numanovicka, kante pavlake medju trofejima, Ceca u kampu "Zelimir Vidovic Keli", kupljeni followeri na drustvenim mrezama... i ne zasluzuju jednog Zekica, Pusica ili Stanojevica. Bosanski Manchester United, unutra se sve raspada al se dovode bombasticna pojacanja i trose treneri, a klub tone sve dublje i dublje.
Negativna stvar je sto se dolaskom Husrefa u klub vracaju i carsijski pacovi. Pa on je iz Amerike dovodio levate i pokusavao ih utopit u klub sa Rundom. "Novi Misimovic" Ado Jahic, golman Tucakovic koji je isao na pripreme ispred Vladana. Obojica su zavrsili karijere sa 25 godina, Tucakovic poslije nas nije nigdje branio, Jahic zbog pritiska javnosti tad nije ni potpisao, otisao u Jedinstvo i odigrao 20ak utakmica. Znaci idealan za ovo sto je Mirvic probao sa Zekicem - da dobije spisak igraca koji moraju igrat.
Dalje, dolazi opet do podjele navijaca. Poslije otkaza u novembru 2019., su tribine bile gore nego ikad. Bukvalno mu pola stadiona skandiralo, pola psovalo.
Trece, ja sam se fkt pomirio s tim da od ovog kluba nikad nece bit neki evropski moderan klub. Homer koji sam sebi cestita rodjendan na bilbordima, Ayla kurava, Potura, Vildana, Melisa, Numanovicka, kante pavlake medju trofejima, Ceca u kampu "Zelimir Vidovic Keli", kupljeni followeri na drustvenim mrezama... i ne zasluzuju jednog Zekica, Pusica ili Stanojevica. Bosanski Manchester United, unutra se sve raspada al se dovode bombasticna pojacanja i trose treneri, a klub tone sve dublje i dublje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Treća stavka mi nije jasna, šta podrazumijevaš pod instant uspjeh? Nijedan trener nam nije ostao dugo pa ne vidim problem da i Husref bude godinu tu, a mislim da je bolji Husrefov instant uspjeh nego instant neuspjeh ostalih trenera.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:14Vi ste moroni. Ne govori niko da je Husref los trener, eto osvojio je neke trofeje, legenda je, dobar cova sve te tragove ne moze niko izbrisati. Stvar je da:
1. Dovodis ga peti put
Sve super nek naplati. I treba da naplati. I ja radim za platu, i ti i svi...ali nemoj da se kune u nekakvu ljubav. Sklanjao se borcu dok je KLUB KOJI VOLI VISE OD ZIVOTA bio direktni konkirent za tiulu s istim borcem.bhfanatic14 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:06Bravo ima sve crno na bijelo. Ovo je novo igranje sa navijacima, zna shrek sta radi. Husre je tu da smiri i zamaze oci navijacima, da moze se u pozadini nastavljat cirkus ayle junuzovica I ostalih sto se mijesaju u sastav i rad trenera. Huso je marioneta al ce uzet dobre pare. Pametan
Naplati sve, uzmi debelom Amerikancu 7 miliona, ali nemoj patetike, svi znamo ko je i kakav "covjek" !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Potpuno se slazemGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:14Vi ste moroni. Ne govori niko da je Husref los trener, eto osvojio je neke trofeje, legenda je, dobar cova sve te tragove ne moze niko izbrisati. Stvar je da:
1. Dovodis ga peti put
Ali vlasnik se pita pa neka vrati i Šenera Bajramovića
Dok drugi idu naprijed mi se vracamo 15godina u nazad.
Husref Musemić je igračka i trenerska legenda kluba. Čovjek koji je , kroz godine, donio velik broj trofeja i svaka mu čast na tome i veliko hvala za sve lijepe momente, ali on je uz Dudića i Hadžibegića najožgora moguća opcija.
Nama treba trener koji igra moderan fudbal, a Husref to sigurno nije.
Čovjek je osim nas u karijeri vodio drugoligaše i klubove koji se bore za opstanak. On jeste osvajao trofeje, ali je, od tada, liga dobro napredovala i taktike koje su prolazile prije 5-6 godina sada neće raditi.
Nije mi jasno sklapanje ozbiljne ekipe u kojoj igraju igrači kao sto su Ljajić i Ristovski, a onda im dat Husrefa za trenera. Stava sam da će on brzo izgubit svlačionicu i da neće moći iskontrolisat silne zvijezde koje ima u ekipi, ali dobro, sta je tu je...
Čovjek je osim nas u karijeri vodio drugoligaše i klubove koji se bore za opstanak. On jeste osvajao trofeje, ali je, od tada, liga dobro napredovala i taktike koje su prolazile prije 5-6 godina sada neće raditi.
Nije mi jasno sklapanje ozbiljne ekipe u kojoj igraju igrači kao sto su Ljajić i Ristovski, a onda im dat Husrefa za trenera. Stava sam da će on brzo izgubit svlačionicu i da neće moći iskontrolisat silne zvijezde koje ima u ekipi, ali dobro, sta je tu je...
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Hoce li i Runda dobiti neku funkciju ?
Husref Musemićbhfanatic14 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:06Bravo ima sve crno na bijelo. Ovo je novo igranje sa navijacima, zna shrek sta radi. Husre je tu da smiri i zamaze oci navijacima, da moze se u pozadini nastavljat cirkus ayle junuzovica I ostalih sto se mijesaju u sastav i rad trenera. Huso je marioneta al ce uzet dobre pare. Pametan
2x Titule
2x Kupa
1x Dupla kruna
Vinko Marinović
Simon Rožman
Mirza Varešanović
Feđa Dudić
Goran Sablić
Zoran Zekić
1x Titula
2x Kupa
0x Dupla kruna
Kad već spominješ crno na bijelo.

Ukupno 117 bodova zaostatka na kraju zadnjih pet sezona (2020/2021-2024/2025), sa modernim trenerima i inovatorima, koji su nas samo opljačkali, zajedno sa svojim stručnim štabovima i sportskim direktorima, a zauzvart isporučili 1 kup, za koji ce jos dugo biti sumnja, da je namješten.Tatamata1946 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:13Nakon slovenaca i hrvata treba dati sansu i husrefu. Ne vjerujem da ce zaostati 20 bodova za prvakom kao oni
-
- Kontakt:
Dajte slovenca on ne psuje kmee kmeee...
Posljednjih 5-6 trenera su igrali taj famozni moderni fudbal pa 1 trofej i to kup za 5 godina. Smarate sa tim "modernim" fudbalom bez trofeja.riki46 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:21Husref Musemić je igračka i trenerska legenda kluba. Čovjek koji je , kroz godine, donio velik broj trofeja i svaka mu čast na tome i veliko hvala za sve lijepe momente, ali on je uz Dudića i Hadžibegića najožgora moguća opcija.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Evo hajd mi ti ili neko drugi nek mi objasni,osvoji titulu i sad ides u evropu i trebas se pojacati,imal on u glavi ili njegov tim neka imena koja ih zanimaju,naravno da imaju al ce biti iz Slobode ili Celika,cisto sumnjam da ce biti recimo onaj spanac iz B tima jer ovi ne pricaju engleski,danasnji treneri i.aju neku viziju,neke igrace koje misle da su dobri za tu igru itd. Husref je dobar bio trener al prije 15-20 godina.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:18Upravo to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 15:05Nema svojih igraca niti ce moci svojim vezama,poznastvima privuc nekog igraca kao Ristovskog,Elezija,mozemo ocekivati igrace tipa Mujakica u klubu ili Dala Varesanovica to je taj limit i mahalsko vodjenje kluba. Poserem se na pojacanja,klub i njegov rast je samo bitan. Ti kad imas trenera i sistem nije ni bitno ko je trener kad stvoris sistem kompletan.enzo1 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 14:59Sa Husom se vraćamo starim problemima, bit će zanimljivije na tribinama nego na terenu. Možda bi on svojim inatom i srčanošću mogao biti ozbiljan u borbi za titulu, al će biti šou. Ako ništa on nema svojih igrača pa da ih dovodi ko ovi ostalial zato će svojim psovanjem rastjerati sve ove "kapitalce" koje smo doveli.
Nek nam je sa srećom, al bojim se da sa ovim cijenoma karti i vjerovatno par kikseva na samom početku posjeta će se dodatno smanjiti.
Ja bih ga samo volio pitati kako imaš više snage i "obraza" se vraćati po 5-6-7.......
Sta cemo kad se iskrevelji s klupe Ristovskom,Ljajicu,i jos nekim pojedincima koji s razlogom nece to trpiti jer su to imena u evropskim okvirima koja imaju tezinu i znacenje.
On je u najavi klasicna mina u svlacionici.
Druga stvar sto kazes kad rastjera ovo sto valja idu onda Mujakici,Melunovici i ostala fudbalska krema…
To sto ce vise biti na tribini nego na klupi zbog crvenih jasno govori koliko ce nervoze unijeti u ekipu.
Ja zaista ne mogu da se nacudim nakon svega da je covjek opet u stanju doci,a zna unaprijed sta ce biti s njim.
Tolika glad za novcem da gazis svoje dostojanstvo po ko zna koji put,katastrofa!
S druge strane mi je drago,jer ce nam biti jasnije sta Mirvic u biti hoce i zeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.