English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 avg 2025, 07:55

JayCatwright je napisao/la:
07 avg 2025, 18:14
rio_Ferdy88 je napisao/la:
07 avg 2025, 18:12
07 avg 2025, 15:23

Al bukvalno. Prije godinu dana Mainoo igracina, vec sada daju 120 miliona na Balebu.
To jedino vi mozete biti nakon prosle sezone i ovog prijelaznog sada.

I tebi je bio Darwin najbolja devetka dunjaluka pa ode u Saudiju :mrgreen:
Nema posta da ti ne spomeneš Darwina života mi lol

pasivno agresivan x999
Pa nisam ja spomenuo Maina (sam reci koliko si ga puta spominjao ovdje :mrgreen: ) i United i njegove navijače, i to nađeš post nekog debila na twitteru i onda nas sve prozivaš da smo isti, kakva je tu logika, tipični cherry picking, možeš za svaku fan bazu naći takve slučajeve ako ti je to namjera. Al ovdje na temi bukvalno nemaš dva čovjeka da pišu o Unitedu, a kamoli da su nešto optimistični previše :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 08 avg 2025, 08:06

08 avg 2025, 07:55
07 avg 2025, 18:14
07 avg 2025, 18:12

To jedino vi mozete biti nakon prosle sezone i ovog prijelaznog sada.

I tebi je bio Darwin najbolja devetka dunjaluka pa ode u Saudiju :mrgreen:
Nema posta da ti ne spomeneš Darwina života mi lol

pasivno agresivan x999
Pa nisam ja spomenuo Maina (sam reci koliko si ga puta spominjao ovdje :mrgreen: ) i United i njegove navijače, i to nađeš post nekog debila na twitteru i onda nas sve prozivaš da smo isti, kakva je tu logika, tipični cherry picking, možeš za svaku fan bazu naći takve slučajeve ako ti je to namjera. Al ovdje na temi bukvalno nemaš dva čovjeka da pišu o Unitedu, a kamoli da su nešto optimistični previše :D
Pa moglo bi se reći da je istina ono što je meni Mainoo tebi je Darwin :mrgreen:

ma nisam uopšte mislio na vas na forumu, nego uopćeno.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 avg 2025, 09:05

Jamie Carragher: "As a Liverpool fan, I don't want to see the club spend £150M on Isak." 😳❌

"I can imagine he’s probably Liverpool’s number 1 target, but it's not right to buy a striker for £80M (Ekitike) and make him a substitute. That bothers me." 😬

"If they do, then nothing seems planned. You can’t have a plan to sign a striker for £80M and then another for £120M."

"I’d love to see Isak at Liverpool, but at £150M, you'd think he's Mbappé. For £150M, you should be getting a player like Mbappé."
Spot on.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 08 avg 2025, 09:07

:zzz:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 08 avg 2025, 10:21

DeeWa je napisao/la:
07 avg 2025, 23:19
Koliko ti znači dobar menadžer odnosno dzaba sve kad ga nemas pa samim tim ni kontakte po meni pokazuje činjenica i ovog transfera Dubravke sa 36 godina iz Newcastle u Burnley da brani.
Znači ja ne mogu vjerovati da klub koji igra u najjačoj ligi svijeta ne može naći nekog mladjeg golmana. Da još neko dobije priliku na najvećoj sceni. Ništa protiv Dubravke, ali čovjek je realmo pred krajem karijere i ostvario je transfer samo jer je već tu na otoku.
Edwin van der Sar je došao u Manchester United s 35 godina.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 08 avg 2025, 11:43

ArtemisFowl je napisao/la:
08 avg 2025, 10:21
DeeWa je napisao/la:
Koliko ti znači dobar menadžer odnosno dzaba sve kad ga nemas pa samim tim ni kontakte po meni pokazuje činjenica i ovog transfera Dubravke sa 36 godina iz Newcastle u Burnley da brani.
Znači ja ne mogu vjerovati da klub koji igra u najjačoj ligi svijeta ne može naći nekog mladjeg golmana. Da još neko dobije priliku na najvećoj sceni. Ništa protiv Dubravke, ali čovjek je realmo pred krajem karijere i ostvario je transfer samo jer je već tu na otoku.
Ne znam baš drug sta želiš tačno reći sa tom informacijom?
I van der saar je došao iz Fulhama koji je takodjer u engleskoj. Ali na stranu to, ne možeš porediti jednog od najboljih golmana svih vremena sa prosječnim golmanima.
I Buffon je otišao u PSG sa 40 godina, ali to je Buffon i tu se radi o ljudima koji su u top10 najboljih igrača na svojoj poziciji svih vremena.

Pričamo o prosječnim golmanima. Dubravka neće donijeti ni marketing ni finansije ni veći broj gledatelja i fanova kao što je to učinio npr Buffon kada je dolazio u PSG i sl.

Da je Dubravka branio prošle sezone u nekom švicarskom klubu recimo, misliš li da bi branio ove sezone u Burnleyu? Naravno da ne bi. Na to sam mislio.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 08 avg 2025, 11:51

Ne kuzim kaj te muci Dubravka. Covjek ima kvalitetu, iskustvo lige i vise je nego dobar odabir za jedan Burnley. Golmani mogu trajat i do 40e ak valjaju, evo primjer jednog Gordona koji nije nista razvikan, a stabilan je i brani u 43. godini u Skotskoj.
ARSENAL4ever

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 avg 2025, 11:53

Arvid je napisao/la:
08 avg 2025, 09:07

Pa isti su i navijači Liverpula, pljuvali po Arnoldu i ako je čovjek ispao gospodin i odradio ugovor do kraja, nije silio transfer, sad isti ti navijači pozivaju Isaka da bojkotuje Njukaš, sramota.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 avg 2025, 12:26

Napokon :salut:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 08 avg 2025, 12:57

chily-rz je napisao/la:
08 avg 2025, 11:53
Arvid je napisao/la:

Pa isti su i navijači Liverpula, pljuvali po Arnoldu i ako je čovjek ispao gospodin i odradio ugovor do kraja, nije silio transfer, sad isti ti navijači pozivaju Isaka da bojkotuje Njukaš, sramota.
Samo sto Isak za razliku od Arnolda nije dijete kluba. Nti je Arnold ispao gospodin, ali ne cudi me da ti to ne kontas.
Srce, čast i ponos!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 avg 2025, 13:14

Venom je napisao/la:
08 avg 2025, 12:57
chily-rz je napisao/la:
08 avg 2025, 11:53
Arvid je napisao/la:

Samo sto Isak za razliku od Arnolda nije dijete kluba. Nti je Arnold ispao gospodin, ali ne cudi me da ti to ne kontas.
Naravno da je ispao gospodin, trenirao redovno, do kraja sezone bio na raspolaganju, nije bojkotirao, izmišljao povrede i davao ultimatume, sačekao kao gospodin kraj ugovora i pozdravio se da bi otišao u veci klub.

Isaka je Njukaš lansirao u napadačku elitu, prije njih nije kotirao tako visoko, još prošle sezone im je obećavao da će ostati u klubu ako izbore ligu prvaka da bi to prekršio pa je tražio 300 k funti za novi ugovor i ostanak u Njukašu.

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 08 avg 2025, 13:21

Alehandro Garnačo u Projektu. Nema šta, ozbiljno se pojačavaju. :salut:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 avg 2025, 14:12

Kad vidim postove cilija jasno mi je što Arteta lako gura pricu o svom projektu bez trofeja
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 08 avg 2025, 14:23

DeeWa je napisao/la:
08 avg 2025, 11:43
ArtemisFowl je napisao/la:
08 avg 2025, 10:21
DeeWa je napisao/la:
Ne znam baš drug sta želiš tačno reći sa tom informacijom?
I van der saar je došao iz Fulhama koji je takodjer u engleskoj. Ali na stranu to, ne možeš porediti jednog od najboljih golmana svih vremena sa prosječnim golmanima.
I Buffon je otišao u PSG sa 40 godina, ali to je Buffon i tu se radi o ljudima koji su u top10 najboljih igrača na svojoj poziciji svih vremena.

Pričamo o prosječnim golmanima. Dubravka neće donijeti ni marketing ni finansije ni veći broj gledatelja i fanova kao što je to učinio npr Buffon kada je dolazio u PSG i sl.

Da je Dubravka branio prošle sezone u nekom švicarskom klubu recimo, misliš li da bi branio ove sezone u Burnleyu? Naravno da ne bi. Na to sam mislio.
Poanta je da ti golman može biti pojačanje i s 36 godina, pogotovu za Burnley kojem je najbitniji cilj ostanak u ligi.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 avg 2025, 14:32

Otelo je napisao/la:
08 avg 2025, 14:12
Kad vidim postove cilija jasno mi je što Arteta lako gura pricu o svom projektu bez trofeja
Na šta pomisliš kad vidiš stranačke zastavice na Anfieldu?

Svejedno mi je za Artetu još sutra da bude bivši isto kao što me ne dotiče i da ostane narednih pet godina, nisam iz Londona da sam u fazonu Arteta out ili Arteta in, šta me briga.

Ne znam kakvu priču potenciraš? Onu u kojoj su navijači Liverpula licemjerni kad pozivaju Isaka na bojkot i nepoštivanje ugovora dok su Arnolda okarakterisali izdajnikom zato što je otišao za haverom u Real po isteku ugovora.

Tesinhan
Kontakt:

Post Postao/la Tesinhan » 08 avg 2025, 14:36

kad vidim postove chilija razumijem sto su nas srbi trali

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 08 avg 2025, 14:40

JackW je napisao/la:
08 avg 2025, 13:21
Alehandro Garnačo u Projektu. Nema šta, ozbiljno se pojačavaju. :salut:
Jos jedan koji se savrseno uklapa. Vec vidim da u iduce tri godine opet osvajaju konferencijsku. :yawn:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 avg 2025, 14:46

Tesinhan je napisao/la:
08 avg 2025, 14:36
kad vidim postove chilija razumijem sto su nas srbi trali
Kad vidim tvoje postove zamišljam glavu koja nije ni za šišanja

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 08 avg 2025, 14:53

wadethegreat je napisao/la:
07 avg 2025, 20:01
Anoniman je napisao/la:
07 avg 2025, 18:31
Pa nije vrijedno sta mi mislimo,nego rezultati pokazuju kakav je igrac Baleba.
Maino se ne uklapa najbolje u sistem Amorima,mislim da nije u stanju loptu iznijeti kao Baleba a i defanzivno nije kao on.
Nisam vidio situaciju da Mainoo presjece protivnicki pass i da napravi asistenciju ili postigne gol.
Generalno Maino je sebe unazadio kada je poceo traziti novi ugovor.
Baleba ce kostati nekih 60-70M£,uglavnom mislim da nece biti 100M...
Sto se tice Šeška,imao je bolje uslove u Newcastleu a odabrao je Manchester koji ne igra LŠ,LE.
Ineos,Berrarda rade odlican posao.
60 70 za jednog od glavnih igraca Brightona :rol:
Bice dobro ako ga za 80 zavrse.
Kako Brighton pregovara ocekujem makar stoju.
Pa kakve veze ima sto je glavni igrac....
A drugo jeste Brighton tezak pregovarac al Berrarda je pokao kako se posao obavlja i siguran sam ako ga odluce dovesti da nece biti po cifri koji budu trazili a spominje se 104M£...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 avg 2025, 15:05

chily-rz je napisao/la:
08 avg 2025, 14:32
Otelo je napisao/la:
08 avg 2025, 14:12
Na šta pomisliš kad vidiš stranačke zastavice na Anfieldu?

Svejedno mi je za Artetu još sutra da bude bivši isto kao što me ne dotiče i da ostane narednih pet godina, nisam iz Londona da sam u fazonu Arteta out ili Arteta in, šta me briga.

Ne znam kakvu priču potenciraš? Onu u kojoj su navijači Liverpula licemjerni kad pozivaju Isaka na bojkot i nepoštivanje ugovora dok su Arnolda okarakterisali izdajnikom zato što je otišao za haverom u Real po isteku ugovora.
Na vašu nesposobnost.

Vidiš kako je Borac iskoristio Vicu i Dodika, a vama ni premijer ne pomaže.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.