ArtemisFowl je napisao/la: ↑08 avg 2025, 10:21
DeeWa je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:19
Koliko ti znači dobar menadžer odnosno dzaba sve kad ga nemas pa samim tim ni kontakte po meni pokazuje činjenica i ovog transfera Dubravke sa 36 godina iz Newcastle u Burnley da brani.
Znači ja ne mogu vjerovati da klub koji igra u najjačoj ligi svijeta ne može naći nekog mladjeg golmana. Da još neko dobije priliku na najvećoj sceni. Ništa protiv Dubravke, ali čovjek je realmo pred krajem karijere i ostvario je transfer samo jer je već tu na otoku.
Edwin van der Sar je došao u Manchester United s 35 godina.
Ne znam baš drug sta želiš tačno reći sa tom informacijom?
I van der saar je došao iz Fulhama koji je takodjer u engleskoj. Ali na stranu to, ne možeš porediti jednog od najboljih golmana svih vremena sa prosječnim golmanima.
I Buffon je otišao u PSG sa 40 godina, ali to je Buffon i tu se radi o ljudima koji su u top10 najboljih igrača na svojoj poziciji svih vremena.
Pričamo o prosječnim golmanima. Dubravka neće donijeti ni marketing ni finansije ni veći broj gledatelja i fanova kao što je to učinio npr Buffon kada je dolazio u PSG i sl.
Da je Dubravka branio prošle sezone u nekom švicarskom klubu recimo, misliš li da bi branio ove sezone u Burnleyu? Naravno da ne bi. Na to sam mislio.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.