FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
58
32%
Darko Milanič
31
17%
Miodrag Božović
2
1%
Fedja Dudić
27
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
15
8%
Samo stranac
46
26%

Ukupno glasova: 179

NoProfit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NoProfit » 08 avg 2025, 14:43

Sindikat12 je napisao/la:
08 avg 2025, 14:41
Ma dobro vi imate zivce ovo i pratit…. Opet u krug pa ovo nema nigdje…
Sve tako super krenulo sa ZZ i onda zbog dva poraza dadne otkaz trebali su ga sacuvat kako znaju i umiju jer nije sve u vodu propalo… nova sezona tek pocela….

Sa Husrefom nema napredka opet kazem dobro vi imate zivaca pratit ovo sr*nje….
Napredka nema, ali napretka će biti.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 avg 2025, 14:44

Ide titula hladno znaci. Nek je Husrefu sa srecom ovu sezonu a nama od naredne sa njim pocinju problemi sigurno. Al sta je tu je podrzati klub kao i uvijek do sad.
You are someone else I am still right here

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 avg 2025, 14:44

Sindikat12 je napisao/la:
08 avg 2025, 14:41
Ma dobro vi imate zivce ovo i pratit…. Opet u krug pa ovo nema nigdje…
Sve tako super krenulo sa ZZ i onda zbog dva poraza dadne otkaz trebali su ga sacuvat kako znaju i umiju jer nije sve u vodu propalo… nova sezona tek pocela….

Sa Husrefom nema napredka opet kazem dobro vi imate zivaca pratit ovo sr*nje….
Pratio i praticu prece mi je Sarajevo od Zekica,Mirvica,Husrefa. Zaboravite igrace iz Afrike,EU ili neka kvalitetna pojacanja,na kojem jeziku i kako ce im objasniti taktiku,hopa cupa,hu ha,lijevo desno,ljepota od zivota i izbora,hebi se i ti Krste jer sigurno je i on stao za ovo imenovanje trenera.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 08 avg 2025, 14:45

Hoće li bit stručnog štaba kakvog? Treba jedno 3 prevodioca angažovat ako ne mislimo raskidat ugovore ovim strancima. Kondicioni novi. Zamjena za Jattu. Krilo il' dva fale, osim ako mislimo igrat' "daj Ademu loptu" i tesbih u ruke.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 08 avg 2025, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 avg 2025, 14:45

Istok ce goriti protiv Posusja, pola ih protiv husrefa, pola ih za, jos aBd debi Ljajica :rol: :rol: :rol:

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 08 avg 2025, 14:45

Ja sam davno rekao ko bi bio moj 1. izbor za ovu skupinu igrača a slobodan je, Nenad Bjelica.
Istresi novac za trenera, kad se već prsiš sa igračima i pravi priču. Gospodin, odmjeren, veliki znalac. To je KAPITALAC

Ali ako bi morao gledati neke Grofove, Klafuriće i slične, nemoj molim te. Daj Husrefa, barem znam da će ostaviti srce pored terena i da će to usaditi ovima na terenu.
Sve je to u pet deka trenerskim kvalitetom.
Zato i imaš asistente, evo Merso završava te licence, on može dati moderan šlif, nek dođe kao asistent i nek malo daje modernih savjeta, pa da od njega napravimo narednog šefa stručnog štaba.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 08 avg 2025, 14:46

Znaci ide u.sro taldzija :puke: :puke:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 08 avg 2025, 14:47

I ovima sto kao kazu :
MENE KOŠEVO NECE VIDJETI
JA NEĆU PRATITI SARAJEVO
TREBA MALO ODMORITI itd…

MRŠ…. tranzistor navijaci. I sebi dajete za pravo da nesto uslovljavate i prijetite.

Samo Sarajevo pa da ga vodi i Kunto i Panto
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 08 avg 2025, 14:47

Nikako ne mogu zamisliti, da Husref uci Ristovskog ili Ljajica nečemu. Eto nikako Bgm. Pa likovi prosli vise nego sto je on kao igrač i trener zajedno.

Mogu misliti Ljajica trenirali ga Mancini, Montela, Rudi Garcia, Prandeli, Mazzari i sad mu Husref dodje kao slag na tortu :rol: :rol:

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 08 avg 2025, 14:48

Ljudi, pustite suplju priču . Istina je ta da nas niti jedan ozbiljan trener nije htjeo, jer sw zna da je Mirvic jedan kreten i egoista, koji ne poštuje dogovore. Mi smo promijenili deset trenera u cetri godine. Kada niko neće ide priča on je vojnik kluba, on je jedan od nas, on će ovo, on će ono. Ovakvu ekipu dati Husrefu u ruke je u najmanju ruku za Haga. Ali, tako je odlučio veliki vozd, jer nas nije htjeo preuzeti niti jedan ozbiljan stručnjak. Samo se ne treba nervirati.. Opet ce biti slijeganje ramenima i phm , uh itd.
P.S. Živim za dan kada ce, ako Bog da, Mirvic predati klub nekome drugom.
Sretno nam...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 08 avg 2025, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 08 avg 2025, 14:49

obrijanopile je napisao/la:
08 avg 2025, 14:48
Ljudi, pustite suplju priču . Istina je ta da nas niti jedan ozbiljan trener nije htjeo, jer sw zna da je Mirvic jedan kreten i egoista, koji ne poštuje dogovore. Mi smo promijenili deset trenera u cetri godine. Kada niko neće ide priča on je vojnik kluba, on je jedan od nas, on će ovo, on će ono. Ovakvu ekipu dati Husrefu u ruke je u najmanju ruku za Haga. Ali, tako je odlučio veliki vozd, jer nas nije htjeo preuzeti niti jedan ozbiljan stručnjak. Samo se ne treba nervirati.. Opet ce biti slijeganje ramenima i phm , uh itd.
De Allaha ti nemoj teorije zavjere.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 08 avg 2025, 14:49

Nisam za Musemica nikako nije kapacitet za nesto vise staromodan trener nastranu njegove zasluge od ranije

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 08 avg 2025, 14:50

_weella_ je napisao/la:
08 avg 2025, 14:45
Ja sam davno rekao ko bi bio moj 1. izbor za ovu skupinu igrača a slobodan je, Nenad Bjelica.
Istresi novac za trenera, kad se već prsiš sa igračima i pravi priču. Gospodin, odmjeren, veliki znalac. To je KAPITALAC

Ali ako bi morao gledati neke Grofove, Klafuriće i slične, nemoj molim te. Daj Husrefa, barem znam da će ostaviti srce pored terena i da će to usaditi ovima na terenu.
Zato i imaš asistente, evo Merso završava te licence, on može dati moderan šlif, nek dođe kao asistent i nek malo daje modernih savjeta, pa da od njega napravimo narednog šefa stručnog štaba.
Za sta ce ti Bjelica? Da ga otjeramo za 2 mjeseca i proglasimo ublehom? Da slusamo komentare kako dovodi samo hrvate, izmisljanje pozocija itd ? Husref je za nas, nismo nista bolje zasluzili. Kakav Bjelica ljudi dragi, budite realni, mi smo sve samo nismo ozbiljan klub.

Simin Han, Sloboda, Igman, to je trener za nas, naš kapacitet :bih:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 08 avg 2025, 14:50

Lavcina je napisao/la:
08 avg 2025, 14:47
Nikako ne mogu zamisliti, da Husref uci Ristovskog ili Ljajica nečemu. Eto nikako Bgm. Pa likovi prosli vise nego sto je on kao igrač i trener zajedno.

Mogu misliti Ljajica trenirali ga Mancini, Montela, Rudi Garcia, Prandeli, Mazzari i sad mu Husref dodje kao slag na tortu :rol: :rol:
Ovo samo Bosnjo moze napisat.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 08 avg 2025, 14:50

Kyle88 je napisao/la:
08 avg 2025, 14:49
obrijanopile je napisao/la:
08 avg 2025, 14:48
De Allaha ti nemoj teorije zavjere.
Je li ti stvarno misliš da je on bio prvi pik. De ba..
Evo i oni tebe selame!

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 08 avg 2025, 14:50

ON VOLI SARAJVO PRAVI JE HORDAS.....

DOBRODOSAO NAZAD SEFE, POVEDI NAS DO DUPLE KRUNE!!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 08 avg 2025, 14:51

@Lucas crtaj nam 4231

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 avg 2025, 14:51

_weella_ je napisao/la:
08 avg 2025, 14:45

Kakvi bolan nasi treneri ili pomocni,pa Duduk ispada od Mornara iz CG i Klasvika,danas fudbal trazi nesto novo a ne zaostale metode i trenere i sve drugo je utopija i laz,mozes samo nazadovat i ako osvojis 6 titula zaredom. Mada nama je ovo mjera,neka za pomocnog dovede Turkovica i onog Seferovica obavezno.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 avg 2025, 14:51

Opet neko zeli da budu podjele i loša situacija u klubu dolaskom Usre? Ko je ta osoba što to želi? Zar mu nije jasno da većina ne želi Usru?

Nema pameti ni sekunde ko ovo pravi...

Šta ćeš postići majmune?? Pitaš li se makedonac?
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 08 avg 2025, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 08 avg 2025, 14:52

Imal vise tog bijelog dima iz Titove

Imam neki osjecaj da je ovo za Husrefa samo blef dok se neko drugi zavrsava.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”