Spot on.Jamie Carragher: "As a Liverpool fan, I don't want to see the club spend £150M on Isak."
"I can imagine he’s probably Liverpool’s number 1 target, but it's not right to buy a striker for £80M (Ekitike) and make him a substitute. That bothers me."
"If they do, then nothing seems planned. You can’t have a plan to sign a striker for £80M and then another for £120M."
"I’d love to see Isak at Liverpool, but at £150M, you'd think he's Mbappé. For £150M, you should be getting a player like Mbappé."
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Edwin van der Sar je došao u Manchester United s 35 godina.DeeWa je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:19Koliko ti znači dobar menadžer odnosno dzaba sve kad ga nemas pa samim tim ni kontakte po meni pokazuje činjenica i ovog transfera Dubravke sa 36 godina iz Newcastle u Burnley da brani.
Znači ja ne mogu vjerovati da klub koji igra u najjačoj ligi svijeta ne može naći nekog mladjeg golmana. Da još neko dobije priliku na najvećoj sceni. Ništa protiv Dubravke, ali čovjek je realmo pred krajem karijere i ostvario je transfer samo jer je već tu na otoku.
Ne znam baš drug sta želiš tačno reći sa tom informacijom?ArtemisFowl je napisao/la: ↑08 avg 2025, 10:21Edwin van der Sar je došao u Manchester United s 35 godina.DeeWa je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:19Koliko ti znači dobar menadžer odnosno dzaba sve kad ga nemas pa samim tim ni kontakte po meni pokazuje činjenica i ovog transfera Dubravke sa 36 godina iz Newcastle u Burnley da brani.
Znači ja ne mogu vjerovati da klub koji igra u najjačoj ligi svijeta ne može naći nekog mladjeg golmana. Da još neko dobije priliku na najvećoj sceni. Ništa protiv Dubravke, ali čovjek je realmo pred krajem karijere i ostvario je transfer samo jer je već tu na otoku.
I van der saar je došao iz Fulhama koji je takodjer u engleskoj. Ali na stranu to, ne možeš porediti jednog od najboljih golmana svih vremena sa prosječnim golmanima.
I Buffon je otišao u PSG sa 40 godina, ali to je Buffon i tu se radi o ljudima koji su u top10 najboljih igrača na svojoj poziciji svih vremena.
Pričamo o prosječnim golmanima. Dubravka neće donijeti ni marketing ni finansije ni veći broj gledatelja i fanova kao što je to učinio npr Buffon kada je dolazio u PSG i sl.
Da je Dubravka branio prošle sezone u nekom švicarskom klubu recimo, misliš li da bi branio ove sezone u Burnleyu? Naravno da ne bi. Na to sam mislio.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne kuzim kaj te muci Dubravka. Covjek ima kvalitetu, iskustvo lige i vise je nego dobar odabir za jedan Burnley. Golmani mogu trajat i do 40e ak valjaju, evo primjer jednog Gordona koji nije nista razvikan, a stabilan je i brani u 43. godini u Skotskoj.
ARSENAL4ever
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo sto Isak za razliku od Arnolda nije dijete kluba. Nti je Arnold ispao gospodin, ali ne cudi me da ti to ne kontas.
Srce, čast i ponos!
Naravno da je ispao gospodin, trenirao redovno, do kraja sezone bio na raspolaganju, nije bojkotirao, izmišljao povrede i davao ultimatume, sačekao kao gospodin kraj ugovora i pozdravio se da bi otišao u veci klub.
Isaka je Njukaš lansirao u napadačku elitu, prije njih nije kotirao tako visoko, još prošle sezone im je obećavao da će ostati u klubu ako izbore ligu prvaka da bi to prekršio pa je tražio 300 k funti za novi ugovor i ostanak u Njukašu.
Alehandro Garnačo u Projektu. Nema šta, ozbiljno se pojačavaju. 

Kad vidim postove cilija jasno mi je što Arteta lako gura pricu o svom projektu bez trofeja
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Poanta je da ti golman može biti pojačanje i s 36 godina, pogotovu za Burnley kojem je najbitniji cilj ostanak u ligi.DeeWa je napisao/la: ↑08 avg 2025, 11:43Ne znam baš drug sta želiš tačno reći sa tom informacijom?ArtemisFowl je napisao/la: ↑08 avg 2025, 10:21Edwin van der Sar je došao u Manchester United s 35 godina.DeeWa je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:19Koliko ti znači dobar menadžer odnosno dzaba sve kad ga nemas pa samim tim ni kontakte po meni pokazuje činjenica i ovog transfera Dubravke sa 36 godina iz Newcastle u Burnley da brani.
I van der saar je došao iz Fulhama koji je takodjer u engleskoj. Ali na stranu to, ne možeš porediti jednog od najboljih golmana svih vremena sa prosječnim golmanima.
I Buffon je otišao u PSG sa 40 godina, ali to je Buffon i tu se radi o ljudima koji su u top10 najboljih igrača na svojoj poziciji svih vremena.
Pričamo o prosječnim golmanima. Dubravka neće donijeti ni marketing ni finansije ni veći broj gledatelja i fanova kao što je to učinio npr Buffon kada je dolazio u PSG i sl.
Da je Dubravka branio prošle sezone u nekom švicarskom klubu recimo, misliš li da bi branio ove sezone u Burnleyu? Naravno da ne bi. Na to sam mislio.
Na šta pomisliš kad vidiš stranačke zastavice na Anfieldu?
Svejedno mi je za Artetu još sutra da bude bivši isto kao što me ne dotiče i da ostane narednih pet godina, nisam iz Londona da sam u fazonu Arteta out ili Arteta in, šta me briga.
Ne znam kakvu priču potenciraš? Onu u kojoj su navijači Liverpula licemjerni kad pozivaju Isaka na bojkot i nepoštivanje ugovora dok su Arnolda okarakterisali izdajnikom zato što je otišao za haverom u Real po isteku ugovora.
kad vidim postove chilija razumijem sto su nas srbi trali
Pa kakve veze ima sto je glavni igrac....wadethegreat je napisao/la: ↑07 avg 2025, 20:0160 70 za jednog od glavnih igraca BrightonaAnoniman je napisao/la: ↑07 avg 2025, 18:31Pa nije vrijedno sta mi mislimo,nego rezultati pokazuju kakav je igrac Baleba.
Maino se ne uklapa najbolje u sistem Amorima,mislim da nije u stanju loptu iznijeti kao Baleba a i defanzivno nije kao on.
Nisam vidio situaciju da Mainoo presjece protivnicki pass i da napravi asistenciju ili postigne gol.
Generalno Maino je sebe unazadio kada je poceo traziti novi ugovor.
Baleba ce kostati nekih 60-70M£,uglavnom mislim da nece biti 100M...
Sto se tice Šeška,imao je bolje uslove u Newcastleu a odabrao je Manchester koji ne igra LŠ,LE.
Ineos,Berrarda rade odlican posao.![]()
Bice dobro ako ga za 80 zavrse.
Kako Brighton pregovara ocekujem makar stoju.
A drugo jeste Brighton tezak pregovarac al Berrarda je pokao kako se posao obavlja i siguran sam ako ga odluce dovesti da nece biti po cifri koji budu trazili a spominje se 104M£...
Na vašu nesposobnost.chily-rz je napisao/la: ↑08 avg 2025, 14:32Na šta pomisliš kad vidiš stranačke zastavice na Anfieldu?
Svejedno mi je za Artetu još sutra da bude bivši isto kao što me ne dotiče i da ostane narednih pet godina, nisam iz Londona da sam u fazonu Arteta out ili Arteta in, šta me briga.
Ne znam kakvu priču potenciraš? Onu u kojoj su navijači Liverpula licemjerni kad pozivaju Isaka na bojkot i nepoštivanje ugovora dok su Arnolda okarakterisali izdajnikom zato što je otišao za haverom u Real po isteku ugovora.
Vidiš kako je Borac iskoristio Vicu i Dodika, a vama ni premijer ne pomaže.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fakat ovi nekakvi bezvezni igraci idu za bruku para, ovaj sesko, isak, pa i onaj svedski madjar. Oni za sljivotresa darwina dadose grdne pare. Dobro kaze onaj seljak carragher, za 150 miliona trebao bi dobiti mbappe-a. Benzema da ima 28 godina, vrijedio bi 200 miliona
Boomerska priča
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: IQ200, JackW, Lekqqq1921 i 14 gostiju.