Nije da smo od 2021 promijenili 9 trenera iz Hrvatske, Slovenije, Makedonijerelativizam je napisao/la: ↑08 avg 2025, 13:53Jel moguće da ovi znaju dobaciti najdalje do husrefa ili dudica.
Njima dvojici puno postovanje a onom što planira nekoga od njih dovesti ,neka se goni u pm
Nadam se da ovi novinari opet lupaju
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imal ista u tome da bi Haris Seferovic mogao kod nas? Ja to nikako ne bi mogao vjerovati ni kad bi ga vidio u dresu 

-
- Kontakt:
Hebo ga život tačno vidiš da ovdje likovi lupaju samo onako, ĉuj šta će nas staromodan trener u 2025, eto naredali smo titula i titula sa ovim modernim trenerima od Vasoskog, Dudića, Rožmana i Zekića jedan cijeli kup, a na svakog ste drkali kad je dolazio jer je eto ko moderan trener.
Husref je jedini koji može napasti titulu u prvoj sezoni i jedino je Milanic bolji izbor od ovih što su se navodili, ovog hebenog Karoglana bi dočekali sa oduševljenjem samo jer je eto moderan, pola vas je birvaktile prizivalo Nerku Bašića i plakali za Brunom Akrapovićem, sreća pa iz komšinice potrošiše
Husref je jedini koji može napasti titulu u prvoj sezoni i jedino je Milanic bolji izbor od ovih što su se navodili, ovog hebenog Karoglana bi dočekali sa oduševljenjem samo jer je eto moderan, pola vas je birvaktile prizivalo Nerku Bašića i plakali za Brunom Akrapovićem, sreća pa iz komšinice potrošiše
A pjanic?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
S obzirom da imamo top ekipu, a Husref je top trener, sve osim duple je razocarenje.
Samo da kasnije ne bude price, bojkotuju ga igraci
Samo da kasnije ne bude price, bojkotuju ga igraci

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Vidimo se pred vjecnom vatrom u maju.
Dovedes ovakve igrace da bi ih trenirao Musemic, ovo je samo dokaz da klub nema nikakvu viziju apsolutno nista.
Musemic moze donijeti instant rezultat a vec u 13 kolu ce kao i obicno izgubit svlacionicu i dobit ce nogu, samo reprizaa i nista vise, mada ne bi me iznenadilo da Shrek sa ovim pokusava smirit stvar.
Musemic moze donijeti instant rezultat a vec u 13 kolu ce kao i obicno izgubit svlacionicu i dobit ce nogu, samo reprizaa i nista vise, mada ne bi me iznenadilo da Shrek sa ovim pokusava smirit stvar.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Izbaci mi neki dan video gdje Pjanic prica o Ljajicu, kako mu je drug, brat, cuju se cesto i da mu je zao jer nije ispunio puni potencijal a da je talentom bio sami vrh.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Klix pise jos nije odluceno, ima nade 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Treba sacekati. Nije jos nista gotovo.
Ako se kojim slucajem i potvrdi ovaj info.,e onda mozemo zamisliti koliko ce taj covjek provesti na klupi nakon prve,druge pljacke dole na terenu.
Kakva konfuzija nas tek onda ceka.
Ne moze on nikome biti autoritet osim sto ce isti prosipati kroz psovke,a znamo gdje to onda vodi.
Toliko puta doveden i otjeran,plakanje pred kamerama,uzimanje odstete hladno,i opet sve za ljubav…
Pa treba pogledati samo kako je ispalio sampionski tim u onoj ligi kad su se dogovorili da ostanu jos sezonu,a on mjesec prije potpisao za CZ.
O kakvom karakteru i moralisti pricamo?
S druge strane i Mirvic salje s ovim potezom prilicno jasnu poruku.
Ali,sacekajmo,ovo nista ne mora da znaci,cak naprotiv,zvrcka samo takva.
Ako se kojim slucajem i potvrdi ovaj info.,e onda mozemo zamisliti koliko ce taj covjek provesti na klupi nakon prve,druge pljacke dole na terenu.
Kakva konfuzija nas tek onda ceka.
Ne moze on nikome biti autoritet osim sto ce isti prosipati kroz psovke,a znamo gdje to onda vodi.
Toliko puta doveden i otjeran,plakanje pred kamerama,uzimanje odstete hladno,i opet sve za ljubav…
Pa treba pogledati samo kako je ispalio sampionski tim u onoj ligi kad su se dogovorili da ostanu jos sezonu,a on mjesec prije potpisao za CZ.
O kakvom karakteru i moralisti pricamo?
S druge strane i Mirvic salje s ovim potezom prilicno jasnu poruku.
Ali,sacekajmo,ovo nista ne mora da znaci,cak naprotiv,zvrcka samo takva.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
E ovo je tacno sta god ko prico. Celo je Adzema u Djerzelez doveo, a na Zebu navuko bordo dres

Kad vidim koja se imena tu jos spominju nadam se da je vec odluceno.

15.10.2013.
noke druze, dijelim tvoje misljenje 99% Ali u vezi Husrefa mislim da grijesi dosta raje. Imali smo ove satro moderne trener Ali nikad vise utakmica na Kosevu nismo izgubili, derbi utakmice vrlo tanko osim Zekica I kupa, nismo dobili nista sa njima osim autobusa igraca.nokee je napisao/la: ↑08 avg 2025, 13:54Cijenim uvijek tvoje mišljenje. Jedan od drazih forumasa. Prijatelju ja sam podržavao Ismira, i hajde da kazem branio neke njegove poteze zarad nekakvog napredka kluba, ali... Nema ovdje nikakvog napredka kad on svoj ego ne moze da stavi po strani zarad uspjeha kluba u svakom smislu. Jednostavno to je lik zeljan pažnje, u Americi valjda moze kupiti sve osim toga jer tamo ima bruku milionera pa sta ce jadan. Eto tako ga ja sad dozivljavam. Ko dijete zeljno pažnje, maltretirali ga svi u vrticu, u skoli, na fakultetu pa se dokopalo para. Otprilike.Samozdravlje je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:35nokee je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:11Pomjeramo qurcine.
Klub u kojem ti nakav Junuzovic gura Nurkovica koji meda nije mogao u Igmanu. Od pocetka znam za to al hajd reko možda mali ima slifa.
Klub gdje imas vrhunskog trenera kojem Ismir hoce da odredi koji igrac mora igrati (da ga proba trampiti valjda). Znači de fakto nece dobar rezultat, usput ako dodje, dobro jest. Jer da je suprotno nebi se miješao u rad Zorana i izbor igrača pogotovo gurao nekakve koji sami sebe nece da guraju.
Ma nek je otisao i ja bi, teško ce neko ime koje ima karaktera imalo surađivati sa ovim nasim egocentrikom. Fuj. Bas mi se zgadilo.
Adem nista drugo nego pare u pitanju, reci slobodno, najvise ponudili, qurcimo se, dokle vidjecemo. Ne rezonski totalno tolike pare dati jednom igraču u ekipi. Al evo, dabogda nista od ovog nije tacno i osvojili sve redom.
Mozda se varam, ali mi se cini da sam uvijek s tobom dijelio isto misljenje. Ti i @robertkosar imate slike jedine legende koju sam ja pratio, rahm. Vahidina , rahm. Asima nisam gledao.
Slazem se za ZZ, vrlo veliki gubitak, obzirom da je prvenstvo pocelo i nacin na koji odlazi, tu smo na istom.
Ono s cime se ne slazem je preostra kritika Ismira. Je li Nurkovic igrao i da li ce uopste igrati ? Po meni najbolji prelazni rok
usuditi cu se reci u istoriji FKS. Otisli; Viveros, Soldo, Rogic, Mustafic, Durakovic i nazalost Bubanja(840 kE), a
dosli: Banic, Turda, Ristevski, Mlinaric i Ljajic. Jos su neki otislii dosli. Ovo je dovoljno da se stori slika o prelaznom roku.
Dug je put preslo Sarajevo do ovog rostera. Ismir Mirvic je dosao u trenutku kad smo potonuli i bili na putu Celika i Slobode.
Lutao jeste, ali ocito je da imamo tim za respekt, ne zahvaljujuci prodanim clanskim,godisnjim i ulaznicama. Mozda Ti znas,
sto ja ne znam. ZZ je trebao/morao ostati bar do kraja polusezone, da tu se slazemo. Pozz
Ps. Univ. Crairova : Spartak T. 3:0
Evo vidis sad s Husrefom poteza na nivou maloumne osobe.
Ko zna na cemu ce nas ostaviti, kad mu raja okrene leđa, i opet ce to biti jer je egocentrik teski.
Daobogda se ja prevario a ti meni ziv i zdrav bio.
Moramo biti posteni pa priznat da Husref nije uvijek imao najjacu ekipu, 2005, 2007, 2012 pa I 2019/20 bilo je tu dosta poluigraca Ali se igralo cvrsto, jako na rezultat I siguran Sam da njegova ekipa ne bi prosuls 3:0 od 60te minute.
Eno Hajduk I Dinamo probase sa svjetskim prvacima pa corak.
Sto se Ismira tice ne znam dovoljno obzirom na distancu Ali obzirom na sistem u koji ulaze treba mu odat priznanje.
Maksuz pozdrav za SZ
.. jer Stari je volio Sarajevo...
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Jel realno da Sarajevo zeli iskorak i dovodi Husrefa Musemica. Mislim da Sarajevo sebi ovim potezom puca u koljena. Ima te neke titule koje relano bi osvoji i svaki prosjecni forumas sa onakvim timovima koje je imao. Gdje god je trenirao van Sarajeva bio je teski promasaj. Sjecam se vremena kad je trenirao Celik, pokazao se kao jedna beskarakterna osoba, satkana od psovki, ne pamtim ga po lijepom, to je sigurno. Nek vam je sa srecom.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, misstianopenaldo, sombrero, USB i 65 gostiju.