FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
45
31%
Darko Milanič
28
19%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
23
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
14
10%
Samo stranac
35
24%

Ukupno glasova: 146

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 08 avg 2025, 13:45

Red1946 je napisao/la:
08 avg 2025, 13:44
Pendulum je napisao/la:
08 avg 2025, 13:35
Pošto obraz Husrefe? :kafa:
Obraz je pokazao u Simin Hanu.
I u plaču po Hayat u i portalima.
Sramota Mirviću koga si vratio, boje i Tepih, Hošić, nego ovaj ....
Ma nije tacno. Nije on zapinjao protiv nas a sklanjao se Borcu, to ste vi sanjali... Gdje bi to nasa legenda ?!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 08 avg 2025, 13:46

Hocemo stadion **** trenera. BTW ja sam za Kek-a, Bjelicu ili Baku

SilaMoc1946

Post Postao/la SilaMoc1946 » 08 avg 2025, 13:46

Ma odakle sad da je Husref trener?
Sarajevo ljubavi moja 1946

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 08 avg 2025, 13:47

Lucas je napisao/la:
08 avg 2025, 13:40
James1987 je napisao/la:
08 avg 2025, 13:29
Yebo te zivot dovodis Rileta i Adema a trener ti Husref sad jos vise zalim za Zekićem...
Ne znam samo, po cemu je Zekić ispred Husrefa ? Neko ce reci radio u inostranstvu. Jeste, u Moldaviji gdje sa Šerifom u prvom mandatu nije uspio osvojiti titulu, iako su prije toga uzeli 12 titula u 13 sezona, a u drugom mandatu ispao u Evropi od irskih amatera, na domacem terenu.U Mađarskoj ostao tri mjeseca i ispao iz lige, isto toliko se zadržao u Albaniji.Na kraju krajeva, imaš primjera, gdje je neka ekipa imala zvjeri na terenu, a na klupi trenera koji nije evropska klasa ili kako ovdje vole napisati, nije moderan. Npr. Di Mateo, niđe veze ko trener, preuzeo Chelsea na konto toga što je klupska legenda i osvojio sa njima Ligu prvaka, ili recimo Kompany, ništa specijalno ko trener, pa vodi one Bayernove zvijezde, Xabi Alonso maltene kao početnik, pregazio Bundesligu....
Bio u Šerifu evo kad je nas jedan trener iz lige bio u takvom klubu nisu ga tek tako doveli neko je prepoznao kvalitet u njemu čak je bio i direktor akademije on i Husref su kao nebo i zemlja ne mogu u istu rečenicu. A eto taj Di Mateo dosao kao privremeno rijesenje i osvojio lp i uprava jedva docekala da ga smjeni nakon prve krize poslije toga nije dobio niti jedan klub toga nivoa da vodi sto ti dovoljno govori da mu je ta sezona cista sreca.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 08 avg 2025, 13:47

Hajdeee je napisao/la:
Dajte malo vise postovanja prema jednoj od legendi kluba
Ja isto nisam za njegov izbor, ali pretjerujete sa uvredama i omalovazavanjima.
+1
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 08 avg 2025, 13:48

Beli98 je napisao/la:
08 avg 2025, 13:47
Hajdeee je napisao/la:
Dajte malo vise postovanja prema jednoj od legendi kluba
Ja isto nisam za njegov izbor, ali pretjerujete sa uvredama i omalovazavanjima.
+1
+2

Seljacki maniri ovo je haos sta se pise. Kritika ok ali moderacija treba sankcionisati uvrede i psovke.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 08 avg 2025, 13:48

Ma hajd neka ga, nek sjasu i ovi Husrefovci vec jednom sa njim. Placu likovi za njim 5 godina, rodjenog oca ne bi zalili toliko.

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 08 avg 2025, 13:48

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
08 avg 2025, 12:47
Zbok iskljucivih i cinicnih komentara poput “ja sam isao na gostovanja, ti nisi - ja sam veci navijac” i slicno zauvijek ce postojati tanka linija izmedju mnogih navijaca.

Nisam u BiH cesto, poslom, da bih zivio i prezivio. Kao i moj otac koji je klub pratio haman pa od fuzije Slobode i Udarnika. Zivot nas je obojicu natjerao da i grad i klub nazalost iz daljine posmatramo i kao zaljubljenici u bordo boju podrzavamo clanskim, sezonskim i kupovinom oficijelnih rekvizita.

Sad ce meni doci neko, nebitno za godine te osobe, da prica kako ja nemam pravo na misljenje. Aha, dje si sta ima. Nabijte tu pricu tamo gdje ista pripada.

Husref je legenda sto igracka sto trenerska ali on u 2025. nema sta traziti kao trener. Svi ovdje i Calu volimo i znamo kakav je on gospodin ali ne bi ni on rjesenje bio za trenera. Zapamtin @HyperOS, ko god bio na celu kluba, ko god bio SS - ne moze unistiti ni identitet ni dusu kluba sve dok postoje navijaci koji imaju slicne ili iste price kao ja. Odrastao covjek, a tako cinicno razmisljanje. Ja bih se dobro preispitap na tvom mjestu.
U pravu si drug, isti Sam I dugo Sam se suzdrzavao da iznesem misljenje jer kako cu kad sam daleko.
Dok Sam zivio u Sa svojih 30+ godina bio Sam medju one 2000 koje su uvijek bile tu, Zapad ulaz 5.
Ljutio sam se na Husrefa, najvise poslije Kukesija I Melunovica Ali sve ostale sezone sto je vodio odradio je korektno.
Husref, Dudic, Ancelotti, Lobanovski...ko god da je Sarajevo je nase I ide podrska
Zadnja izmjena: HZSydney, dana/u 08 avg 2025, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
.. jer Stari je volio Sarajevo...

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 08 avg 2025, 13:49

Lavcina je napisao/la:
08 avg 2025, 13:48
Ma hajd neka ga, nek sjasu i ovi Husrefovci vec jednom sa njim. Placu likovi za njim 5 godina, rodjenog oca ne bi zalili toliko.
Isti k, kad ode, opet će ga se prizivati, sve dok ne umre
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 08 avg 2025, 13:49

SilaMoc1946 je napisao/la:
08 avg 2025, 13:46
Ma odakle sad da je Husref trener?
https://n1info.ba/sport/nogomet/bomba-s ... komentari/

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 08 avg 2025, 13:50

Godina 2025 mi imenujemo Husrefa za trenera. A hocemo iskorak :urnebes:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 08 avg 2025, 13:50

Husrefa je zabio nož Sarajevu kad god je mogao.
1985 kada je slagao saigrače iz šampionske generacije i rekao im da ostaje u klubu a ujutro otišao u Beograd i potpisao za Zvezdu,
2000 otišao sa ekipom koja je htjela ugasiti klub i napraviti Đerzelez,
2019 kada je plakao i uzeo 130.000 KM.

O tome da kakav je trener govori broj otkaza koje je dobio kroz karijeru.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 08 avg 2025, 13:51

Turo je napisao/la:
08 avg 2025, 13:38
keli je napisao/la:
08 avg 2025, 13:36
Turo je napisao/la:
08 avg 2025, 13:31
Nadam se da će dobiti ugovor na 5 godina.da bi nakon godinu dana mogao plakati na TV-u jer želi svojih 500.000 km.

25 godina trener ima 3 titule :tokralju:
4 lige 2 kupa. Korona titula je njegova titula. Dobio otkaz na prvoj poziciji dok se neki na -20 oplakuju. Najbolje rjesenje.
Primio je 8 golova od Želje, a onda je s pravom otpušten. Željo je tada bio prvi, ne mi.
Mi bili prvi bjezali 3 boda zelji.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 08 avg 2025, 13:51

Mister No je napisao/la:
08 avg 2025, 13:50
Husrefa je zabio nož Sarajevu kad god je mogao.
1985 kada je slagao saigrače iz šampionske generacije i rekao im da ostaje u klubu a ujutro otišao u Beograd i potpisao za Zvezdu,
2000 otišao sa ekipom koja je htjela ugasiti klub i napraviti Đerzelez,
2019 kada je plakao i uzeo 130.000 KM.

O tome da kakav je trener govori broj otkaza koje je dobio kroz karijeru.
Samo još nisi napisao da je najtrofejniji ubjedljivo.
MNON

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 08 avg 2025, 13:52

Sad ce opet Runde po lozi da se sepure, da se dovode americki talenti sa silnih kampova koji se organizuju da bi se lova uzimala. Fuj, kakva mahalastina. A i on vala vise, kako mu ne dosadi stalno se vrtit, idi bolan uzivaj, zaradio si valjda dovoljno, otvori skolu fudbala ako ti je toliko stalo da treniras.
since 1973

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 avg 2025, 13:52

Husref Musemić je legenda Sarajeva i Crvene Zvezde, poslije i Skotskog Heartsa. Kao trener sa klubom vec osvajao trofeje, navijaci ga vole i postuju, bez dlake na jeziku, zna motivisati ekipu. Najbolje poznaje ligu od svih, ima je u malom prstu, sad da li je trener za velike domete i ovako jaku ekipu ostaje da se vidi, obicno je pored sebe imao lose pomocnike, ne znam je li se tu ista promjenilo.. vidjet cemo je li istina, ako jest sretno i njemu i nama.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 08 avg 2025, 13:53

Jel moguće da ovi znaju dobaciti najdalje do husrefa ili dudica.
Njima dvojici puno postovanje a onom što planira nekoga od njih dovesti ,neka se goni u pm

Nadam se da ovi novinari opet lupaju
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 08 avg 2025, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 08 avg 2025, 13:54

Halalite da se ne ponavljam ovo sam napisao jucer:
Hordas1990 je napisao/la:
07 avg 2025, 13:36
Husref jeste kontaktiran a da li ce nas preuzeti to se mislim ne zna jos uvijek. Vjerujem da nije jedini u opticaju.

Ja ne mogu nista pricati protiv Husrefa. Volim ga i postujem, a mislim da svaki navijac mora bar postovati najtrofejnijeg trenera kakav god bio.

Na ovu ekipu ipak ne bi volio da dodje ni zbog nas ni zbog njeg. Puno je tu stranaca i modernih igraca pa i momaka koji su vani karijere pravili i navikli na malo drugacije metode rada.

Ne znam koliko on moze nama dati u 2025 godini u tim okolnostima. Ova liga sada je nesto drugo u odnosu na njegov zadnji mandat koji je bio prije 5-6 godina (vjecnost u fudbalu) da ne govorim za one prije.

Puno puno vise para je u opticaju, puno bolji igraci su tu. Drugaciji fudbal se igra, 10 klubova, hibridi. Sta god neko mislio nasa liga je napredovala krupnim ogromnim koracima. Pa u nekom Velezu i Zelji koji se grcevito bore za Europu ljudi koji su realno prosjecni igraci imaju plate 10-20 milja maraka a kod nas i do 5 puta vise kao i u Borcu, Zrinjskom to se prije nije moglo zamisliti.

Ako Hus dodje ja cu ga podrzati jer ne mogu drugacije, ali treba odmah prihvatiti da cemo se rastati max nekad iduce godine u ovo doba i to ne na lijep nacin. Mozemo se nadati da ce napraviti neki rezultat kratkorocno i to je sve ali bolje i to nego nikakav rezultat nikad sto je haman pa garant sa bilo kojim drugim trenerom, pa haj sad budi pametan.

Nas problem je nazalost puno komplikovaniji od trenera i igrackog kadra i to je jedina prava istina. Mirvic radi gluposti i okruzen je ljudima koji mu samo klimaju glavom na sve sto i pomisli i bilbordima cestitaju rodjendane. To su sve poltroni i ulizice one zadnje kao i ovi sto mu ga dudlaju po forumu u svakom postu. Meni nije zao njegovih para i ne treba nikome biti daBogda trosio 10x vise, ali ne pomazu ni pare ako mutis i ako ne znas.

Da je Mirvic pametan pozaposljavao bi ljude iz fudbala, pametne i iskusne koji poznaju ovu ligu i podneblje usao u savez i napravio jednu opasnu organizaciju kojoj nista niko ne bi mogao jer to je sa ovim budzetom vise nego izvodivo bez obzira na politiku i ostale stvari, jer para vrti gdje burgija nece. Nazalost on nije previse pametan ili mu ego ne dopusta da progleda oko nekih stvari tako da nam ostaje jedino da uzivamo dok mozemo i cekamo iduci raspad sistema ko god dodje za sefa struke.
Ostajem pri ovom stavu. Mi necemo na zelenu granu dok se neke stvari ne promijene ko god bio trener.

Sad nista drugo ne mozemo nego podrzati Husrefa.

Smanjite sa psovanjem i vrijedjanjem covjeka koji nam je donio puno radost kakav god on bio.

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 08 avg 2025, 13:54

Ma nek proba i Husref pod Mirvićem, da se i to ispuca ako ne bude išlo, pa da znamo kako i šta dalje.
Ovako nikad nećemo saznati što i kako ga je otjerao te generacije, nikad se nije desilo da čovjeka otjeraš sa 1. pozicije.

Evo mu LAST DANCE, nek proba vidi dokle kako i šta. Na hajr.

Ne mogu vjerovati samo da neki poistovjećuju klub sa likom, "neću ići i pratiti" ako je ovaj ili onaj.

Sarajevo je iznad svih i svi koji vole trebaju biti na tribini neovisno ko je dole. POdržati, ako ne valja kritikovati. Ali blatiti omalovažavati pljuvati željeti zlo vlastitom klubu, u tome smo šampioni.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 avg 2025, 13:54

Samozdravlje je napisao/la:
07 avg 2025, 23:35
nokee je napisao/la:
07 avg 2025, 21:11
Pomjeramo qurcine.
Klub u kojem ti nakav Junuzovic gura Nurkovica koji meda nije mogao u Igmanu. Od pocetka znam za to al hajd reko možda mali ima slifa.
Klub gdje imas vrhunskog trenera kojem Ismir hoce da odredi koji igrac mora igrati (da ga proba trampiti valjda). Znači de fakto nece dobar rezultat, usput ako dodje, dobro jest. Jer da je suprotno nebi se miješao u rad Zorana i izbor igrača pogotovo gurao nekakve koji sami sebe nece da guraju.
Ma nek je otisao i ja bi, teško ce neko ime koje ima karaktera imalo surađivati sa ovim nasim egocentrikom. Fuj. Bas mi se zgadilo.
Adem nista drugo nego pare u pitanju, reci slobodno, najvise ponudili, qurcimo se, dokle vidjecemo. Ne rezonski totalno tolike pare dati jednom igraču u ekipi. Al evo, dabogda nista od ovog nije tacno i osvojili sve redom.

Mozda se varam, ali mi se cini da sam uvijek s tobom dijelio isto misljenje. Ti i @robertkosar imate slike jedine legende koju sam ja pratio, rahm. Vahidina , rahm. Asima nisam gledao.

Slazem se za ZZ, vrlo veliki gubitak, obzirom da je prvenstvo pocelo i nacin na koji odlazi, tu smo na istom.
Ono s cime se ne slazem je preostra kritika Ismira. Je li Nurkovic igrao i da li ce uopste igrati ? Po meni najbolji prelazni rok
usuditi cu se reci u istoriji FKS. Otisli; Viveros :urnebes: , Soldo, Rogic, Mustafic, Durakovic i nazalost Bubanja(840 kE), a
dosli: Banic, Turda, Ristevski, Mlinaric i Ljajic. Jos su neki otislii dosli. Ovo je dovoljno da se stori slika o prelaznom roku.
Dug je put preslo Sarajevo do ovog rostera. Ismir Mirvic je dosao u trenutku kad smo potonuli i bili na putu Celika i Slobode.
Lutao jeste, ali ocito je da imamo tim za respekt, ne zahvaljujuci prodanim clanskim,godisnjim i ulaznicama. Mozda Ti znas,
sto ja ne znam. ZZ je trebao/morao ostati bar do kraja polusezone, da tu se slazemo. Pozz

Ps. Univ. Crairova : Spartak T. 3:0
Cijenim uvijek tvoje mišljenje. Jedan od drazih forumasa. Prijatelju ja sam podržavao Ismira, i hajde da kazem branio neke njegove poteze zarad nekakvog napredka kluba, ali... Nema ovdje nikakvog napredka kad on svoj ego ne moze da stavi po strani zarad uspjeha kluba u svakom smislu. Jednostavno to je lik zeljan pažnje, u Americi valjda moze kupiti sve osim toga jer tamo ima bruku milionera pa sta ce jadan. Eto tako ga ja sad dozivljavam. Ko dijete zeljno pažnje, maltretirali ga svi u vrticu, u skoli, na fakultetu pa se dokopalo para. Otprilike.
Evo vidis sad s Husrefom poteza na nivou maloumne osobe.
Ko zna na cemu ce nas ostaviti, kad mu raja okrene leđa, i opet ce to biti jer je egocentrik teski.
Daobogda se ja prevario a ti meni ziv i zdrav bio.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”