To je to. I nismo za bolje.nokee je napisao/la: ↑08 avg 2025, 08:54Ne nadam se ja nekom treneru. Milanic ne vjerujem da ce doci u ovu zabokrecinu i da ima posla sa Vicom i nasim magom Ismirom, iako bi bio vjerojatno i najbolji izbor od ponuđenih.
Izvalio je pare za Ljaljica predpostavka je da ce ici sa jeftinijim trenerom jer konta da smo sad zemlja pa da moze to svako voditi.. Uglavnom sve je sa egomanijakom moguće.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Volio bih Husrefa prije bilo koga drugog iz ovog balkanskog blata (osim ako nije neki provjeren stranac opcija) al sansa za to je 2%.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Nisam zadovoljan ako je istina za musemica
Malo mi je kontradiktorno kao imamo beton igrace a Husref trener. Pa ako je osvojio 4x ligu a sad ima najbolje igrace pa valjda ce jos bolje raditi posao sa njima. Ne kontam.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
U redu, članska karta i sezonska karta će biti vraćene, sve dok ova osoba ostane naš trener ovaj klub ne postoji.toliko dobrih i solidnih trenera, ali biraju najgore moguće rješenje. nadam se da će svaki talentovani igrač odmah napustiti ovaj klub.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nisam nimalo za Hustefa, ali puna podrska i idemo dalje.
Realno trebao nam je trener koji moze uticat na neke bolje igrace da dodju igrati kod nas, ko je vec trenirao takve igrace, ali sa ovakvom lovom moze i Hustef, ostalo euri rjesavaju.
Realno trebao nam je trener koji moze uticat na neke bolje igrace da dodju igrati kod nas, ko je vec trenirao takve igrace, ali sa ovakvom lovom moze i Hustef, ostalo euri rjesavaju.
-
- Kontakt:
Usre musemic 
nemogu da vjerujem kao da sam u pogresnom filmu. Fuj fuj fuj. Jedva cekam prijenos pa se cuju dole mikrofoni pored aut linije kako evropski trener psuje bogove. 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
"nemoj dopustit da te vrata udare na izlazu" sto bi rekli ameri.
Ne psuje Boga, okreno se vjeribhfanatic14 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 13:24Usre musemicnemogu da vjerujem kao da sam u pogresnom filmu. Fuj fuj fuj. Jedva cekam prijenos pa se cuju dole mikrofoni pored aut linije kako evropski trener psuje bogove.
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Baš ko Zrinjski ljeta 2023, dvije pobjede u regularnih 90 minuta kroz cijele kvalifikacije i pretkola i eto grupne faze.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 13:19A i kako je nakaradan format sad , dovoljne su fazon 2 pobjede u 6 utakmica, uzimajuci u obzir da budemo malo srece imali pa izvucemo levate ko zrinjski u prvom kolu LŠ , moze se dogurat do grupne ( ligaske sad ) fazeLucas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 13:15Ma za osvajanje ove lige, ne treba ti neki trenerski mag, što napisa neki forumaš maloprije, dovoljno ih je poredati kako treba i pustiti ih da igraju.Vec za eventualna pretkola Lige prvaka, za iskorak u Evropi, dovesti jače ime.relativizam je napisao/la: ↑08 avg 2025, 13:09Imati u klubu gulija Jatu Makedonca i Ljajica i onda pričati jel dudic ili Husref
Jbt kakvi mozgovi
Kao da meni daš avion da vozim
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nikad mi neke stvari nece biti jasne,21 vijek dovodimo Husrefa,jel neko misli da je on ispratio moderne trendove u svijetu fudbala,treninge,pripreme? Sta moze on donijet konkretno nama? Garantujem da Ristovski,Ljaljic znaju vise od njega.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 08 avg 2025, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja da se nesto pitam ne bi mi Husref bio prvi izbor ali van pameti je vrijedjati i psovati covjeka, zvati ga "Usref" i sta vec pisete. Cuj onaj vraca clansku, tobe jarabi. Malo se dozovite ljudi.
I molim vas razumite vise ko god dodje puci ce tikva izmedju njega i Mirvica/Ajle kad tad jer nece niko normalan da radi u rasulu, da mu se sefuje, potkopava autoritet i petlja u sastav u toj mjeri u kojoj oni to rade.
I molim vas razumite vise ko god dodje puci ce tikva izmedju njega i Mirvica/Ajle kad tad jer nece niko normalan da radi u rasulu, da mu se sefuje, potkopava autoritet i petlja u sastav u toj mjeri u kojoj oni to rade.
-
- Kontakt:
Moze igracima psovat familije i sve što im je drago, za mene sasvim dovoljno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 13:26Nikad mi neke stvari nece biti jasne,21 vijek dovodimo Husrefa,jel neko misli da je on ispratio moderne trendove u svijetu fudbala,treninge,pripreme? Sta moze on donijet konkretno nama?
Puna podrška šefu, nemojmo se zavaravati da ovdje taktika igra neku veliku ulogu, **** tip kao Husref koji je upoznat sa javašlukom u ovom smeću od lige, a pritom ima iza sebe vrhunsku ekipu je garant za neki instant uspjeh koji nama u ovom trenutku pod hitno treba.
Zadnja izmjena: Posejdon, dana/u 08 avg 2025, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Are you not entertained ?!
Prvi nisam za husrefa, i ovo mi je bas katastrofa, ali ga treba podrzati u svakom slucaju. Sad je najbitnije zbiti redove i stabilizovati situaciju, navijaci, klub, svi. Klub iznad svakoga i puna podrska husrefu. Sretno nam svima 

Inace nama je liga moderna pa treba moderan trener? Bio je Rozman moderan pa meda nije mogao. Pustite suplju jedini razlog sto ste depresivni je sto drkate na strana imena.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!