Boljeg Mirvic i Ayla i nisu mogli izabrati
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husref 

Ne izvrcem riječi, tako si rekao. A dobronamjeran nisam prema nekome ko misli da je najpametniji i ko misli loše klubu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Husrefa, iako je nas najtrofejniji trener, realno u 2025. ne bih, al emotivno mi je prvi izbor.
Ali opet...
Islo se sa Makedoncima, Srbijancima, Hrvatima, zna se ko nam je donosio trofeje...
Ko god da bude, imat ce moju podrsku (osim ako bi zalizanog vracali pu pu pu pu), makar na pocetku.
Ali opet...
Islo se sa Makedoncima, Srbijancima, Hrvatima, zna se ko nam je donosio trofeje...
Ko god da bude, imat ce moju podrsku (osim ako bi zalizanog vracali pu pu pu pu), makar na pocetku.
-
- Kontakt:
Sanelov portal javlja da je Husref novi trener. Prvi su rekli i za Zekica imaju info iz kluba, tako da to je to.
https://www.****/sport/fudba ... o-1066174/
Jbg ne da mi link da stavim.
https://www.****/sport/fudba ... o-1066174/
Jbg ne da mi link da stavim.
Zadnja izmjena: Hordas1990, dana/u 08 avg 2025, 13:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa ja sam odavno za Mirvica rekao sta sam rekao, pa vidim da su dosta ljudi promjenili misljenje o njemu, na gore.
Bice da ste vi izjednacili Mirvica i klub, pa vam smeta kritika upucena prema njemu. Kao da cemo propasti ako njega nema
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 08 avg 2025, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Zateg'o da napišem

Neka Husrefa, The last dance. Biće zanimljivo trajanje ugovora, znam da je oko toga zatezao uvijek. Fina isplata će da bude na zimu.
Bolje i to nego Ferguson. Ne bi mi srce izdržalo kad bi se počešao po glavi onako zajapuren nakon prvog kiksa.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 08 avg 2025, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:
Imati u klubu gulija Jatu Makedonca i Ljajica i onda pričati jel dudic ili Husref
Jbt kakvi mozgovi
Kao da meni daš avion da vozim
Jbt kakvi mozgovi
Evo najotvorenije što može, pokakim se po debelom ameru
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Čuj Husref Musemić hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha
Ma za osvajanje ove lige, ne treba ti neki trenerski mag, što napisa neki forumaš maloprije, dovoljno ih je poredati kako treba i pustiti ih da igraju.Vec za eventualna pretkola Lige prvaka, za iskorak u Evropi, dovesti jače ime.relativizam je napisao/la: ↑08 avg 2025, 13:09Imati u klubu gulija Jatu Makedonca i Ljajica i onda pričati jel dudic ili Husref
Jbt kakvi mozgovi
-
- Kontakt:
Ma ne mora znaciti,i 2023 ga prestavise ovako,ovo rade samo da nam spuste ocekivanja sad cemo se radovati bilo kome ko nije Husref
Dobar, Zekić je naštimao kup. Realno i nismo za boljeg, pisali ste da je Zekić kriv za Radnik i Krajovu.

Kako se ovdje pretjeruje da je to vise bolesno. Ljajica dvije zadnje godine trenirao Gacinovic pa momak jucer lijepo naprica o njemu. Ko je to Guliashvilija trenirao pa kao bruka Husref ce ga trenirati? Malo postovanja prema covjeku za sve lijepo sto nam je donio.
Dovesti Usrefa koji nam se krvi napio u Siminom hanu sa sudbinom Petrovićem, i sa remijem smo izgubili titulu. Doslovce likovao u izjavi poslije meča. Nikada više nisam razočaran da smo ovakvog uhljupa vratili za trenera. Plačljivko voli Sarajevo, ali još puno više novce. Sramota koga smo doveli, ako je istina.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- nedimmmm1337
- Kontakt:
A i kako je nakaradan format sad , dovoljne su fazon 2 pobjede u 6 utakmica, uzimajuci u obzir da budemo malo srece imali pa izvucemo levate ko zrinjski u prvom kolu LŠ , moze se dogurat do grupne ( ligaske sad ) fazeLucas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 13:15Ma za osvajanje ove lige, ne treba ti neki trenerski mag, što napisa neki forumaš maloprije, dovoljno ih je poredati kako treba i pustiti ih da igraju.Vec za eventualna pretkola Lige prvaka, za iskorak u Evropi, dovesti jače ime.relativizam je napisao/la: ↑08 avg 2025, 13:09Imati u klubu gulija Jatu Makedonca i Ljajica i onda pričati jel dudic ili Husref
Jbt kakvi mozgovi
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”