odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

JHam
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la JHam » 08 avg 2025, 10:34

superFrankie je napisao/la:
07 avg 2025, 17:52
Kakav je @harden biznis mogao napraviti a umjesto toga odlucio znanje podijeliti sa ostalim forumasima kako bi svi ustedili. Svaka cast na nesebicnosti
dresovi su najveca glupost koju taj lik ima, sta sve ostalo moze da se naruci :mrgreen: :mrgreen: dobro, ne najveca, ima i onih labubu sranja i privjesaka nekakvih :mrgreen:
al ono, odjeca, obuca, satovi, slusalice...samo nema dijelove za auta, spojlere i te zajebancije, to ga moramo nafurati da uvede :mrgreen:
Komplet trenerka oko 30-35e
Dukserice dobre isto tako, ali fazon je sto ima svega sto kod nas ne mozes naci
Slusalice sam jedne narucio od njega one BT s mikrofonom
Patike udobne, pogrijesio mi bio broj ja mu se javio on poslao pravi broj, reko sta cu s ovim hoces da ti vratim, jok kaze
Sat sam jedan narucio samo da vidim kakav je, oni su oko 50-60 zavisi koji uzmes, i fazon su onih na olx sto se prodaju po 2-3k km, Omegu ja nekakvu narucio, dodje kutija i sve, certifikat, racun sa adresom koja postoji na google maps, sve :mrgreen: jedino sto je mehanicki pa mi ne odgovara da ga nosim jer ne nosam satove po kuci pa valja ga navijat svaki put :mrgreen:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 avg 2025, 10:36

enobarca je napisao/la:
07 avg 2025, 13:19
idma75 je napisao/la:
07 avg 2025, 09:23
Da li je neko naručivao dresove s olx-a iz ovih shopova npr. mojdres, kupidres, golazo itd.?

Zanima me da li ima neke razlike ili svi shopovi naruče od istog dobavljača, kakve su kvalitete dresovi?
Meni momak sa foruma dao broj lika iz Kine od kojeg vjerovatno svi oni nabavljaju, cijene par puta manje, oko 20-25 dana se ceka. Placas paypalom, narucujes preko whatsappa tako sto ti on posalje linkove svega pa mu vratis sliku ili link onog sto zelis. Ja sam tri puta narucivao dosad, bez problema sve proslo. Ako hoces broj da ti napisem u pp.
Sto se tice kvalitete za ovaj iznos je super, fan verziju sam placao po 13 dolara.

Moze link, hvala. : :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 avg 2025, 13:09

bavariapivo je napisao/la:
07 avg 2025, 16:56
slika
ljudi moji, ovo je roba
Kupio sam prije par dana Cloudrunner 2, extra su :thumbup: Iako su mi Asics Gel Cumulus 26 najudobnije koje imam
100% sportski i krajnje opušten potpis

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 08 avg 2025, 13:15

RiNo je napisao/la:
08 avg 2025, 13:09
slika
ljudi moji, ovo je roba
Kupio sam prije par dana Cloudrunner 2, extra su :thumbup: Iako su mi Asics Gel Cumulus 26 najudobnije koje imam
jel ides trcati, ili onako casual ih oblacis?

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 avg 2025, 13:31

JHam je napisao/la:
08 avg 2025, 10:34
... jedino sto je mehanicki pa mi ne odgovara da ga nosim jer ne nosam satove po kuci pa valja ga navijat svaki put :mrgreen:
Imaju one kutije sto navijaju mehanicke satove, tako da je uvijek spreman. Mozda to ima povoljno i na temu, nemam pojma?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 avg 2025, 14:48

JHam je napisao/la:
Kakav je @harden biznis mogao napraviti a umjesto toga odlucio znanje podijeliti sa ostalim forumasima kako bi svi ustedili. Svaka cast na nesebicnosti
dresovi su najveca glupost koju taj lik ima, sta sve ostalo moze da se naruci :mrgreen: :mrgreen: dobro, ne najveca, ima i onih labubu sranja i privjesaka nekakvih :mrgreen:
al ono, odjeca, obuca, satovi, slusalice...samo nema dijelove za auta, spojlere i te zajebancije, to ga moramo nafurati da uvede :mrgreen:
Patike udobne, pogrijesio mi bio broj ja mu se javio on poslao pravi broj, reko sta cu s ovim hoces da ti vratim, jok kaze
Sat sam jedan narucio samo da vidim kakav je, oni su oko 50-60 zavisi koji uzmes, i fazon su onih na olx sto se prodaju po 2-3k km, Omegu ja nekakvu narucio, dodje kutija i sve, certifikat, racun sa adresom koja postoji na google maps, sve :mrgreen: jedino sto je mehanicki pa mi ne odgovara da ga nosim jer ne nosam satove po kuci pa valja ga navijat svaki put :mrgreen:
Ostalo si mogao presutati, nek nosaju dresove :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 08 avg 2025, 16:39

harden je napisao/la:
08 avg 2025, 14:48
JHam je napisao/la:
Ostalo si mogao presutati, nek nosaju dresove :mrgreen:
nek traze ljudi, brzo odgovara nema sta, ja sam do sad 4-5x od njega narucivao, prosli put mi poslao fedexom, doduse platio sam 5$ po itemu za shipping, doslo za 5 dana xD

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 avg 2025, 18:41

08 avg 2025, 13:15
RiNo je napisao/la:
08 avg 2025, 13:09
slika
ljudi moji, ovo je roba
jel ides trcati, ili onako casual ih oblacis?
Asics za trcanja ali nisam nesto aktivan idem mozda 1x sedmicno nekad i mjesecno, a ON casual
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.