FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Osim para, potrebna je i dusa.
Duse nemamo, para imamo.
Duse nemamo, para imamo.
Ne želim se kladiti uopšte jer mi je zabranjeno od strane gospodara svih svjetova. Nemam ništa protiv Hoše a pogotovo protiv Ivana (iskreno ne znam ni ko je on)mire971 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 08:36U šta želiš opkladu da Dženan Hosic i Ivan Matić vode prvi tim Sarajeva protiv Sloge Doboj ? Nemojte Ivana osporavati dobar je čovjek, dugo godina skaut, i radio je već kao pomočnik u NK Solinu.Sazg je napisao/la: ↑08 avg 2025, 07:19Nemojte se ložiti bez veze. Ja fakat ne znam ko bi i kad mogao sjesti na klupu i ne želim da preudiciram, znam samo da Fele neće 1.000.000 %. Ovaj SS portal je jedna obična mahala i ništa više. Koliko su kvalitetni i povjerljivi govori podatak da su napisali da će u Doboju ekipu voditi Hoša. Nigdje veze. Pročitali ovdje na forumu što je neko napisao jučer i javno objavili. Neće Hoša voditi ekipu u Doboju. O Milaču ne znam ništa mogu mu samo poželiti svu sreću ovog svijeta ako sjedne na klupu isto kao i svakom drugom ko god da to bude.
Zadnja izmjena: Sazg, dana/u 08 avg 2025, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
- SilaMoc1946
-
- Kontakt:
Vidim da se bas razumijes ovako,ako mozes da uputis nas koji nemamo pojma,koji je to igrac igrao za nas a da je proje toga igrao za Romu,Fiorentinu,Inter i bio jedan od boljih igraca,koji ima u jednoj od najacih liga svijeta taj broj nastupa,golova i asistencija? Prosvijetli nas gigantu nas.Arhitekt je napisao/la: ↑08 avg 2025, 10:25Znaci doslo nam je 10tak igraca koju su ranije igrali u velikim klubovima i nijedan nije ostavio ozbiljan trag sada se ockuje da Adem bude svemirski brodNa to sve treba dodati da je u svakom klubu imao problema sa ponasanjem i disciplinom. Tacno da nas nema trebalo bi nas izmisliti
Definicija ljudske gluposti je neprestano raditi iste stvari, a očekivati drugačiji rezultat. Ko nije pitao nije nas ni ****, a jos mu je i Mirvic i platio,
Slucajno mi izbaci na fb, onaj Vicko Ševelj, godinu dana standardan u Dandiju, davao i neke golove u prvenstvu Škotske, sinoc isto protiv Rapida bio dobar. Kod nas ga Vasoski otpisao, ni šansu mu nije pružio 

yebo te Dundee ko da je neki klub ocm
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Realno, doveli smo najboljeg strijelca bh lige prosle sezone, najboljeg igraca srbijanske lige prosle sezone, clana najboljh 11 hrvatake lige, tu su bivsi bundesligaski igrac, representativac Gruzije, par mladjih momska kao Jatta, Mujkic pa I Krdzalic koji bi kod novog trenera mogao dobit vise minuta...imenovanje novog trenera JE od krucijalne vaznosti za slijedecih 10 godina FKS jer trener sa pravim karakterom moze donijet bar 4/5 titula u narednoj deceniji Ali Ako fulimo I dovedemo novog Rozmana, Vasiskog, Sablica mislim da nas ocekuje period frustracije I nemoci.
Nije trener ko dodje u ekipu I rastjera sve pa dovede neke svoje igrace pa kupuje vrijeme pricom trebaju mi pripreme. Previse se igraju FM
Pravi strucnjak preuzme ekipu I od toga napravi maksimum...primjera bezbroj
Nije trener ko dodje u ekipu I rastjera sve pa dovede neke svoje igrace pa kupuje vrijeme pricom trebaju mi pripreme. Previse se igraju FM
Pravi strucnjak preuzme ekipu I od toga napravi maksimum...primjera bezbroj
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Ne znam koji trener da dođe, ima igrače da igra formaciju koju god hoće.
Ekipa ne može i ne smije biti nikakav izgovor.
Ne treba okolišat, bez obzira na suđenje i sve ostalo što nas čeka, TITULA JE IMPERATIV.
Ako se to ne ostvari s ovom ekipom, nek svi kolektivno pokupe kofere.
Previše se dovelo da bi šatro Evropa bila cilj.
Ne želim da se zadovoljim s tim, ne želim nikakve izgovore, želim titulu.
Ekipa ne može i ne smije biti nikakav izgovor.
Ne treba okolišat, bez obzira na suđenje i sve ostalo što nas čeka, TITULA JE IMPERATIV.
Ako se to ne ostvari s ovom ekipom, nek svi kolektivno pokupe kofere.
Previše se dovelo da bi šatro Evropa bila cilj.
Ne želim da se zadovoljim s tim, ne želim nikakve izgovore, želim titulu.
MNON
Bože sčuvaj, kakva ljutnja buraz. Jučer mi drug, jedan od doktora javio da će Mešnjak voditi ekipu u Doboju, jučer je valjda vodio trening. Nije ništa čudno da se kod nas mijenjaju stvari iz minute u minutu. Boga putaj šta će do sutra biti.napoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 10:05Sazg je napisao/la: ↑08 avg 2025, 07:19Nemojte se ložiti bez veze. Ja fakat ne znam ko bi i kad mogao sjesti na klupu i ne želim da preudiciram, znam samo da Fele neće 1.000.000 %. Ovaj SS portal je jedna obična mahala i ništa više. Koliko su kvalitetni i povjerljivi govori podatak da su napisali da će u Doboju ekipu voditi Hoša. Nigdje veze. Pročitali ovdje na forumu što je neko napisao jučer i javno objavili. Neće Hoša voditi ekipu u Doboju. O Milaču ne znam ništa mogu mu samo poželiti svu sreću ovog svijeta ako sjedne na klupu isto kao i svakom drugom ko god da to bude.
Najvise volim kad tako nesta samouvjereno napisete pa vas klub demantuje maltene isti dan. Kasnije ljutnja jer neko proziva. I sta, je li SS mahala i jesu li povjerljivi? Kako si samouvjereno za Fedju napisao da nece doci, ne bi me iznenadilo da danas ugovor potpise.
Prvo je @pitaR javio da vodi Čengić pa onda rekli Mešnjaku da vodi on i to je jedino logično jer on jedini zna ekipu i vodio ih je sa ZZ, sad Hoša. Brate šta je problem ako neko pogriješi, u pravu si ako se ljuti kad ga se demantuje, ja sam vazda priznao grešku i izvinuo se.
Feletu jedan velki privredik poslao poruku
“Čujem brate da si na klupi FKS, sretno bilo”.
On odgovorio “ Nije istina brate, nema šanse”
Ja kako vidio tako prenio. Dragi Bog zna šta će biti.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- belosevic23
- Kontakt:
Adem je najvece ime koje je doslo u Bosnu i Hercegovinu, sa nekadašnjim Jajalom i Benkom..proslu sezonu izabran za igrača sezone od igrača i trenera u srpskoj Super ligi..to valjda nešto znači..11 golova i 8 asistencija čini mi se..Arhitekt je napisao/la: ↑08 avg 2025, 10:25Znaci doslo nam je 10tak igraca koju su ranije igrali u velikim klubovima i nijedan nije ostavio ozbiljan trag sada se ockuje da Adem bude svemirski brodNa to sve treba dodati da je u svakom klubu imao problema sa ponasanjem i disciplinom. Tacno da nas nema trebalo bi nas izmisliti
Definicija ljudske gluposti je neprestano raditi iste stvari, a očekivati drugačiji rezultat. Ko nije pitao nije nas ni ****, a jos mu je i Mirvic i platio,
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nema od tog ništa.
Pa Krste i on se ne podnose, a sad da odjednom surađuju, daj ba..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nemoj zaboraviti i Aylah u toj trojci.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2025, 11:52Nema od tog ništa.
Pa Krste i on se ne podnose, a sad da odjednom surađuju, daj ba..
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Cijenim jajala i benku, ali ljajic je klasa, dvije iznad. Momak je imao triputa jacu fudbalku karijeru od njih dvojice zajedno. Samo se nadam da ce to pokazati i kod nasbelosevic23 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 11:49Adem je najvece ime koje je doslo u Bosnu i Hercegovinu, sa nekadašnjim Jajalom i Benkom..proslu sezonu izabran za igrača sezone od igrača i trenera u srpskoj Super ligi..to valjda nešto znači..11 golova i 8 asistencija čini mi se..Arhitekt je napisao/la: ↑08 avg 2025, 10:25Znaci doslo nam je 10tak igraca koju su ranije igrali u velikim klubovima i nijedan nije ostavio ozbiljan trag sada se ockuje da Adem bude svemirski brodNa to sve treba dodati da je u svakom klubu imao problema sa ponasanjem i disciplinom. Tacno da nas nema trebalo bi nas izmisliti
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 08 avg 2025, 12:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Nemojte se iznenaditi ako bude Husref.
Od domaćih stručnjaka jedino bih Feđu prihvatio, mislim da ono iz 2022 nije bilo neko realno stanje, sad ako dodje, iako sumnjam da ce doc zbog prethodno navedenih razloga, bit ce to mnogo bolje....i on je iskusniji, zna sta ga ocekuje, a ekipa za nekoliko nivoa iznad one gdje nam je glavna vedeta bio Asmir Suljic.
Are you not entertained ?!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Izgleda da je Husref dogovoren …
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- relativizam
- Kontakt:
Neće Husref prihvatiti da izgubi i ovo malo postovanja što je ostalo, novi trener je stranac
Trenutno korisnika/ca: Guest1945, mosarajvosa83, Napapijri i 45 gostiju.