FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nek smo se i Penerande vise rijesili
Ekipu FK Sarajevo u sutrašnjoj utakmici vodit će Dženan Hošić kao glavni trener, Amer Dupovac pomoćni trener, dok će Adnan Pervan biti trener golmana.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- napoleon72
- Kontakt:
Sazg je napisao/la: ↑08 avg 2025, 07:19Nemojte se ložiti bez veze. Ja fakat ne znam ko bi i kad mogao sjesti na klupu i ne želim da preudiciram, znam samo da Fele neće 1.000.000 %. Ovaj SS portal je jedna obična mahala i ništa više. Koliko su kvalitetni i povjerljivi govori podatak da su napisali da će u Doboju ekipu voditi Hoša. Nigdje veze. Pročitali ovdje na forumu što je neko napisao jučer i javno objavili. Neće Hoša voditi ekipu u Doboju. O Milaču ne znam ništa mogu mu samo poželiti svu sreću ovog svijeta ako sjedne na klupu isto kao i svakom drugom ko god da to bude.

Najvise volim kad tako nesta samouvjereno napisete pa vas klub demantuje maltene isti dan. Kasnije ljutnja jer neko proziva. I sta, je li SS mahala i jesu li povjerljivi? Kako si samouvjereno za Fedju napisao da nece doci, ne bi me iznenadilo da danas ugovor potpise.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Problem odlaska zekica na pocetku sezone je taj sto nam je ostavio za sobom "svoje" igrace, ili igrace za njegov sistem igre 3-5-2. Sistem koji je prilicno arhaican, igra se vecinom u italiji i u united-u, gdje slabo prolazi u engleskoj.
Vecina trenera preferira igru sa 4 u zadnjoj liniji, mi tu imamo bruku opcija i rjesenja. Problem je disbalans u ekipi. Imamo klasicna dva zadnja vezna (jatta, mamas), ove neke koji mogu igrati 6 ili 8 tipa krdzalic i djordjevic. Najveca guzva nam je u spicu i polutkama, gdje imamo bruku igraca kroz sredinu a realno samo dva krila (kyeremeh i guli) gdje guli vjerovatno ide.
Ne bi me iznenadilo da na kraju igramo sa tri AMF ili kera da se malo izvlaci na krilo, (elezi, ljajic i kyeremeh) iza njih dva osiguraca (jatta, mamas) i jednim klasicnim spicem (turkes ili mlinaric).
Vecina trenera preferira igru sa 4 u zadnjoj liniji, mi tu imamo bruku opcija i rjesenja. Problem je disbalans u ekipi. Imamo klasicna dva zadnja vezna (jatta, mamas), ove neke koji mogu igrati 6 ili 8 tipa krdzalic i djordjevic. Najveca guzva nam je u spicu i polutkama, gdje imamo bruku igraca kroz sredinu a realno samo dva krila (kyeremeh i guli) gdje guli vjerovatno ide.
Ne bi me iznenadilo da na kraju igramo sa tri AMF ili kera da se malo izvlaci na krilo, (elezi, ljajic i kyeremeh) iza njih dva osiguraca (jatta, mamas) i jednim klasicnim spicem (turkes ili mlinaric).
Prodje citava godina kako ovu ljudinu izgubismo. Niko manje od kluba nije trazio a vise klubu dao od Dzene. Nek mu je laka zemlja bosanska!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Odluka je na kraju pala na Dženana Hošića koji će biti glavni trener, Amer Dupovac će mu biti pomoćnik, dok će trener golmana biti Adnan Pervan.
napoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 10:05Sazg je napisao/la: ↑08 avg 2025, 07:19Nemojte se ložiti bez veze. Ja fakat ne znam ko bi i kad mogao sjesti na klupu i ne želim da preudiciram, znam samo da Fele neće 1.000.000 %. Ovaj SS portal je jedna obična mahala i ništa više. Koliko su kvalitetni i povjerljivi govori podatak da su napisali da će u Doboju ekipu voditi Hoša. Nigdje veze. Pročitali ovdje na forumu što je neko napisao jučer i javno objavili. Neće Hoša voditi ekipu u Doboju. O Milaču ne znam ništa mogu mu samo poželiti svu sreću ovog svijeta ako sjedne na klupu isto kao i svakom drugom ko god da to bude.
Najvise volim kad tako nesta samouvjereno napisete pa vas klub demantuje maltene isti dan. Kasnije ljutnja jer neko proziva. I sta, je li SS mahala i jesu li povjerljivi? Kako si samouvjereno za Fedju napisao da nece doci, ne bi me iznenadilo da danas ugovor potpise.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
To sam i ja pisao vise puta, mi imamo igrace za 352 ili maksimalno 442 bez krila. Al to je zastarjela formacija. I ne mozes sad ni ocekivat nekog ozbiljnog trenera i dat mu sklopljen roster da izmislja toplu vodu. Zato mene nerviraju stalne smjene, nikom se ne pruzi vise vremena. Eto nek Zekic nije ni zasluzio, nema veze, pishaj ga sad. Al sad opet gubis vrijeme dok dodje novi trener, rastjera one koji mu ne odgovaraju a dovede svoje.boki86 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 10:10Problem odlaska zekica na pocetku sezone je taj sto nam je ostavio za sobom "svoje" igrace, ili igrace za njegov sistem igre 3-5-2. Sistem koji je prilicno arhaican, igra se vecinom u italiji i u united-u, gdje slabo prolazi u engleskoj.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Gostiju na forumu kao da igramo playoff EL 

Zadnja izmjena: gh0stHZ, dana/u 08 avg 2025, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Znaci doslo nam je 10tak igraca koju su ranije igrali u velikim klubovima i nijedan nije ostavio ozbiljan trag sada se ockuje da Adem bude svemirski brod
Na to sve treba dodati da je u svakom klubu imao problema sa ponasanjem i disciplinom. Tacno da nas nema trebalo bi nas izmisliti
Definicija ljudske gluposti je neprestano raditi iste stvari, a očekivati drugačiji rezultat. Ko nije pitao nije nas ni ****, a jos mu je i Mirvic i platio,

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ahahahahhabnapoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 10:05Sazg je napisao/la: ↑08 avg 2025, 07:19Nemojte se ložiti bez veze. Ja fakat ne znam ko bi i kad mogao sjesti na klupu i ne želim da preudiciram, znam samo da Fele neće 1.000.000 %. Ovaj SS portal je jedna obična mahala i ništa više. Koliko su kvalitetni i povjerljivi govori podatak da su napisali da će u Doboju ekipu voditi Hoša. Nigdje veze. Pročitali ovdje na forumu što je neko napisao jučer i javno objavili. Neće Hoša voditi ekipu u Doboju. O Milaču ne znam ništa mogu mu samo poželiti svu sreću ovog svijeta ako sjedne na klupu isto kao i svakom drugom ko god da to bude.
Ja licno ne dajem sanse Fedji iz razloga ako je Ajla tu nije dobar sa njom, plus sa Krletom isto.
Ako mi je nešto drago, jeste da smo se riješili mahalaca koji puštaju informacije iz kluba i gdje se sve unaprijed mjesec zna. Koji po kafama s ovim ili s onim daju info, da budu popularniji u raji.
Za Ljajića ni onaj italijan mali nije znao ništa, na instagramu ni posta nije objavio.
Saznalo se 48h prije potpisa Ugovora, jedno takvo ime, gigantski posao. Baš kao i za Ristovskog i slične, najavljivali su kada je posao bio već gotov, čekao se samo ljekarski i paraf.
Dodatno za trenera, samo naglabaju, izbacuju imena kao na traci a niko ne zna s kim se sjedi, šta se priča itd. Menadžeri sigurno nude, plaćaju tekstove, da se malo gurne u eter, ali vjerujem da se ni 50% informacija ne zna.
Upravo je i konferencija juče toliko kratko trajala, da se mahali ne dozvoli da izvlači informacije. Fokus Adem, kad trener dođe imaće svoje vrijeme.
Možemo pričati i ovo i ono, ali da je jednostavno nije. Sve je sigurno zatekla Zoranova odluka, niko nije računao i planirao jer jednostavno nije bilo toliko loše da se sve raspada i da očekuješ danima / mjesecima tu odluku pa da je klub spreman. Preko noći se desilo, nakon internog sastanka je nešto puklo i treba to poštovati. Niko nije otjeran, svako ima pravo da kaže meni se ovo sviđa/ne sviđa ne želim tu raditi. Da mi je žao, jeste jer vjerovao sam da sa Zoranom imamo sve i pismenost i pristup i taktiku i napredak, ali život ide dalje. Njegova odluka, poštujemo je hvala za sve, nadamo se boljem.
Sada treba odigrati pametno, kao nikad do sad imaš igrački kadar, loša odluka na klupi može srušiti najbolji prelazni rok od rata na ovamo.
Za Ljajića ni onaj italijan mali nije znao ništa, na instagramu ni posta nije objavio.
Saznalo se 48h prije potpisa Ugovora, jedno takvo ime, gigantski posao. Baš kao i za Ristovskog i slične, najavljivali su kada je posao bio već gotov, čekao se samo ljekarski i paraf.
Dodatno za trenera, samo naglabaju, izbacuju imena kao na traci a niko ne zna s kim se sjedi, šta se priča itd. Menadžeri sigurno nude, plaćaju tekstove, da se malo gurne u eter, ali vjerujem da se ni 50% informacija ne zna.
Upravo je i konferencija juče toliko kratko trajala, da se mahali ne dozvoli da izvlači informacije. Fokus Adem, kad trener dođe imaće svoje vrijeme.
Možemo pričati i ovo i ono, ali da je jednostavno nije. Sve je sigurno zatekla Zoranova odluka, niko nije računao i planirao jer jednostavno nije bilo toliko loše da se sve raspada i da očekuješ danima / mjesecima tu odluku pa da je klub spreman. Preko noći se desilo, nakon internog sastanka je nešto puklo i treba to poštovati. Niko nije otjeran, svako ima pravo da kaže meni se ovo sviđa/ne sviđa ne želim tu raditi. Da mi je žao, jeste jer vjerovao sam da sa Zoranom imamo sve i pismenost i pristup i taktiku i napredak, ali život ide dalje. Njegova odluka, poštujemo je hvala za sve, nadamo se boljem.
Sada treba odigrati pametno, kao nikad do sad imaš igrački kadar, loša odluka na klupi može srušiti najbolji prelazni rok od rata na ovamo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
PotpisujemFerrante071 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 07:40Što se tiče ZZ, ne mogu se oteti dojmu da smo postali taoci ideje da se trener mora istrpiti da se dobije kontinuitet.
Ako ćemo realno gledati ( moje mišljenje), ZZ je trebao otići na kraju sezone, jer su već tada bile prisutne mikro pukotine i trzavice.
Svaka čast na osvojenom Kupu BiH, ali ničim nas nisi toliko zadužio da se rone tolike suze nakon odlaska.
Bilo je dobrih momenata u igri ali isto tako je bilo totalno nerezonskih postavljanja i izmišljanja pozicija igračima tako da...
Odnos Mirvić vs ZZ... Odnos koji je od izjave da se Mirvić ne cijeni dovoljno i sretan rođendan predsjedniče došao do (navodno) miješanja u postavu ekipe je priča za malu djecu, jer prijatelju radiš za lovu i suludo je očekivati da ćeš u tom duelu izaći kao pobjednik i reći moj je veći. Suludo je bilo očekivati da će gazda pristati na klupiranje najvećeg dragulja u izlogu kojeg silno želi da proda (naravno pod uslovom da je to navodni razlog razilaska).
Što bi na našem Instagramu znali napisati... Zoran Zekić Sretno!
Nama ostaje da se nadamo boljem treneru koji će iskoristiti potencijal najskuplje i realno najbolje ekipe i osvojiti titulu.
Budi član, kupi kartu dođi na utakmicu.
Prepozno se Mirzin

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kako nije niko ostavio trag? Elezi u prvom meču na Koševu zabije 2 gola? Mlinarić gol i asistencija?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Boga mi slazem se u potpunosti.
Ne mogu da pofatam sta se pise kad za 5 min ispisete 20 stranica. Gospodin je bio nema sta,nemam nista lose o njemu.Da Bog da zivio 100 godina u zdravlju.Ali isto tako nema rezultata a svi masno placeni.Cao i dovidjenja. Dati podrsku ko god novi dodje,ne treba mu za 10 min mane traziti.Raja psuje Mirvicu frajer ti sve dovodi,imamo najbolju ekipu,ja bi sa ovim sastavom bio 1.Kakav ba Dzeka Muminovic,moze Sarajevo na tv samo.gledat,eto koliko je Mirvic "dobar" sa njim.Pustite se glupe price.Da je bilo fula jeste,kao i u svakom poslu i klubu,al realno nikad ovoliko nije odrijesio kesu.Da mu je do zajebavanja ko sto mnogi misle,nebi ovo radio.Ponavljam ne branim ga,ali mislim da nema lose namjere.Svaka medalja ima dvije strane.Na nama je da bodrimo nas klub a ne da se patke bacaju.Ako Bog da pobjediti u subotu i protiv Posusja hajc napraviti,nek komsiji crkne krava
( nije sigurno,ali postoji mogucnost da dodje Haris Seferovic) i ja cuo u prolazu...
Ne mogu da pofatam sta se pise kad za 5 min ispisete 20 stranica. Gospodin je bio nema sta,nemam nista lose o njemu.Da Bog da zivio 100 godina u zdravlju.Ali isto tako nema rezultata a svi masno placeni.Cao i dovidjenja. Dati podrsku ko god novi dodje,ne treba mu za 10 min mane traziti.Raja psuje Mirvicu frajer ti sve dovodi,imamo najbolju ekipu,ja bi sa ovim sastavom bio 1.Kakav ba Dzeka Muminovic,moze Sarajevo na tv samo.gledat,eto koliko je Mirvic "dobar" sa njim.Pustite se glupe price.Da je bilo fula jeste,kao i u svakom poslu i klubu,al realno nikad ovoliko nije odrijesio kesu.Da mu je do zajebavanja ko sto mnogi misle,nebi ovo radio.Ponavljam ne branim ga,ali mislim da nema lose namjere.Svaka medalja ima dvije strane.Na nama je da bodrimo nas klub a ne da se patke bacaju.Ako Bog da pobjediti u subotu i protiv Posusja hajc napraviti,nek komsiji crkne krava
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, Napapijri, sirferguson i 70 gostiju.