Stjepan Radeljić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Odgovori
231983
Kontakt:

Re: Stjepan Radeljić

Post Postao/la 231983 » 07 avg 2025, 23:44

Prije ovog se zvao Karloboss pa se sad prekrstio u bosnamoja

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 avg 2025, 09:02

231983 je napisao/la:
07 avg 2025, 23:44
Naredni profil srbijamatica :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 08 avg 2025, 09:11

DamirT je napisao/la:
08 avg 2025, 09:02
231983 je napisao/la:
07 avg 2025, 23:44
Naredni profil srbijamatica :kafa:
Još mu samo to fali da kompletira sve identitete.
Bem ti budalu

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 08 avg 2025, 15:19

Nije amaterska liga, ali je daleko od kvalitetnih liga. Naravno, mi smo duplo gori, o tome niko ne spori, ali prica je o reprezentaciji. U njoj moraju igrati igraci iz najboljih liga.
Radeljic je oke igrac, moze igrati i dobar za rotacije, ne moze se davat sud na osnovu jedne utakmice ni za koga. Niti jedna dobra, a niti jedna losa utakmica mogu reci da li je neko dobar ili los.
Rijeka je pokazala sinoc da nemaju potreban kvalitet, i svi timovi osim Dinama su u rangu Sarajeva, Zrinjskog ili Borca.

BOSNAAAMOJAAA
Kontakt:

Post Postao/la BOSNAAAMOJAAA » 08 avg 2025, 16:37

Diadora je napisao/la:
07 avg 2025, 21:03
BOSNAAAMOJAAA je napisao/la:
07 avg 2025, 17:00
bhfanatic14 je napisao/la:
07 avg 2025, 12:06
Bacaju ga juce amateri. Ispada kao iz voza. Mozda je momak fin nista mi nije uradio,ali on nije kvalitet za nasu reprezentaciju/repku/repstaciju. Hnl i rijeka su poluamaterska liga i ekipa. Pogledajte drugi gol shelbourna od sinoc kako je lik postavljen. On ako bude igro protiv austrije nece se dobro zavrsit, previse smo imali srece dosad jednom je stop.
Reci za Hnl da je poluamaterska liga, liga gdje su izašli jedan Olmo, Rrahmani, Gabriel iz Arsenala, Modric,Kovacic,Brozovic,Mandzukic,Baturina,Sucic,Prpic,Gvardiol itd moze samo reci ljudi koji ovaj sport prate površno. Ako su oni poluamaterska liga sta smo onda mi?
BH liga je amaterska po svim parametrima. Liga u kojoj vecina igraca vise vremena provodi u kafani I shisha Baru nego na treningu Ili poligonu za vjezbe je nista drugo do amaterska. U ligama koje SE oficijalno vode kao amaterske poput islandske, malteske, andorske igraci vise rade na sebi I treniraju nego "profesionalci" u bih I ex Yu ligama.

Svi ti igraci koje si nabrojao SU proizvod jedinog ozbiljnog kluba u toj hrvatskoj ligi Dinama Koji je jedini u stanju proci 2 pretkola u euro takmicenjima. I Sam dalic je izjavio da Ako Mora pozvati igrace iz Bilo kojeg drugog tima u hnl osim dinama da CE repka biti u problemima. Pogledaj u zadnjih 5 godina of koga SU sve ispadali hnl klubovi I sve CE ti biti jasno. Ako cemo SE vodit tvojom logikom, hajmo onda pogledati islandske igrace u ligama petice zadnjih 15 godina. Svi SU Oni ponikli u amaterskoj islandskoj ligi. Trenutno Haraldson iz lillea, oskarson sociedad, Gudmundsson, elertson prije njih gudjonson, Sigurdsson. Da Li Tom logikom trebamo zvati igrace is islandske lige? Isto vazi za poluamatersku irsku ligu. O'Shea, duff, keanne, McLean I svi njihovo igraci u premiershipu SU nekad bili poluamateri u league of Ireland.
Onda mi objasni kako je Hrvatska uzela sa 6 hnl igraca ( i nisu tu bili samo igraci iz Dinama) iz amaterske lige bronzu u kataru? Takodjer ovo za dalica nigdje nisam čuo da je izjavio, u ostalom da se toga drži njihov Fruk bi odavno bio izvan pogona a ne u reprezentaciji. Ja kazem da to ne može biti nikako amaterska liga. Kako njima ti igrači iz hnl dominiraju protiv top 10 reprezentacija, a mi uzmemo takodjer iz tog hnl igraca i nama ne valja? Kao što sam gore rekao da su svi ti igraci kvalitetni sigurno nebi igrali za nas već za hrvatsku ali mi smo magneti za anitalente pa nam niko ne valja nema to veze ni sa ligom ni sa klubom za koji igraju, nešto je to i do samog igrača. Imali smo mi talenta sucica kojeg nismo ni prepoznali pa su nas u medijima lagali kako je bio pozvan a realnost je bila ta da neke informacije koje sam saznao od ljudi bliski savezu da taj mali uopće nije ni bio u ramatranju za pozivanje pa su nam ga ovi pravedno uzeli kad smo klocevi jbg.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.