Sviđa mi se formacija, koja donosi rezultat, necu se buniti ni formaciji 7-2-1, ako cemo imati uspjeha na duže staze, odnosno osvojiti s njom titulu. Igrajuci uglavnom 3-5-2 zadnjih godina, Zrinjski/Borac su nam na kraju sezona, bjezali otprilike po 20 bodova, nema se sta dalje pricati.Hordas1990 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:21Sto si ti opsjednut sa tom formacijom toliko, ali ozb? Sto ti se toliko svidja?Lucas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:19Njemu Zekic ne moze čunjeve na treninzima nosati. Milanic je legenda slovenskog i ex yu fudbala, legenda Partizana i Sturma, u Sturmu mu je 6 godina trener bio Ivica Osim, njegova je škola, a također ga je ranije trenirao u Partizanu i reprezentaciji. Uveo Maribor u par grupnih faza i sa njima osvojio 12 trofeja.
Samo bi molio nekoga, da iskopa koju formaciju forsira. Ono sto sam vidio, kad je 2012 sa Mariborom satrao kone sa ukupnih 6:2, prvom pretkolu Lige prvaka, igrali su 4-2-3-1.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- hordasDoboj
- Kontakt:
Za tvoju dusu sam provjerio na TM-u i u zadnjih 10 godina je ekskluzivno koristio 4-2-3-1, u zadnje vrijeme ponekad 4-3-3 i rijetko 4-4-2.Lucas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:19Njemu Zekic ne moze čunjeve na treninzima nosati. Milanic je legenda slovenskog i ex yu fudbala, legenda Partizana i Sturma, u Sturmu mu je 6 godina trener bio Ivica Osim, njegova je škola, a također ga je ranije trenirao u Partizanu i reprezentaciji. Uveo Maribor u par grupnih faza i sa njima osvojio 12 trofeja.
Samo bi molio nekoga, da iskopa koju formaciju forsira. Ono sto sam vidio, kad je 2012 sa Mariborom satrao kone sa ukupnih 6:2, prvom pretkolu Lige prvaka, igrali su 4-2-3-1.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Pa i za Zekica se prosle godine pisalo izbacio PSV sa Osijekom, pa u Playoffu ispao zbog golova u gostima i tako to.
Titule uzimao sa Mariborom koji je u to vrijeme u Sloveniji bio ono sto je bio Dinamo sa Mamicem na celu u Hr.
Opet kazem, u par deka je to.
Titule uzimao sa Mariborom koji je u to vrijeme u Sloveniji bio ono sto je bio Dinamo sa Mamicem na celu u Hr.
Opet kazem, u par deka je to.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kontas da smo mi sad u poziciji tog Maribora
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Eh da je samo do formacije. Igrao je Zrinjski cesto 433, Borac neke puno defanzivnije varijante. Rijetkost je mozda s 3 nazad igrati kod nas jedino to. Bitno je sta kadru odgovara da se najbolje uklopi kad dolazis na gotovu ekipu.Lucas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:28Sviđa mi se formacija, koja donosi rezultat, necu se buniti ni formaciji 7-2-1, ako cemo imati uspjeha na duže staze, odnosno osvojiti s njom titulu. Igrajuci uglavnom 3-5-2 zadnjih godina, Zrinjski/Borac su nam na kraju sezona, bjezali otprilike po 20 bodova, nema se sta dalje pricati.Hordas1990 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:21Sto si ti opsjednut sa tom formacijom toliko, ali ozb? Sto ti se toliko svidja?Lucas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:19
Njemu Zekic ne moze čunjeve na treninzima nosati. Milanic je legenda slovenskog i ex yu fudbala, legenda Partizana i Sturma, u Sturmu mu je 6 godina trener bio Ivica Osim, njegova je škola, a također ga je ranije trenirao u Partizanu i reprezentaciji. Uveo Maribor u par grupnih faza i sa njima osvojio 12 trofeja.
Ni slicna pozicija
Evo tek vidim da se poslije Maribora ni u jednom klubu nije zadrzao duze od jedne sezone.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 08 avg 2025, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Pojedinci stvarno zaljubljeni u ZZ kako isprani mozgovi nevjerovatno. Vodio Slaven Belupo u HNLu i naši padaju u ne svijest.keli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:12Rang Zekica koji je sa Maribor igrao grupe Lige prvaka i Lige europe. Osvojio 6 liga sa Mariborom i 4 kupa. Oko 400 utakmica na klupi tog tima? Iskreno karijera veca dosta nego Zekiceva i 100% sam ozbiljan. Pored Maribora imao angazmane u Sturmu, Slovan Bratislavi, Pafosu i Anortosisu sa Kipra te Leeds Unitedu. U poredjenju sa Zekicem koji je vodio Osijek i Sheriff daleko bolja trenerska karijera.
Iskreno, jedan od gorih trenera, ali imo duplju priču gdje kako vidim dosta ljudi pada na to.
Njima je zZ u rangu sa sir Alex Fergusonom.
Ovaj trener ako dođe, biće svemirski brod isto kao i Ljaljić. Dovedeš najboljeg igrača srpske lige već 2 godine, malo li je. A nekima se ni to ne sviđa jer im nema ZZ koji bi Adema stavljao na zadnjeg veznog ili stopera.
Recimo u grupi EL, vodeci Maribor, 1:1 sa Tottenhamom, pobjedili Panathinaikos 3:0,kasnije ih uveo u Ligu prvaka, tamo imali tri nerješena.
Za ZZ je Milanic Ancekotikeli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:12Rang Zekica koji je sa Maribor igrao grupe Lige prvaka i Lige europe. Osvojio 6 liga sa Mariborom i 4 kupa. Oko 400 utakmica na klupi tog tima? Iskreno karijera veca dosta nego Zekiceva i 100% sam ozbiljan. Pored Maribora imao angazmane u Sturmu, Slovan Bratislavi, Pafosu i Anortosisu sa Kipra te Leeds Unitedu. U poredjenju sa Zekicem koji je vodio Osijek i Sheriff daleko bolja trenerska karijera.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Glupo bi bilo i nezahvalno da pljujem lik i djelo Zekića, jer je jako fin trag ostavio kod nas, i želim mu puno sreće u nastavku trenerske karijere, ali ništa on duže se nije zadržavao po klubovima u odnosu na Milaniča, realno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ljajic bi bio krilo, a Kyeremeh desetkamacahz je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:37Pojedinci stvarno zaljubljeni u ZZ kako isprani mozgovi nevjerovatno. Vodio Slaven Belupo u HNLu i naši padaju u ne svijest.keli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:12Rang Zekica koji je sa Maribor igrao grupe Lige prvaka i Lige europe. Osvojio 6 liga sa Mariborom i 4 kupa. Oko 400 utakmica na klupi tog tima? Iskreno karijera veca dosta nego Zekiceva i 100% sam ozbiljan. Pored Maribora imao angazmane u Sturmu, Slovan Bratislavi, Pafosu i Anortosisu sa Kipra te Leeds Unitedu. U poredjenju sa Zekicem koji je vodio Osijek i Sheriff daleko bolja trenerska karijera.
Iskreno, jedan od gorih trenera, ali imo duplju priču gdje kako vidim dosta ljudi pada na to.
Njima je zZ u rangu sa sir Alex Fergusonom.
Ovaj trener ako dođe, biće svemirski brod isto kao i Ljaljić. Dovedeš najboljeg igrača srpske lige već 2 godine, malo li je. A nekima se ni to ne sviđa jer im nema ZZ koji bi Adema stavljao na zadnjeg veznog ili stopera.

U karijeri, ako izuzmemo Maribor, vise od jedne godine sjedio na klupi samo jednog tima. (Sturm, vodio ih dvije sezone).
U Leedsu kojeg ste poletili da spomenete zadrzao se mjesec dana.
Zadnja 2 kluba sto je vodio ne vrijedi ni spominjat, a prije toga Anorthosis letio sa klupe u oktobru nakon 5 utakmica. Nije docekao ni duge rukave na klupi.
Izvinjavam se, nije ni rang Zekica a predstavljate ga ko da je Arteta.
Zato i kazem u par deka je to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:40
Glupo bi bilo i nezahvalno da pljujem lik i djelo Zekića, jer je jako fin trag ostavio kod nas, i želim mu puno sreće u nastavku trenerske karijere, ali ništa on duže se nije zadržavao po klubovima u odnosu na Milaniča, realno.
15.10.2013.
Milanic je ono što nam fali zadnjih x godina, a to je trener koji zna da osvaja trofeje, čovjek sa Mariborom ima trofeja kao naših 5 zadnjih trenera skupa(Zekić, Rožman, Vasoski, Varešanović i Dudić), još su to sve mahom kupovic, samo je Zekić bio prvak u Moldaviji i Vasoski u Makedoniji
A ko je zasluzan za te titule u toj eri Maribora? Same s neba pale? Drug moj volim i ja Zekica ali on moze sanjati angazman u Slovanu ili Leedsu. Ne pretjerujte Boga vam. Covjek kroz kvalifikacije protiv veoma teskih protivnika izborio grupe Lige Prvaka i Lige Europe. Trebamo biti prezadovoljni ako on dodje u odnosu na kakva se imena provlace.

Bara-bara

-
- Kontakt:
Dovođenje Adema vjerovatno znaći samo jedno a to je TITULAAA.
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Ako je imao ikakve veze sa Osimom,ne dozvoljavati da pridje na 100 metara klubu. Od njega je mogao nauciti kako se prodaju tekme,pije viski flasama i ostale necasne radnje.Lucas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 01:19Njemu Zekic ne moze čunjeve na treninzima nosati. Milanic je legenda slovenskog i ex yu fudbala, legenda Partizana i Sturma, u Sturmu mu je 6 godina trener bio Ivica Osim, njegova je škola, a također ga je ranije trenirao u Partizanu i reprezentaciji. Uveo Maribor u par grupnih faza i sa njima osvojio 12 trofeja.
Slovenci se nikada nisu snalazili u nasoj ligi,zato nemoj Slovenaca. I naravno nemoj Dalmatinaca - Hajdukovaca,jer su luzeraj,ukleti.
Najbolji bi bio Mutu. Trio fantastikus ; Gazda,Mutu,Ljajic

-
- Kontakt:
Ademe, dobro došao u Novi Novi Pazar.
-
- Kontakt:
Evo Isanovic rece nista od tog Darke i Peteva
- relativizam
- Kontakt:
95%
Nemojte se ložiti bez veze. Ja fakat ne znam ko bi i kad mogao sjesti na klupu i ne želim da preudiciram, znam samo da Fele neće 1.000.000 %. Ovaj SS portal je jedna obična mahala i ništa više. Koliko su kvalitetni i povjerljivi govori podatak da su napisali da će u Doboju ekipu voditi Hoša. Nigdje veze. Pročitali ovdje na forumu što je neko napisao jučer i javno objavili. Neće Hoša voditi ekipu u Doboju. O Milaču ne znam ništa mogu mu samo poželiti svu sreću ovog svijeta ako sjedne na klupu isto kao i svakom drugom ko god da to bude.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], boki86, bosnas_, bvsic, epidemija, Ferroviere1987, Hajdeee, insimadop, James1987, JavierBosnia, Kaunas, klasik, ledesma, lumani, Mahalac7, mnon46, muhamedhulk, NazorUso, nedimmmm1337, SilaMoc1946, Tarapi, THEC, UltraSa46 i 207 gostiju.