Ma ne najjači su ovi koji govore da je ZZ otjeran, prislonili mu utoku na glavu i primorali ga da podnese neopozivu ostavku na svoju štetu. Niko mu ništa više nije crtao za razliku od prošle sezone, sve što je tražio i dobio je, nekoliko igrača striktno njegovom linijom došlo i tu je kraj priče. Vrlo je izvjesno da preuzima Rijeku, a kao mudar i pametan čovjek te dobar trener nije dopustio luksuz da ostane u lošem sjećanju. Svi koji ne igraju ili nisu dovoljan kvalitet za FKS neka dobiju raskid ugovora. FKS ne treba da bude uhljebarska organizacija. Nije mali broj igrača koje smo liječili, koji su se povlačili po klupi isl godinama i onda dobiju raskid ugovora. Pozzsiroliver69 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:00Najjaci su glupani koji kazu: Nije ZZ otjeran, nego sam dao ostavku!!
Onakvom treneru i čovjeku crtati ko mora igrati i on da ostane...cirkus.
Sretno Ljajicu ali kratkog daha će ova euforija biti. Pratite samo koliko ce igraca uskoro dobiti raskid ugovora. Pratite. Nažalost.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ma jesu za nas lokalce što znamo mahalu, a objektivno jedan od boljih restorana gdje ljudi, posebno iz regije i stranci sastanće.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Meni je ovo nevjerovatno degutantno...
Dodje ti igrac svjetske klase, ovdje bi se kontrolisalo gdje izlazi, s kim se druzi kolika mu je plata...
Nista, poslacemo prijedlog klubu da obavezno u klauzulu ugovora sa svim igracima se unese stavka-Obavezni raport forumasima na SS.ba, pa se mozda smiluju da ih bude 2200 na slijedecoj domacoj tekmi...
Dodje ti igrac svjetske klase, ovdje bi se kontrolisalo gdje izlazi, s kim se druzi kolika mu je plata...
Nista, poslacemo prijedlog klubu da obavezno u klauzulu ugovora sa svim igracima se unese stavka-Obavezni raport forumasima na SS.ba, pa se mozda smiluju da ih bude 2200 na slijedecoj domacoj tekmi...

Vanja8 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:30Meni je ovo nevjerovatno degutantno...
Nista, poslacemo prijedlog klubu da obavezno u klauzulu ugovora sa svim igracima se unese stavka-Obavezni raport forumasima na SS.ba, pa se mozda smiluju da ih bude 2200 na slijedecoj domacoj tekmi...![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zamisli napad
Guliashvili - Elezi - Ljajic
............. Seferovic
I na kraju zavrsis opet 3 pa yebes engleski premiersip

Guliashvili - Elezi - Ljajic
............. Seferovic
I na kraju zavrsis opet 3 pa yebes engleski premiersip

Treba Hurtica vratiti da ga odstraniVanja8 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:30Meni je ovo nevjerovatno degutantno...
Nista, poslacemo prijedlog klubu da obavezno u klauzulu ugovora sa svim igracima se unese stavka-Obavezni raport forumasima na SS.ba, pa se mozda smiluju da ih bude 2200 na slijedecoj domacoj tekmi...![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
jednom smo pogrijesili s benkom, necemo valjda opet sada. Nek se izdobija, nek radi sta hoce ako ce za vikend izluditi odbranu protivnikaVanja8 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:30Meni je ovo nevjerovatno degutantno...
Ma ovo je bila zezancija, taj Baoli se cesto ovdje spominjao zbog Junuzovica, dok su trajali oni izbori za Kanton, pa zato. Nek izlazi i radi sta hoce, samo nek na terenu bude na nivou i pruža 100 %.Vanja8 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:30Meni je ovo nevjerovatno degutantno...
Sa koliko nam je ono godina Grande Ahmo došao, pa postade legenda kluba? Sretno ekipi i Ademu, da nas obraduju puno puta. Amin!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Samo Zeljko Sopic ovo moze ustrojit i yebat im sve po spisku.
Sve bih dao da mogu njega vidjeti kod nas.
Ili Dambrauskasa kao drugu opciju, to sam vec spominjao danas.
Ademe ako loces pusis karas i drogiras se, nikakav problem samo uceraj 20 golova i 20 asistencija..
Nek nesto od tih 600 k € ostavi za Adzema i Mulalica sakuoljaca imaginarni mrva..
Od igraca govorim igrackih sposobnosti (nepoznajem nijednog igraca licno tako da neznam kakvi su u glavi) jedini nekvalitet neznanje koje ocno vidljivo ima UNUSIC turkes kapetanovic i ona ojebina od golmana koji mi je izboo 4 noci spavanja (al djete je treba ga pogurat ohrabrit i polahko poslat u B time, al bolji je od ROCKOVA)
Znaci ROCKOV UNUSIC TURKES KAPETANOVIC, to treba otjerat prije nego Adem veceras zguzi kakvu srbkinju)
Kakve su sanse da husrefu damo sedmicno ugovor dok Jakirovic dobije odkaz u engleskoj..
Neka Husrefa dok se Adem ne privikne na bosansku klipacu i lozu iz popova polja
Nek nesto od tih 600 k € ostavi za Adzema i Mulalica sakuoljaca imaginarni mrva..
Od igraca govorim igrackih sposobnosti (nepoznajem nijednog igraca licno tako da neznam kakvi su u glavi) jedini nekvalitet neznanje koje ocno vidljivo ima UNUSIC turkes kapetanovic i ona ojebina od golmana koji mi je izboo 4 noci spavanja (al djete je treba ga pogurat ohrabrit i polahko poslat u B time, al bolji je od ROCKOVA)
Znaci ROCKOV UNUSIC TURKES KAPETANOVIC, to treba otjerat prije nego Adem veceras zguzi kakvu srbkinju)
Kakve su sanse da husrefu damo sedmicno ugovor dok Jakirovic dobije odkaz u engleskoj..
Neka Husrefa dok se Adem ne privikne na bosansku klipacu i lozu iz popova polja
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koliko me je on razocarao toliko me i klub,uprava ovim potezom,nisam ga ja yjerao da hvali Mirvica na svakom koraku i jos mi nametao svoje misljenje da treba da ga cijenimo vise. Inace ovo sto mi dovodimo sad se nekad samo mastat moglo pa nek prica ko sta hoce.siroliver69 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:00Najjaci su glupani koji kazu: Nije ZZ otjeran, nego sam dao ostavku!!
Onakvom treneru i čovjeku crtati ko mora igrati i on da ostane...cirkus.
Sretno Ljajicu ali kratkog daha će ova euforija biti. Pratite samo koliko ce igraca uskoro dobiti raskid ugovora. Pratite. Nažalost.
Klub bi stvarno morao malo poraditi na informisanju, manje od 48 sati do utakmice, nema zvanično ko ce nas voditi u Doboju, a o zdravstvenom biltenu da ne govorim. Muka vise citati naglabanja o Mamasu, Gojkovicu....Zar je problem obavjestiti sta je u pitanju, kad ce se prijljuciti treninzima.
Ja sam siguran da ce doci neko cije ime nije ni jednom spomenuto u kontekstu novog trenera, bas kao i u slucaju Zekica i Rozmana kad je mahala ostala popisana.ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:38Samo Zeljko Sopic ovo moze ustrojit i yebat im sve po spisku.
Btw. Sopic bio bio vrh mada ja prizeljkujem nekog stranca.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nakon odlaska Zekica, vodi nas Čengić i dogovor je da utakmicu u Doboju najverovatnije vodi on.Lucas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:52Klub bi stvarno morao malo poraditi na informisanju, manje od 48 sati do utakmice, nema zvanično ko ce nas voditi u Doboju, a o zdravstvenom biltenu da ne govorim. Muka vise citati naglabanja o Mamasu, Gojkovicu....Zar je problem obavjestiti sta je u pitanju, kad ce se prijljuciti treninzima.
-
- Kontakt:
Još jedna u nizu blamaža u predsjednikovoj erijunioR je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:58Nakon odlaska Zekica, vodi nas Čengić i dogovor je da utakmicu u Doboju najverovatnije vodi on.Lucas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:52Klub bi stvarno morao malo poraditi na informisanju, manje od 48 sati do utakmice, nema zvanično ko ce nas voditi u Doboju, a o zdravstvenom biltenu da ne govorim. Muka vise citati naglabanja o Mamasu, Gojkovicu....Zar je problem obavjestiti sta je u pitanju, kad ce se prijljuciti treninzima.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Treba malo i pratiti kakav Sopic sta je vama covjek trener u Poljskoj,imao ponuda iz Njemacke isto. Moja zelja je ovaj Carevic iz Gorice osim ako nekog boljeg nisu nasli. Taj lik je mrtvi profesionalac,bolesnik za fudbal.Kaunas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:54Ja sam siguran da ce doci neko cije ime nije ni jednom spomenuto u kontekstu novog trenera, bas kao i u slucaju Zekica i Rozmana kad je mahala ostala popisana.ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:38Samo Zeljko Sopic ovo moze ustrojit i yebat im sve po spisku.
Btw. Sopic bio bio vrh mada ja prizeljkujem nekog stranca.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bhfanatic14, casual033, Direktorcic, Hamagara, miguelramos, mosarajvosa83, napoleon72, Pena, riki46, SAMO BORDO, Suki46, Tatamata1946, Venom i 150 gostiju.