Tbjrbsvemalim1 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:20Pact1921 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 19:03Znate sta je najgore sto bi ja majkemi htio da se desi isto nama ko onima iz zenice Čeliku . Oni su imali investitora Aydina Olguna pa ih raznio . Ljudi morali otici u kantonalnu ligu morali mlade igrace gurati i evo sad imaju priliku da se vrati tamo gdje pripadaju . I ja bi volio isto nama tako pa da vidimo ko ce ici u kanton da gleda Zelju protiv Moscanice . A ne ovdje ljudi nisu otisli na tekme nisu uopce iz bosne naglabaju treba ovo treba ono . Draze mi je da se borimo za opstanak i da se jedva izvlacimo nego da budemo necija prcija .
koliko pacijent moras biti da ovako razmisljas i jos da svom klubu zelis sudbinu celika![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sanin Mirvić je osnivač i CEO American Farmers Networka (Seattle) — vertikalno povezan lanac: nabavka → klanje/prerada → distribucija → prodaja. Najkraće: Bavi se mesom u SAD — vodi firmu koja otkupljuje goveda od rančera, prerađuje i prodaje ‘grass-fed’ govedinu.svemalim1 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:27malo bolje potrazi jbg.istokzeljo je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:20Ljudi možel mi neko objasniti čime se bavi ovaj naš potencionalni Mirvić? Koliko je jak u svakom smislu, pogotovo finansijskom? Možda je neko već piso al nisam upratio, a nisam ni natu mogo nešto više pronaći osim da je humanitarac, da želi ulagati u nas.....

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
istokzeljo je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:20Ljudi možel mi neko objasniti čime se bavi ovaj naš potencionalni Mirvić? Koliko je jak u svakom smislu, pogotovo finansijskom? Možda je neko već piso al nisam upratio, a nisam ni natu mogo nešto više pronaći osim da je humanitarac, da želi ulagati u nas.....
https://americanfarmersnetwork.com/
30 miliona dolara godišnji promet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U BiH bi bio u srednjoj kategoriji biznisa. Ni bi ušao u top 100 firmi po prihodu.Virtu4l je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:39istokzeljo je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:20Ljudi možel mi neko objasniti čime se bavi ovaj naš potencionalni Mirvić? Koliko je jak u svakom smislu, pogotovo finansijskom? Možda je neko već piso al nisam upratio, a nisam ni natu mogo nešto više pronaći osim da je humanitarac, da želi ulagati u nas.....
https://americanfarmersnetwork.com/
30 miliona dolara godišnji promet.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Malo ili nikako nema informacija o toj firmi na internetu i lici mi na neku fiktivnu firmi brace mirvica. Ono sto je chat gpt nasao kao procjenu net wortha sanina mirvica bazirano na toj kompaniji je 12-120 mil eura sto je jako gruba i neprecizna procjena. Samo mi je cudno da takva firma sa tim prihodom nema nikakve tragove na internetu sem web stranice.
ima udjela u raznim kompanijama i tezi je finansijski od brata.
Ovde sve neki detektivi ala Žak Houdek.Najbolje bi bilo da se Sanin licno registuje pa da njega pitamo ko sta ima i koga sta zanima.Koda su nekog s ulice pokupili da radi na svemu ovom,a ne jedne od najbolji ekonomista sa zvanjem i znanjem.
Taj AFN mu nije jedini biznis,ima ih jos desetak najmanje,gdje je vlasnik,suvlasnik,skoro je kupio neku firmu,ima dionice
u dosta firmi koje nisu njegove.Definitivno je tezak desetine i stotine miliona dolara.

mosa lošmi stićko tit-ula!
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ta Mirviceva firma postoji dugo u Americi i nije nikakva fiktivna kompanija, ljudi se bave mesom, nemaju veliki online presence u smislu da iskacu na svakom pretrazivacu ili drustvenim mrezama jer ljudi prodaju meso i boli ih za tim da budu poznati na internetu. U julu se firma prosirila na drzavu Idaho i trenutno traze radnike za razne pozicije, poznavajuci koliko strucnjaka imamo na forumu idite na linkedin i aplicirajte siguran sam da ima neko ovde ko bi mogao Mirvicu reci kako da vodi firmu. Salu na stranu, ukoliko Sanin Mirvic ima iskrene namjere o ulaganju nas klub mislim da bi stratesko partnerstvo sa njim bilo dobra stvar za nas, u vremenu kapitalizma radnicki klubovi propadaju i to je cinjenica, a nas potencijalni investitor je dokazan businessman in the USA i nece biti kao sa masnicom koju je Jasko doveo.
Al nebitno, mi jos uvijek nemamo investitora al zato imamo utakmicu u subotu, kolko razlike ih uzimamo?
Al nebitno, mi jos uvijek nemamo investitora al zato imamo utakmicu u subotu, kolko razlike ih uzimamo?
Curva Sud
-
- Kontakt:
Hvala vam na informacijama.
-
- Kontakt:
Bojim se samo da se neko od igrača Rudara ne proslavi na Grbavici.
Svaki put nam gol zabije, i to eurogol neko od ovih autsajdera, neki maler, lopta u ruku nekog pogodi, penal, vazda strepnja.
Samo da se neki od igrača tipa Lamadžema ili Molls ne pretvore u Ronalda i pogađaju sa 30 metara.
Mada mislim da to moramo dobiti, bez ikakvog kalkulisanja.
Pohvala za bekove, za sad su TV u boji za njihove prethodnike, još od Stane nismo imali beka kakav je Alić.
Naredna utakmica je šansa novim momcima na pokažu da zaslužuju ovaj dres.
Svaki put nam gol zabije, i to eurogol neko od ovih autsajdera, neki maler, lopta u ruku nekog pogodi, penal, vazda strepnja.
Samo da se neki od igrača tipa Lamadžema ili Molls ne pretvore u Ronalda i pogađaju sa 30 metara.
Pohvala za bekove, za sad su TV u boji za njihove prethodnike, još od Stane nismo imali beka kakav je Alić.
Ma sve je to do nas. Kako im pustis pa se proslave, Krpic je proslavio mnoge golmane pocevsi od prvog kola protiv Radnika pa sad i protiv Posusja.Manijakdolopate je napisao/la: ↑08 avg 2025, 02:26Bojim se samo da se neko od igrača Rudara ne proslavi na Grbavici.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.