English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Pa nije vrijedno sta mi mislimo,nego rezultati pokazuju kakav je igrac Baleba.
Maino se ne uklapa najbolje u sistem Amorima,mislim da nije u stanju loptu iznijeti kao Baleba a i defanzivno nije kao on.
Nisam vidio situaciju da Mainoo presjece protivnicki pass i da napravi asistenciju ili postigne gol.
Generalno Maino je sebe unazadio kada je poceo traziti novi ugovor.
Baleba ce kostati nekih 60-70M£,uglavnom mislim da nece biti 100M...
Sto se tice Šeška,imao je bolje uslove u Newcastleu a odabrao je Manchester koji ne igra LŠ,LE.
Ineos,Berrarda rade odlican posao.
Maino se ne uklapa najbolje u sistem Amorima,mislim da nije u stanju loptu iznijeti kao Baleba a i defanzivno nije kao on.
Nisam vidio situaciju da Mainoo presjece protivnicki pass i da napravi asistenciju ili postigne gol.
Sto se tice Šeška,imao je bolje uslove u Newcastleu a odabrao je Manchester koji ne igra LŠ,LE.
Zadnja izmjena: Anoniman, dana/u 07 avg 2025, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
Dobro opisano. Ono što sam ga upratio najviše se izdvaja po fizikalijama. Nevjerovatno atletičan i brz igrač za onu građu. Vjerujem da je to presudilo jer se Amorim opredjeljuje najviše na fizički potentne igrače. Šut također ima jak i vidi se ta oštrina pred golom. Razmišlja napadački i želi brzo završiti napad. Igra glavom je također na zadovoljavajućem nivou. Sve u svemu, kao što kažeš, puno je tu sirovih kvaliteta koje se trebaju izbrusiti, ali tako nam je sad. Na njemu je da ih izbrusi i da se dokaže.Venom je napisao/la: ↑07 avg 2025, 16:47Sesko je nesto tipa Darwin. Ima tu nekog štofa, ali je jos uvijek tehnicki jako sirov. Ono sto Seska izdvaja su stvarno bolesne fizikalije, mozda i najatleticniji igrac trenutno. Plus Amorim preferira taj klasicni tip devetka koja zna zadrzat loptu i napast dubinu. Mogao bi biti dobro pojacanje za United, samo je problem sto je taj klub pojeo i bolje od njega.
Darwin da je došao u Utd umjesto u Liverpool imao bi karijeru poput ove Hojlunda. Došao je u Kloppov Liverpool koji mu je po svemu odgovarao i ispao je flop. Nemam ja tu šta više dodati. Ispisao sam se ranije o njemu. Žao mi je što je otišao.
- wadethegreat
- Kontakt:
60 70 za jednog od glavnih igraca BrightonaAnoniman je napisao/la: ↑07 avg 2025, 18:31Pa nije vrijedno sta mi mislimo,nego rezultati pokazuju kakav je igrac Baleba.

Bice dobro ako ga za 80 zavrse.
Kako Brighton pregovara ocekujem makar stoju.
Baleba vruc igrac, United postaje sve zanimljiviji moram priznat
ARSENAL4ever
Zgadio je Kloppu fudbal promasajimaPoligon10 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 18:55Dobro opisano. Ono što sam ga upratio najviše se izdvaja po fizikalijama. Nevjerovatno atletičan i brz igrač za onu građu. Vjerujem da je to presudilo jer se Amorim opredjeljuje najviše na fizički potentne igrače. Šut također ima jak i vidi se ta oštrina pred golom. Razmišlja napadački i želi brzo završiti napad. Igra glavom je također na zadovoljavajućem nivou. Sve u svemu, kao što kažeš, puno je tu sirovih kvaliteta koje se trebaju izbrusiti, ali tako nam je sad. Na njemu je da ih izbrusi i da se dokaže.Venom je napisao/la: ↑07 avg 2025, 16:47Sesko je nesto tipa Darwin. Ima tu nekog štofa, ali je jos uvijek tehnicki jako sirov. Ono sto Seska izdvaja su stvarno bolesne fizikalije, mozda i najatleticniji igrac trenutno. Plus Amorim preferira taj klasicni tip devetka koja zna zadrzat loptu i napast dubinu. Mogao bi biti dobro pojacanje za United, samo je problem sto je taj klub pojeo i bolje od njega.
Darwin da je došao u Utd umjesto u Liverpool imao bi karijeru poput ove Hojlunda. Došao je u Kloppov Liverpool koji mu je po svemu odgovarao i ispao je flop. Nemam ja tu šta više dodati. Ispisao sam se ranije o njemu. Žao mi je što je otišao.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Benjamin i Dr.Hause na putu za Mančestu

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Prava dva bosanska seljobera. Da nije bilo rata, u dragstoru bi prodavali sladolede i cigare

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Svjetsko klupsko, sjajna ideja

Cestitam na transferu. Spasili ste se farmera.DRHAUSE je napisao/la: -

Bgmi, United solidno radi. Ako se Tony Pulis iz San Sebastiana ne dozove, stvari bi mogle krenuti nizbrdo. Neće ni City biti loš kao prošle sezone.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 21:51Prava dva bosanska seljobera. Da nije bilo rata, u dragstoru bi prodavali sladolede i cigare![]()

- superFrankie
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sad kad Čelzi dovede nekog anonimusa na štopersku poziciju iz Južne Amerike pa Dvejn Vejd počne govoriti ovdje kako je strašan i kako podsjeća na Terryja 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Čovjek i dalje kupi zasluge sa svetskog prvenstva.
-
- Kontakt:
Koliko ti znači dobar menadžer odnosno dzaba sve kad ga nemas pa samim tim ni kontakte po meni pokazuje činjenica i ovog transfera Dubravke sa 36 godina iz Newcastle u Burnley da brani.
Znači ja ne mogu vjerovati da klub koji igra u najjačoj ligi svijeta ne može naći nekog mladjeg golmana. Da još neko dobije priliku na najvećoj sceni. Ništa protiv Dubravke, ali čovjek je realmo pred krajem karijere i ostvario je transfer samo jer je već tu na otoku.
Znači ja ne mogu vjerovati da klub koji igra u najjačoj ligi svijeta ne može naći nekog mladjeg golmana. Da još neko dobije priliku na najvećoj sceni. Ništa protiv Dubravke, ali čovjek je realmo pred krajem karijere i ostvario je transfer samo jer je već tu na otoku.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Tezak udarac za Chelsea a taman je uhvatio pravu formu :/
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Sva sreća pa Chelsea u rosteru ima još samo 26 stopera.
Jedno je sigurno, vi ne možete imati više od tri ili koliko već kad dovodite igrače po 140 i 125 mil tako da tišu, nema ti poente postJayCatwright je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:51Sva sreća pa Chelsea u rosteru ima još samo 26 stopera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.